2015. május 22., péntek

Chapter 101

Sziasztok! :)
El is repült a hét, tehát itt van az új rész. Ami... szörnyű, katasztrófa, nekem harmadjára tört össze a szívem az átolvasásakor. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleményetek, illetve, hogy bejöttek-e a tippjeitek azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni. És mielőtt még a pokolba küldenétek Harryt, emlékezzetek arra, amikor az első évadnál többször is említettem, hogy tényleg szereti Louis-t, bármi is történjen. Ez most különösen igaz... Na, ennyi negatívum után annyi a pozitívum, hogy jövőhéten hozom a következőt, ami szintén nem lesz túl boldog rész, ennyit mondhatok.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 101

- Támogatom, folytasd, Harry, mondd el neki – mosolyodik el Jace, aztán kortyol egyet a sörből.
- Én… elmondom odakint – feleli Harry. Hangja halk.
Minden túl gyorsan történik nekem, hogy megértsem a pillantást a szemében. Nem tudom, mi folyik itt, de azt tudom, hogy sehova sem akarok menni vele.
- Nem, itt mondod el. Előttük, így nem tudsz hazudni – köpöm a szavakat. A szívem máris fáj, és tudom, hogy nem vagyok felkészülve, bármit is készül elmondani nekem.
- Sajnálom – kotyogja ki, majd kinyújtja kezeit maga elé. – Louis, kérlek, emlékezz, hogy ez az előtt volt, hogy egyáltalán ismertelek volna – mondja. Szemei bocsánatért könyörögnek.
- Mondd el – felelem, alig kinyitva a számat. Nem bízom meg a hangomban.
- Azon az estén… a második estén… a második buli, amire eljöttél, amikor felelsz vagy mersz-t játszottunk… és Niall megkérdezte, hogy szűz vagy-e – dadogja, aztán becsukja szemeit, mintha összegyűjtené a gondolatait.
Ó, ne. Ha lehetséges lenne a szívemnek, hogy még mélyebbre süllyedjen, megtenné. Ez nem lehet igaz. Ez nem történhet meg. Nem most. Nem velem.
- Folytasd – szólal meg Jace. Harry gyilkos pillantást vet rá, én pedig tudom, hogy ha Harry nem lenne fél kézzel a kapcsolatunk tönkretevésének közepén, helyben megölné őt.
- Te azt mondtad, hogy igen… és ez egy ötletet adott valakinek…
- Kinek adott ötletet? – szakítja félbe Molly.
- Nekem, nekem adott egy ötletet – feleli Harry. Szemei sosem hagyják el az enyémeket. Csak az én kedvemért válaszolta meg Molly kérdését. – Hogy… jó buli lenne egy… fogadást kötni – fejét lehajtja, és könnyek csorognak a szememből.
- Nem – fulladozom, majd teszek egy lépést hátrafelé.
A szívem összetört és teljesen megsemmisültem. Minden emlék eláraszt, nagyon sok, és össze is állnak.
„Maradj távol tőle.”
„Légy óvatos.”
„Néha azt hiszed, hogy ismered az embereket, de nem.”
„De Louis, el kell mondanom valamit.”
Minden kis megjegyzés, amit Molly, Jace és még maga Harry is mondott, újra és újra lejátszódik. Mindig volt valami, de nem igazán foglalkoztam vele, egy érzés, hogy lemaradok valamiről.
Úgy tűnik, az összes levegőt kiszívták a teremből, és azon találom magam, hogy majdnem levegőért kapkodok, ahogy mindennek a valósága leülepszik. Olyan sok nyom volt, csak túl vak voltam Harry miatt, hogy meglássam őket.
Miért ment ezzel ilyen messzire? Hogy rávegyen, hogy vele éljek?
- Te tudtad? – fordulok Tristanhoz, nem tudok tovább Harryre nézni.
- Én… olyan sokszor el akartam mondani, Lou – feleli, szemei bűnös könnyekkel vannak tele.
- Nem hittem el, amikor azt állította, hogy nyert, még az óvszerrel sem – vihog fel Jace, nyilvánvalóan élvezve a műsort.
- Pontosan! Én sem, bár azon az estén, amikor találkoztunk a plázában, hogyhogy nem hittünk neki, ahogy ott totyogott – nevet fel Molly.
A pláza. Tudom, hogy mondanom kellene valamit, bármit, de nem találom a hangomat, még mindig mozog körülöttem minden, emberek esznek és isznak a bárban, nem észrevéve a tőlük tízlépésnyire lévő naiv fiút, akinek közönség előtt tört darabokra a szíve. Hogy lehetséges az, hogy az idő még mindig megy, miközben én itt állok, figyelve Tristant lehajtani a fejét, figyelve Steph-et sírni és legfőképpen figyelve Harryt figyelni engem.
- Louis, annyira sajnálom – tesz egy lépést felém Harry, én pedig a lábamat sem tudom megmozdítani.
- Tudod, egyfajta dráma van itt, amit mindenkinek értékelnie kell, úgy értem, emlékezzetek, amikor legutóbb mindannyian itt voltunk, Steph megcsinálta Louis-nak azt a nevetséges átalakítást, és Zayn meg Harry megpróbált harcolni, hogy ki vigye őt vissza a szobájába – nevet fel Molly, majd folytatja. – Aztán Harry felbukkant a szobádnál, igaz? Azzal a vodkával! Azt hitted, hogy részeg! Emlékszel, amikor felhívtam őt, mikor ott volt? – nevet. – De tényleg azon az estén kellett volna Harrynek nyerni, elég beképzelt volt ezzel kapcsolatban, de Zayn folyamatosan azt mondta, hogy nem adod fel olyan gyorsan. Azt hiszem, igaza volt Zaynnek, de így is gyorsabban adtad fel, mint gondoltam, hogy fogod. Jó, hogy nem tettem fel semennyi pénzt – Molly hangja és Harry szeme az egyetlen dolog a bárban.
Soha nem éreztem még így, ez rosszabb, mint azt valaha képzeltem. Harry egész végig játszott velem, ez az egész egy játék volt neki. Minden ölelés, csók, mosoly, nevetés, „szeretlek”, szex, tervek, és bassza meg, ha ez nem fáj. Minden lépést eltervezett, minden éjszakát, minden egyes részletet, és mindenki tudta rajtam kívül, még Tristan is.
- Boldog lennél, ha tudnád, hogy szép kis összeget értél meg, még ha Zayn párszor megpróbált is hisztizni. De Jace, Tessa és Zayn pénzével remélem legalább elvitt vacsorázni – nevet fel Molly.
- Csak azért vagyok csalódott, mert lemaradtam a hírhedt, mindenki előtt lévő „szeretlek!” bejelentésről. Hallottam, hogy gyilkos volt – röhög Jace.
- Fogjátok be a szátokat! – Steph mindenkit meglep kiabálásával. Ha nem lennék ledermedve, lehet, hogy engem is meglepett volna. – Basszátok meg, elég volt már neki!
- Bébi, kérlek, mondj valamit – tesz Harry egy újabb lépést. Az agyam végre összekapcsolódik a számmal.
- Kurvára ne merj úgy hívni engem! Hogy tehetted ezt velem? Te… te… Én nem tudok… – olyan sok dolog van a fejemben, amit mondani akarok, csak nem jönnek ki. – És nem is fogok, mert ez az, amit akarsz – sokkal magabiztosabbnak hangzom, mint amilyennek érzem magam belül. Belül égek, a szívem pedig a padlón van, Harry csizmája alatt.
- Tudom, hogy elrontottam… – kezdi el.
- Elrontottad? Elrontottad? – üvöltöm. – Miért, csak mondd el, miért? Miért én? – kérdezem tőle.
- Mert te voltál ott – válaszolja őszintén. – És egy kihívás volt, nem ismertelek akkor, Louis. Nem tudtam, hogy beléd fogok szeretni – feleli, ez pedig ellentétes hatással van rám, mint általában. Érzem az epét a torkomban.
- Te beteg vagy. Kibaszottul beteg vagy! – kiáltom, aztán az ajtóhoz rohanok. Ez túl sok nekem. Harry keze kis karom köré fonódik, de elrántom, megütve őt. Erősen.
A fájdalom az arckifejezésében a legfájdalmasabb elégedettséggel ajándékoz meg.
- Mindent tönkretettél! Elvettél tőlem valamit, ami nem volt a tiéd, Harry. Az olyan valakinek volt szánva, aki szeret, őszintén szeret. Az valaki másé volt, akárki is az a személy, te pedig elvetted, miért? Pénzért? Tönkretettem a kapcsolatomat az anyámmal érted, feladtam mindent! Volt valakim, aki szeretett engem, valaki, aki nem bántott volna úgy, ahogyan te. Undorító vagy – köpöm a szavakat.
- Tényleg szeretlek, Louis! Mindennél jobban szeretlek. El akartam mondani neked, megpróbáltam rávenni őket, hogy ne mondják el. Soha nem akartam, hogy rájöjj. Ezért maradtam ki egész éjszaka, mindannyian beleegyeztek, hogy nem mondanak semmit. El akartam mondani neked hamarosan most, hogy együtt élünk, mert akkor nem számított volna – dadogja.
- Te… te… ó, Istenem, Harry! Mi a fene bajod van? Azt hiszed, hogy az embereket körbejárva meggyőzni őket, hogy ne mondják el nekem, rendben van? Azt hitted, hogy ha együtt élünk, akkor hagyom ezt? Ezért voltál olyan eltökélt, hogy az én nevem is legyen ott a bérleti szerződésen! Ó, Istenem. Te beteg vagy – nincs irányításom a szavak felett, amelyek elhagyják az ajkaimat. – Ezért mentél el és szedted össze a cuccomat helyettem a szobámból, mert féltél, hogy Tristan elmondja nekem – minden kis részlet, ami kétszer is elgondolkoztatott, mióta találkoztam Harryvel, az összes erre mutat. Annyira nyilvánvaló volt. Mindenki bámul a bárban, én pedig olyan kicsinek érzem magam, összetörtnek és kicsinek. – Mit csináltál a pénzzel, Harry? – átnézek, és mindenki minket figyel, tudom, hogy még mindig hallanak minket.
- Én… – kezdi el.
- Mondd el – követelem.
- Az autód… a festés… és a letét a lakásért. Azt hittem, ha… Annyiszor el akartam mondani neked, amint tudtam, hogy ez már nem csak egy fogadás volt. Szeretlek, az egész idő alatt szerettelek, esküszöm – feleli.
- Megtartottad az óvszert, hogy megmutasd nekik, Harry! Ó, Istenem! Olyan idióta vagyok. Míg én újraéltem életem legjobb éjszakájának minden részletét, te megmutattad a barátaidnak a használt óvszerünket – kezeimet a hajamba temetem, majd meghúzom.
- Tudom… Nincs semmilyen mentségem arra, amit csináltam, de meg kell bocsátanod nekem. Megoldhatjuk ezt – mondja, mire felnevetek. Egy igazi nevetés, a könnyeim ellenére azon találom magam, hogy nevetek. Megőrülök. Ez a jelenet nem úgy játszódik, mint a filmekben, sírok, a saját hajamat húzom, és alig vagyok képes irányítani az érzéseimet és egy teljes mondatot megalkotni.
- Megbocsátani neked? – nevetek. – Az egész életemet tönkretetted, tudod ezt, ugye? Ó, persze hogy tudod. Egész idő alatt ez volt a terved, emlékszel, megígérted, hogy tönkre fogsz tenni. Szóval gratulálok, Harry, megtetted. Mit kellene adnom neked, pénzt? Vagy találnom kellene egy másik szüzet neked?
- Lou, kérlek. Tudod, hogy szeretlek, tudom, hogy tudod. Menjünk haza. Kérlek, és mindent el fogok mondani neked.
- Haza? Az nem az otthonom. Soha nem is volt, mindketten tudjuk ezt – ismét megpróbálok az ajtóhoz jutni, olyan közel vagyok.
- Mit tehetek? Megteszek bármit – könyörög. A még mindig rám fókuszáló szemeivel lehajol. Összezavarodom egy másodpercre, mielőtt rájövök, hogy térdre ereszkedik előttem.
- Semmit, nincs semmi, amit tehetsz – mondom neki, és komolyan is gondolom. Ha tudnék mit mondani, hogy annyira megbántsam őt, mint amennyire ő engem, megtenném, és még százszor megismételném, csak hogy tudja, milyen érzés teljesen megvezetve és széttépve lenni perceken belül.
Az ajtóhoz indulok, kihasználva, hogy Harry a térdein van. Amint elérem az ajtót, beleütközök valakibe. Felnézek és meglátom Zaynt, még mindig gyógyul a sérüléseiből, amiket Harry okozott.
- Mi a baj? – kérdezi, majd megfogja a könyökömet. Szemei mögém vándorolnak Harryhez, aztán megértés tölti meg szemeit. – Sajnálom – feleli, de figyelmen kívül hagyom őt. Harry az ajtó felé indul, nekem pedig el kell húznom ebből a bárból, és tőle.
A fagyos levegő megcsapja az arcomat, amint kiérek. Örömmel fogadom az érzést, remélve, hogy az le fogja hűteni a bennem lévő égést. Az autómat és az utakat már hó borítja.
- Nem vezethetsz, Louis – szólal meg Zayn hangja mögülem. Továbbra is átvánszorgok a havon, keresztül a parkolón.
- Hagyj békén! Tudom, hogy te is benne voltál! Mindannyian benne voltatok! – üvöltöm, és a kulcsaim után nyúlok.
- Hadd vigyelek haza, nem vagy olyan állapotban, hogy vezess ebben a viharban – feleli. Ahogy kinyitom a számat, hogy rákiabáljak, Harry kisétál.
- Oké – egyezek bele, majd Zayn autójának kattanása, miszerint az nyitva van, a végszavam, hogy olyan gyorsan beszálljak, amennyire csak tudok. Harry arca megrándul haragjában, én pedig Zayn érdekében remélem, hogy beszáll az autóba, mielőtt Harry elér minket.
Abban a pillanatban, hogy Harry rájön, Zaynnel megyek el, a kocsi felé szalad. Zayn kikanyarodik a parkolóból, míg én figyelem Harryt a térdeire esni, ma este másodjára.
- Én… – szólal meg Zayn, aztán teljesen felcsavarja a fűtést.
- Ne szólj hozzám – csattanok fel.
- Sajnálom, Louis, fogalmam sem volt, hogy ez ennyire elszabadul – mondja.
- Mondj el… mondj el mindent. Minden egyes részletet – fordulok hozzá.
- Oké – egyezik bele, majd az autópályára kanyarodik.

26 megjegyzés:

  1. Erre vártam!! Olyan boldog voltam, mikor megnyitottam a bloggert, és megláttam, hogy van fent rész!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! TUDTAM!!! TUDTAM!! Erre gondoltam... Jajj a szívem most darabokra hullott... :'( istenem szegény Louis :( Ez most nagyon fájt... Sírok :'(
    Harry szereti, tudom, de akkor is kiherélném!! És ezt akarta elmondani neki akkor ott... Jajj, ez nagyon de nagyon fáj...
    Louis drága :(
    Imádtam, akár mennyire is szomorú, és szörnyű... Kövit akarok!!! Nagyon!!
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Molly meg rohadjon meg!! Fuuu, komolyan, legszívesebben odamentem volna, és jól pofán b...tam volna!!! Büdös k...!! Meg a többiek is, most rohadt mérges vagyok!! Tudták!! Érted? Tudták..Harry meg most hagyjon... Le kell nyugodnom...
      Bocsi, csak ez kimaradt :)

      Törlés
    2. Igyekeztem előbb hozni, hogy mire hazaértek a suliból, már fent legyen :) Nos, akkor neked bejött a megérzésed, bár ahogy látom és gondoltam is, ettől még nem kevésbé fájdalmas...
      Én is hasonlóan voltam vele, tudtam, hogy tényleg szereti Louis-t, de nagyon mérges voltam rá.
      Azért örülök, hogy tetszett, és jövőhéten hozom :)
      Teljesen megértem, ekkor én is nagyon gyűlöltem Mollyt, és a többiekre is ki voltam akadva elég rendesen. Szerintem is nyugodj le egy kicsit, utána jobb lesz :)
      Semmi probléma Xx

      Törlés
  2. Ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem ezt nem tehették !!!!!! Még én is elsírtam magam ! A düh amit Harry és a többiek iránt érzek azt nem lehet leírni. Lou, annyira sajnálom őt. És egy hétig kell várnom a kövi részre ?!?! Megyek megrendezem a temetésem , és ha netalán a kövinél nem jelentkezem, akkor már rég meghaltam !
    Köszi hogy fordítasz, nélküled nem tudnám ezt a fantasztikus blogot olvasni !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos de, ez történt, és teljesen érthető, hogy mérges vagy rájuk, én is ki voltam akadva. Louis viszont erős, túl fog jutni ezen, ennyit mondhatok :) Hidd el, az a rész sem lesz sokkal jobb, de azért remélem, túléled :D
      Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok! :) Xx

      Törlés
  3. Na baszdmeg.
    Úgy éreztem.Baszottul tudtam,hogy ez fog történni.Apám horgászboltban van,én meg itt idegeskedek.Jaa és a rádióban a Style szól.A legjobb kombó.Tudod mi a fura?Louis szavain megszakad a szívem,Harry tettei meg annyira édesek,hogy na.Mármint a letérdelések,nem az amit csinált.Nem tudom kifejezni magam.AHHJ.Komolyan lövésem sincs,hogy hogy fognak ebből kijönni.
    Zs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ez aztán tényleg a legjobb összeállítás, jól összejöttek ezek a dolgok... Egyetértek, nagyon aranyos volt Harry, hogy a tőle telhető összes dolgot megpróbálta megtenni, hogy megbocsásson neki Lou, csak az a baj, hogy elkésett ezzel. Jaj, el sem tudod képzelni, hogy fog majd ez megoldódni... :) Xx

      Törlés
  4. Fogalmam sincs hogy most mit érzek. Talán csalódottságot. Ez az a tett amire nem számítottam. Durvábbra gondoltam, de ez érzelmi szinten kiüti a mércét. Ezt még Harrytől sem vártam.Louist teljesen megértem, viszont szerintem nem kellett volna elmennie Zaynnel.Molly meg egy r*banc! Utálom! De most mégis mi lesz?? És Harry egyántalán mikor kezdett el többet érezni?? Ugye ki fognak békülni??? Én nem bírom ezt a sok kérdést!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Umm ki szeretném magam javítani. Szóval, nem a részben csalódtam, hanem Harryben és a többiekben hogy ilyet tettek.
      Köszi, hogy fordítasz :) fantasztikusan csinálod ♥

      Törlés
    2. Értem én, és igen, ekkor én is nagyot csalódtam bennük, érzelmileg ez katasztrófa... Na, hát igen, Zayn is mindig jókor érkezik meg, Mollyról pedig inkább nem mondok semmit. Ha jól emlékszem, akkor tudta Harry, hogy ez már nem csak egy fogadás, amikor először aludtak Ken házában, de nem vagyok teljesen biztos benne. Annyit mondhatok, hogy nehezen oldják meg ezt a problémát...
      Nagyon szívesen, és köszönöm szépen! :) Xx ♥

      Törlés
  5. Szia<3
    :""""(
    Istenkém...Harry..az a hülye fejed!!
    Miért csinálta,???
    Nem tudom mit érezzek...tudom, hogy szereti Lout de akkor is.... sajnálom is Harryt, meg nem... de ebből tanulni fog...de nagyon nagyon...!!
    Nem kifejezés,hogy hogy bőgtem... istenem... nekem kaputt...
    Gyorsan a kövit, minden jöjjön helyre mert én meghalooook:''''(
    könnyes puszik!
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) ♥
      Hát igen, ezt nehéz megérteni, és már most biztosan nem tenné meg újra, de akkor is. Érthető, hogy Lou nem akar vele lenni. Ó, hát reméljük, hogy tanul ebből...
      Jaj, nem is csodálkozom, én is nagyon ki voltam.
      Sajnos nem lesz itt minden rendben olyan hamar...
      xoxo ♥

      Törlés
  6. Istenem ez eszméletlen !!!!!!! Megmagyarázhatatlan dolog történik bennem !!!! Szegény Lou :( átkozott ribanc Molly .........
    És Harry??? - ezt.sosem gondoltam volna !!!
    Alig várom a kövi részt !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen megértem és átérzem, próbáld/próbáljátok emészteni ezt a sok új infót.
      Ezt én se vártam tőle, de sajnos ez van...
      Jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
    2. :) alig várom / várjuk :)

      Törlés
  7. Uramisten ne, sírok :'(
    Szegény Louis... Mennyire utálom én Mollyt meg Jacet... És mindenki tudta, még Tristan is, és aaaa :( Istenem, szegény Harry, TUDOM, hogy szereti, de Lou nem hiszi el neki... :'(
    Azért Harryt is nagyon sajnálom!
    És jézusom, Louis elment ZAYNNEL, és Zayn el fog mondani neki mindent...
    Én ezt nem bírom. Szegény Louis, oh, isteneeeeheeem.. :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, Jace egyébként se volt kedvenc, mert egy köcsög, Molly meg nagy ribanc tud lenni, de ez sok volt tőlük. Igen, Lou nem hiszi el, de később rá fog jönni :)
      Én is, neki sem könnyű ez a helyzet.
      De még mennyire, hogy el fog, ezért se lesz túl boldog rész a következő...
      Jövőhéten jön az új, addig van időd feldolgozni ez a szörnyűséget Xx

      Törlés
  8. Én mikor olvastam nagyon kiakadtam, még most a magyarnál is egy kicsit, de juujjjci már várom a happy részeket szóval így tovább!:* x BTW úgy megölelgetném Louist a történetbelit és az eredetit is (ilyet szólok "eredeti" XD) pedig vele ez nem történt meg de akkor is!!! puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezt a részt még párszor el fogom olvasni annyira kiráz tőle a hideg:o :') EZ a történet aminek minden részét vagy 10szer elolvasom, és már kívülről tudom. (de mondjuk ez jó mert bnőm megunta a 3.évadnál, de azért minden részt el kell meséljek neki:)) :D

      Törlés
    2. Hát igen, ez nem meglepő, én is kiakadtam most is, és igencsak jó lenne már, ha jönnének a boldog részek :) Bizony én is, lenne pár dolog, amit elmesélnék neki :D

      Ez gyilkos rész volt, nem is csodálom, nyugodtan :) A fordítás miatt én is vagy háromszor olvasom el az összes fejezetet, én hála az égnek még nem sikerült megunnom :D Ó, hát igen, az a 3. évad...
      xoxo

      Törlés
  9. Hát ez... majdnem. Én arra tippeltem, hogy fogadtak Zayn-nel, hogy ki kapja meg előbb, mint 'barátot'. De ez nem is annyira gyilkos, mint gondoltam. Mondom annyira! Azért ütött, de nem akkorát, mint gondoltam. De a következő rész azért... mindegy, nem is kezdek bele, itt elemezném 8 mondaton keresztül, hogy mennyire nem akarom elolvasni, és hogy úgy is elfogom, mert a kedvencem!! (<-Ez értelmes mondat volt?! XD) Molly egy ribanc, nem tudom máshogy megfogalmazni... Jace az meg egy bunkó köcsög, rajta már meg sem lepődök. Harry pedig szereti Lou-t!!! Tudom, hogy szereti, mert emlékszem azt mondta, hogy szerelmes belé amióta előszőr arra kelt fel, hogy kis kezei átkarolják -vagy vmi ilyesmi volt;), - és mi ez, ha nem igazi szeretet?!!
    Zayn meg.... miért van olyan érzésem, hogy hazudni fog..? Tudom, hogy nem, de már nem bízom meg benne. Oh és.: a közeljövőben lesz Harry szemszögéből??:)
    A blog fantasztikus, végre nem olyan fordítás, amiből már az első mondatnál rájössz, hogy ez fordítás! Szóval zseniális, csak így tovàbb!!! puszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jártál annyira messze az igazságtól, és szerintem jobban jártál azzal, hogy annyira nem ütött meg. De majd lehet, a következő... Ha értelmes volt, ha nem, én kivettem a lényeget belőle :D Egyetértek Mollyval és Jace-szel kapcsolatban is, szörnyű, amit műveltek. Valami nekem is rémlik, és nagyon örülök, hogy mindenki tudja, Harry tényleg szereti Louis-t. Kicsit féltem, hogy lesz eléggé átlátható a dolog.
      Nem fog hazudni, de nem csodálom, hogy nem bízol meg benne. Talán a 107. fejezet körül lesz, ha jól emlékszem. Ez egy kicsit még odébb van :')
      Jaj, örülök, hogy így látod, igyekszem a legjobban fordítani, és köszönöm szépen! :) xoxo

      Törlés
  10. Na neeeee!!! Waaaaa! Tudod milyen boldog lettem, amikor mehgláttam az új résteket?
    Harry egy bazinagy pöcs vagy, hogy tehettél ilyet? Meg foglak ölni! Louis...őszintén sajnálom, de azért bocsáss meg neki...de nehogy hamar, hadd szenvedjen kicsit! Zayn te pedig vigadztald meg szegényt!
    Puszi: Bogi
    U.I.: melyik reszben fekszenek le eloszor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, van tippem :D Bár a tartalmukról nem mondható el, hogy milyen jók...
      Bizony, bizony, ez nagy hülyeség volt tőle, és hidd el, meg fog szenvedni. Majd kiderül, mennyire vigasztalja meg Louis-t ;)
      Ui.: Még az első évadban, a 81-82. rész körül, ha erre gondolsz :) Xx

      Törlés
  11. en en en most....nemmegy...a szivemet torte ossze...faj..nagyon nagyon nagyon faj ugye tudod?sirok..zokogok es nemmegy...ez mara neeee.....megpusztulok nincs egy ertelmes mondatom se de basszus...HARRY MEGIS MI A POCSOMET KEPZELTEL??? amugy rajottem h ra nem haragszok...nemtudom miert de ra nemharagszok...mindneki masra...kiveve a Tristan Steph parosra...oket is szeretem...Jace menjen el a faszomba Molly rohadjon meg a pokolban de elotte jol szetverem a fejet es megtepem...Zayn ruhhelem ebben a ficben nemtudom miert...egykis baaaahhhh...Lou meg...Lou istenem a szivem szakad meg es zokogok...erzem minden fajdalmat es neeee...gyulolom igy latni/olvasni ot....borzalmas nemmegy..a gyomrom tiszta gorcsben van es keptelen vagyok folytatni az evest....de Hazz szereti...egy hulye fasz volt de kibaszottul szerelmes bele...tudom...es istenem nemakarom...azt akarom h legyen mindneki boldog.. megszakadt a szivem...de ismetelten tipikus After...annyira tipikus h mar faj...
    kovit akarook...nemis inkabb azt a reszt akarom ahol kibekulnek..MOST!!!
    most szerintem hagyjon inkabb mindneki beken...a szivem aztse tudja mit csinaljon..inkabb leall a picsaba...
    puszii: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj, vártam az ilyen reakciókat, én is kész voltam, mikor először olvastam... Annak örülök, hogy Harryre nem haragszol, rá én sem tudtam annyira, mint a többiekre. Jace-szel és Mollyval kapcsolatban itt is egyetértek, megérdemlik. Zayn meg... ebben a fanficben én se kedvelem annyira, pedig imádom őt (is). Fordítani is nagyon rossz így Louis-ról, de túl fog jutni ezen, hidd el :) Lou is rá fog jönni erre, csak idő kell neki.
      Ó, sajnos az a rész még nincs készen, ez még odébb van...
      Jaj, ne mondj ilyeneket, akkor hogyan fogod majd elolvasni azt a fejezetet, amiben minden rendbe jön? :) ♥
      xoxo

      Törlés