2015. június 5., péntek

Chapter 103

Sziasztok! :)
Majdnem elfelejtettem a nagy tételezésben, hogy ma péntek van, vagyis jön az új rész. De szerencsére eszembe jutott, bár ettől a fejezettől sem úszkálhatunk a boldogságban... Kíváncsi vagyok, mit szóltak majd ehhez. A múltkor is elfelejtettem említeni, hogy a blogot lehet reklámozni, hogy ha valaki szeretné megosztani valahol (nyilván ott, ahol ebből nincs probléma). A fejlécet ki fogom rakni amint tudom, ha esetleg valaki az hinné, hogy így fog maradni :D És nem bírom ki, nektek is el kell mondanom, hogy tegnap túlestem az emelt angol szóbelimen (szerintem közepesen sikeredett), úgyhogy most már csak az irodalom, nyelvtan és töri van hátra :D Nektek kitartást kívánok a sulihoz, már csak pár nap és vége, érettségiző sorstársaimnak pedig előre is sok sikert a szóbelikhez! :)
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 103

- Szörnyen érzem magam a fal miatt, felajánlottam, hogy megjavítom, de Ken nem hajlandó megengedni nekem – mondom Liamnek, miközben kifésülöm vizes hajamat. A zuhany, amit az előbb vettem, nem segített ellazulni, mint ahogy reméltem. Úgy tűnik, semmi sem nyugtatja meg az állandósult fájdalmat bennem. Végtelennek tűnik.
- Ne aggódj emiatt. Sok minden történik most veled – ráncolja a homlokát Liam, majd kezét végighúzza a hátamon.
- Nem tudom felfogni, hogy történt ez az életemmel, hogyan jutottam el erre a pontra. Három hónappal ezelőtt mindenem ki volt találva, mindennek volt értelme. Ott volt Natalie, aki soha nem csinálna ilyesmit, közel álltam az anyámhoz és megvolt ez az ötlet, hogy hogyan lesz az életem, most meg nincs semmim. Szó szerint, semmi. Nem is tudom, hogy be kellene-e mennem a Vance-hoz, mert Harry vagy oda fog jönni, vagy meg fogja győzni Mr. Vance-t, hogy rúgjon ki, csak mert megteheti – legalább a könnyek megálltak. – Mindent elrontott, tényleg. Semmi vesztenivalója nem volt, nekem pedig igen, engedtem, hogy mindent elvegyen tőlem. Olyan egyszerű és eldöntött volt az életem előtte, most utána… csak… utána.
- Nem adhatod fel a gyakornoki állásodat, eleget vett már el tőled. Ne engedd, hogy ezt is elvegye, kérlek – tanácsolja Liam. – A jó dolog ezzel az „utána” lévő élettel kapcsolatban, hogy azt csinálhatsz, amit csak akarsz, elölről kezdheted az egészet – próbál bátorítani. – Csak kérlek, hallgass rám a gyakornoki állással kapcsolatban – könyörög.
Tudom, hogy igaza van, de ez nem olyan egyszerű. Az életemben minden Harryhez kötődik most, még a festés a rohadt autómon is. Valahogy egy kötéllé vált, ami mindent egyben tartott az életemben, a távollétében pedig törmelékkel vagyok itt hagyva, amely egyszer az életem volt.
- Hagylak pihenni egy kicsit – mondja Liam, aztán megölel, mielőtt az ajtó felé sétál.
- Gondolod, hogy ez valaha is megszűnik? – kérdezem, mire megfordul.
- Micsoda?
- A fájdalom? – hangom majdnem suttogás.
- Nem tudom… Bár szeretném azt hinni, hogy igen – válaszol, majd megajándékoz a legvigasztalóbb félmosolyával, fél homlokráncolásával.
Nem tudom, hogy meg fog-e szűnni vagy nem, de minden, amit tudok az az, hogy ha nem, akkor azt nem fogom túlélni.

Az ágyban fekszem, és a plafont bámulom, amíg meg nem szólal az ébresztőm öt órakor. Egy órával előbb kell elmennem, hogy ruhákat tudjak venni, amiket felvehetek. Egy helyet is kell találnom valahol, hogy megmossam a fogamat, ez szórakoztató lehet. Fogalmam sincs, hogyan fogom összeszedni a dolgaimat a… Harry lakásából. Most úgy érzem, mintha könnyebb lenne egyszerűen mindent otthagyni és megvenni minden új dolgot, csak azért, hogy ne kelljen szembenéznem vele.
Kikényszerítem magamat az ágyból az autómhoz, hagyva egy rövid üzenetet Kennek és Karennek, amelyben köszönetet mondok nekik és bocsánatot kérek a lyuk miatt, amit Harry csinált a falba.
Megrezzenek a tükörképemtől, amikor visszapillantok, szemeim még mindig véreresek és sötét karikákkal szegélyezettek. Majd fel kell tennem egy kis sminket. A Walmartba megyek, az egyetlen üzlet, amelyik nyitva van a környéken ilyenkor, és ahol megvehetek mindent, amire szükségem van. Nincs erőm vagy energiám, hogy valós erőfeszítéseket fektessek a megjelenésembe.
Amikor megérkezem a Vance-hoz, Kimberlynek tátva marad a szája, mikor meglát. Megpróbálok összekaparni neki egy mosolyt, de felugrik az asztalától.
- Jól vagy? – kérdezi kétségbeesetten.
- Olyan rosszul nézek ki? – vonok vállat gyengén.
- Nem, természetesen nem. Csak… kimerültnek tűnsz – hazudja. Tudom, milyen szörnyen nézek ki.
- Kimerült vagyok – felelem. Még nem döntöttem el, hogy elmondom-e neki az igazat. Őszintén, túlságosan szégyellem, hogy elmondjam.
- Te és Harry veszekedtetek? – kérdezi, mire bólintok. – Szólj, ha beszélgetni akarsz, ellenkező esetben hagylak – mosolyodik el.
Hálás vagyok, amiért nem erőlteti most, hogy beszéljek róla. Elsétálok a reggeliző asztal mellett, és csak egy kávét veszek el, az étvágyam nem létezik. Azt hittem, nem leszek képes koncentrálni az e heti kéziratra, de amint eltűnnek a gondolatok Harryről és rólam az asztalomon, minden figyelmemet a kéziratnak szentelem. Ez nem olyan érdekes vagy jól írott darab, így ebéd közben végig elfoglal és a délután legnagyobb részében is, amíg nem kopog valaki az ajtómon. Szívem a padlóra süllyed és visszatartom a lélegzetemet, miközben kikiáltom, hogy bejöhet. Egész nap kikapcsolva hagytam a telefonomat, hogy elkerüljek minden kísérletet Harrytől, hogy beszéljen hozzám.
Megkönnyebbülten látom meg Mr. Vance-t az ajtóban.
- Jó napot, Louis – mosolyodik el.
- Jó napot – válaszolom.
- Csak rád akartam nézni, és tudatni veled, mennyire le vagyok nyűgözve a munkádtól eddig. Jobb és részletesebb munkát végzel, mint a legtöbb valós dolgozóm – dicsér meg.
- Köszönöm, ez sokat jelent nekem – mondom neki.
- Ezt elmondva, szeretnélek meghívni a Seattle-ben lévő konferenciára a jövő héten.  Lehet, hogy elég unalmas lesz, az egész a digitális könyvkiadásról szól, de csinálhatnál egy csomó hálózati munkát és sok emberrel találkozhatnál. Nyitok egy második ágat Seattle-ben néhány hónapon belül, és nekem is kell egy kis hálózatépítést csinálnom – nevet fel. – Szóval mit mondasz? Minden költség ki lenne fizetve, péntek délután indulunk, Harryt pedig több mint szívesen látjuk. Nem a konferencián, hanem Seattle-ben – magyarázza egy mindentudó mosollyal. Ha csak tudná, hogy mi folyik itt.
- Természetesen szeretnék menni, nagyra értékelem a meghívást – mondom neki. Végre valami illő történik velem.
- Jó, örülök, hogy jössz. Majd Kimberly átad minden részletet – mosolyodik el.
Annak az ötlete, hogy Seattle-be megyek, némileg enyhíti fájdalmamat, messzebb leszek Harrytől. Másrészről, Seattle most arra emlékeztet, amikor Harry oda akart vinni. Tényleg tönkretette életem minden egyes oldalát. Úgy érzem, hogy egyre kisebb lesz az irodám, a szobában lévő levegő egyre sűrűbb lesz.
- Jól érzed magad? – kérdezi Mr. Vance, szemöldökei aggodalommal ereszkednek lejjebb.
- Uh, igen, csak… Ma még nem ettem és nem aludtam sokat tegnap este – felelem.
- Gyerünk, menj haza akkor, otthon is befejezheted ezt – mondja.
- Semmi gond, maradhatok – felelem. Nem akarom, hogy azt gondolja, kihasználom őt.
- Nem, gyerünk haza. Boldogulni fogunk nélküled – biztosít, mire végül beleegyezem.
Összeszedem a dolgaimat, hogy elmenjek, amint Mr. Vance elhagyja az irodámat. Kifelé menet Kimberly szólít a nevemen.
- Mész haza? – kérdezi, én pedig bólintok.
- Igen, aludnom kell – mondom neki, tudva, hogy ez valószínűleg nem fog megtörténni.
- Harry rossz hangulatban van, szóval vigyázz – nevet fel félig.
- Honnan tudod?
- Mert az előbb szidott le, amiért nem adtam át a hívásait neked – mosolyodik el.
- Hívott? – az égés visszatér.
- Igen, csak körülbelül tízszer. Gondoltam, hogy ha akarnál vele beszélni, válaszoltál volna neki a mobilodon.
- Köszönöm – mondom neki. Örülök, hogy Kimberly olyan figyelmes, amilyen, a törékeny fal, amit az elmúlt néhány órában építettem, azonnal összeomlott volna, ha meghallottam volna Harry hangját a vonalban.
Sikerül eljutnom az autómhoz, mielőtt ismét összeomlok. Úgy tűnik, a fájdalom csak rosszabb lesz, amikor nincs figyelemelterelés, amikor a gondolataimmal és emlékeimmel vagyok hagyva.
Miután összeszedem magam eléggé ahhoz, hogy vezessek, azt teszem, amit rettegtem megtenni. Felhívom az anyámat.
- Helló? – az első csörgésre felveszi.
- Anya? – zokogom.
- Mit csinált? – kérdezi. Ez volt mindenki reakciója, olyan nyilvánvaló következtetés, amibe bele lehet ugrani.
- Én… ő… – nem tudok megalkotni egy mondatot. – Hazamehetek, csak a mai napra? – kérdezem tőle.
- Természetesen, Louis. Két órán belül találkozunk – feleli, majd leteszi a telefont. Jobb, mint gondoltam, de nem olyan meleg, mint amilyet reméltem.
Megjelenik a kis boríték a képernyőmön, a telefonom pedig többször is pityeg, amíg végül el nem olvasom az egyik üzenetet.
*Hívj fel, Louis, nem fogom abbahagyni, amíg fel nem hívsz.* Írja. Kikapcsolom a telefonomat, mielőtt valami hülyeséget csinálok, például több üzenetet olvasok el Harrytől.

22 megjegyzés:

  1. Áhhhhhhhhhhhhhhhh Harry grrrrrr na ez az össz. reakcióm, tudom eddig nm írtam komikat de most úgy éreztem egye fene :D baszus most nem tudom utáljam-e harryt vagy ne ez itt a kérdé?! ma vagyok túl egy német vizsgán és erre a részre vártam egész délután ésss ahh megmentttéél a teljes idegösszeroppanástól:D imádom a blogok,zsenálisan fordítasz <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :DDDD jól tetted, hogy írtál :D Hát igen, én is ezzel a kérdéssel küzdöttem, mikor először olvastam. Jaj, akkor örülök, hogy ezzel felvidítottalak, és remélem, jól sikerült a vizsga :) Köszönöm szépen! :) Xx ♥

      Törlés
  2. gyomromban ez az érzés miközben olvasom....:') Seattle....khm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :')) Én pont mostanában fordítom a Seattle-ben lévő fejezeteket, érdekesek lesznek... ;) Xx

      Törlés
  3. Hű, kíváncsi vagyok Louis anyjának reakciójára! :o
    Van egy olyan érzésem, hogy azon a konferencián történni fog valami...
    Remélem, hogy minél hamarabb javul a kapcsolat Lou és Hazza közt, tuti ki fognak békülni, na de mikor?! :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne várj tőle túl sok jót...
      Hát, ez néhány rész múlva kiderül, nem fog Louis unatkozni, ez biztos ;)
      Ez itt a nagy kérdés, és sajnos erre én sem tudom pontosan a választ :( Xx

      Törlés
  4. Most annyira megérintett ez az egész. Eddig csak bekönnyeztem de most sírok. Nem birom :( Jól látom, hogy ez egy rövid rész volt? Mikor békülnek már ki????!!! Gratulálok a szóbelidhez és sok sikert a többihez.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát kitartást kívánok neked, hidd el, hogy kelleni fog még ♥ És igen, jól látod, ez rövidebb lett, mint mondjuk az előző, de sok-sok hosszabb lesz még a későbbiekben :) Sajnos nem emlékszem pontosan, még odébb van, ez biztos... Köszönöm szépen! :) ♥ Xx

      Törlés
  5. #omfg
    Ez a rész,tényleg nem boldogságdus...de ilyennek is kell lennie
    Lout én nagyon,nagyon sajnálom,Harry pedig,egy ááh...imádom öt,de egyszerüen,kitenném a szürét most,Kimberlyt imádom,amilyen odaado,és kedves nö személy:)
    Lou drága remélem jobb lesz neki,és hogy kibékül azért Harryvel..végülus Larry blog,és kikell békülniük!!!!
    Imádom a forditásod,eddig minden részt lájkoltam,és kommenteltem...nem mindegyikhez...^^
    De szo ami szo,imádlak
    P.s:ugyes cagy mégha csak közepesre is sikerült,a többihez pedig sok sikert!! Üdv Viktória Viki Tóth

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól mondod, ebből pedig most kapunk egy jó adagnyit.
      Szegénykét én is, Harryvel kapcsolatban egyetértek, imádom őt, de azért mérges vagyok rá, Kimberly pedig tényleg nagyon jó karakter :)
      Így van, ki kell békülniük egyszer, kérdés, hogy ez mikor fog megtörténni...
      Köszönöm szépen, a lényeg, hogy olvasod a blogot :)
      Én is! ♥
      Ui.: Köszönöm, nem volt valami egyszerű, úgyhogy jó az :D A többihez is köszönöm, kelleni is fog majd :D Xx

      Törlés
  6. papappaammmmm....jezusisten ez kezd egyre rosszabb lenni...
    es kezd egyre joban fajni...
    nemakarom
    bekuljenek ki...MOST!
    NENENEEEEEE Lou ne hivd az anyadat fujj tedd le rossz...utalom azt a not...bleee...
    Kimberly viszont ubercukii na ot imadom <3
    erzem h Seattleben lesz valami...fog valami tortenni amit nem akarunk h megtortenjen....es neeee....
    istenem mert ahhhh elegem van...legszivesebben megvernem mindkettot...h Lout miert azt nemtudom, csak mert jolesne...
    de SZERETIII....
    es enis szeretem...szoval egy ketto bal jobb bal jobb haladjunk mar bekuljetek ki es legyen megint minden rozsaszin csillamos...de hat ez After itt nemigy mennek a dolgok <3
    ezt a reszt is imadtam (ez eleg abszurdul hangzik a cselekmenyszal fenyeben de sztem erted)
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És mik lesznek majd még itt...
      Jaj, hidd el, én is szívesebben fordítanám már azt a fejezetet, az ilyeneknél mindig megszakad a szívem :(
      Hát pedig sajnos felhívta és el is megy hozzá, ennyit elmondhatok.
      Nem is lepődöm meg, Kimberly nagyon aranyos :)
      Jól érzed, hogy lesz valami, annyira pontosan még én sem tudom, de ezt elárulhatom.
      Megérdemelné mindkettő egyébként :D Na jó, Louis talán annyira nem :D
      Bizony, nem így mennek itt a dolgok, de majdcsak eljutunk egyszer odáig, hogy végre kibékülnek :)
      Örülök, hogy tetszett, és persze, értem én :D
      xoxo ♥

      Törlés
    2. Akkor se szeretem Louis anyját !!! Jaj Louis :( ! Harry pedig többet is tehetne minthogy hivogassa! Végem van ezektől a részektől és imádlak téged. :)

      Törlés
    3. Hát őt ebben a fanficben nem is nagyon lehet szeretni... Majd fog ő még többet tenni, ne aggódj ;) Nekem se a legjobb ezeket fordítani, de majdcsak eljutunk egyszer oda, hogy minden rendben lesz, és én is imádlak! :) Xx

      Törlés
  7. Jajj a szívem... már megint darabokra hullott... :( Szegény Louis, annyira sajnálom, és most legszívesebben odamennék, és megölelgetném a kis drágát! <3 Harryt is szeretem, de most jelent pillanatokban haragszom rá, bár tudom, hogy szereti <3 Huh, nagyon kíváncsi leszek az anyjával való találkozásra... nem szeretem azt a nőt...
    Kimberly nagyon aranyos, imádom! :D
    Mi lesz Seattleben??? Jajj ne már!! Nem bírom kivárni!! Ne csináld ezt velem! :D Tisztára beizgultam!!
    Imááádom, és téged is <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átérzem, mikor először olvastam, ezeknél a részeknél nekem is mindig végem volt :( Rá is férne szerintem, de túl fogja élni :) Pontosan így voltam Harryvel, imádtam, de egyben mérges is voltam rá. Sok jót ne várj, és hát az anyját nem hinném, hogy sokan kedvelik.
      Kimberlyt viszont mindenki szereti :D
      Eseménydús lesz az a pár nap, nekem elhiheted, de többet nem mondhatok ;)
      Örülök, hogy tetszett, és én is téged! :) Xx ♥

      Törlés
  8. Szia.Eddig nem irtam mert nem reg talaltam a blogod.5 nap se kellett a 103 resz elolvasasahoz es erre buszke vagyok.Ahogy rad is.Nagyon imadom egyszeruen fenomenalis.Nagyon ugyes fordito vagy.Teljesen atadja a tortenet sajatossagat.Le se tudtam tenni.Mar az 1.nap az 50 reszen is tul voltam.Imadlak.Alig varom,hogy pentek legyen.��❤❤
    Puszi:Vivi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Szerintem ez eddig rekord, én is büszke vagyok rád! :) Nagyon örülök, hogy tetszik a történet (bár ezen nem csodálkozom), és köszönöm szépen a sok-sok dicséretet! Mindjárt itt lesz az :) Xx ♥

      Törlés
  9. Ne haragudj hogy ketszer kuldte el de a telefonom mostansag nagy rossz es tenyleg ne haragudj.:/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ugyan, semmi probléma, már orvosoltam is :) Xx

      Törlés
  10. Ah OMG :/ szegény Lou de azért egyszer beszélhetne Harryvel :( Lou anyja meg hát kíváncsi vagyok hogy mi lessz a reakciója......
    Imádom és szomorúan olvasom de hát remélem lessz jó rész is :* várom a kövit <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemsokára fog beszélni Harryvel, ne aggódj ;) Annyit mondok, hogy ne sok jóra számíts tőle...
      Örülök, hogy azért tetszett, és hát egyszer eljutunk oda is :) Ma hozom! ♥ Xx

      Törlés