2015. június 30., kedd

Chapter 107

Meglepetééés! :D
Na, jó, aki olvasgatta a kommenteket azoknak annyira nem :D Fő köszönetet Sam Wilberry - nek mondhattok, hogy mostantól keddenként is lesz új rész! Bár azt hozzátenném, hogy hetek óta ezen gondolkoztam én is, csak múlthéten máshogy alakult a keddem, azért nem hoztam már akkor újat, ő viszont megadta a löketet. De a lényeg, hogy szünet van, és ilyenkor egy héten két rész lesz, ahogy azt az első évadnál megszokhattátok. Nem is tudom, hogy mit mondjak a fejezetről, az eleje szívfájdító, a közepe elmegy, a vége pedig közel áll az őrülethez. Már most tudom, hogy alig fogjátok várni a pénteket a következő részért :D Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 107

Harry szemszöge
- Hol vagy, Styles? – dörmögi egy férfi hangja.
- Láttam őt elmenni a bárból, tudom, hogy itt van – mondja egy másik férfi.
A padló hideg, amikor kimászom az ágyból, hogy megnézzem, ki van itt. Először azt gondoltam, hogy apa és a barátai, de most már nem hiszem.
- Gyere ki, gyere ki bárhol is vagy! – kiáltja a legmélyebb hang, aztán egy csattanás hallatszik.
- Nincs itt – mondja anya, amikor elérem a lépcső alját.
- Ohhh, nézd csak, mi van itt. Ki tudta, hogy Styles-nak ilyen dugnivaló felesége van – feleli a magas férfi, majd megfogja anyát a karjánál fogva, hogy felhúzza őt a kanapéról.
- Kérlek… ő nincs itt. Ha pénzzel tartozik, nektek adom mindenem. Bármit elvihettek a házból, még a televíziót is – mondja anya a férfinak, akinek egy nagy sérülés van a fején.
- Egy televízió? Nem akarok egy rohadt televíziót.
- Van néhány ékszerem, nem sok, de kérlek… – feleli anya.
- Kussolj! – mondja, aztán pofon üti anyát.
- Anya! – kiáltom, és a nappaliba szaladok.
- Harry… menj fel az emeletre! – mondja nekem, de nem hagyom itt anyát ezekkel a gonosz férfiakkal.
- Tűnj innen, te kis szaros – feleli az egyikük.
- Látod, ribanc, az a probléma, hogy ezt a te férjed csinálta – mutat a sérülésére. – És mivel ő nincs itt, te is megteszed – mosolyodik el, mire anya megrúgja őt a lábával.
- Harry, kicsim, menj fel az emeletre… Most! – kiabál rám. Miért mérges rám anya?
- Szerintem nézni akarja – feleli a magas férfi, majd a kanapéra nyomja anyát.

Felriadok és felülök. Bassza meg. Folyamatosan jönnek, minden éjszaka rosszabb, mint az utolsó. Annyira hozzászoktam már, hogy nem jönnek, tudtam aludni. Miatta, minden miatta volt. De itt vagyok rohadt hajnali négy órakor véres ágyneművel a sérült ujjperceimtől, egy gyilkos fejfájással a rémálmomtól és alváshiánnyal.
Majd később foglalkozok az ágyneművel, most le akarom csukni a szememet, azt tettetni, hogy ő itt van, és remélem, hogy el fog nyomni az álom.

………………………………………………………………………………..

- Lou, bébi, ébredj fel – suttogja Harry hangja a fülembe, miközben ajkaival megérinti a fülem alatt lévő bőrt. – Olyan gyönyörű vagy, amikor felébredsz – bókol, mire elmosolyodom, a hajánál húzva őt, hogy tekintetünk találkozzon. Orrommal gyengéden hozzáérek az övéhez, ő pedig felkuncog. – Szeretlek – mondja, aztán ajkait az enyémekhez nyomja, csak nem érzem őket.
- Harry? – kérdezem, ahogy elhalványul.
Szinte kipattannak a szemeim, ahogy visszadobódok a valóságba. A szoba koromsötét, és egy másodpercre elfelejtem, hol vagyok. Egy hotelszobában, egyedül. Elveszem a telefonomat az éjjeliszekrényről, még csak hajnali négy óra. Letörlöm a szemem sarkában lévő könnyeket, majd becsukom a szememet, hogy megpróbáljak visszajutni Harryhez, még ha ez csak egy álom is.
Amikor végre ismét felébredek, már hét óra. Elmegyek zuhanyozni és megpróbálom élvezni a forró vizet, ahogy ellazít engem. Megszárítom a hajamat, majd felteszek egy kis sminket, a mai az első nap, amikor úgy érzem, hogy tűrhetően nézek ki. Ki kell jutnom ebből az… összevisszaságból, ami bennem van. Úgy kell csinálnom, ahogyan anyám tenné, felfesteni egy tökéletes arcot, hogy elfedjem, mi van belül. Amikor végzek, valahogy kipihentnek nézek ki és igazán jól. Megcsinálom a frufrumat, aztán kiásom a fehér öltönyömet a táskámból, mire megrezzenek. Jó, hogy ebben a szobában van vasaló. Nagyon hideg van, de nem leszek kint sokáig. Úgy döntök, hogy egy egyszerű fekete cipőt veszek fel, és imádkozom, hogy ne csússzak el az odakint lévő jégen. Az ágyra teszem az öltönyt és a cipőt.
Mielőtt felöltözök, még egyszer összepakolom a táskáimat. Remélem, felhív anyám valami jó hírrel, a kollégiummal kapcsolatban. Ha nem, itt kell maradnom, amíg hív, az pedig gyorsan elfogyasztaná a pénzemet, amim van. Egyszerűen talán egy saját lakást kellene keresnem. Meg tudnék engedni magamnak egy kis lakást közel a Vance-hoz, távol a kampusztól. Be kell vinnem a munkáimat a tanáraimnak, miután ma elmegyek dolgozni, majdnem elfelejtettem. Mostanában össze van kuszálódva az agyam. Még a tervezőmet sem írtam meg két napja. Be kell kapcsolnom a telefonomat, hogy meglássam, hívott-e anyám, de félek, hogy helyette Harry hangját hallom meg. Minden erőmre szükségem van, hogy ne maradjak a tegnapnál és előre kell haladnom, nem visszafelé.
Megfogom a táskáimat, aztán kinyitom az ajtót, a hó már többnyire elolvadt a reggeli nap miatt. Hála Istennek. Amint kinyitom a kocsink ajtaját, Trevor sétál ki a szobájából két ajtóval lejjebb az enyémtől.
- Segítettem volna ezekkel – köszönt engem. Fekete öltönyt és zöld nyakkendőt visel, olyan jóképű.
Tegnap este, miután megettük a pizzát, egy kicsit tévét néztünk és főiskolai történeteket osztottunk meg egymással. Neki sokkal több volt, mint nekem, mivel ő már lediplomázott, és nagyon élveztem, hogy milyen főiskolai élményeim lehettek volna és milyeneknek kellett volna lennie. Nem kellett volna olyan emberekkel bulizni mennem, mint Harry, találhattam volna egy kicsi, de igaz baráti társaságot. Annyira más lett volna, sokkal jobb. Trevor kilenc óra körül ment el, én pedig kényszerítettem magamat, hogy aludjak.
- Jól aludtál? – kérdezi tőlem, majd előhúz egy kulcscsomót a zsebéből. Egy klikkel a BMW beindítja magát. Persze, hogy BMW-je van.
- Az autód beindítja magát? – nevetek fel.
- Nos, ez a dolog indítja be – emeli fel a kulcsát.
- Szép – mosolyodom el.
- Kényelmes – feleli ő.
- Extravagáns?
- Egy kicsit – nevet fel. – De akkor is nagyon kényelmes. Remekül nézel ma ki, mint mindig – bókol, miközben beteszem a táskáimat a kocsiba.
Harry reakciója óta, amikor ezt az öltönyt viseltem, ez vált a kedvencemmé.
- Köszönöm, dermesztő hideg van kint – mondom, aztán beszállok a vezetőülésre.
- Találkozunk a munkahelyen – feleli, majd beszáll az ő autójába, ahogy én beindítom az enyémet. Elfordítom a kulcsot, és klikk… klikk… klikk… Újra megpróbálom, de ugyanaz történik.
- Kaphatnék egy nyavalyás szünetet?! – mondom ki hangosan, és megütöm a tenyeremmel a kormánykereket.
Harmadjára is megpróbálom beindítani az autómat, de semmi nem történik, még a klikkelés sem. Átnézek és szerencsére Trevor még mindig a kocsijában ül. Lehúzza az ablakát, én pedig nem tehetek róla, de felnevetek a saját szerencsétlenségemen.
- Gondolod, hogy el tudnál vinni? – kérdezem, mire bólint.
- Persze, hogy igen. Ugyanarra a helyre megyünk – nevet fel, majd kiszállok az autómból.
Nem tehetek róla, de bekapcsolom a telefonomat a rövid út alatt a Vance-hoz. Meglepő módon nincsenek üzeneteim, új üzeneteim Harrytől. Van néhány hangpostám, de nem tudom, hogy azok tőle vannak-e vagy anyámtól.
Úgy döntök, hogy nem hallgatom meg őket, helyette írok anyámnak és megkérdezem őt kollégiummal kapcsolatban. Trevor kirak az ajtónál, így nem kell sétálnom a hidegben. Megköszönöm neki és jó napot kívánok, mielőtt bemegyek.
- Felfrissülten nézel ki – mosolyodik el Kimberly, miközben elveszek egy fánkot.
- Egy kicsit jobban érzem magam. Nagyjából – mondom neki, aztán töltök magamnak egy csésze kávét.
- Készen állsz a holnapra? Alig várom, hogy kijussak innen a hétvégére, Seattle-ben csodálatos boltok vannak, és tudom, hogy amíg Christiannak és Trevornak találkozóik lesznek, mi el fogjuk magunkat foglalni néhány dologgal. Uhm… beszéltél már Harryvel? – kérdezi.
- Nem, elvittem a cuccaimat tegnap – felelem, mire a homlokát ráncolja.
- Sajnálom, kölyök. Az idő múlásával könnyebb lesz – mondja, én pedig remélem, hogy igaza van.
A napom gyorsabban telik el, mint vártam, és korán befejezem az e heti kéziratot. Izgatott vagyok, hogy Seattle-be megyek, remélem, hogy ki tudom verni a fejemből Harryt, még ha csak egy rövid időre is. Hétfőn van a szülinapom, és egyáltalán nem várom. Ha a dolgok nem romlottak volna el olyan gyorsan, kedden úton lennék Harryvel Angliába. Nem igazán akarom a karácsonyt az anyámmal sem tölteni, remélhetőleg ismét kollégiumban leszek addigra, szóval talán kigondolhatok egy jó okot, hogy ne menjek el anyámhoz. Tudom, hogy karácsony lesz, és hogy ez szörnyű tőlem, de nem vagyok éppen ünnepi hangulatban. Bár remélhetőleg ez után a hét után abban leszek. Anyám ír nekem, miközben a napom véget ér, elmondva, hogy még nem kapott visszajelzést a kollégium felől. Nagyszerű. Legalább már csak egy éjszakám van a Seattle-i kirándulásig. Hajléktalannak lenni egyáltalán nem vicces.
Ahogy az induláshoz készülődöm, eszembe jut, hogy nem én vezettem ide. Remélem Trevor még nem ment el. Vissza tudnék sétálni a hotelhez, ha már igen, de borzasztóan hideg van kint.
- Viszlát holnap, itt fogunk találkozni, aztán Christian sofőrje visz el minket Seattle-be – mondja nekem Kimberly.
Christiannak van sofőrje? Persze, hogy van, elég biztos vagyok benne, hogy milliomos. Ha nem, nagyon közel van hozzá. A Vance Könyvkiadó nagyon sikeres és folyamatosan bővül és bővül. Amikor kilépek a liftből, Trevor az egyik fekete kanapén ül az előcsarnokban, a fekete kanapénak, a fekete öltönynek és a kék szemeinek kontrasztja nagyon vonzó.
- Nem voltam benne biztos, hogy szükséged van-e fuvarra vagy nem, és nem akartalak zavarni az irodádban – mondja nekem.
- Köszönöm, nagyra értékelem. Fel fogok hívni valaki az autómmal kapcsolatban, amikor visszaérek a hotelbe – kissé melegebb van, mint reggel volt, de még mindig hideg van kint.
- Várhatok veled, ha akarod, megjavították a vízvezetékemet már, szóval nem fogok újra a hotelben maradni, de várok veled, ha… – hirtelen abbahagyja a beszédet, a szemei pedig kitágulnak.
- Mi az? – kérdezem, aztán követem szemeit, hogy meglássam Harryt az autójánál állva a parkolóban, mérgesen bámulva Trevorra és rám.
A levegőt ismét kiszorították belőlem. Hogy lehet ez folyamatosan egyre rosszabb? Amennyire fáj őt látni, dühös vagyok. Miért van itt?
- Harry, mit keresel itt? – kérdezem, amikor felénk kezd sétálni.
- Nos, nem veszed fel a telefonodat, így nem volt sok választásom, nem? – kiabálja.
- Okkal nem vettem fel, egyszerűen nem bukkanhatsz fel a munkahelyemen! – kiabálom vissza. Úgy tűnik, Trevor kellemetlenül érzi magát, és megfélemlített Harry jelenléte miatt, de mellettem marad.
- Készen vagy? – kérdezi tőlem Trevor.
- Készen mire? – Harry szemei viharosak.
- Visszavisz engem a hotelhez, nem indult el az autóm.
- Hotel! – gyakorlatilag felüvölt Harry.
- Ó, Istenem, nem úgy. Ugyanabban a hotelben maradtunk tegnap este – mondom neki, aztán rájövök, hogy ez sem hangzik jobban. Mielőtt megállíthatnám őt, Harry kezei Trevoron vannak, az öltöny gallérját szorítva, miközben nekicsapja egy piros kamionnak. – Harry! Hagyd abba! Engedd el! Nem ugyanabban a hotelszobában voltunk! – magyarázom meg. Hogy miért magyarázkodom neki, azt egyáltalán nem tudom, de nem akarom, hogy bántsa Trevort. Harry elengedi Trevor ruházatát, de még mindig az arcában van. – Hagyd őt, kérlek – fogom meg Harry vállát, mire kissé ellazul.
- Maradj távol tőle – köpi a szavakat. Arca csak centiméterekre van Trevorétól.
Trevor sápadtnak tűnik, én pedig megint belevontam valakit ebbe a káoszba, aki nem érdemli meg.
- Annyira sajnálom – mondom Trevornak.
- Semmi gond, még mindig szükséged van fuvarra? – kérdezi.
- Nem, nincs rá szüksége – válaszol Harry helyettem.
Mérlegelem a választási lehetőségeimet, és tudom, hogy ha beszállok Trevor autójába, Harry biztosan kivonszolja az egyikünket, valószínűleg engem.
- Jól vagyok, de azért köszönöm – sóhajtok fel, majd dühösen sétálok Harry kocsija felé.

26 megjegyzés:

  1. Első! :)) És számomra is hatalmas meglepetés volt, köszönöm szépen, hogy megemlítettel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)) Nagyon szívesen, és örülök, hogy sikerült meglepetést szereznem! :) Xx

      Törlés
  2. Úristen*-* Együtt fognak kocsizniii! (Olyan vagyok,mint egy beteg fanatikus xD) Imádom és siess! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bizony :D (Ennél a történetnél ez teljesen normális szerintem :D) Örülök, hogy tetszett, és pénteken itt lesz :) Xx

      Törlés
  3. Van remény *-* imádom ezt a részt:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, de azért ne éld bele magad, mert náluk sosem lehet tudni... Örülök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  4. Na neeeee! Felfogtam hogy függővég de hogy ennyire ?!? Imádtam ezt a részt (is) főleg a végét. Nem lehet a karácsony egy picit odébb ? Pl januárban, hogy ki tudjanak addig békülni. Mert tudom hogy nem fog secperc alatt minden helyre jönni. Hm......... péntek. Addig csak 2 napot kell kibirnom. Váááá Rosszabbmint valami alkohol vagy drog függőség, de ki fogom bírni. Köszi hogy hamarabb hozod a részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szokásos afteres függővég :D Örülök, hogy tetszett, valahogy gondoltam, hogy azt szeretni fogjátok :D Bizony nem fog minden olyan gyorsan helyrejönni, de karácsonyig még van idő, majd meglátjátok ;) Az biztos is, hogy rosszabb, de ezt a pár napot ki fogod bírni szerintem :D Nagyon szívesen! :) Xx

      Törlés
  5. Uhh imádom a meglepiket :D
    Trevor... nagyon csúnyán megverlek ha csak egy ujjal is hozzáérsz Louhoz!! Ahh Harry :( szegény. Nem elég neki a bűntudat, neem még folyamatos rémálmok is gyötrik :'( Annyira sajnálom... Lou meg ne érezze addig jól magát amíg nem békülnek ki! (Najó ez gonosz volt :p)
    Gyilkos rész volt most megint idegbajos leszek xD Köszi hogy fordítasz nagyon imádom ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is szeretem őket :D
      Megértem, párszor én is megtéptem volna Trevort, még ha ártatlan is... Harry most megszenvedi a tette következményeit, az biztos, én is úgy sajnálom őt :( Csak egy kicsit volt gonosz, szerintem érthető az álláspontod :D Az tuti, hogy gyilkos volt, azért remélem, kibírod péntekig :D Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszik :) Xx ♥

      Törlés
  6. Huhuhu szupi rész ;) de minek itt van vége pedig úgy belemélyültem :) imádlak Hazza hogy nem hangod annyiba tudom hogy tényleg szereted Lout <3 :) Louis gondolzz!!!!!! Trevor birlak de baráton kívül más nem lehetsz!!! Nem érhetsz Louishoz !!!! Ő Hozzáé!!!! Nagyon szeretem ezt a blogot !!! Imádom !!! <3
    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Elhiszem, mindig a legjobb résznél van vége :'D De még mennyire, hogy szereti Louis-t, és igen, gondolkozhatna egy kicsit, de hát nincs könnyű helyzetben... Trevorral hasonlóképpen vagyok én is, nem rossz fej, de nem Louis-hoz való. Örülök, hogy ennyire tetszik! :) Xx ♥

      Törlés
  7. Itt vagyok! :D
    Jajj annyira boldog voltam mikor megláttam, hogy van meglepi rész!! :D Kösziiii <3
    Az eleje... :( szörnyű... Nem tudok mit mondani :(
    Annyira imádom ezt a történetet!! És már nagyon kész vagyok h ennyit szenvednek... Louis szereti Harryt, és Harry is Louist!! Térjenek észhez!! Kellenek nekem! Larry boldogság hiányom van... A vége meg... Ajjj!! :D kicsinál teljesen ez a történet! :D
    alig várom a kövit ;)
    Puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült meglepetést okoznom, és nagyon szívesen! :) ♥
      Az biztos is, hogy szörnyű, szegény Harry :(
      Örülök, hogy tetszik :) Ó, ne is mondd, szeretik egymást, de még szenvednek, és így mi is... Tarts ki, mert nem lesz olyan egyszerű ez a békülés... A szokásos függővég, igen :D
      Pénteken hozom :) Xx

      Törlés
  8. Atyauristen
    Trevor,hm tetszik nkm ez a gyerek,gondolom tobbet akar Loutol,mint fuvarozni ot��
    De hat megertem,en is tobbet akarnek tole����
    Harry,te draga,latom,hogy szereted Lout,de vlhogy õ nem hiszi el,tegy valamit...remelem helyesen cselekszel����
    Louis,edesem...en ot ugy sajnalom,de megse,hisz olyan eros karakter��
    Ez az egesz mar olyan zavaros,neha muszaj vissza gondolnom hogy volt,mert mart annyi minden tortent,hogy csodalkozom nm zavarodsz bele��☺��
    Egyszeruen imadom ezt a blogot,es megjobb hir hogy egy heten ket resz,elkenyesztetsz minket☺������
    Szuper nyarindito ajandek��������♥♥♥
    Ez a resz,gyilkos volt,es most nm csak a vege,hanem az egesz,szuper vagy,ahogy forditasz,es sorry,hogy az elozo reszhez nm irtam,elfelejtettem...������
    Akkor megegyszer...Ugyi voltal,es koszonjuk hogy forditod☺��
    Puszi,Viki T. Rajongod ��������

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát igen, bár most biztosan csak elvitte volna őt, Trevort ismerve :D És én is megértem, ki nem akarna többet Louis-tól?
      Nagyon szereti Louis-t, de még időre van szüksége, aztán pedig reménykedjünk a legjobbakban...
      Hála az égnek, hogy erős, máshogy ezt ki sem lehetne bírni.
      Ó, ne is mondd, sokszor már csak azt tudom, hogy mi lesz, azt nem, hogy hogyan :D
      Örülök, hogy tetszik, és hát lehet, de szerintem megérdemlitek :) ♥
      Egyetértek, és köszönöm szépen, ó, és semmi probléma, előfordul az ilyen :)) ♥
      Köszönöm, és egyben azt is, hogy olvassátok a blogot :) Xx

      Törlés
  9. Ahhh... Itt abbahagyni? Nagyon örülök egy héten 2 rész is van, így jobb lesz ^o^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, a szokásos gyilkos függővég :'D Az biztos is, hogy jobb lesz, gyorsabban eljutunk a várva-várt béküléshez :) Xx

      Törlés
  10. Ezazz 2 resz egy heten :3 olyan jo lenne ha Lou es Harry kibekulnenek mar :( de itt abbahagyniiii idegtepo :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony-bizony :)) Ó, mennyire jó lenne, de ez sajnos még odébb van, ennyit mondhatok. Ugye? De holnap már jön is a következő :) Xx

      Törlés
  11. Jajj.. ez így annyira nem jó, h külön vannak! de azért megértem louist, egy ilyen eset után én sem bíznék benne és az a baj h harry agressziója csak olaj a tűzre... de.. őt is megértem :-) a helyében én is kiakadnék trevoron mivel egyértelmű h akar vmit louistól!! Remélem hamar kibékülnek!!és nagyon kíváncsi vagyok h mi lesz seattleben!! Nagyon örülök h most már 2 rész lesz hetente, köszönjük h ilyen jól fordítod a blogot, nem is tudod mennyire várom/várjuk az új részeket! siess a kövivel és csak így tovább!! ;-) :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nem jó ez így, de szerintem mindenki megérti, hogy miért döntött így Louis, Harry meg... jól mondod, az ő viselkedése is érthető. Igen, sajnos akar Louis-tól valamit, de hát Harry mellett esélye sincs, nem igaz? ;) A békülésre még várnunk kell sajnos, és el sem tudod képzelni, mi lesz majd Seattle-ben... ;) Örülök, hogy örömet okozhattam ezzel, és köszönöm szépen, igyekszem a legjobban :) Holnap már érkezik is az új :) Xx

      Törlés
  12. Ez a sztori egyre jobb és jobb lesz!! :) :)

    VálaszTörlés
  13. tejoeeg nyar van es halvany lila gozom sincs milyen nap van szoval bocsanat... a pentekrol teljesen megfeledkeztem a kedd meg varatlanul ert de legalabb nem kell tepnem a hajam pentekig:DD az elozo es ez a resz es ahhhhhhhhhhh gyilkos idegorlo es legszivesebben mindkettot lecsapnam a francba...Trevor meg takarodjon... azt akarom h kibekuljenek mert nem bekulnek mar ki? ahjjjjjj:((( elszomorito es megszakad a szivem:((
    imadtam a reszeket es jajjjj nagyon orulok ennek a keddi reszhozatalnak is*-*<3
    puszi: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi probléma, ez ilyen tipikus nyári dolog, én is csak azt veszem észre, hogy hoznom kell a következőt :D Megérdemelnék azt a lecsapást, hátha észhez térnének, és nem szenvednének ennyit, de hát ez van. Jaj, szegény Trevor, senki se szereti, de hát ez van, ha Larry útjába áll... Sajnos még messzebb van a békülés :((
      Örülök, hogy tetszettek, és hát szünet van, egy héten két rész jár :) Xx ♥

      Törlés