2015. július 3., péntek

Chapter 108

Helló! :)
A szaladgálós délelőttöm után, már itt is van az új fejezet, amiben szerintem sokan reménykedtetek, hogy hátha történik valami jó, de sajnos nem... Többet nem is mondok, majd meglátjátok. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Kedden elfelejtettem megemlíteni, hogy átléptük a 10.000 kattintást, csodásak vagytok, illetve már több mint 40 feliratkozott van! És még sok-sok olvasó, akinek nincs profilja, szóval imádlak titeket! ♥ Nagyon örülök, hogy ennyire és ennyien szeretitek a blogot! Még egy fontos dolog, elkészült a várva-várt fejléc, én imádom, remélem nektek is tetszeni fog :) Köszönöm szépen imaginerina - nak, gyönyörű lett! ❤ A következő rész pedig kedden érkezik, ne felejtsétek el! :)
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 108
 
Beszállok az autójába, és megpróbálom nem észrevenni Harry ismerős illatát, ami megtölti a kis teret. Bemászik a vezetőülésre mellém, majd beindítja a kocsit.
- Fázol? – kérdezi.
- Igen – válaszolom, mire felveszi a fűtést. – Nincs jogod, hogy ide gyere – mondom neki, emlékeztetve magamat, hogy nem kellene az autóban lennem vele.
- Semmilyen más módon nem beszéltél volna velem – feleli, mintha az érvelése nem lenne teljesen őrültség. Szemeimmel továbbra is az ablakon nézek ki.
- Mint mondtam, okkal kerüllek el, Harry.
- Tudom, bébi, annyira hiányzol.
A szívem megremeg azon a szavon, hogy „bébi”, de figyelmen kívül hagyom.
- Éppen tegnap láttál, és ne hívj így. Fordulj be itt, a hotel közvetlenül a sarkon van.
- Nem tudom elhinni, hogy egy hotelben maradsz – húzza át kezét a haján.
- Ja… én sem.
- Maradhatsz a lakásban, én majd visszamegyek a diákszövetségi házba vagy valami.
- Nem – amennyire szeretnék ott maradni, nem lépek vissza. Olyan erős voltam, vagyis erősebb, mint azt tudtam, hogy lehetek, és ezt most nem teszem tönkre.
- Ne legyél ilyen problémás.
- Problémás? Ezt nem mondhatod komolyan! Egyáltalán nem is kellene most veled beszélnem! A közeledben sem kellene lennem! – emelem fel a hangomat.
- Megnyugodnál? Na, mi a baj az autóddal? És ő miért maradt itt?
- Nem tudom, hogy mi a baj az autómmal – nyögök fel. Nem válaszolok neki Trevorral kapcsolatban, semmi köze hozzá.
- Majd vetek rá egy pillantást – jelenti ki, aztán kocsijával az enyém mellé parkol.
- Nem, felhívok majd valakit. Csak menj – mászom ki az autóból. Biztos vagyok benne, hogy ki tudná deríteni a problémát és könnyen megjavítaná, de nem akarom, hogy megtegye. Úgy viselkedik, mintha semmi sem történt volna, ez pedig dühítő.
- Nem, azt mondtam, hogy vetek rá egy pillantást – válaszol gorombán, mire a szememet forgatom. Próbálok egy érzelemre fókuszálni vele kapcsolatban, a dühre. Ha nem vagyok mérges, akkor szomorú leszek, és nem akarok egy szomorú káosz lenni előtte. Többször nem.
Kiszáll az autóból, én pedig a recepcióhoz sétálok, hogy lefoglaljam a szobát még egy éjszakára. Persze, hogy hallom Harry csizmáját csoszogni a hó maradékában a földön. Amikor kinyitom az ajtót, egy csengő megszólal, nyilvánvalóan megijesztve a kis férfit az asztal mögött.
- Még egy éjszaka? – kérdezi, miközben Harry besétál mögöttem.
- Louis, nem kell megint itt maradnod. Nem leszek a lakásban, csak maradj ott, én meg majd maradok valahol máshol – feleli Harry.
Figyelmen kívül hagyom Harryt, a recepciós pedig ide-oda néz kettőnk között.
- Igen, még egy éjszaka – válaszolok, majd átadom neki a bankkártyámat.
Harry elveszi a kezemből, de visszaszerzem, mielőtt bármit is csinálhatna vele. Meg tudom mondani, hogy a recepciós kellemetlenül érzi magát figyelve a mi csereberénket, megpróbál bárhová nézni, kivéve ránk.
- Abbahagynád? – morgom, mire Harry a szemeit forgatja. – Ez valami játék neked, hogy meglásd, milyen boldogtalanná tudsz tenni? – kérdezem tőle, ő pedig tesz egy lépést hátra, mintha meglöktem volna. Nem akarok jelenetet rendezni egy szálloda halljában, de fogok, ha kell.
- Nem, ez nem az, amit csinálok, hogy gondolhatsz egyáltalán erre mindazok után, amit tettem?
- Pontosan, erre gondolok mindazok után, amit tettél – majdnem felnevetek szóhasználatán.
- Nos, nem ez a szándékom. Csak azt akarom, hogy beszélj hozzám. Tudom, hogy megoldhatjuk ezt – feleli. Nem tudok mit mondani, mert nem tudom megmondani, hogy igazat mond-e. Olyan sok elmejátékot játszott már velem a kezdetek óta, hogy nem tudom megmondani, mi a valóság.
- Tessék – szólal meg a recepciós, majd átadja a nyugtámat és egy új kulcskártyát.
- Köszönöm – felelem olyan udvariasan, amennyire csak képes vagyok.
- Tudom, hogy neked is hiányzom – mondja Harry, amikor megint kint vagyunk. Szavai megállítanak léptemben.
- Ez az, amit hallani akarsz? Hogy hiányzol? Persze, hogy hiányzol, hiányzol minden nap minden másodpercében, de tudod mit? Valójában nem téged hiányollak, hanem azt, akiről azt gondoltam, hogy te vagy, és most, hogy tudom, ki vagy valójában, semmit nem akarok csinálni veled! – kiabálom.
- Mindig is tudtad, hogy ki vagyok valójában! Egész végig én voltam, tudod ezt! – ordítja vissza.
Egyszerűen miért nem tudunk mi soha kiabálás nélkül beszélni? Megőrjít, ezért.
- Nem, nem tudom ezt, ha tudnám, hogy… – megállítom magamat, mielőtt bevallom, hogy meg akarok neki bocsátani. Amit tenni akarok, és amit tudok, hogy tennem kellene, két teljesen különböző dolog.
- Mit? – kérdezi. Persze, hogy megkérdezi.
- Semmit, menned kell.
- Lou, nem tudod, milyen volt nekem az elmúlt néhány nap. Nem tudok aludni, még működni sem tudok nélküled. Tudnom kell, hogy van-e esély, hogy…
Félbeszakítom őt, mielőtt befejezhetné.
- Milyen volt neked? Hogy lehetsz ennyire önző? Mit gondolsz, milyen volt ez nekem, Harry? Képzeld el, milyen érzés, hogy az életedet órákon belül széttépik! Képzeld el, milyen érzés annyira szerelmesnek lenni valakibe, hogy mindent neki adsz, csak azért, hogy megtudd, az egész egy játék volt, egy fogadás! Mit gondolsz, ez milyen érzés?! – teszek egy lépést felé. – Mit gondolsz, milyen érzés elveszíteni a kapcsolatot az anyáddal valaki miatt, akit nem érdekel, hogy mi van velem?! Mit gondolsz, milyen érzés egy istenverte hotelszobában maradni egyedül, amikor néhány nappal ezelőtt megvolt az álomlakásom valakivel, akiben megbíztam?! Mit gondolsz, milyen érzés megpróbálni továbblépni ezen, amikor te folyamatosan felbukkansz mindenhol?! Egyszerűen nem tudod, mikor kell abbahagyni!
Ő nem mond semmit, így folytatom beszédemet. Egy részem úgy érzi, mintha túl durva lennék vele, de Harry a lehető legrosszabb módon árult el, és a legrosszabb dolog ezzel az egésszel kapcsolatban, hogy még mindig jobban szeretem őt, mint a lélegzést.
- Szóval ne ülj itt és mondd nekem, hogy nehéz volt neked, mert te csináltad ezt! Kibaszottul te tettél tönkre mindent! Mint mindig is teszed, szóval tudod mit, nem sajnállak… valójában igen. Sajnállak, mert soha nem leszel boldog. Soha nem fogsz találni senkit, aki úgy fog szeretni, mint én téged, én mindent megadtam volna neked… még többet, mint amit eddig adtam… bármit megtettem volna érted, te meg tönkre tetted ezt. Életed végéig egyedül leszel, és ezért sajnállak téged. Én tovább fogok lépni, találok egy kedves embert, aki úgy fog kezelni engem, ahogy neked kellett volna, aztán összeházasodunk, gyerekeink lesznek, boldog leszek – kifogytam a levegőből hosszú beszédem után, Harry pedig piros szemekkel és tátott szájjal néz rám. – Tudod mi a legrosszabb része ennek az egésznek? Hogy figyelmeztettél, azt mondtad, hogy tönkre fogsz tenni, én meg nem hallgattam rád – kétségbeesetten megpróbálom megállítani a könnyeimet, de nem tudom. Irgalmatlanul hullnak le az arcomról, a szemceruzám elmosódott, égetve a szememet.
- Én… sajnálom. Elmegyek – feleli halkan. Teljesen és egészen legyőzöttnek néz ki, ahogy látni akartam őt, de ez nem adja meg azt az elégedettséget, amit gondoltam, hogy fog.
Az elején megbocsáthattam volna neki, ha elmondta volna nekem, még miután le is feküdtünk, de helyette eltitkolta előlem, embereknek ajánlott fel pénzt, megfenyegette és megverte Zaynt, és megpróbált csapdába ejteni azzal, hogy rávett, írjam alá a bérleti szerződést vele. Az első alkalmam, amikor intim viszonyba kerültem valakivel, olyan valami, amit soha nem fogok elfelejteni, és neki köszönhetően mindig be lesz árnyékolva a tettei mögött lévő szörnyű szándékokkal.
Csendben maradok, ahogy beszáll az autójába és kikanyarodik a parkolóból. A hotelszobába rohanok, majd bevágom magam mögött az ajtót. Nekidőlök és megpróbálok lélegezni a zokogásaim között, feladom, majd lecsúszok az ajtónál, engedve, hogy a fájdalom átvegye az irányítást.
Mire a Nap lemegy, kényszerítem magamat, hogy felkeljek és vegyek egy forró zuhanyt, túl forrót. Harry arckifejezése, miközben hátrált tőlem és beszállt az autójába, belevésődött az agyamba. Látom gyönyörű, mégis megkínzott arcát minden alkalommal, amikor lehunyom a szememet. Bár ez az, amit akarok, nem tudok megbízni benne és nem leszek egyoldalú kapcsolatban vele. Nem akarom, hogy mindent meg kelljen kérdőjeleznem, amit tesz vagy mond.
A telefonom egyszer sem csengett még, mióta elment. Összepakolom a csomagomat Seattle-re, aztán megbizonyosodom róla, hogy mindent kihúztam a listámról. Olyan jó lett volna Seattle-be menni Harryvel, ha eljött volna velem a konferenciára. Megvolt ez a hülye, naiv ötletem, hogy mi működhetünk. Hogy a különbségeink és a temperamentuma ellenére… vagyis mindkettőnk temperamentuma ellenére valahogy működhetünk. Nem vagyok biztos benne, hogyan sikerül elaludnom, de sikerül.

…………………..

Amikor az ébresztőm hét órakor megszólal, elkezdek pánikolni. Elfelejtettem felhívni valaki, hogy javítsák meg az autómat. Megkeresem a hozzám legközelebb lévő autószerelőt, és felhívom. Valószínűleg plusz pénzt kell fizetnem nekik, hogy bent tartsák a kocsimat a hétvégére, mivel elmegyek, de ez a legutolsó dolog, amiért aggódom most. Elkezdek készülődni, frufruszerűségbe megcsinálom a hajamat, és egy kicsit több sminket teszek fel a szokásosnál. Úgy döntök, hogy egy sötétkék öltönyt veszek fel, ami még nem volt rajtam. Megvettem, mert tudtam, hogy Harry imádni fogja, ahogy az anyag hozzásimul a fenekemhez. Ahogy az öltöny áll az, ami majdhogynem szexivé teszi a kinézetét. Utálom, hogy mindenről ő jut eszembe, ahogy a tükör előtt állok, arra gondolok, ahogy rám nézne ebben az öltönyben, ahogy a pupillái kitágulnának és megnyalná az ajkait, mielőtt ajakpiercingjét a fogai közé húzná, miközben figyelne engem, ahogy leellenőrzöm a hajamat és sminkemet még egyszer utoljára.
A kopogás hoz vissza a valóságba, így az ajtóhoz sietek.
- Mr. Tomlinson? – kérdezi egy férfi kék autószerelő egyenruhában.
- Én vagyok, hadd hozzam a kulcsaimat – mondom neki, aztán kissé nyitva hagyom az ajtót, amíg elveszem a kulcsokat az asztalról. – Tessék, a fehér corolla az – felelem, ő pedig a háta mögé néz.
- Fehér corolla? – kérdezi. Tágabbra nyitom az ajtót, majd kilépek. Az autóm eltűnt.
- Mi a… oké, hadd hívjam fel a recepciót, hogy elvontatták-e, amiért itt hagytam tegnap – mondom. Milyen nagyszerű módja annak, hogy elkezdjem a napomat. – Helló, itt Louis Tomlinson. A harminchatos szobában vagyok, és azt hiszem, hogy elvontatta az autómat? – próbálok meg kedves lenni.
- Nem, nem vontattam el – feleli a telefonon keresztül.
- Uh, nos, akkor biztosan ellopták vagy valami… – a fejem szédül. Ha valaki ellopta a kocsimat, akkor nagyon megszívtam. Majdnem itt az idő, hogy induljak.
- Nem, egy barátod idejött és elvitte ma reggel.
- Egy barátom?
- Igen, amelyiknek… az a sok tetoválása van meg ilyesmi – feleli csendesen, mintha Harry valóban meg tudná hallani őt.
- Mi? – tudom, hogy mit mondott, de nem tehetek róla, ismét megkérdezem.
- Igen, idejött egy autómentővel ma reggel, körülbelül két órával ezelőtt – feleli.
- Köszönöm – nyögök fel, aztán megszakítom a hívást. – Nagyon sajnálom, valaki már elvitte az autómat egy másik szerelőhöz. Nem tudtam róla, sajnálom, hogy az idejét vesztegette – mondom a férfinak, de ő elmosolyodik és biztosít róla, hogy semmi gond.
Fel akarom hívni Harryt és kiabálni vele, most nincs mivel eljutnom a munkahelyre, hogy találkozzak a többiekkel, hogy elinduljunk Seattle-be. Éppen mikor azon vagyok, hogy felhívjam Kimberlyt, egy fekete autó kanyarodik be a parkolóba és áll meg a szobám előtt. Letekerik az ablakot, majd meglátom Kimberly szőke haját.
- Jó reggelt! – mosolyodik el, mire megkönnyebbülten sóhajtok fel. Tudom, hogy Harry biztosan felhívta Mr. Vance-t, hogy megbizonyosodjon róla, lesz fuvarom a munkába… ez azt jelenti, hogy Harry tudja, hogy Seattle-be megyek? Mi van, ha Harry az autóban van? Ismét elkezdek pánikolni. Megfogom a táskámat, aztán kinyitom a kocsiajtót. Szerencsére csak Kim, Christian és Trevor van bent a tágas limuzinban. A sofőr kiszáll, majd a csomagtartóba teszi helyettem a táskámat.
- Készen állsz a hétvégi kiruccanásodra? – mosolyodik el Trevor.
- Jobban, mint azt te el tudod képzelni – mondom neki egy mosollyal.

26 megjegyzés:

  1. Haha... Elsô!!!! Imâdtam, alig várom a keddet ^ω^

    VálaszTörlés
  2. Louis térj már észhez és bocsáss meg Harrynek!!!! Nem látod mennyire hiányzol neki és szeret téged?! Megbánta amit tett! Bocsi a kiakadásért de ki kellett adnom magamból. Hogy lehet Louis ennyire makacs? Amúgy imádtam a részt és várom a kövit :) Csak legyenek együtt megint már hiányoznak azok a részek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi probléma, teljesen megértem a kiakadásodat, mikor először olvastam, én is kikészültem, hogy mikor lesznek már végre együtt, de erre sajnos még várni kell :( Örülök, hogy tetszett, egyszer pedig eljutunk odáig is :) Xx

      Törlés
  3. Én ez nem akarom!Nem,nem,nem!
    Kérlek nyugtass meg,hogy Harry nem csinál semmi hülyeséget magával!Az Isten szerelmére Louis!Csak a kibaszott düh beszél belőled...Te Harryt szereted,ahogy Ő is szeret téged baszki!!Huuu...tudom,hogy ilyen részeknek is kell lenni,mert ha ilyenek nem lennének, akkor nem lenne a legizgalmassab...De akkor is!!:D Bocsi,de most nagyon kiakadtam...Bár ezután a rész után ki nem fog?!
    Ami azt illetti ,eszméletlen jól fordítasz és én vagyok a világ legboldogabb embere,hogy az életedből szánsz ránk órákat,csak azért,hogy ezt a csodát mi os olvasni tudjuk ^^
    Óriási virtuális ölelést küldök <33 !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, ha jól emlékszem, semmi nagy hülyeséget nem csinál, a következőben lesz hosszabb Harry szemszög, amiből kiderül, ő mit csinál :) Louis-ból pedig a düh beszél igen, szeretik egymást, de szenvednek, mert miért ne... És igen, kellenek sajnos az ilyen részek is, bár már én ki voltam akadva, hogy miért ilyen sok, de hát nem írtam a sztorit... Ó, teljesen megértem és igazad is van :D
      Jaj, köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy így gondolod, szerencsére már nincs olyan sok dolgom, így van időm ezzel foglalkozni :)
      Én is neked! :) Xx ♥

      Törlés
  4. Hajrá Hazza!! Ne add fel!! XD

    VálaszTörlés
  5. Ez a blog egy OROK kedvenc. Eddig meg egyszer sem irtam, pedig bevallom oszinten, kb. az otodik resz ota olvasom ezt itt. Annyira, de annyira halas vagyok, hogy forditod! Egyszeruen csodallak. A vizsgaidoszak kozben is csak egy honapra hagytad abba a forditast, sosem kestel a reszekkel, es mindig halalkodsz a kommenteloknek, es NEKUNK OLVASOKNAK, hogy milyen jok vagyunk, meg minden, pedig te igyekszel, hogy,,jo legyen nekunk" ugymond, mi meg csak erted...oke, mindegy:D egy szoval (kettovel) halas vagyok. Eeees persze nagyon koszonom!

    A resz pedig....IMADTAM, IMADTAM, IMADTAM!!! Nem igaz, hogy nem tortent benne semmi, mert ez annyira....edes volt, es szivtoro:')
    Mikozben Louis bevallott mindent Harrynek, sirva nevettem, eskuszom. Amikor pedig leirta Harry reakciojat, millio darabra tort a szivem. Megertem Louis allaspontjat. Kepzeld, ki van teve a falamra egy,,After Louis" es ujra egy,,after Harry", ugyanis az elozot idegessegemben szetteptem...huppsz.
    Amikor kiderult, hogy Harry mit csinalt, az ,,After Louis" feliratos papirnak en voltam a lelki tamasza, es folyton azt hajtogattam neki, hogy: ,,mutasd meg neki, hogy nelkuled semmit sem er az elete MUHAHAHAHA".
    Harryt pedig szetteptem, de attol meg nagyon szeretem;)
    Kivancsi vagyok, mi tortenik Seattle-ben. Ugye igy kell irni?:''D
    Mar varom, hogy osszejojjenek waaa *-*
    De mindenesetre ezeket a reszeket is szeretem, ugyanis sokkal tobb erzelem jott a felszinre. Tobbet tudtunk meg roluk, es ahw
    Kinszenvedes lesz kivarni a keddet, deee kibirjuk azt hiszem. Nagyon koszonom, hogy forditod, nem is tudom mi lenne velem az after kovetkezo reszeinek forditasa nelkul O.O
    Puszillak, es megegyszer koszonom ♥♥♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már az első mondatod után egy hatalmas mosollyal olvastam a kommentedet, annak pedig nagyon örülök, hogy írtál, illetve, hogy olyan régóta figyelemmel követed a blogot (bár aki ezt egyszer elkezdi, az nem bírja abbahagyni :D). Köszönöm szépen ezt a sok-sok szép szót, nem is tudod, mennyire örülök, hogy így gondolod! Én azért vagyok hálás, hogy olvassátok a történetet, mert nem lenne értelme fordítanom, ha nem lennétek ti, olvasók :) ♥

      Örülök, hogy tetszett, annak ellenére, hogy a közepe nem volt éppen boldog, de hát ilyenek is kellenek.
      Elhiszem, én is voltam már hasonlóan, aztán nálam is jött a szívtörés. Sok kommentet olvastam már, de még senki nem írt olyat, hogy lenne ilyen feliratuk, de nagyon örülök, hogy te csináltál ilyet :D És hát meg sem lepődöm, hogy a Harryét széttépted, teljesen megértem, Louis-énak pedig tutira kellett a támasz :)
      Igen, úgy kell írni, és annyit mondhatok, hogy szerintem el sem tudjátok képzelni, mi lesz ott ;)
      Ez sajnos még odébb lesz, de egyszer megtörténik :)
      Ebben azt hiszem, igazad van, és mint mondtam is, ilyen fejezetek is kellenek.
      Hajrá, hajrá, bírjátok ki! :) Én köszönöm, hogy írtál, nagyon örültem neki, és ne aggódj, nem maradsz a fordítások nélkül :)
      Én is köszönöm! ♥ xoxo

      Törlés
  6. EZ A BLOG KINYÍR:o béküljenek már ki:((

    Egyébként koszonom hogy forditod a blogot ❤ xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hidd el, nem vagy ezzel egyedül. És ki fognak, csak ez még odébb van :(

      Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok! :) Xx ♥

      Törlés
  7. Vááááá! Hülye telefon ! ********** !!! Elküldtem a komit erre meg nem küldte el ! Most irhatom újra.
    Két hülyém ! Veszekedni azt tudnak ! Bocsi Lou, de most egy atomnyit Hazz oldalához állok mert kicsit túlzásbavitted az újcsaládod tervezését. Amikor viszont Harry elvitte a kocsit szivesen adtam volna neku egy nagy cuppanóst. Aranyos, küzd.
    Kedd. Oké addig még 4 kell aludnom. Mint amikor a karácsonyt vagy a szülinapomot várom. Cuppanóst neked is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hát ilyenek sajnos előfordulnak...
      Az biztos is, hogy tudnak, az nagyon megy nekik. Teljesen megértem, én is hol az egyik, hol a másik oldalán voltam, sose tudtam véglegesen dönteni :'D Kell is küzdenie Harrynek, ha vissza akarja kapni Louis-t, szóval hajrá! Az már nem olyan sok, mint csak egy hét múlva hoznám, úgyhogy szerintem ki fogjátok bírni :) Sok-sok puszi neked is! :) Xx

      Törlés
  8. Juj és a fejléc valami eszméletlen lett, nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, örülök, hogy tetszik, én is imádom :) Xx

      Törlés
  9. Jajj istenem... Louis... én tudom, hogy szar érzés meg minden, de Harry igazán szeret!! Én tudom!! Te is tudod! Mind tudjuk!! Kikészítenek... komolyan... Harry szereti Louis, és fordítva is!! Istenkém.. nem is tudom mit csináljak veletek, eskü bezárlak benneteket egy szobába, és addig ki nem engedlek benneteket míg ki nem békültök!! Harry meg elvitte a kocsit, hát ez nagyon édes <3 ne add fel Hazza!! küzdj édes!! :3
    Trevor meg... Tudom amit tudok... vagyis érzek... :D
    "Én tovább fogok lépni, találok egy kedves embert, aki úgy fog kezelni engem, ahogy neked kellett volna, aztán összeházasodunk, gyerekeink lesznek, boldog leszek " Mi?????? Louis William Tomlinson!! Ezt meg ne halljam mégegyszer!! Nem fogsz, mert Harry és Te összetartoztok!! Ilyen hülyeség az eszedbe ne jusson, bár már az eszedbe jutott... Huh, szerencséje hogy nem vagyok ott :DD
    Oké, befejeztem csak kicsit felidegelet ez a rész :D
    Imáááádom!! jajj mikor lesz már kedd??? Ajjj :D
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bizony, mindenki tudja, hogy még mindig szeretik egymást, de hát szenvednek, mert miért ne, ettől pedig mi is szenvedünk, mert miért ne. Kellene is szerintem, hogy bezárd őket, akkor hamarabb kibékülnének, mert még én sem tartok a fordításban annál a konkrét résznél... És igen, fel ne add, Harry, hajrá! :D
      Juj, hát igen, próbálkozna Trevor :D
      Teljesen igazad van, most még csak azt hiszi, hogy boldog lesz Harry nélkül, de nem lesz, mert összetartoznak, ahogy mondtad. Erre Louis is rá fog jönni egyszer, ne aggódj :)
      Semmi probléma, hidd el, hogy nem vagy ezzel egyedül :D
      Örülök, hogy tetszett, és hamarosan itt lesz :D
      xoxo

      Törlés
  10. VAAAAAAA AHHAHAHHAHAHAHHHH MEERRT???? NEEEEEEEEE ELEGEM VAN BELOLUK! HULYE MAKACS IDIOTA MIND A KETTO!
    fuuuuuu osszefogom oket zarni vagy fejbe csapom mindkettot vagy osszekoccintom a fejuket...meg a szajukat....
    mi olyan bonyolult ezen oke megbantotta elbaszta de az istenit mar Lou HAZZ SZERET TEGED! mindennel jobban szeretii es sajnalja es ahjjjj...es Lou teis szereted Hazzt es hianyzik es oylan hulyek vagytok istenem!!!
    valakit felfogok rugni...haragszok Loura...mert hulye makacs konok sertett okor...
    de gyerunk Harry probalkozz meg kerlek tarts ki kincsem menni fog visszafogod kapni!
    atyavilag felek mi lesz Seattleben:( bekulest akarok! *hiszterikusan csapkod*
    amugy eltekintve attol h erzelmi roncs leszek meg mindig imadom <3
    a fejlec pedig tokjolnez ki*-*
    puszii: Dóri :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szerintem ilyen általános reakció mindenkinél, én is így voltam vele, nem győztem kivárni, hogy mikor békülnek már ki végre, de sajnos ez még odébb van, ahogy többször is említettem...
      Louis csak azt hiszi, hogy tud Harry nélkül élni, hidd el, rá fog jönni, hogy nem, az elmúlt napokban fordítottam egy ilyen részt valamikor, ennyit elárulhatok ;)
      Harry próbálkozni fog, ó, de még mennyire, de azért drukkoljunk, hogy tutira ne adja fel :)
      Seattle-től lehet is félni, ennyit mondhatok, az a békülés pedig eljön egyszer :)
      Ismerős érzés, én is mindig kikészülök ettől a sztoritól :D
      Örülök, hogy tetszik :) xoxo

      Törlés
  11. 1. a fejléc valami pazar nagyon jó :)
    2. A rész mint mindig szuper de, én is hol Hazza hol Lou oldalán állok én nagyon szoritok mert ők nekik együtt kell lenniük szóval levan zárva :) am és Seatle :) legalább kikapcsolódik Lou egy picit :) Kedden új rész szupi <3 nagyon várom
    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 1. Örülök, hogy elnyerte a te tetszésedet is :)
      2. Illetve annak is, hogy a fejezet is, és hát igen, szerintem vannak így még páran, én is teljesen átérzem. Kikapcsolódás, az biztos :D Izgalmas részek lesznek azok, ennyit mondhatok ;) Csak két nap, és már hozom is :) Xx ♥

      Törlés
  12. Wow, nagyon tetszik a fejléc! *w*
    Úgy örülök, hogy újra egy héten 2 fejezet lesz :3

    Mikor Louis kiosztotta Harryt, és ő csak úgy elment, akkor annyira sajnáltam :(
    Kíváncsi vagyok, mi lesz a konferencián, történik-e valami.
    <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik :)
      Ezt is örömmel hallom/olvasom, szünet van, tehát ez jár nektek :)

      Elhiszem, ott az én szívem is megszakadt, szegény Harry :(
      Ó, ne aggódj, nem maradunk izgalmak nélkül ;)
      ♥ Xx

      Törlés
  13. Hogy te milyen vagy! Megesküdtem magamnak, hogy minden részhez írni fogok mostantól, erre te hozol kedden, a tudtom nélkül egy részt, és oda meg már nem komizok, inkább ide. De láttad volna a fejem, amikor hirtelen 2 részt olvashattam el! O.O Annyira szeretem ezt a blogot, hogy az valami hihetetlen! És a fejléc is baromi jó!! Harry pedig.. ne már.. nekem van bűntudatom.. Lou meg, figyeld már meg, hogy szeret téged! Értem én, hogy nem úgy alakultak a dolgok, de kérlek, legyetek már együtt újra...!!! <3 A fordítás még mindig nagyon jó, köszönöm hogy ezt csinálod!:)
    Várom a folytatást :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, akkor ebbe az ígéretbe belerondítottam egy kicsit, de azt hiszem, ezt elnézheted, mivel most már egy héten két rész lesz :D Egyébként örülök, hogy ezt kitaláltad, annak is, hogy ennyire tetszik a blog, és hogy a fejléc is elnyerte a tetszésedet :) ♥ Ó, hát megértem, Louis-nak pedig kell még egy kis idő. Egyébként most én is ugyanezt kívánom a 3. évadot olvasva... Örülök, hogy tetszik, és én köszönöm, hogy olvassátok a munkámat! :) Holnap hozom :D Xx

      Törlés