2015. július 10., péntek

Chapter 110

Helló! :)
Itt is van az új rész, ebben aztán vannak meglepő dolgok, leginkább Harry szemszögében, szerintem tetszeni fog nektek ;) Kíváncsi vagyok, mi lesz erről a véleményetek. Nem szoktam a fejezetek előtt részleteket elárulni a tartalmából, de most szükségét érzem. Amikor Molly nyomoréknak nevezi Harryt, az szerintem igazából nem nyomorék, de sehol nem találtam megfelelő szót rá, és csak ezt tudtam kitalálni helyette, szóval remélem, hogy nagyjából ez is jó. Csak gondoltam, szólok, mert ennél nagyon bizonytalan voltam. Azt hiszem, más fontos mondanivalóm nincs, csak annyi, hogy kedden érkezik a következő. Ó, és a vége megint gyilkos, készüljetek fel rá :D
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 110

- Ez annyira csodálatos volt, köszönöm, hogy én is eljöhettem – mondom Christiannak, ahogy kilépünk a liftből.
- Az én örömömre szolgált, tényleg, te az egyik legjobb dolgozóm vagy. Gyakornok vagy nem, nagyon okos vagy – dicsér meg, mire elmosolyodom.
- Ez nagyon hihetetlen volt. Tényleg úgy hiszem, hogy a digitális könyvkiadás a legnagyobb dolog a kiadásokban és tovább fog növekedni, sokkal kényelmesebb és könnyebb hozzáférni az olvasóknak. Ez hatalmas, és folyamatosan bővül – kalandozok el.
- Igen, egyetértek. Sok információt használhatunk fel azokból, amiket ma este kaptunk, hogy segítsünk a Vance-nak még tovább nőni, képzeld el, mennyi új ügyfél fog ebből jönni – ért egyet Mr. Vance.
- Oké, befejeztétek ti ketten? – csipkelődik Kimberly, majd belekarol Christianba.  – Öltözzünk át, aztán menjünk szórakozni! Hónapok óta ez az első hétvége, hogy bébiszittert alkalmaztunk – biggyeszti az ajkát játékosan.
- Igen, asszonyom – mosolyog le rá Christian. Örülök, hogy megtalálta Kimberlyt, miután a felesége meghalt, kapott egy második esélyt a boldogsághoz. Átnézek Trevorra, aki egy kis mosollyal ajándékoz meg.
- Szükségem van egy italra – szólal meg Kimberly.
- Nekem is – feleli Christian. – Oké, szóval harminc perc múlva találkozik mindenki az előcsarnokban, aztán a sofőr felvesz minket odakint – mondja Christian, mire bólintok.
Amikor visszaérek a szobámba, bezselézem a hajamat, hogy javítsak rajta, és felteszek egy kis sminket az arcomra. Fekete szemceruzával húzom ki a szememet, mielőtt megcsinálom a hajamat. Leellenőrzöm az időt, tíz perc múlva kell lent lennem az előtérben. A kék ing, ami ma reggel volt rajtam, még jobban néz ki most a sötétebb sminkemmel és a rendbe hozott hajammal. Bárcsak Harry… nem, nem. Nem. Ismételgetem magamnak, majd felveszem a fekete cipőmet. Megfogom a telefonomat, mielőtt elhagyom a szobát, hogy találkozzak a barátaimmal, ők a barátaim? Nem tudom, de úgy érzem, hogy Kimberly igen és Trevor nagyon kedves, csak Christiant nem tudom. Elvégre ő a főnököm. Vance Ken barátja, szóval sokkal idősebb nálam, tudom, hogy fiatalabb, mint Ken, de nem vagyok biztos benne, mennyivel.  Kimberly korát illetően sem vagyok biztos, de azt tudom, hogy Trevor huszonnégy éves. Mindig is érett voltam a koromhoz képest, egy jellemvonás, ami nehézzé tette számomra, hogy barátságot kössek a saját korosztályommal. Amíg leérek a lifttel az előcsarnokba, írok Liamnek, hogy elmondjam neki, nagyszerűen érzem magam Seattle-ben. Hiányzik Liam, és remélem, hogy még mindig barátok tudunk maradni, miután Harry és én már nem vagyunk többé együtt. Még abban sem vagyok biztos, hogy a kapcsolatunkat egy tényleges kapcsolatnak számíthatjuk-e, mivel az egész egy hazugságon alapult.
Amikor kilépek a liftből, meglátom Trevor fekete haját az ajtó közelében. Fekete öltönynadrágot és krémszínű pulóvert visel. Egy másodpercre megcsodálom, milyen jóképűen néz ki, mielőtt tudatom a jelenlétemet. Amikor szemei megtalálnak engem, azok kitágulnak, és egy köhögés és nyüszítés közötti hangot hallat. Nem tehetek róla, de felnevetek egy kicsit, miközben arca elpirul.
- Nagyon… nagyon jól nézel ki – feleli, én pedig elmosolyodom.
- Köszönöm, te sem nézel ki rosszul – dicsérem meg, mire a pirosság az arcán elmélyül.
- Köszi – mormolja idegesen. Furcsa dolog őt ennyire idegesnek látni. Általában annyira összeszedett és rendezett.
- Ott vannak! – hallom meg Kimberly kiáltását.
- Wow, Kim! – mondom, majd meglóbálom a kezemet az arcom előtt. Lenyűgözően néz ki a vörös, nyakba kötős szoknyájában, ami csak a combjai feléig ér le. Rövid, szőke haja tű egyenes, ízlésesen, mégis szexin néz ki.
- Van egy olyan érzésem, hogy egész este férfiakkal fogunk harcolni – mondja nekünk Christian, mire mindannyian felnevetünk.
Amikor a szórakozóhelyhez érünk, le vagyok nyűgözve a háromemeletes épülettől, amely villogó fényekkel és ringó testekkel van tele. Olyan, mint amit elképzeltem, csak sokkal nagyobb és sokkal több az ember.
- Egy sokkal inkább nyugodt helyre megyünk holnap, a konferenciáról az egyik srác akart idejönni, szóval itt vagyunk! – nevet fel Kimberly.
Egy nagyon nagy férfi áll az ajtóban, megengedve a belépést a klubba, csipeszes írótáblát tartva a kezében. Egy sornyi leendő bulizó tölti meg az egész sétányt és éri el az utca sarkát.
- Sokáig fogunk várni? – kérdezem Trevortól.
- Ó, nem, Mr. Vance nem szokott várni – nevet fel.
Hamarosan rájövök, mit ért ez alatt, amikor Christian elmondja a kidobóembernek a nevét, mire a férfi elmozdítja a kötelet, hogy azonnal átengedjen minket. A zene átüt a hatalmas klubbon, és fények táncolnak az egész füst töltötte klubban. Nem hiszem, hogy valaha is meg fogom érteni, miért szeretnek az emberek fizetni azért, hogy fejfájást kapjanak, és mesterséges füstöt lélegezzenek be, miközben idegenekhez dörgölőznek. Egy rövid szoknyában lévő nő egy kis szobához vezet minket, vékony függönyökkel a falakon. Két kanapé és egy asztal van a terület közepén.
- Ez a VIP részleg, Louis – mondja nekem Kimberly, ahogy kíváncsi szemekkel körülnézek.
- Ó – válaszolom egyszerűen, majd követem őket leülve az egyik kanapéra.
- Mit iszol általában? – kérdeti tőlem Trevor.
- Ó, általában nem szoktam – felelem.
- Én sem, illetve szeretem a bort, de nem vagyok valami nagy ivó – mondja nekem.
- Iszol ma este, Louis. Szükséged van rá – szólal meg hangosan Kimberly.
- Én… – kezdem el mondani.
- Neki lesz egy Sex on the beach, és nekem is – feleli Kim a nőnek, aki idekísért minket.
Ő bólint, majd Christian rendel egy italt, amiről még soha nem hallottam, míg Trevor egy pohár vörösbort. Úgy tűnik, senki sem kérdőjelezi meg, hogy törvényesen fogyasztok-e alkoholt vagy nem, talán idősebbnek nézek ki, mint amennyi vagyok, vagy talán Christian elég jól ismert itt ahhoz, hogy nem kell kétszer elgondolkozni a társaságán. Fogalmam sincs, hogy mi a „Sex on the beach”, de jobban szeretném, ha ez így is maradna. Amikor a nő visszatér, odaad nekem egy magas poharat egy ananászdarabbal és egy kis rózsaszín esernyővel, ami kilóg a tetején. Megköszönöm neki, aztán iszok egy kortyot. Nagyon jó íze van, édes, de egy kicsit keserű, ahogy lenyelem.
- Jó? – kérdezi Kim, mire bólintok, még egyet kortyolva.

Harry szemszöge
- Aww, gyerünk, Harry, még egyet – mondja Molly a fülembe.
Már három stampedlit megittam, és tudom, hogy ha még egyet fogok, részeg leszek. Még nem döntöttem el, hogy részeg akarok-e lenni vagy nem. Egyrészt annyira részeg akarok lenni, amennyire csak tudok, hogy mindenről elfeledkezzek, ami történik, de másrészt képesnek kell lennem tisztán gondolkozni.
- Ki akarsz jutni innen? – mossa össze a szavakat. Marihuána és whisky illata van.
Egy részem be akarja őt vinni a fürdőszobába és megdugni őt, csak azért, mert megtehetem. Csak azért, mert Louis Seattle-ben van kibaszott Trevorral, én pedig háromórányira vagyok, félrészegen ülve egy kanapén.
- Gyerünk, Harry, tudod, hogy teljesen el tudom őt feledtetni veled – feleli, aztán az ölembe mászik.
- Mi? – kérdezem tőle, miközben karjait a nyakam köré fonja.
- Louis. Hadd feledtessem el őt veled, engedni fogom, hogy addig dugj, amíg már a nevére sem tudsz emlékezni – forró lehelete hozzáér a nyakamhoz, mire elhúzódom tőle.
- Szállj le rólam – mondom neki, de felemelem őt, mielőtt magától megmozdulhatna.
- Mi a fasz, Harry? – csattan fel. Az egója nyilvánvalóan megsérült.
- Nem akarlak téged – felelem ugyanolyan durván.
- Mióta? Nem volt problémád azzal, hogy megdugj bármikor máskor.
- Nem mióta… – kezdem el mondani.
- Nem mióta mi? Mióta találkoztál azzal a beképzelt köcsöggel? – feleli. Emlékeztetnem kell magamat, hogy ő egy nő, mielőtt valami hülyeséget csinálok.
- Ne beszélj róla így – állok fel.
- Ez igaz, és most meg nézz magadra. Olyan vagy, mint egy kibaszott elveszett kiskutya valami szűz miatt, akiből seggfej lett, és nyilvánvalóan nem is akar téged! – kiabálja. Összeszorítom az ökleimet, miközben Jace és Zayn jelenik meg mellette. – Mondjátok el neki, srácok, mondjátok el neki, hogy egy kibaszott nyomorék mióta elárultuk őt Louis-nak – néz rájuk.
- Nem mi, te – javítja ki őt Zayn, mire Molly haragos pillantást vet rá.
- Ugyanaz – mondja Molly, Zayn pedig a szemét forgatja.
- Mi a probléma? – kérdezi Mollytól Jace.
- Semmi, csak Molly dühös, mert nem akarom őt – válaszolok helyette.
- Nem, dühös vagyok, mert egy seggfej vagy. Amúgy se akar itt téged látni senki, elsősorban ezért mondta nekem Jace, hogy mondjam el Louis-nak – feleli, én pedig csak pirosat látok.
- Hogy mi? – szűröm ki a fogaim között, látásom lassan visszatér a normálishoz. Tudtam, hogy Jace egy fasz, de biztos voltam benne, hogy Molly féltékenysége volt az, ami ahhoz vezette őt, hogy elmondassa vele Louis-nak, ahogy tette.
- Igen, ő mondta, hogy mondjam el Louis-nak. Mindent eltervezett, közvetlenül előtted akartam elmondani neki, miután megivott pár pohárral, aztán Jace után utána ment volna és megvigasztalta volna, míg te túl elfoglalt voltál azzal, hogy bőgj, mint egy kibaszott csecsemő – nevet fel. – Mit is mondtál, Jace? Hogy „szét fogod baszni az agyát”? – mutogat idézőjeleket Molly a levegőbe.
- Vicc volt, ember – feleli, amikor egy lépést teszek felé. Ha nem tévedek, egy önelégült mosolyt látok Zayn ajkaira húzódni, ahogy öklöm összekapcsolódik Jace állkapcsával.
Semmit sem érzek az ujjperceimen az arcát érő, ismétlődő ütésektől, dühöm legyőz mindent, miközben rámászok, hogy folytassam támadásomat. Képek róla, ahogy megérinti Louis-t, megcsókolja őt, levetkőzteti őt, villannak át az agyamon, amitől erősebben ütöm őt. A vér az arcán csak tovább lök engem, azt akarva, hogy annyira bántsam őt, amennyire csak tudom.
Fekete keretes szemüvege eltört és darabokban van véres arca mellett, miközben Zayn és Niall lehúznak róla.
- Meg fogod ölni őt, ha nem hagyod abba! – ordítja Niall az arcomba, megtörve agresszív állapotomat.
- Ha bárkinek közületek van valami kibaszott mondanivalója nekem, most kell elmondanotok! – üvöltöm a csoportnak, amit egykor a barátokhoz lévő legközelebbi dolognak tekintettem. Mindenki csendben marad, még Molly is. – Komolyan gondolom! Ha bárki még egy kibaszott szót szól róla, nem fogok hezitálni, hogy megismételjem azt, ami az előbb történt! – vetek még egy utolsó pillantást Jace-re, aki megpróbál felkelni a padlóról, majd kisétálok Zayn lakásából.

Louis szemszöge
- Ezek olyan jó ízűek! – mondom Kimberlynek, ahogy lenyelem gyümölcsös italom maradékát. Mohón mozgatom a szívószálat a jég körül, hogy annyit szedjek ki belőle, amennyit csak tudok.
- Akarsz még egyet? – ragyogja. Szemei egy kicsit vörösek, de még mindig rendezett. Viccesnek és könnyűnek érzem magam. Részeg az a szó, amit keresek. Lelkesen bólintok, aztán azon találom magam, hogy ujjbegyeimmel ütögetem a térdemet a zene ütemére.
- Jól érzed magad? – nevet fel Trevor, amikor észreveszi.
- Igen, valójában nagyon jól érzem magam! – kiabálom át a zenén.
- Táncolnunk kellene! – feleli Kimberly.
- Én nem szoktam táncolni! Illetve a nem szoktam alatt azt értem, hogy nem tudok, egyébként sem erre a fajta zenére! – soha nem táncoltam úgy, ahogy a klubban lévő emberek, és általában rettegnék, de az ereimben lévő alkohol olyan bátorságot ad, mint még soha. – Jó… Táncoljunk! – mondom neki, mire elmosolyodik. Megajándékozza Christiant egy csókkal az ajkain, hosszabban elhúzva a normálisnál, mielőtt feláll és felhúz a kanapéról.
Kimberly a zsúfolt tánctérre húz, én pedig lenézek az alattunk lévő két emeletre, amelyek táncoló emberekkel vannak tele. Kimberly természetesen ügyesen mozog, így lehunyom a szemeimet és engedem, hogy a zene átvegye az irányítást a testem felett. Néhány ismeretlen dal végigtáncolása és további két ital után Kimberly készen áll egy szünetre. Kimentem magamat, hogy a mosdóba menjek, majd átnyomulok az izzadt testeken, hogy megtaláljam az utat. Elmegyek egy boxban smároló pár mellett, rájuk kacsintok és felnevetek. Kacsintottam az előbb? Nagyon részeg vagyok. A telefonom rezeg a zsebemben, így kiszedem. Az anyám az, nem veszem fel, túl részeg vagyok, hogy most beszéljek vele. Amúgy sem kellene ilyen későn hívnia. Valami miatt átnézem a bejövő üzeneteimet, aztán a homlokomat ráncolom a gondolatra, Harry nem írt ma. Talán értenem kellene, hogy mire készül? Tudom, hogy az alkohol miatt teszem, de amúgy is tárcsázom a számát.

18 megjegyzés:

  1. Sziasziaa..Elsőő..Nagyon jo lett már nagyon várom a következő részt..Imádom..nem tudok rá mást mondanii..Nagyon siess..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Örülök, hogy tetszett, és kedden itt lesz az új, ígérem :) Xx

      Törlés
  2. Neeeeee!! Utálom a függő végekeet:O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, sajnos vagy nem sajnos ennél a fanficnél ebből nincs hiány :D

      Törlés
  3. Trevort ellapatolom az utbol, Harryt meg Louist pedig egy gondorbe rakom, ahonnan nem tudnak kimaszni MUHAHAHAHA
    Azt hiszem kicsit kezdek ijeszto lenni. Te jo eg! Ez hihetetlen resz volt! Harry de edes volt mar*-* Molly, meg Jace vegre megkapta a magaet!:D
    Kimberlyt nagyon imadom, o a harmadik kedvenc szereplom.....mert ugye ott van a Larry paros, akik elfoglaljak az elso helyeket...*-*
    Imadtam ezt a reszt, vigyorogtam (hulye allat modjara, mint egy bergyilkos) amikor Harry szetverte Jace fejet
    Pedig mar kezdtem megkedvelni...:D amugy Trevor is aranyos lenne, ha azt akarnam, hogy vele jojjon ossze Louis. De nem azt szeretnem:D
    Imadtam a reszt, es tenyleg halas koszonet amiert forditod♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az kéne már, mert amennyit ezek leszenvednek, az őrület :D Jó, hogy bírjuk.
      Az biztos, hogy hihetetlen rész volt, Harrynek pedig köszönet, amiért végre mindkettőnek megadta, amit megérdemeltek :D
      Jó fej csajszi, úgyhogy nem is csodálom, és hát igen, Harrynek és Louis-nak bérelt helye van elől :D
      Elhiszem, megérdemelte, és szerintem nem voltál ezzel egyedül :D
      Egyetértek, Trevorral semmi baj nincs, csak ne álljon Larry útjába, ennyi :D
      Örülök, hogy tetszett, és nagyon szívesen, és köszönöm, hogy olvassátok! :) Xx ♥

      Törlés
  4. De most úristeeeeeeen... Mit fog mondani Harrynek?! :D De imádom az ilyen részeket...xd
    És végre Hazza megvédte Louist! Hogy bepofázott Mollynak és hogy szétverte Jacet! >:D
    Hajjaj, ha valaki részeg, abból nem mindig jó szokott kisülni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyelőre titok, de a következőből kiderül ;) Ó, azt elhiszem :D
      Ideje volt már, élvezet volt fordítani ezeket a részeket :D
      Nos, ez igaz... viszont nem árulhatok el semmit, kedden kiderül :) Xx

      Törlés
  5. Drága,kedves Edina!
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan!?Itt abba hagyni? Én nem fogom kibírni péntkig..neee ezt nem teheted velünk :cc
    Imádtam, ahogy az összes többit is..egyszerűn ahhw:33
    Ééééés ezt a Mollyt annyira de nagyon gyűlölöm....Komolyan mit várt? Hogy ezután az eset után majd Harold sírva rohan a karjaiba és boldogan élnek még meg nem halnak? Chhhh,Mollykám kibaszott nagyot tévedtél:DD Háhá,hülye kurva -.- (bocsi,de ez kellett)
    Viszont annyira boldoggá tesz az a tudat,hogy a Harry még így is tudta,hogy Lou ott van neki :33 Úgy kellett annak a rohadt Jacenek...Őt se szeretem pfujj....Komolyan ezek ketten (Molly meg Jace) tökéletes párost alkotnának...Mondjuk a Holdon:D
    I Love Harry <33
    Ami pedig Louit illeti :D Örülök,hogy most kicsit megfeledkezett a dolgokról,de szerintem ez a telefonhívás ki fogja józanítani:DD
    Fuuu de kiváncsi vagyok,hogy ebből mi lesz...
    Alig várom <333
    *Virtuális ölelés* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Petra!
      Hidd el, hogy nem rajtam múlt, az eredetinél én is kész vagyok ilyenkor, de csak keddig kell kibírni! :)
      Örülök, hogy tetszett :)
      Jaj, én is úgy utálom őt, főleg az elején voltak rá kiakadva, hála az égnek azóta kevesebbet van a sztoriban. És semmi gond, igazad van :D
      Jace-ről meg ne is beszéljünk, csak a baj van vele, és igen, jól összeillenének Mollyval :D
      Érdekes lesz az a beszélgetés, nekem elhiheted, de többet nem árulhatok el ;)
      Ó, azt el sem tudod képzelni...
      Kedden hozom :)
      Ölellek én is! :) Xx ♥

      Törlés
  6. Már nem tudok erre a részre mit mondani.. Csodálatos és annyira Örülök h Molly megkapta amit érdemelt 😂 annnyira kiakadtam a részen hogy elolvastam az eredetit. Hát hihetetlen mennyit bírnak szenvedni. De Harry meg az első évadhoz képest sokkal cukibb és szerethetőbb 😊 sokat változott jó értelemben 😊 várom a kövit ❤ imádlak ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és hát igen, ideje volt már, hogy ezt megkapja Molly :D Ugye? Én a 3. évadnál nem egyszer a hajamat téptem volna tőlük... de ez most még odébb van itt. Bizony, sokat változott jó értelemben, nagyon szüksége volt már Louis-ra :) Kedden hozom! :) Xx ♥

      Törlés
  7. Ne, csak most ne !!!! Ma volt a nyaram leg szarabb napja és gondoltam a részed elolvasása után jobb lesz de hogy itt van abbahagyva az kész ! De legalább jobban átéreztem a szomorúságukat. Bocsi, de ilyen álapotban hasonlítok ehy zombira szòval csak ennyi telt tőlem. Jobb napot vagy nyarat mint nekem !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, sajnálom, hogy úgy alakult, bármi is történt, illetve, hogy most ez a rész sem segített sokat. Mondanám, hogy majd a következő igen, de nem emlékszem már pontosan, hogy abban mi lesz. Ó, semmi probléma, kívánom, hogy minden rendbe jöjjön! :) Xx ♥

      Törlés
  8. Molly!! Rohadt kis .... !! Fúúúú!! Agyon verem, annyira idegesít!! Váááááá!!! :D
    " – Mit is mondtál, Jace? Hogy „szét fogod baszni az agyát”? – mutogat idézőjeleket Molly a levegőbe." Na meg ez is!! Jace!! Trevor! Molly!! gyűlnek a nevek a listán!! :DD mindjárt én is "szét baszom az agyát" de nem úgy!! rohadjon meg az is!! Louis csakis Harryé!! Ennyi!! valaki akar velem vitatkozni?? mert tuti ütök :D Pontosan úgy, ahogy Harry :D "Semmit sem érzek az ujjperceimen az arcát érő, ismétlődő ütésektől, dühöm legyőz mindent, miközben rámászok, hogy folytassam támadásomat. Képek róla, ahogy megérinti Louis-t, megcsókolja őt, levetkőzteti őt, villannak át az agyamon, amitől erősebben ütöm őt. A vér az arcán csak tovább lök engem, azt akarva, hogy annyira bántsam őt, amennyire csak tudom." ezaz!! adj neki!!!

    Louis meg kis muki amikor részeg, és persze hogy Hazzát hívja a kis édes <3 jajj, annyira várom a kövit!! és mindjárt itt lesz :DD Imáádom <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megérdemelné Molly, ahogyan a többi is, akit említettél :D Jó, Trevor annyira talán nem, hármuk közül ő a legártatlanabb :D Ó, szerintem ezt olvasva senki nem merne vitatkozni veled, főleg ha úgy fogsz ütni, mint Harry :D

      Jaj, hát ki mást is hívhatna, ha nem őt? :D Bizony, holnap hozom is, és örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  9. Huuu ez ez .... A rész szuper csak miért pont itt van vége ??? Nembaj holnap jön az ujj rész alig várom ez a rész azért egy kicsit nyugis.nekem.mert Louid bulizik egy kicsit ;) Hazza szeretlek :* Megy Maggal együtt érzek amert a mi nyarunk ment tönkre :( de a blogok éltetnek :) és az 1Dalig várom a holnapi részt <3
    Puszi : Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, azok a bizonyos függővégek... Bizony, hogy jön, Louis végre szórakozik egy kicsit, Harry pedig ügyes volt :) Jaj, ezt sajnálattal hallom/olvasom, remélem, hogy rendbe jönnek a dolgok azért, addig is vigasztaljanak a blogok és a srácok :) Xx ♥

      Törlés