2015. július 14., kedd

Chapter 111

Sziasztok! :)
Itt van a várva-várt fejezet, én nem is tudom, hogy mit mondjak róla, ezt majd tegyétek meg ti, azt hiszem, lesz miről ;) És hát a vége... az megint nagyon függő, de szerintem ezen már senki sem lepődik meg :D Azt hiszem, más fontos dolog most nincs, nem is húzom tovább az időt :D És tudjátok, pénteken hozom a következőt.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 111

Az arcom és a vállam között tartva a telefonomat, letépek egy darab papírtörlőt a falon lévő adagolóból, majd az érzékelő alá helyezem a mosdón. A víz nem jön, amíg nem mozgatom ide-oda a papírtörlőt, utálom ezeket az automata mosdókat. A szemceruzám egy kicsit elkenődött a szemem alatt, de amilyen izzadt vagyok, sokkal jobban nézek ki, mint gondoltam. A harmadik csörgés után megszakítom a hívást, és leteszem a telefonomat a mosdó szélére. Mi a fenéért nem vette fel? Mindig hív… a telefonom rezeg, és majdnem beesik a vízbe, ami megnevettet. Fogalmam sincs, miért, de szórakoztatónak találom ezt. Harry neve jelenik meg a képernyőn, majd végighúzom rajta nedves ujjamat.
- Harold? – mondom a telefonba. Harold? Ó, Uram, túl sokat ittam.
- Louis? – leheli. Viccesen hangzik. – Minden rendben? Te hívtál? – feleli. Istenem, a hangja mennyei.
- Nem tudom, azt jelzi a hívóazonosítód, hogy én voltam? Mert ha igen, akkor valószínűleg jó esély van rá, hogy én voltam – nevetek fel.
- Ittál? – változik meg a hangja.
- Talán – vinnyogom, aztán a kukába dobom a rögtönzött törlőkendőt.
Két ittas férfi lép be a mosdóba, az egyikük pedig megbotlik a saját lábában, amivel megnevettet engem és a barátját is. A legnagyobb fülkébe botladoznak, majd figyelmemet ismét a telefonhívásomnak szentelem.
- Hol vagy? – kérdezi durván.
- Ó, megnyugodnál? – mondom a telefonba. Mindig ő mondja nekem, hogy „nyugodjak meg”, úgyhogy most én jövök.
- Louis… – sóhajt fel, meg tudom mondani, hogy mérges, de a gondolataim túl zavarosak, hogy érdekeljen. – Mennyit ittál? – kérdezi.
- Nem tom’… olyan ötöt. Vagy hatot. Azt hiszem – válaszolom, és a falnak dőlök. A hideg csempe csodálatos érzés a forró bőrömön a vékony öltönyömön keresztül.
- Öt vagy hat mit?
- Sex on the beach… mi sosem szexeltünk tengerparton… Ez szórakoztató lett volna – felelem egy vigyorral. Bárcsak láthatnám most a hülye arcát. Nem hülye… gyönyörű, de a hülye jobban hangzik most.
- Ó, Istenem, szét vagy csúszva – mondja. Valahogy tudom, hogy ujjaival beletúr a hajába. – Hol vagy? – kérdezi újra.
- Valahol, ahol te nem – válaszolom éretlenül.
- Nyilvánvalóan. Most mondd el. Egy diszkóban vagy? – szólal meg nyers hangon.
- Óóó… valaki egy morcos fickó – nevetek fel. Tudom, hogy hallja a zenét a háttérben.
- Könnyen kideríthetem, hogy hol vagy – fenyegetőzik.
- Miért nem hívtál fel ma? – hagyják el a szavak a számat, mielőtt megállíthatnám őket.
- Mi? – egyértelműen meglepte a kérdésem.
- Nem próbáltál meg felhívni ma – szánalmasan hangzom.
- Nem hittem, hogy akarod, hogy megtegyem.
- Nem is, de akkor is.
- Nos, holnap felhívlak – feleli nyugodtan.
- Ne tedd még le a telefont.
- Nem… csak azt mondtam, hogy felhívlak holnap, még akkor is, ha nem veszed fel – magyarázza, mire megugrik a szívem.
- Oké – próbálok meg közömbösnek hangozni. Mit csinálok?
- Szóval most már elmondanád, hogy hol vagy?
- Dehogy.
- Trevor ott van? – hangja komoly.
- Igen, de Kim is… és Christian – védekezem. Nem tudom, miért magyarázkodom neki.
- Szóval akkor ez volt a terv? Hogy elvisznek téged a konferenciára, leitatnak és elvisznek egy kibaszott klubba? – emeli fel a hangját. – Vissza kell menned a hoteledbe.
- Nem mondhatod meg, hogy mit csináljak! – kiabálom a hangszóróba. Nos, ez rosszabbra fordult… gyorsan.
- Te nem szoktál inni, és most kivagy és Trevor… – megszakítom a hívást, mielőtt befejezhetné. Mit gondol, ki ő? Szerencséje van, hogy egyáltalán felhívtam őt, akár részeg vagyok, akár nem. Milyen ünneprontó, szükségem van még egy italra. Újra meg újra rezeg a telefonom, de minden alkalommal kinyomom. Fogd fel, Harry.
Visszatalálok a VIP részlegünkhöz, aztán még egy italt kérek a pincérnőtől.
- Jól vagy? Dühösnek tűnsz – kérdezi Kimberly.
- Igen, jól vagyok! – hazudom, majd lehajtom az italomat, amint a pincérnő visszahozza. Harry akkora barom, ő az oka annak, hogy nem vagyunk együtt, és még van mersze megpróbálni rám kiabálni, amikor felhívom őt? Itt lehetne most velem, ha nem csinálta volna azt, amit, ehelyett Trevor van itt. Trevor édes és nagyon helyes.
- Mi az? – mosolyog rám Trevor, amikor rajtakap a bámuláson.
- Semmi – nevetek fel, aztán elnézek.
Miután még egy italt befejezek, és arról beszélünk, hogy milyen nagyszerű lesz a holnap, ismét felállok.
- Megint táncolni fogok! – szólok nekik. Trevor úgy néz ki, mintha mondani akarna valamit, talán akár felajánlani, hogy táncol velem, de az arca lángol és csendben marad. Kimberly úgy néz ki, mintha eleget táncolt volna, de nem bánom, ha egyedül megyek.
- Légy óvatos – feleli Christian, mire elmosolyodom.
Megtalálom az utat a táncparketthez, majd elkezdek mozogni. Valószínűleg nevetségesen nézek ki, de jó érzés mozogni a zenére és minden mást elengedni. Mint a részeg telefonhívásomat Harryvel.
- Csatlakozhatok hozzád? – jelenik meg egy magas alak mögöttem. Sötét wash jeans-t és egy fehér pólót visel.
- Uhmm… persze – beszél helyettem az alkohol.
Barna haja tüsire van levágva, és várakozó mosolya elég helyes. Ő nem Harry, de senki sem az. Ne gondolj Harryre… emlékeztetem magamat, miközben táncpartnerem a csípőmre teszi kezeit.
- Nagyon szép vagy – mondja a fülembe, aztán megszünteti a rést közöttünk, hátam a mellkasánál van. Ez nem olyan kellemetlen, mint gondoltam, valójában szórakoztató. Mozgok neki, bizonytalanul, hogy jól csinálom-e ezt az egész piszkos tánc dolgot vagy nem, de ahogy még közelebb húz, feltételezem, hogy igen. Miután a dal véget ér, szembefordít magával. – Még egy szám? – kérdezi egy mosollyal. Izzadságcseppek borítják homlokát. Bólintok, mire mosolya megnő.
A második dal üteme lassabb, érzékibb, amitől lassabban mozgatom a csípőmet. Kezemet a szájához teszi és ajkaival hozzáér a bőrömhöz. Tekintete találkozik az enyémmel, majd a következő dolog, amit tudok, hogy nyelve a számban van. A szívem azt kiabálja, hogy lökjem őt el, majdnem öklendezve szája ismeretlen ízétől. De az agyam, az agyam valami teljesen mást mond. Csókold őt meg és felejtsd el Harryt. Csókold meg. Lehunyom szemeimet, aztán nyelvemet az övével együtt mozgatom. Több srácot csókoltam meg a főiskolai három hónapomban, mint egész életemben. Az idegen kezeit a hátamra teszi, majd folyamatosan lefelé araszolnak.
- El akarsz jönni hozzám? – kérdezi, ahogy szánk elszakad egymástól.
- Mi? – hallottam őt, de remélem, hogy rosszul.
- Hozzám, menjünk oda – mossa össze a szavakat.
- Ó… nem hiszem, hogy ez egy jó ötlet.
- Ó, ez egy jó ötlet – nevet fel, én viszont meg vagyok sértve.
- Miből gondolod, hogy hazamennék veled? Nem is ismerlek! – kiabálom át a hangos zenét. A színes fények táncolnak az arcán, amitől furcsán néz ki és sokkal fenyegetőbben, mint korábban.
- Mert az előbb rajtam csüngtél és tíz másodperccel ezelőtt smároltál velem? – feleli, mintha nyilvánvaló lenne.
Éppen ahogy felkészítem magamat, hogy rákiabáljak, vagy tökön térdeljem, megpróbálok tisztán gondolkozni egy másodpercre. Igaza van, az imént táncoltam vele elég sokat mondóan, aztán csókolóztam vele. Mi a fene bajom van? Az előbb smároltam egy idegennel egy klubban, ez nem én vagyok. Szórakoztató volt Kimmel táncolni, de random férfiakkal csókolózni klubokban túl sok nekem.
- Sajnálom, de nem – mondom, majd elsétálok az idegentől.
Amikor visszaérek a VIP részlegünkhöz, Trevor úgy néz ki, mintha elaludna a kanapén. Nem tehetek róla, de elmosolyodom imádnivalóságán. Ez egy létező szó egyáltalán? Istenem, túl sokat ittam. Helyet foglalok, aztán kiveszek az asztalon lévő jeges tartóból egy palackozott vizet.
- Jól érzed magad? – kérdezi tőlem Kimberly, mire bólintok.
- Igen, valójában nagyon jól éreztem magam – felelem annak ellenére, ami néhány perccel ezelőtt történt.
- Majdnem kész vagy, édesem? Korán kell felkelnünk – mondja Christian Kimnek.
- Igen, készen vagyok, amikor te is – ragyog rá vissza, felfuttatva kezét Christian combján. Elnézek, és érzem, hogy elpirul az arcom.
- Jössz, vagy itt fogsz aludni? – ugratom Trevort. Felnevet, majd egyenesen felül.
- Még nem döntöttem el, kényelmes ez a kanapé – mosolyodik el.
- Felhívom a sofőrt – feleli Christian, aztán mindannyian felállunk.
Kimberly kap még egy utolsó italt, én pedig vitatkozom magammal, hogy kérjek-e egy másikat, amíg várunk, de azt hiszem, elég volt. Ha iszok még egyet, lehet, hogy kidőlök vagy hányok. Egyik sem az, amit tenni akarok.
- Néhány percen belül itt lesz – mondja Mr. Vance, így mindannyian a kijárat felé indulunk.
Örömmel fogadom a hideg levegőt forró bőrömön, hálás vagyok, hogy csak egy könnyű szellő fúj, ahogy beszállunk az autóba.
Amikor visszaérünk a hotelhez, majdnem hajnali három óra, részeg vagyok és éhezem. Miután kifosztom a mini hűtőmet és majdnem mindent megeszek belőle, elbotladozok az ágyhoz és lehuppanok rá anélkül, hogy egyáltalán levenném a cipőmet.
- Shhh – morgom hangosan, amikor egy kellemetlen hang felébreszt részeg álmomból. Beletelik néhány másodpercbe, hogy rájöjjek, a zaj valaki, aki az ajtómon dörömböl.

26 megjegyzés:

  1. Na ne !!!!!!!!!!!!!!!! Váááááá !!!!! A sírba viszel !!!!!!!!! :'( Komolyan kiakadtam, nincs egy épp gondolatom se ! Ez a rész fantasztikus volt!!!!! Eddig szerintem a kedvencem bár minden egyes új résznél új kedvenc, de ez tényleg nagyon nagyon jó !!! Minden egyes rész után hálás vagyok neked a fordításért ! Péntek..... Várom is (a részed miat) meg nem is (mer nyaralok és akkor már megint otthon leszek :\ ). Am kívànságod parancs és azt kívántad hogy jobban legyek és tádá ! Viszonylag minden jóra fordúlt. Am most elárulom, hogy Munkácson élek (Kárpátalja, Ukrajna) ahol most volt ez a lövöldözés és bombázás szóval ha hirtelen nem fogok huzzamosan komit írni akkor meghaltam ! :D További jó nyarat neked !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, és sajnálom, de teljesen átérzem :') Ezektől függetlenül örülök, hogy tetszett, és hát igen, sokan vannak ezzel így :D Én pedig mindig nagyon köszönöm, hogy olvassátok! :) Ó, hát akkor ez ilyen kettős érzés, annak pedig örülök, hogy nagyjából minden okés lett :) Juj, akkor nagyon remélem, hogy jelzel majd! Jó nyarat neked is! :) Xx

      Törlés
  2. Úristen Louis térj már észhez!!! Mi a fene bajod van??? Ahhhh nagyon dühös vagyok. A franc kivan már velük! Melegen ajánlom hogy Harry legyen az aki dörömböl... az agyvérzés kerülget!!!!! Trevor takarodjon már a picsába!! Fuuu.... És mi volt az az idegen hapsi???!!! Hát én ezt nem hiszem el!!
    Nagyon jó rész volt csak már az idegredszerem lassan becsődöl. Köszi hogy fordítasz imádom attól függetlenül hogy az egész sztori gyilkos♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát igen, ezért utálom a második évad elejét, mert nem győzi kivárni az ember, hogy mikor békülnek már ki. És tudom, hogy sokszor mondtam már, de ez még odébb van sajnos. Trevor meg az idegen hapsi... nos, most Louis szórakozott...
      Átérzem, tényleg, én is így vagyok ezzel a sztorival, és örülök, hogy tetszik :) Xx ♥

      Törlés
  3. Kicsit lenyugodva jöttem ide, de nem tartott sokáig!! :D ígérem visszafogom magam, megpróbálom :D Na jó, Trevort kihúzom a listáról egyelőre... de még csak félig húzom ki XD
    "- Sex on the beach… mi sosem szexeltünk tengerparton… Ez szórakoztató lett volna – felelem egy vigyorral. " ez tök cukiii!! Nem rajtam múlik Louis, hogy szexeljetek a parton... :D
    LOUIS TE MEG MIT MŰVELSZ???????? Komolyan smároltál egy vadidegen pasival?????? komolyan???????? Kell neki egy tockos, hogy észhez térjen :D Jajjj istenem vele... kikészít...
    És mond hogy Harry kopog!!! Mondd!!! HARRY AZ!! Jajj, remélem kijózanítja, és végre lesz már valami, mert már kikészülök tőlük :D
    IMÁÁÁÁDOM!! NAGYON!! mindig alig várom a keddet és a pénteket <3
    Pusziii
    ui: remélem jól telik a nyarad :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elhiszem, ha ezen a történeten múlik, akkor nem sokáig marad nyugodt az ember :D Jó,jó, egyelőre Trevorral nincs sok baj :D
      Hát rajtam se, meg szerintem a többi olvasón se, mindenki örülne neki, nem csak Louis :D
      Kell neki, de még mennyire, ezek után már abbahagyhatná a hülyeségét...
      Ezt sajnos nem árulhatom el, annyit viszont igen, hogy valami majd lesz ;) Nem sok, tudom, de ki fog derülni :D
      Örülök, hogy tetszett, hamarosan hozom a következőt :) Xx ♥
      Ui.: Igen, eddig minden jó, remélem, neked is :)

      Törlés
  4. Úúúristeeen Louis, te meg mi az istent csinálsz?! Egy pillanatra megijedtem, hogy felmegy ahhoz a fickóhoz. Ez hülye. Nem akarod elfelejteni Harryt, nyugodj le, ülj a seggeden! Na.
    Uhh, Harry kopogjon az ajtón plíz, Harry. Tudom, hogy Harry lesz az. Az legyen az. :DD :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább bele se gondolok, hogy mi lett volna, ha felmegy hozzá, de szerencsére azért annyira nem volt részeg. Harryt pedig úgysem tudná elfelejti, ha akarná se.
      Ezt nem mondhatom el, de pénteken ki fog derülni, ne aggódj :D Xx ♥

      Törlés
  5. Louis miért kellett egy idegennel smárolnod?? Te Harryt szereted!! Ezen a telefonhíváson kiakadtam bár szórakoztató volt :DD Már várom a következő részt nagyon :D Legutóbb elolvastam az eredetiben a 127-ig és ami jönni fog a 112-ben,annál kb percekig csak bámultam hogy fel tudjam dolgozni mi történt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek után remélhetőleg erre ő is rájön, még ha nem is vallja be magának. Ó, igen, vicces volt a telefonálás a végét leszámítva :D Én pont addig a részig fordítottam le, és hát igen, nem semmi lesz a következő, szerintem mindenki szeretni fogja :D Xx

      Törlés
  6. Ijjj de jó lett a rész :) imádom a fordításod, annyira ügyesen csinálod <3 csak így tovább ;) további szép nyarat xx

    Ui.: Már várom a következőt, bár tudom hogy mi lesz benne. -Fufu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és köszönöm szépen, igyekszem a legjobban csinálni :) Szép nyarat neked is! :) Xx

      Ui.: Ó, igen, jó kis rész lesz :D

      Törlés
  7. Ez valami hihetetlen..IMÁDOM!! Nem tudok mást mondani..Fügővé tett ez a történet..Nagyon siess a következővel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszik, és szerintem nem csak te lettél a függője :D Pénteken hozom :) Xx

      Törlés
  8. Uramatya! Te jo eg...Vigyorgok mint egy vadalma:D
    Ez egy nagyon jo resz volt! Van egy olyan sejtesem, hogy aki az ajton duborog az Harry, es ez boldogsaggal tolt el. Meg melegseggel *-* imadom
    A telefonbeszelgetes annyira jo volt! Vegre Louis elmondta, hogy hiaba loki el magatol Harryt, hianyzik a probalkozasa. Imadom az after larry stylinsont *-*
    Eddig a masodik evadbol ez volt a harmadik kedvenc reszem. Ugyanis az elso az az amikor kiderul minden es Harry szerelmet vall Louisnak Molly, Jace meg Zaynek elott. Utana az amikor a hazbol kipakolja Louis a cuccait es osszefut Harryvel, meg azzal a novel aki megnezi a hazat. Es ez most a harmadik kedvenc. Mindig lenyugoz, hogy mennyi mindent bele tud suriteni az iro egy reszbe. Nem idore gondolok, hanem arra, hogy hiaba tudom, hogy szeretik egymast, mindig tobbet tudok meg. Erted mire gondolok.
    Koszonom, hogy forditod:) ♥♥
    (Penteken indulunk Gorogorszagba 10-11 napra, es valoszinuleg addig nem tudok kommentelni amig ott leszek, mert egy etterembol fogunk netet szerezni, de tovabbra is itt leszek es lelkesen olvasom tovabb a torteneseket:) Amint hazaerunk, igerem, hogy irni fogok) ♥♥♡♡♥♥♡♥♡♥♡♥♥ツ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, van is miért :D
      Örülök, hogy tetszett, és hét ezt nem árulhatom el, de a következőből kiderül ;)
      Igen, úgysem tud távol maradni tőle, hiába is próbálkozik, erre pedig előbb-utóbb Louis is rájön :)
      Ó, igen, azok is nagyon jó részek voltak, de van egy olyan érzésem, hogy hamarosan új kedvenceid lesznek, bár ez még egy kicsit odébb van. Ugyanígy vagyok vele én is, úgyhogy értem, mire gondolsz, én biztosan nem tudnék így írni, de azért próbálkozik az ember :D
      Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok :) ♥
      (Jaj, hát hiányozni fognak addig a kommentjeid, de a lényeg, hogy olvasni akkor is fogod, és jó nyaralást kívánok!) :) Xx ♥♥

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ezt nem árulhatom el, úgy nem lenne meglepetés :D De a következőből minden ki fog derülni :) Xx

      Törlés
  10. Neeeee!! Ne tedd ezt velünk...komolyan mindjárt sírok xDD Oké,hivatalosan is gyűlölöm a függővégeket...
    Amúgy meg Lou többet ne igyon annyit....Még csak az hiányzik nekünk,hogy valami hülye jött mentel összeálljon...
    Mondjuk ettől nem igazán tartok,mert szerintem még segg részegen is tudná,hogy ott van neki Harry :3
    Apropó Harold...kibaszottul remélem,hogy te jelentél meg Lou ajtaja előtt mert ha nem....
    Jesszusom !! Kérlek mond,hogy nem Trevor van ott és nem fognak butaságot csinálni!!
    Oké..nyugi...az előbb mondtam,hogy Lou segg részegen se tenne ilyet Harryvel..Nagyon remélem,hogy nekem lesz igazam,mert ha nem...Akkor kikészülök :DD
    Én nem fogom kíbirni Péntekig :c Szerintem arra megőrülök....

    Fhuuu,de Imádom ezt a blogot! <3 Meg persze azt is aki fordítja <33
    *Virtuális ölelés*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hidd el, hogy nem rajtam múlik, és nem vagy egyedül a függővégekkel kapcsolatban :D
      Nem nagyon fog, ha jól emlékszem, és jól mondod, Lou részegen is tudja, hogy kihez tartozik, még ha nem is mindig akarja bevallani magának.
      Hogy Harry vagy Trevor van-e az ajtó előtt, azt nem árulhatom el, annyit mondhatok, hogy a következőből kiderül :D
      Így van, azt nem tenné meg Harryvel, bőven elég volt, hogy egy random csávóval smárolt.
      Tarts ki, menni fog :D

      Örülök, hogy tetszik, én is imádlak! ♥
      Ölellek! :) Xx

      Törlés
  11. Ez komoly??:oo igy,igy befejrzni?? Na ez a resz aztan esemeny dus volt,az tuti! Louis,te mi a jo francot csinaltal?? Attol meg hogy a sarga foldig ittad maga((amit ritkan teszel)) lesmarolsz egy idegent,ez jo? Cseppet sem..nem volna jobb Harry olelo kezei kozt fekudni,vagy epp mast amit szoktatok??!☺☺☺:DD Ebben a reszben a legcukibb resz az volt,mikor Lou szamonkerte Harryt,hogy aznap mert nm hivta fel!! Az volt ebbe a kedvencem,es hogy milyen jatszikonyeddséggel beszelt Harryvel,mintha ez olyan normalis lenne((naluk)) :D Szoval a telefonos beszelgetes volt a kedvencem*-* az egesz az,mert tokeletesen forditasz,meghozza ugy,hogy egy cukker konnycsepp is kicsordult a szemembol..megint alkottal,egyszeruen ahigy irsz,neha elhiszem hogy ertenek ok is magyarul,mikor olvasom..minden mas megszunik es csak a blog,Harry,Lou es en vagyunk...szoval rohadt hihetoen forditasz❤❤❤ Trevor,Lou remelem semmit se teszel ezzel a gyerekkel,ne ringasd ot alomba,azzal hogy nezed ot,es mosolyogsz ra,pls...egy ido utan batorabb lesz,nehogy tegyen valamit,amit te nem akarsz!! ES AZ ISTENERT IS MAR,BEKULJETEK KI HARRYVEL,EN SZENVEDEK!! NA TALAN ENNYI☺☺ JA IGEN NAGXON NAGYON NAGYON NAGXON VAROM A KOVI RESZT!! ❤❤❤❤❤❤
    tuti kihagytam valamit,de sebaj,es koszi hogy forditod nekunk,sokaknak segitesz szebbe tenni az eletet,hogy olvashatja ezt a csodat☺☺:);) ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először is, rettentően sajnálom, hogy csak most válaszolok, valamiért a spamek közé került ez a komment, és csak most láttam meg. De a lényeg, hogy még viszonylag időben :D
      Szóval. Ebben aztán majdnem volt minden, nem panaszkodhattunk. Viszont az a smárolás az idegennel kimaradhatott volna, utáltam is ezt fordítani. Biztosan jobb lett volna Louis-nak, ha inkább Harryvel van, még ha ezt nem is akarja bevallani magának :D Ó, igen, nekem is az tetszett a legjobban, és náluk ez már valamilyen szinten nem is meglepő :D Jaj, hát köszönöm szépen, borzasztóan örülök, hogy így gondolod és ennyire tetszik, igyekszem a legjobban :) ♥ Bizony, jól mondod, azért felesleges kezdegetni Trevorral, hogy utána visszautasítsa őt. Az már rosszabb lenne, mert beleélné magát Trevor, azt meg ugye senki sem akarja :D Mindenki szenved most, ne aggódj, de még várnunk kell :( Így utólag, szerintem megérte a várakozást :D
      Én köszönöm, hogy olvassátok, ezért is csinálom, és örülök, hogy ennyire tetszik :) Xx ♥♥

      Törlés
  12. OMG ez ez.... huuuu miért itt neee alig várom a holnapot ki az aki kopogot ugye hazza ugye mond hogy igen :) de és ha nem ő az :( azt nem szabad én meghalokkkkkkk !!!!
    - Mi? – egyértelműen meglepte a kérdésem.
    - Nem próbáltál meg felhívni ma – szánalmasan hangzom.
    - Nem hittem, hogy akarod, hogy megtegyem.
    - Nem is, de akkor is.
    - Nos, holnap felhívlak – feleli nyugodtan.
    - Ne tedd még le a telefont.
    - Nem… csak azt mondtam, hogy felhívlak holnap, még akkor is, ha nem veszed fel – magyarázza, mire megugrik a szívem.
    - Oké – próbálok meg közömbösnek hangozni. Mit csinálok?
    - Szóval most már elmondanád, hogy hol vagy?
    - Dehogy.
    - Trevor ott van? – hangja komoly.
    - Igen, de Kim is… és Christian – védekezem. Nem tudom, miért magyarázkodom neki.
    - Szóval akkor ez volt a terv? Hogy elvisznek téged a konferenciára, leitatnak és elvisznek egy kibaszott klubba? – emeli fel a hangját. – Vissza kell menned a hoteledbe.
    - Nem mondhatod meg, hogy mit csináljak! – kiabálom a hangszóróba. Nos, ez rosszabbra fordult… gyorsan.
    - Te nem szoktál inni, és most kivagy és Trevor… – megszakítom a hívást, mielőtt befejezhetné. Mit gondol, ki ő? Szerencséje van, hogy egyáltalán felhívtam őt, akár részeg vagyok, akár nem. Milyen ünneprontó, szükségem van még egy italra.
    mi van veled Louis Harry csak félt SZERET tudom tudom hogy becsapott meg minden de ő szeret fogd már fel :(
    Nagyon szép vagy – mondja a fülembe, aztán megszünteti a rést közöttünk, hátam a mellkasánál van. Ez nem olyan kellemetlen, mint gondoltam, valójában szórakoztató. Mozgok neki, bizonytalanul, hogy jól csinálom-e ezt az egész piszkos tánc dolgot vagy nem, de ahogy még közelebb húz, feltételezem, hogy igen. Miután a dal véget ér, szembefordít magával. – Még egy szám? – kérdezi egy mosollyal. Izzadságcseppek borítják homlokát. Bólintok, mire mosolya megnő.
    A második dal üteme lassabb, érzékibb, amitől lassabban mozgatom a csípőmet. Kezemet a szájához teszi és ajkaival hozzáér a bőrömhöz. Tekintete találkozik az enyémmel, majd a következő dolog, amit tudok, hogy nyelve a számban van. A szívem azt kiabálja, hogy lökjem őt el, majdnem öklendezve szája ismeretlen ízétől. De az agyam, az agyam valami teljesen mást mond. Csókold őt meg és felejtsd el Harryt. Csókold meg. Lehunyom szemeimet, aztán nyelvemet az övével együtt mozgatom. Több srácot csókoltam meg a főiskolai három hónapomban, mint egész életemben. Az idegen kezeit a hátamra teszi, majd folyamatosan lefelé araszolnak.- mivan ?????? neem ez nem szabad LOUIS most iszonyuan haragszok rád :( vagy inkább elszomorit :( amugy a végére szertlek mert nem menc vele sehova <3 és ajánlom hogy legközelebb ne igyál ilyen sokat :)
    amugy Kimberly Meg christian is aranyosak :)
    de Trevor :( Louis ne merj rácuppani és te se Trevor mert ő csakis Harryé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szoval Odavagyok ezért a blogért ugy szeretem <3 <3 <3
    alig várom a holnapot :) ;)
    puszi : Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sajnos ilyenek ezek a függővégek, nem szeretjük őket, mégis annyit kapunk belőlük, hogy nem igaz :D Hogy Harry van-e az ajtó mögött, azt nem árulhatom el, de nemsokára kiderül :)
      Bizony, hogy félti őt Harry, arról nem is beszélve, hogy mennyire szereti, csak hát Lou ezt még nem látja, vagy nem akarja látni... De ez szerencsére nem egy állandó állapot :)
      Hát ezért lehet is haragudni rá, de aztán észhez tért Louis, hála az égnek. Mondanám, hogy biztosan nem fog már többet ennyit inni, de sajnos nem emlékszem már pontosan...
      Az biztos is, hogy Kimék aranyosak :)
      Ó, hát igen, Trevor mostanában komoly probléma, de majd rájön, hogy ki kihez tartozik :D Örülök, hogy tetszik :) ♥
      Holnap hozom is az újat :) Xx

      Törlés
  13. Hi-hi :)
    Jogosan tennéd fel az 'ez meg ki?', 'mit keres itt?', 'miért nem írt eddig?', 'miért csak most ír?' és hasonló kérdéseket... Igen, már itt vagyok egy ideje, pontosabban olyan a 40. rész körül jöttem. Eddig nem nagyon éreztem úgy, hogy jelentősebb tagja kéne lennem a közösségnek, nem csak nálad, hanem úgy kb. mindenkinél. Bár egy bloghoz már így is adtam a visszajelzésem, úgy éreztem ez kevés. (Nehogy magára vegye a drágám, attól még nagyon szeretem :D) Szóval most ott tartunk, hogy magyarázkodok, pedig egy 'Mostmár itt vagyok. Szia :)' is elég lett volna :D Nézd el nekem, már 2 kommenten túl vagyok (és még mennyi lesz.. mire vállalkoztam? c: ) és nagyon boldog vagyok, hogy végre merek írni, és nem azon vagyok, hogy 'Uuu... most mit fog szólni, ha ezt leírom neki?'. Nem is tudom miért pont téged fárasztalak ezzel, amikor a te reakciódtól félek a legjobban, talán pont ezért :D Na, hagylak is és rátérek a részre:
    Hogy lehetnek ilyen r*hadtul édesek együtt? *-* És mégis miért nem tud Lou megbocsáltani? Azt azért elismerem, hogy elég nagy hiba volt az a fogadás, de Hazz már számtalanszor megbánta azóta, szinte könyörgött Lounak és még mindig semmi.. Már lassan én érzem magam rosszul, amiért ennyit bajlódnak.
    Komolyan, pont Trevor? Tudja, hogy Harry nem szívleli, de csak azért is... Jó, tetszik Trevornak, ezt mindenki látja, de én Larryt akarok -,-" :) (Elgondolkodtam Louis és Trevor közös nevén... Csak szerintem nem hangzanak jól együtt? A legértelmesebb még talál a Levor lenne, de az meg úgy hangzik, mint a lavór :'D )
    Azért megnéztem volna Harry fejét, ha Louis a telefonbeszélgetés közben kikotyogja, hogy az az öltöny volt rajta, amit az ő kedvéért vett :3 Bár a sex on the beach-es résznél is megnéztem volna :D
    Remélem most megbeszélik a dolgokat, (vagy legalábbis megpróbálják, bár szerintem Lou részegen engedékenyebb :) ), mert biztos, hogy Harry dörömböl ;) A kis drágám komolyan képes volt odamenni? *---* Azért ment, hogy vigyázzon rá *-* És még mindig féltékeny Trevorra *-* Szeretem ♥ Ha Lounak nem kell, én szívesen elfogadnám ;) Oké, ez egy rossz vicc volt. Ugyan kinek nem kellene?? :'D
    Köszönöm, hogy elolvastad ezt a kommentnek sem mondható kis semmit :) Remélem nem néztél/csak kicsit néztél hülyének, amiért konkrétan kiöntöttem neked a lelkem az elején :D Bocsi, az elején még egy kicsit nyomottak, de majd nem lesz ekkora őrült beütése ha 'hozzádszokok' és nem lesz ekkora fangörcsöm :) És köszönöm, hogy vagy, hogy fordítod és... ja, ennyi :D 'Találkozunk' a következő résznél ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága :)
      Mindig nagyon örülök, amikor egy új nevet látok meg a kommentelők között, nálad sem volt ez másképp :) Ahogy annak is örülök, hogy írtál (lényegtelen, hogy mióta követed figyelemmel a blogot), és remélhetőleg több lesz majd a kommentjeid száma annál a kettőnél :D Ó, egyáltalán nem kell félni az én reakciómtól, maximum, ha valaki azért ír, hogy kötözködjön, de ez nem szokott előfordulni, úgyhogy írj csak nyugodtan :)
      Az biztos is, hogy édesek, amikor együtt vannak és minden rendben, viszont ez már nem mondható el arról, amikor össze vannak veszve. Hidd el, én is sokszor rosszul éreztem magam miattuk, és hát ezek szerint ez Louis-nak még kevés volt...
      Már csak azért is csinálja Lou, tuti :D Meg mert persze azért nem rossz fej Trevor, Larryre pedig még várni kell sajnos :( (Szerintem se hangzanak jól együtt, már azért sem, amit te említettél :D Az angol verziónál amúgy Trouis volt, de szerintem ez se az igazi :D)
      Ó, biztosan nem bírt volna akkor magával Harry, és igen, a koktélosnál is jó lett volna látni az arcát :D
      Jaj, de még mennyire, hogy engedékeny ilyenkor... Még mindig nem árulhatom el, hogy Harry dörömböl-e, de holnap kiderül, és az is, hogy igazad lesz-e ;) Ó, hát biztos sokan elfogadnák őt, Lou pedig nem engedi azért olyan könnyen :D
      Ugyan már, én köszönöm, hogy írtál és megosztottad velem (meg a többiekkel) a véleményedet :) Dehogy néztelek, szeretem, amikor őszinték velem az olvasóim :D Semmi probléma nem volt, nagyon édes vagy :)) Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy te is olvasod a blogot :) Bizony, holnap "találkozunk" ismét :D xoxo

      Törlés