2015. július 17., péntek

Chapter 112

Sziasztok! :)
Huh, nem is tudok mit mondani a fejezetről, még az átolvasása hatása alatt vagyok :D Végre kiderül, ki is van az ajtó másik oldalán, a vége pedig megint nagyon függő, meglepő módon, még az előzőnél is rosszabb, készüljetek fel :'D De tényleg csak kedden tudom hozni az újat, mert kb. az egész hétvégém be van táblázva, úgyhogy bírjátok ki valahogy :D A rengeteg kommentért nagyon hálás vagyok, imádom olvasni a véleményeiteket, ne fogjátok magatokat vissza most sem, kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 112

- Istenem, jövök! – kiabálom útközben az ajtóhoz.
Az asztalon lévő órára pillantok, majdnem hajnali négy óra van. Ki a fene az? Még részeg állapotomban is elkezd száguldozni az agyam. Mi van, ha Harry az? Már három órája, hogy részegen felhívtam őt, de hogy találna meg? Amikor kinyitom az ajtót, Trevor áll a küszöb előtt. Csalódottság szúrja a mellkasomat, aztán megtörlöm a szememet. Éppen olyan részegnek érzem magam, mint amikor lefeküdtem.
- Sajnálom, hogy felébresztettelek, de nálad van a telefonom? – kérdezi. Mi?
- Mi? – felelem, majd visszamegyek a szobába, hogy be tudjon lépni.
- Azt hiszem, elcseréltük a telefonjainkat, nálam van a tiéd, és szerintem te véletlenül az enyémet vetted el – mondja nekem, aztán kinyújtja tenyerében lévő telefonomat. – Várni akartam reggelig, de a tiéd egyszerűen nem hagyta abba a csörgést és csörgést – feleli.
- Ó – ez minden, amit mondok, átsétálok a komódhoz, és valóban Trevor telefonja van a pénztárcám tetején. – Sajnálom, biztosan a tiédet vettem el az autóban – kérek bocsánatot, majd nekiadom.
- Semmi gond. Tényleg sajnálom, hogy felébresztettelek. Te vagy az egyetlen ember, akit ismerek, aki éppen olyan gyönyörű, amikor felébred, mint… – szakítja őt félbe a dörömbölés az ajtón.
- Mi a fene ez? Buli Louis szobájában? – kiabálom, majd az ajtóhoz trappolok. Valószínűleg egy hotelalkalmazott az, aki a miatt panaszkodik, hogy Trevor az ajtómon dörömbölt ilyen későn… viszont nem hiszem, hogy olyan hangos volt, mint gondoltam. Bárki is van az ajtónál, elkezdi hozzáverni az öklét, nem boldog.
- Louis! Nyisd ki ezt a rohadt ajtót!! – zeng át Harry hangja az akadályon keresztül, mire megállok léptemben.
Trevor arca kissé elsápad, én pedig tényleg rosszul érzem magam miatta. Nem fog jól menni, hogy Harry a szobámban találja őt, függetlenül attól, hogy miért jött.
- Bújj el a fürdőszobában – mondom Trevornak, mire kitágulnak a szemei.
- Mi? Nem bújhatok el a fürdőszobában – feleli, aztán rájövök, hogy milyen nevetséges ez az ötlet.
- Nyisd ki a kurva ajtót! – ordítja Harry újra, és hallom, hogy lábával többször is belerúg az ajtóba.
Még egyszer Trevorra nézek, mielőtt kinyitom az ajtót, megpróbálva megjegyezni helyes arcát, mielőtt Harry megrongálja.
- Jövök! – kiabálok vissza neki, majd félig kinyitom az ajtót, és egy füstölgő Harryt találok, teljesen feketébe öltözve. Vastag csizmája helyett egyszerű, fekete Converse-t visel. Még soha nem láttam őt bármilyen más cipőben, a csizmáját kivéve, tetszik ez az új cipő. Kezd elterelődni a figyelmem. Harry kivágja az ajtót, majd egyenesen Trevorhoz megy, de megfogom a pólóját, hogy megállítsam őt.
- Azt hiszed, hogy leitathatod őt és bejöhetsz a kibaszott hotelszobájába?! – kiabál rá Harry és megpróbál előrelépni. Tudom, hogy nem próbálkozik annyira, amennyire tudna, mert akkor biztosan a padlón lennék, nem a vékony pólójával tartva őt.
- Én nem… én – kezdi el Trevor.
- Harry, hagyd abba! Nem verheted meg az embereket! – kiabálom, aztán megrántom a pólóját.
- De… igen! – feleli hangosan.
- Trevor, menj vissza a szobádba, hogy tudjak valami értelmet beszélni belé. Sajnálom az őrült picsás viselkedését – mondom, mire Trevor majdnem felnevet szóhasználatomon, de egy nézés Harrytől elcsendesíti őt.
- Őrült picsás viselkedés? – fordul hozzám Harry, ahogy Trevor elhagyja a szobát.
- Igen, őrült! Egyszerűen nem bukkanhatsz itt fel és tolakodhatsz be a szobámba, megpróbálva megverni Trevort – felelem.
- Nem kellett volna itt lennie. Miért volt idebent? Miért vagy még mindig felöltözve? És baszki, honnan van az az öltöny? – mondja a testemet méregetve. Figyelmen kívül hagyom a hasamban lévő, felkavarodó hőt.
- Eljött, hogy elvigye a telefonját, mert véletlenül eltettem. És… nem emlékszem a többi kérdésre, amit az előbb tettél fel – vallom be.
- Nos, talán nem kellett volna olyan sokat innod – szid le.
- Azt iszok, amit, és amikor akarok. Köszönöm – provokálom őt, mire a szemét forgatja.
- Idegesítő vagy, amikor részeg vagy – feleli, aztán leül a székre.
- Idegesítő vagy, amikor… minden vagy. És ki mondta, hogy leülhetsz? – förmedek rá, keresztbe téve a karomat.
- Nem tudom elhinni, hogy a szobádban volt – mondja Harry.
- Nem tudom elhinni, hogy a szobámban vagy – ellenkezem.
- Megdugtad őt?
- Mi? Hogy mered ezt egyáltalán megkérdezni?! – kiabálom. Istenem, olyan dögösen néz ki most Harry.
- Válaszolj a kérdésre.
- Nem, te seggfej. Persze, hogy nem
- Meg akartad? Meg akarod?
- Ó, Istenem, Harry! Elmebeteg vagy! – rázom meg a fejemet.
- Akkor miért vagy még mindig felöltözve?
- Mert nem volt kedvem levetkőzni… és nem gondolod, hogy ha szexeltem volna valakivel, nem lennék teljesen felöltözve? – forgatom a szememet. – Ezen kívül, nem tartozik rád, hogy kivel szexelek. Talán tényleg szexeltem vele, talán szexeltem valaki mással? Soha nem fogod megtudni – a szám sarka egy mosollyal fenyeget, de zavartalan arckifejezést kényszerítek ki.
Szavaimnak megvan a kívánt hatása, majd Harry megfordítja a széket, hogy szemben legyen velem, és haragos pillantást vet rám.
- Mit mondtál? – feleli nyers hangon.
Ez sokkal szórakoztatóbb, mint gondoltam. Szeretek részeg lenni Harry közelében, mert gondolkodás nélkül mondok dolgokat és minden szórakoztatónak tűnik.
- Hallottál… talán engedtem a srácnak a klubban, hogy bevigyen a fürdőszobába – mondom, aztán felállok az ágyról, Harry felé mozdulva. Mellkasa gyorsan emelkedik és süllyed, és ha a tekintet ölni tudna, halott lennék. – Talán Trevor erre az ágyra tett – felelem, majd visszapillantok az ágyra.
- Fogd be. Fogd be most, Louis – figyelmeztet Harry, mire felnevetek. Felhatalmazottnak érzem magam, erősnek érzem magam, és kedvem van Harry ingjét letépni róla.
- Mi a baj, Harry? Nem tetszik az ötlet, hogy Trevor keze az egész testemen van? – nem tudom, hogy Harry haragja-e, az alkohol vagy a tény, hogy hiányzik, de anélkül, hogy túlgondolnám a cselekedeteimet, az ölébe mászom a széken. Térdeim combjának mindkét oldalán pihennek. Harry teljesen meg van döbbenve pimasz tettemtől, és ha nem tévedek, remeg.
- Mit… mit csinálsz, Louis? – dadogja.
- Mondd csak, Harry, tetszik az ötlet, hogy Trev…
- Hagyd abba. Ne mondd ezt! – könyörög, én pedig engedelmeskedem.
- Ó, lazíts már, Harry, tudod, hogy nem tenném ezt meg – fonom a nyaka köré karjaimat. A nosztalgikus érzéstől, ami elönt attól, hogy a karjaiban vagyok, majdnem eláll a lélegzetem.
- Részeg vagy, Louis – feleli, majd megpróbálja elmozdítani magáról a karjaimat.
- És… Akarlak – lepem meg mindkettőnket azzal, hogy ezt mondom. Úgy döntök, hogy kikapcsolom a gondolataimat, a logikus gondolataimat amúgy is.
A hajából kétmaroknyit markolok meg, már hiányzott az, hogy milyen érzés ez az ujjaim között.
- Louis… Nem tudod, hogy mit csinálsz. Részeg vagy – mondja, de nincs meggyőződés a hangja mögött.
- Harry… ne gondold túl ezt. Nem hiányzom? – felelem a nyakának, enyhén megszívva. A hormonjaim teljesen átvették az irányítást, és nem tudom, hogy akartam-e már őt ennyire nagyon.
- Igeeen… – sziszegi, miközben erősebben szívom, ügyelve arra, hogy nyomot hagyjak. – Nem lehet, Lou… kérlek – könyörög, hogy hagyjam abba, de nem vagyok hajlandó, ehelyett hintázok a csípőmmel az ölében, amitől felnyög. – Louis. Nem – nyögdécsel, aztán hatalmas kezeivel megfogja a csípőmet, megállítva mozdulataimat.
- Két választási lehetőséged van most, megdugsz vagy távozol. Te döntesz – csattanok fel. Mi a fenét mondtam éppen?
- Utálni fogsz holnap, ha ezt csinálom, amíg ebben az… állapotban vagy – feleli, és a szemembe néz.
- Már utállak – mondom, mire megrándul szavaimtól. – Nagyjából – teszem hozzá.
- Legalább beszélhetnénk erről az egészről először? – kérdezi, lazítva a csípőmön lévő fogásán, engedve nekem, hogy megmozduljak.
- Nem, ne legyél már ilyen hangulatromboló – nyögök fel, aztán neki dörzsölöm magam.
- Nem csinálhatjuk ezt… nem így – feleli ismét. Mióta vannak neki erkölcsei?
- Tudom, hogy akarod, Harry, érzem, milyen kemény vagy nekem – mondom a fülébe.
Nem tudom elhinni, hogy a piszkos szavak a részeg ajkaimon jönnek ki, de Harry ajkai sötét rózsaszínek, a szemei pedig tágra nyíltak, majdnem feketék attól, hogy ki vannak tágulva.
- Ne már, Harry, nem akarsz erre az asztalra fektetni? Vagy az ágyra? A mosdóra? Számtalan lehetőség – suttogom a fülébe, majd gyengéden megharapom a fülcimpáját.
- Baszki… Oké. Bassza meg – feleli, aztán kezeit a hajamba temeti, az övéhez húzva a számat.

24 megjegyzés:

  1. Oké oké. Vissza kell állítanom a légzésem. Most is sietve irom akomit. Oké, úgy mondom, hogy az előző+ ez így együtt a kedvencem. Imádtam, de tényleg. Nehéz úgy írnom hogy hangoskodnak körülöttem és sietetnek szóval most ilyen zavarodott kommentem lesz. Úgy szeretlek hogy fordítol meg hogy gondolsz rám,ránk hogy velünk is megosztod ezt. Köszönöm. Na meg persze hogy ilyen sűrün hozod a részeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos is, hogy vissza kell állítani a légzést, hát majd még a következő után... :D Örülök, hogy tetszett, és hidd el, sok kedvenced lesz még ;) Ó, semmi probléma, értem én így is. Jaj, nagyon szívesen, pontosan ezért csinálom :) És szünet van, tehát jár a heti két rész :) Xx

      Törlés
  2. Ne bassz fel Louis!! MIT CSINÁLSZ?? EZ MIIII??? ÚRISTEEEN!! Felkeltem és gondoltam megnézem van-e új rész. Volt is, örültem is neki. Belekezdtem az olvasásába tök kómás fejjel, de így a vége után inkább vagyok szopszichopata mint álmos. KOMOLYAN LOUIS?? KOMOLYAN?? MI A F*SZ VAN???? Nem tudom elhinni. És mi volt ez a 'Trevort rakjuk be a fürdőbe' akció? Louis nagyon nem bírja a piát... Visszatérve Trevorhoz ez a gyerek nagyon idegesít. Mindig ott van ahol nem kéne. Mi az már hogy Lou helyesnek tartja? NE TARTSA HELYESNEK! VÁÁÁ!! Bocsi tiszta idegbajos vagyok ettől a résztől. Jaa és a vége... KÖNYÖRGÖM MI EZ A FÜGGŐVÉG??!! Agyvérzést kapok! Bahatárolod légyszi hogy kb mikor békülnek ki? 5 rész? Esetleg 10? Vagy annál több? Légyszi nem tudok bizonytalanságban élni! :(
    A részt IMÁDTAM!! Szeretem amikor egy rész ilyen hatást vált ki belőlem XD Köszi hogy fordítasz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azt elhiszem, hogy a fejezet végére teljesen felébredtél a kezdeti kóma után, nem is csodálom :D Azért remélem, örülsz, hogy ez lett a rész végére :D Na, igen, jobb, hogy nem küldte be a fürdőbe Trevort, abból csak nagyobb probléma lett volna. És tényleg mindig ott van, ahol nem kéne, Louis szerint meg helyes, de én ezt valahogy nem tudom elképzelni... Semmi probléma, teljesen megértem :D Hát, olyan 10 rész még biztos lesz, valamennyivel több.
      Örülök, hogy tetszett, és igen, ilyenek a jó fejezetek :D Nagyon szívesen :) Xx

      Törlés
  3. Hi-hi :)
    MEG AKARSZ ÖLNI, TE NŐ????!! Jó, mondjuk egy kicsit több értelme lenne a történet írójától kérdezni, de mivel gőzöm sincs ki az és te fordítod, ezért neked szánom ezt az őrült, kissé... furcsa kérdést :) Érezd magad megtisztelve :'D
    De most komolyan, hogy a *cenzúra idő* képes bemenni a szobájába és bókolni neki?? Rendben, 2000%-ban egyetértek minden szavában, de ezt inkább más szájából akartam hallani. (köhm.. khömm.. Harryéből.. khööm..)
    Harry drágám, nagyon nagyot nőttél a szememben *-* Olyan aranyos, hogy Lou érdekeit nézi. Gondol rá, hogy talán ha kijózanodik megbánja, és inkább tűri és.. és.. szeretem ♥ :D Bár a végefele beadta a derekát (vagy nem :D ki tudja mit hoz a következő rész? :3 jó, te, de na :'D), én akkor is nagyon büszke vagyok rá ;) Éééés észrevette az öltönyt *----* Tudtaaaaam :D *örömtánc* xD
    Drága kicsi Lou... ezt azért nem néztem volna ki belőled ;) (Igazából nagyon is kinéztem, vártam is már mikor veti rá magát Hazzra :3 Bár jobban örültem volna, ha nem részegen teszi ezt, de egye fene, most az egyszer elnézem neki ;) )
    Azért Harrynek az a kérdés az elején :D Bár tényleg eléggé félreérthető volt (:( De a lényeg, hogy Trevor drága kitakarodott és békénhagyta a drágáimat, nem? C: (Miért drágázok le mindenkit?? O.o A többiek legalább megérdemlik, de Trevor... majd a későbbiekben eldöntöm, megérdemli-e ezt a nemes címet :D ... Oké, nem tudom hogy jutnak ilyenek eszembe xD A fangörcs ára (vagy inkább átka).. De ha egyszer ez van, akkor ez van :D)
    Mondjuk a Trouis nem is olyan rossz… annyira xD Bár nekem akkor is örökre Lavór marad ^_^
    Na, drágám (igen, megint kezdem :D), azt hiszem ennyi elég is volt belőlem. Legalábbis a következő részig (haha, nem szabadulsz már tőlem, tessél csak beletörődni :) ), és elvárom, hogy az is ilyen varázslatosan mesés és még jobban Larrys legyen :3
    Naaa most nem is volt olyan vészes ez a 'találkozás' :) Ha nem ismerném magam, azt mondanám, hogy tök kis értelmes kommentet hoztam létre :D Bár a fangörcsön még dolgozni kell, de az adja az egésznek a őrült beütést és a hiperaktivitásom, talán egy kis részét megtartom, csak hogy ilyen tenyérbemászóan 'énes' legyen C: De mielőtt még azt hinnéd, a következő talán egy kicsit jobb lesz, ki kell ábrándítsalak, azt is ugyan úgy teleb***om hangulatjelekkel (csak mert imádom őket ♥ :D) és ugyan ennyi (ha nem több) értelmetlen kis izé lesz benne, valamint a hosszúságán se nagyon tervezek változtatni ;) Szóval előre is készülj fel rám lelkileg :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága! :) (Látod, én is drágázok :D)
      Nyugodj meg, nem te vagy az első, aki tőlem kérdez ilyeneket, miközben én csak fordítok, de ez teljesen rendben van, hiszen a magyar változatot tőlem kapjátok :D Ó, és megtisztelve érzem magam, hidd el :D
      Igen, azt hiszem, ezzel mindenki egyetért, utálom azokat a részeket fordítani, amikor Trevor bókol Louis-nak, mert az Harry dolga nem az övé.
      Bizony, nagyon édes volt, ezt már imádtam fordítani, vajon miért :D Hát persze, hogy beadja a derekát, tud ő nemet mondani Louis-nak? Nem :D Az öltönyös rész pedig az egyik kedvencem volt :D
      Ugye, ugye, szerintem is nézd el nekik, megérdemlik már azok után, amik történtek. Főleg mi érdemeljük meg :D
      Lesz időd eldönteni, hogy megérdemli-e, most mindenesetre az jó pont, hogy végre békén hagyta Larryt :D Ó, ha fangörcs van, akkor fangörcs van, tudom én nagyon jól :D
      A Trouis elmegy, a Lavór viszont mindent visz :D
      Nagyon is örülök, hogy nem szabadulok tőled, reméltem is :D Még jobban Larrys lesz, emiatt ne aggódj ;)
      Ugye? Nincs itt semmi probléma :) Egy része maradjon meg, amúgy meg teljesen rendben van a kommented :D Nekem tökéletesen megfelel úgy, ahogy van, ne aggódj, és már most elkezdek felkészülni :D xoxo

      Törlés
  4. Nee nee nem lehet itt végee..ezt nem hiszem el Louis idióta vagy...remélem reggel nm fogja Harryt leorditani, hogy miért feküdtek le, mert Louis akarta..ez valami hihetetlen nahyon joo imádtam remélem keddig kibirom..várom a kövit.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig sajnos ennek itt a vége, és hogy mi lesz reggel Lou reakciója, az a következőből kiderül :) De nem akadhat ka jogosan Louis, mivel ezt most tényleg ő akarta. Örülök, hogy tetszett, és hajrá keddig :) Xx

      Törlés
  5. Huuuh,eloszor mikor meglattam,hogy Trevor neve virítt itt a blogban,nagyon elszomorodtam,de mihelyst jött a következő kopogtató,felcsillant a szememben a remeny,es nem hiába *-* :D Lounak örülök,hogy az alkohol végett így kinyílt a pici,szereny szajacskaja,es jott a mocskos es perverz énje,amit imádok!! Azmeg hogy direkt hergelte Harryt,gyönyörű alakítás volt :D A KEDVENC RESZEM EBBEN A RESZBEN,AZ UTOLSO MONDAT: CSAK APROPO,HARRY KI BASSZA MEG?? NEM TE FOGID LOUIST?? EZ JOL JOTT KI!! EN TOTAL ORULOK,HOGY EZ MEGTORTENIK,CSAK NEHOGY HARRYNEK LEGYEN ABBA IGAZA,HOGY LOU EZ VÉGETT MÉGJOBBAN UTÁLNI FOGJA :OO AZT NEM AKAROM:(
    ISMET EGY FANTASZTIKUS RESZT FORDITOTTAL!! ANGOL LECKET IS ELVALLALSZ??? :DDDD JOL JONNE NEHA...
    TREVOR MOST AKKOR OTT VAN MEG A LAKASBAN,VAGY MAR ELMENT,MERT HA OTT VAN,NA AZ ERDEKES LESZZ:DD NAGYON
    IMADTAM EZT A RESZT,DE FÜGGŐVEG...:(( TITKON AZERT REMELEM,HOGY A KOVETKEZŐBE MEGTORTENIK,ES LOU NEM ALLITJA MEG HARRYT,MERT AMILYEN GYILKOS TUD LENNI NEHA EZ A BLOG...❤❤❤
    szoval koszi a forditast,es varom nagyon a kovitt������❤❤❤❤❤❤ puszi Viki T. Rajongód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ugyanígy voltam, mikor először olvastam, tudtam, hogy Harrynek is muszáj ott lennie :D Az biztos, hogy kinyílt a szájacskája, de még mennyire :D Szegény Harry meg nem tud neki ellenállni, de hát ki tudna? :D Jaj, igen, az tényleg gyönyörű alakítás volt :D Nekem is az egyik kedvenc részem az volt, milyen jól megmondta Harry :D Hogy jobban fogja-e utálni... hát ez hamarosan kiderül, nem árulhatom el.
      Örülök, hogy tetszett, köszönöm szépen :) Ó, ha segítségre van szükséged, szólj nyugodtan :)
      Egy hotelben vannak, Trevor meg egy másik szobában, szerintem nem olyan messze Louis szobájától :D
      Örülök, hogy tetszett, ez pedig a következőből kiderül ;)
      Nagyon szívesen, kedden hozom :) Xx ♥♥

      Törlés
  6. Megint úgy jártam, hogy kiszáradt a szemem, mert nem pislogtam... xD
    Úr. Isten. Wha. Azért valamennyire tetszik a részeg Louis. :33 hihihihihi :$ XD
    Fuuu de várom a keddet!! :D

    Annyira imádom ezt a blogot! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, biztosíthatlak, hogy ez még elő fog fordulni párszor :D
      Azt elhiszem, ezzel biztosan nem vagy egyedül :D
      Van is miért ;)

      Örülök, hogy tetszik :) Xx ♥

      Törlés
  7. Na végre, Hogy a jó kurva élet bassza Meg! Hogy a jó picsába bele! Végre!!!!!! Ahhhhhhhhhhhhh!!!!! Erre vártam már mióta! Cseszd Meg, ez baszott jó volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan ahogy mondod :D Szerintem mindenki erre várt már azóta, hogy összevesztek :D És még mi lesz a következőben ;) Xx

      Törlés
  8. OOOOOMMMMMMMGGGGGGGG! JÉZUSOM!! KÉSZ!! VÉGEM!! EZ A RÉSZ!!!!!
    Úgy vártam már a pénteket, hogy el sem tudd hinni! :D Amikor megláttam, hogy itt a rész, azonnal nekiláttam az olvasásnak!! Trevor... huh... jó, oké, nem tett semmit, de akkor is idegesít... VÁÁÁÁÁÁÁÁ! Mikor Harry dörömbölt az ajtón én annyira örültem, hogy jajj :DD És igaza volt, mi a fenét keres ott Trevor, jó tudom, hogy a telefon meg minden, de akkor is... NE MENJEN LOUIS KÖZELÉBE!! :D
    "Sajnálom az őrült picsás viselkedését " Ez kééész!! itt felnevettem!! Vááá! imádom Louis!! :D XD Szeretem mikor részeg, kis pimasz, amit nagyon bejön! :D Imádtam, hogy ugyan azt mondta mint Harry szokta neki, hogy "... érzem, milyen kemény vagy nekem" Én itt kihaltam, mondjuk már előtte is, de omg!! omg!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Úgyse bírja ki hogy ne döngölje bele az ágyba XD És Louis nem lehet mérges rá, mert ő provokálta ki! És Harry az elején nem akarta, amiért büszke vagyok rá, de Louis próbálkozása, szóval nehéz nem-et mondani :DD
    "- Ne már, Harry, nem akarsz erre az asztalra fektetni? Vagy az ágyra? A mosdóra? Számtalan lehetőség – suttogom a fülébe, majd gyengéden megharapom a fülcimpáját." Oh istenem!! Nem lehetne, hogy mindenhol!!! Én szeretném!! :DD :p
    Úristen, most hogy fogom kibírni keddig??? Nem lehet igaz, váááááá!! :D kész vagyok teljesen és imádom ezt a részt!! kihaltam...
    Pusziii, amúgy az én nyaram is jól telik, csak gyorsan... mire észbe kapok mindjárt vége...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért sejtem, hogy mennyire vártad :D Én is így vagyok Treovrral, nem csinál nagy valamit, de idegesít, mikor Lou közelében van. De aztán szerencsére jött Harry és véget vetett a dolgoknak :D
      Az is az egyik kedvenc részem volt, részegen nagyon szabad szájú, felszabadult Louis, hála az égnek, és most neki volt mocskos a szája :D Hogy ezt milyen jól mondod, Harry úgysem bírja ki :D És teljesen igazad is van, Harry az elején megmondta, hogy nem, de hét Louis-nak nem lehet ellenállni, főleg nem neki :D
      Lesz az mindenhol, remélhetőleg :D A következőből kiderül ;)
      Remélem, sikerül kibírni, szerintem meg fogja érni a várakozás ;) Örülök, hogy tetszett a fejezet :)
      Igen, igen, sajnos a nyár mindig gyorsabban eltelik, mint a suliidőszak... Azért élvezd ki :) Xx

      Törlés
  9. Ennél jobban már csak a következőt várom :D Louis nagyon kis huncut és őszintén örülök hogy ő kezdeményez :) végre bevallja magának és Harrynek h hiányzik neki :) én már nem bírom kivárni AZT a bizonyos részt amiben kibékülnek(remélem tudod miről beszélek) az olyan aranyos volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt elhiszem, van is miért :D Én is örülök ennek, ideje volt már, meg annak is, hogy bevallja magának, hogy hiányzik neki Harry, még ha részeg is :) Ó, igen, imádtam fordítani, majd' szétolvadtam az ágyamon :3 Xx

      Törlés
  10. Azt a rohadt élet...Fhu....Ez...Wow!!
    Na igen..most láthattad,hogy milyen értelmes ember vagyok :'D
    Baszkii...Én úgy tudtam,hogy Trevor lesz az aki először kopogtat az ajtaján....Bevallom azt nem gondotam volna,hogy ezek után Harry is megjelenik :DD De milyen jól időzített baszki!! Trevor barátunk épp bókolni akart a Louinak,ami talán a részeg Tommonak nem tett volna jót...
    Harold,szeretem az időzítéseidet...:3
    Ez a rész is mint mindegyik eszméletlenül jo <3 Erre vártam már mióta baszki:DD
    Amúgy én is szeretem mikor Lou részeg,mert akkor nem kímél senkit és mindenkinek megmondja a tutit:D
    IMÁDTAM MINT MINDIG <3
    *Virtuális ölelés* <33

    Ui.: 'Mióta vannak neki erkölcsei?' Louis édesem..azóta amióta te elcsavartad a fejét és rajtad kívül semmi és senki nem számít neki...azóta---Csak úgy megsúgom ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nyugodj meg, ez teljesen érthető reakció egy ilyen rész után :D
      Ez a sztori mindig tartogat meglepetéseket, főleg akkor, amikor azt hiszi az ember, hogy tudja, mi fog következni :D Bizony, bizony, nagyon jól időzített Harry, tudja ő, hogy mikor kell közbeavatkozni :D
      Örülök, hogy tetszett, és hidd el, mindannyian így vagyunk :D
      Az biztos, főleg Harrynek, mi pedig jól szórakozunk ezen :D
      Örülök, hogy tetszett, és ölellek :) Xx ♥

      Ui.: Pontosan, ezt én sem mondhattam volna szebben. Úgy sajnálom, hogy ezt nem tudjuk elmondani neki :'D

      Törlés
  11. Waaaaaa az annyát !!!!!!! Ez huhuhuhu lessokolt xD
    Úgy szeretem de úgy !!!! Tudtam hogy Hazza lessz habár nem elsőre de akkor is !!!!!!
    Semmi gond. Tényleg sajnálom, hogy felébresztettelek. Te vagy az egyetlen ember, akit ismerek, aki éppen olyan gyönyörű, amikor felébred, mint… – szakítja őt félbe a dörömbölés az ajtón.
    - Mi a fene ez? Buli Louis szobájában
    Mivolt ez Trevor ?? Khm khm Harry pont jókor xD szeretlek :) :) :)
    És Louis mi van veled AZ ISTEN ÁLDJON MEG !!! Tudom hogy felborult a hormon háztartásod és hiányzod van az előző részben is láthattuk de akkor is !!!! Na ja a pia is betett egy nagyadaggal de hát kitudna részegen nem a sexre gondolni ha a világ legjobb pasija aki nemmellesleg élete szerelme a szobában ál és szereti és képes neki nemet mondani :) :)
    Két választási lehetőséged van most, megdugsz vagy távozol. Te döntesz – csattanok fel. Mi a fenét mondtam éppen?

    mivan???? ez most komoly neked más nem számít :(

    - Utálni fogsz holnap, ha ezt csinálom, amíg ebben az… állapotban vagy – feleli, és a szemembe néz.
    - Már utállak – mondom, mire megrándul szavaimtól. – Nagyjából – teszem hozzá.
    Hohohoh ez nekem is fájt azért Lou ez huu ez nemvolt szép nagyon nagyon nem :( :(

    - Ne már, Harry, nem akarsz erre az asztalra fektetni? Vagy az ágyra? A mosdóra? Számtalan lehetőség – suttogom a fülébe, majd gyengéden megharapom a fülcimpáját.
    - Baszki… Oké. Bassza meg – feleli, aztán kezeit a hajamba temeti, az övéhez húzva a számat.

    Oké oké megértelek Hazza :) épp most ajánlkozott fel a szerelemed hát igen nemtudsz ellenállni :) ej ej ej
    És lám ez a függővég hmm ez hát le a kalappal megőrülök keddig :) érted na de kivárom <3 nagyon szertem ezt a blogot
    Várom a kövit :)
    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár nem elsőre, de végül csak megérkezett Harry is, ráadásul pont jókor :D Mindenki hogy imádja az időzítését, ennél jobbkor nem jöhetett volna :D
      Louis-nak hiánya van (na, nem mintha mi ezt bánnánk :D), mondjuk pia+Harry jelenléte... hát én nem is csodálkozom ezen :D

      Most csak az alkohol beszél belőle, remélhetőleg :)

      Hát igen, az kicsit erős volt, de akkor is kívánja Harryt :)

      Harry sosem tudott Louis-nak ellenállni, most sem, főleg, hogy felajánlkozott neki :D
      Bizony, a már jól ismert függővég... Nemsokára itt lesz az a kedd, és örülök, hogy tetszik :)
      Hamarosan hozom :) Xx ♥

      Törlés