2015. július 21., kedd

Chapter 113

Sziasztok! :)
Remélem, mindenkinek sikerült kivárnia ezt a részt, biztos vagyok benne, hogy élvezni fogjátok :D Nem hiszem, hogy van ilyen, de aki esetleg nem szereti ennyire részletesen a +18-as dolgokat leírva, az ezt a fejezetet hagyja ki. De szerintem ez egy nagyon jó rész, szinte végig Harry szemszöggel, úgyhogy ne hagyjátok ki ;) A kommentjeiteket imádom, most is alig várom őket :) Pénteken pedig hozom a következőt.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 113

Abban a pillanatban, hogy Harry ajkai megérintik az enyémeket, a testem lángra lobban. A szájába nyögök, aztán egy ugyanolyan heves nyögéssel jutalmaz meg Harry. Ujjaimmal beletúrok a hajába és erősebben húzom, nem vagyok képes irányítani magamat vagy az iránta való szükségemet. Tudom, hogy visszafogja magát, ez pedig megőrjít, jó és rossz értelemben is. Kezeim elmozdulnak a hajából, le a fekete pólója széléhez, megragadva az anyagot és felhúzva, át a fején. Abban a másodpercben, hogy megszakad a csók, Harry kissé hátrahajol.
- Louis… – könyörög.
- Harold… – ellenkezem, majd áthúzom ujjbegyeimet tetovált bőrén. Már hiányzott az, ahogy kemény izmai a bőrének feszülnek, ahogy a kusza, fekete tinta örvénylik és díszíti tökéletes bőrét.
- Nem használhatlak ki – sóhajtja, miközben nyelvemet végighúzom alsó ajkán.
- Nem fogsz. Csak ne beszélj – nevetek fel félig, aztán Harry felnyög, ahogy lenyúlok kezemmel, hogy megmarkoljam őt a farmerján keresztül.
Tudom, hogy nem tud ellenállni nekem, ez pedig boldogabbá tesz, mint amennyire kellene. Soha nem gondoltam, hogy ebben a helyzetben leszek Harryvel, ahol én irányítok mindent, igazán szórakoztató, hogy váltott szerepeink vannak. Annyira kemény és annyira felizgult, lemászom róla, majd a cipzárjához nyúlok.

Harry szemszöge
Kis kezei lenyúlnak, hogy kigombolják és kicipzárazzák a farmeromat. Az agyam száguldozik, és tudom, hogy mennyire helytelen ez, de nem tehetek róla. Akarom őt, szükségem van rá. Vágyom rá. Vele kell lennem, ő pedig két választási lehetőséget adott nekem, elmegyek vagy megdugom őt, és kizárt, hogy elhagyom őt, ha van másik választásom, bármilyen más választásom. A szavak, amik kijöttek a száján, olyan természetellenesen hangzottak elhagyva telt ajkait, annyira furcsa, de annyira dögös.
Amikor a nadrágom eléri a bokámat, megrázom a fejemet. Nem gondolkodom tisztán, nem gondolkodom ésszerűen. Részeg vagyok, teljesen őrült ezért az általában édes, most vad férfiért, akit jobban szeretek, mint amit elbírok.
- Várj… – szólalok meg újra. Nem akarom megállítani őt, de legalább egy kicsit fel kell vennem a harcot, hogy enyhítsem bűntudatomat.
- Nem… nincs várakozás. Már eleget vártam – hangja lágy és csipkelődő, miközben lehúzza a bokszeremet és megmarkol kezével.
- Baszki, Louis… – nem tudom megállítani őt. Nem vagyok biztos benne, hogy meg tudnám, még ha akarnám is. Szüksége van erre, szüksége van rám, és részeg vagy nem, elég önző vagyok, hogy elfogadjam ezt, ha ez az egyetlen mód, hogy rávegyem őt, hogy akarjon engem. Térdre ereszkedik előttem, majd a szájába vesz. – Én… – még egy mondatot sem tudok képezni.
Amikor lenézek rá, ő felnéz rám, rebegtetve a szempilláit. Baszki, úgy néz ki, mint egy angyal és ördög egyszerre, olyan édes és annyira istenverte mocskos, ahogy körülöttem dolgozik a nyelvével, örvénylő és suhintó.
- Jó érzés? – vigyorodik el, mire majdnem elmegyek szavaitól.
Bólintok, képtelen vagyok megszólalni, miközben beszívja arcát és erősebben szívja. Többet vesz be belőlem édes szájába. Nem tudom, mikor fogja abbahagyni, és amennyire nem akarom, hogy megálljon, meg akarom érinteni őt. Érezni őt.
- Állj meg – könyörgök, aztán gyengéden hátratolom őt a vállánál fogva. Ő megrázza a fejét, és azzal kínoz, hogy veszélyes sebességgel mozgatja a fejét fel-le. – Louis… kérlek – nyögök fel, mire felnevet, mély rezgést küldve végig rajtam, majd szerencsére abbahagyja. Ha nem tette volna, elmentem volna a szájában.
- Csak olyan jó ízed van – mosolyodik el, és megtörli most már duzzadt ajkait a kézfejével.
- Baszki, honnan jött ez a mocskos szád? – kérdezem tőle, ahogy feláll a térdeiről.
- Nem tudom… Mindig gondolok ezekre a dolgokra, csak még soha nem volt tököm hozzá, hogy kimondjam őket – feleli, majd az ágy felé mozdul.
Majdnem felnevetek attól, ahogy azt mondta „tököm”, ez annyira nem ő, de ma este ő a felelős és tudja ezt. Meg tudom mondani, hogy élvezi ezt, hogy a teljes és tökéletes irgalma alatt vagyok.
Az öltöny, ami rajta van, elég bármelyik férfinek, hogy a hatalma alá kerüljön. Ahogy az anyag hozzásimul minden görbületéhez, a legszexibb dolog, amit valaha láttam. Ez az, amíg le nem veszi és játékosan nekem nem dobja. Szó szerint érzem a szememet, ahogy megpróbál kiugrani a helyéről, amikor feldolgozom a testét. A fekete bokszeralsónadrág, ami rajta van, olyan szűk, hogy tisztán látom kemény kemény erekcióját. Szereti, ha megcsókolják a csípőcsontját, még ha tudom is, mennyire zavarban van a vékony, majdnem áttetsző fehér csíkok miatt a bőrén. Fogalmam sincs, miért, ő hibátlan nekem, foltok meg minden.
- Te jössz – mosolyodik el, aztán hátraesik a matracra.
Erről álmodtam attól a naptól kezdve, hogy elhagyott, nem gondoltam, hogy ez valaha is meg fog történni újra, és most, hogy igen, tudom, hogy figyelnem kell minden részletre, mert ez valószínűleg nem fog megtörténni még egyszer.
- Nekem kell elkezdenem egyedül? – ugrat és felemeli rám a szemöldökét. Krisztus, Louis kielégíthetetlen most.
Nem válaszolok neki, helyette csatlakozok hozzá az ágyon. A lábai mellé ülök, ő pedig türelmetlenül húzza le az alsónadrágját. Elmozdítom a kezeit és lehúzom helyette őket.
- Már annyira hiányoztál – mondom neki, majd megragadja a hajamat és letolja a fejemet oda, ahová akarja. Megrázom a fejemet, de megadom magam, nekinyomva az ajkaimat. Nyögdécsel és vonaglik a nyelvem alatt, ahogy fel-le nyalom erekcióját. Tudom, mennyire szereti ezt. Emlékszem az első alkalomra, amikor megérintettem őt. Az ártatlansága volt és még mindig egyfajta felizgatás a számomra.
- Ó, Istenem, Harry – nyög fel. Már hiányzott ez a hang. Általában mondanék valamit arról, hogy milyen kemény, mennyire kész van, de nem találom a szavakat. Túlságosan felemésztett vagyok a nyögéseitől, és attól, ahogy a kezei markolják az ágyneműt az élvezettől, amit neki adok. Egy ujjat csúsztatok belé, majd ki-be húzogatom, amitől nyöszörög. – Többet, Harry, kérlek, többet – könyörög, én pedig megadom neki azt, amit akar.
Körözök és behajlítom mindkét ujjamat benne, mielőtt kihúzom őket és megadom neki a nyelvemet. Észreveszem, hogy a lábai megmerevednek, ahogy mindig, amikor közel van. Visszahúzódok, hogy megnézzem, kezeim fel-le járnak erekcióján. Gyorsan mozgok, amitől sikítozik, szó szerint sikítja a nevemet, miközben elmegy a kezemben. Rábámulok, feldolgozva minden részletet, ahogy szemeit becsukja, ahogy szája egy majdnem tökéletes O-t formál, ahogy mellkasa és arca világos rózsaszínre pirul, miközben elmegy. Szeretem őt, bassza meg, tényleg szeretem őt. Nem tehetek róla, de lenyalom a kezemet, miután befejezi, olyan jó íze van, sokkal jobb, mint bárki másnak.
Mellkasa gyors emelkedése és süllyedése elvonja a figyelmemet, ő pedig kinyitja szemeit. Gyönyörű arcán egy hatalmas vigyor van, és nem tehetek róla, de elmosolyodom, miközben ujjával jelzi, hogy menjek közelebb.
- Van nálad óvszer? – kérdezi a fülembe mondva, ahogy az ágyra hajolok.
- Igen… – válaszolom egyszerűen. Homlokráncolás veszi át a mosoly helyét, én pedig remélem, hogy nem gondol bele túl sokat. – Ez csak egy szokás – vallom be őszintén.
- Nem érdekel – motyogja, aztán átnéz a padlón lévő farmeromra. Felül és megfogja, beletúrva a zsebekbe, amíg meg nem találja azt, amit keres. Visszadobja a farmert a padlóra, majd nekem adja az óvszert. Vonakodva veszem el tőle, és szemkontaktust létesítek vele.
- Biztos vagy benne? – kérdezem huszadjára.
- Igen, ha még egyszer megkérdezed, elmegyek Trevor szobájába a te óvszereddel – szólal meg parancsoló hangon, mire komor tekintettel nézek rá. Louis könyörtelen ma este, de tudom, hogy ha vitatkozok vele, elküld bepakolni.
Tudom, hogy valójában nem tenné azt meg… vagyis nem hiszem, hogy megtenné legalábbis. Nem tudom elképzelni őt senki mással, csak velem. Talán mert az megölne engem. A szívem gyorsan kezd el verni, ahogy elképzelem őt Trevorral, vérem felmelegszik, ingerültségem pedig emelkedik.
- Legyen, ahogy akarod akkor, Trevor… – kezdi el mondani, de félbeszakítom őt azzal, hogy kezemet a szájára teszem.
- Ne merd befejezni ezt – morgok rá, aztán érzem az ajkait egy mosolyba húzódni a kezem alatt.
Tudom, hogy ez nem egészséges, hogy ő így száll szembe velem, és hogy én megdugom őt, miközben részeg, de nem tehetek róla. Nem tagadhatom meg tőle, amikor tudom, hogy akar engem, és van egy esély… egy kis esély, hogy ha emlékeztetik, hogy mi van nekünk együtt, adni fog nekem még egy esélyt. Elmozdítom a kezemet a szájáról, majd feltépem az óvszert. Amint rám húzom azt, Louis az ölembe mászik.
- Így akarom csinálni először – ajánlja, ismét megragadva engem, mielőtt leereszkedik rám. Kiengedek egy vereséggel és élvezettel teli sóhajt, miközben csípőjét az enyémnek mozgatja. Lassú körökben mozog, a legédesebb ritmust megteremtve. Tudom, hogy nem fogom sokáig bírni, túl sokáig voltam megfosztva tőle. Az egyetlen könnyítés, amit kaptam, az magamtól volt, elképzelve, hogy ő volt. – Beszélj hozzám, Harry, beszélj hozzám úgy, mint régen – nyög fel, aztán karjait a nyakam köré fonja, közelebb húzva magához. Utálom, ahogy azt mondja, „régen”, mintha ez olyan rég lett volna. Kissé felemelkedem az ágyról, hogy találkozzak mozdulataival és számat a füléhez tegyem.
- Szereted, amikor mocskos dolgokat mondok neked, ugye? – lehelem, ő pedig nyöszörög. – Válaszolj – felelem, mire igent jelez a fejével. – Tudtam, hogy szereted, megpróbálsz teljesen ártatlanul viselkedni, de én jobban tudom – mondom, majd megcsípem a nyakát. Az önuralmam lecsökkent, és durván megszívom a bőrét, megbizonyosodva róla, hogy nyomot hagyjak mindenkinek, hogy lássák. Trevornak, hogy lássa. – Tudod, hogy én vagyok az egyetlen, aki ilyet tud éreztetni veled… tudod, hogy senki miatt nem tudsz úgy sikítani, ahogy miattam… senki nem tudja pontosan, hol érintsem meg téged úgy , mint én – felelem, aztán lenyúlok, hogy megdörzsöljem őt.
- Ó, Istenem… – nyög fel.
- Mondd ki, Louis, mondd, hogy én vagyok az egyetlen – gyorsabban dörzsölöm és mozgatom a csípőmet, hogy belé lökődjek, miközben ő még mindig magától mozog.
- Az vagy.
- Mi vagyok? – kérdezem tőle. Szükségem van rá, hogy halljam, ahogy kimondja, még ha hazudik is. Kétségbeesésem iránta megfélemlít.
Megfogom a csípőjét és átfordítom magunkat, én fölötte vagyok, ő pedig felsikolt, ahogy belé csapódok. Erősebben, mint valaha. Puha bőre izzadságtól csillog, és teljesen elragadóan néz ki.
- Te vagy az egyetlen… Harry… az egyetlen – feleli, én meg figyelem őt darabokra hullani alattam. Szavai voltak minden, amikre szükségem volt, hogy megtaláljam a saját enyhítésemet, ő pedig körmeivel végiggereblyézi a hátamat, miközben az óvszerbe lövellek és ráborulok.
- Szeretlek – mondom neki, majd megpróbálok ránézni, de Louis elnéz.
- Shh… – feleli, aztán ujjaival megérinti az ajkaimat.
- Nem tudok csak shhh-elni – mondom, miközben legördülök róla. – Beszélnünk kell erről – felelem, mire felnyög.
- Ne most, három órán belül fent kell lennem. Csak aludjunk – kéri.
- Aludjunk? – kérdezem tőle.
- Igen, aludjunk. Kérlek – válaszolja, és karját a derekam köré fonja. Ahogy tart engem, jobb érzés, mint a szex, ami az előbb volt, és annak az ötlete, hogy ugyanabban az ágyban aludjak, mint ő, felvillanyoz, túl rég volt már.
- Oké – adom meg magam, majd megcsókolom a homlokát. Kissé megrándul, de tudom, hogy túl kimerült ahhoz, hogy vitatkozzon velem. – Szeretlek – mondom neki ismét, de figyelmen kívül hagyja.
A kapcsolatunk, vagy bármi is ez, egy teljes fordulatot vett csak egy éjszaka alatt. Hirtelen mindenné váltam, amitől féltem, és Louis-nak teljes irányítása van felettem. A legboldogabb emberré tud tenni a földön, vagy összetörhet egy szóval.

32 megjegyzés:

  1. Jajj úgy lemaradtam mert én egy napig se bírom ki és rögtön folytatom angolul, az első évadot már kitudja hányszor olvaszam:'D jó volt most így együtt olvasni és már vártam erre és nagyon várom a többit is! Nem győzöm írni hogy mennyire jól fordítasz:)❤❤❤a történetről pedig: az ezutáni(vagyis kb a karácsonyi részektől) a fejezeteket áprilisban olvastam utoljára és bár tudom az egészet mégis rég volt és nememlékszem a cselekmények sorrendjére, szóval most innentől magyarul olvasom hátha tudok úgy izgulni mint elsőre, de hidd el tudok:DDD❤ puszi-Little❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Btw #ELSŐ !!!Wahahah:DD és teamHarold mint mindig...majd teamLouis is lesz de általában Harryt értem meg vagyis nem de na ő túl cuki és tökéletes hogy haragudjak rá(Lou is az) csak a helyzet h az eredeti Tessa egy bitch...és ez ...mellesleg ez ugyanaz mint az az After csak a nevek mások de emiatt ugye nem fogják betiltani ugye? Csakmert az konyvben van stb...jo nemertek ehhez:)^^

      Törlés
    2. Ó, hát megértem, nehéz abbahagyni ezt a sztorit, ha egyszer elkezdi az ember :D Köszönöm szépen, igyekszem a legjobban :) ♥ Ez valahogy velem is így van, ismerem kb. az egész történetet, de az események sorrendjére nem teljesen emlékszem, ezért igen, lehet megint izgulni :D
      Ügyes! :D Amúgy igen, én is hol az egyik, hol a másik pártáján állok, általában viszont nem tudom :D Tesse viszont tényleg egy bitch, ebben is csak azért viselem el, mert itt Louis van :D Hát remélem, hogy nem fogják, mert attól függetlenül, hogy ugyanarra a sztorira épül, nem egyezik meg minden. Plusz Anna Todd, az eredeti írónő megengedte az After Larryseknek, hogy átírják, ők meg nekem a fordítást, szóval elméletileg nem lehet belőle probléma :) Xx ♥

      Törlés
  2. Hi-hi :)
    Igeeeen :'D Így kell ezt kéremszépen xD
    Hogy merte azt mondani, hogy akkor megy Trevorhoz?? Még ha nem is gondolta komolyan... Nem Lavórért jöttem ide, hanem Larryért -,-" Bár azt meg is kaptam :D
    Harry drágámat pedig ha lehet, akkor még ennél is jobban megszerettem ;) Az elején (még a leges-legelején. az is de rég volt :) ) biztos nem néztem volna ki belőle, hogy majd pont ő lesz az, akit érdekel, mennyire bánja meg azt reggel a másik, ami történt. Most meg... :) ♥ Szerintem mindenki nevében kijelenthetem, hogy a mi kis Hazz drágánk felnőtt :D És talán egy kicsit (nagyon :'D ) el is csavarták a fejét :) Főképp ezért viselkedik így (vagy csakis ezért xd ), de a 'felnőtté érett' vagy milyen dumát nem hagyhattam ki :p
    Bár eléggé sajnálom, hogy nem beszélték meg a dolgokat :( Meg azt is, hogy nem viszonozta a szeretleket :( (De azért milyen édes volt Harrytől, hogy ő mondta :) Éééés együtt aludtak *-* *örömtánc* :D ) Remélem azért reggel normálosan meg tudják beszélni a dolgokat... és nem csak a tegnap történteket ;) Mindenesetre én szurkolok nekik :*
    Tudom, hogy ezt majd egyszer úgyis megtudom, nem is nagyon szeretném lespoilereztetni veled, de... Csak tudni szeretném, hogy lesznek-e köztük még Trevor miatt gondok? Gondolok itt pl nagyobb veszekedésekre vagy ilyesmikre. Mondjuk most, hogy így belegondok, Harry tuti, hogy betöri az orrát, ha csak még egyszer rá mer nézni Louisra, Lounak meg nem kell félnie, Harryre amúgy sem hajtana, mert fél tőle. Azt meg nem nézem ki belőle, hogy kiterveljen valamit és szétrobbantsa őket... Szerintem inkább ne is 'mondj' semmit, én jól megbeszéltem magammal :D
    És így vagy 3x-i visszaolvasásra (már elsőre is szuper volt, de ha valami jó, akkor... az jó :D), meg kell hagyni, r*hadtul kis vattacukros-cukormázas rész lett *-* (Hmm.. megéheztem xd) Hiányoztak már ezek a pillanatok, amikor csak Larry van, és végre boldogok együtt, ha csak egy kis időre is :) De egyszer úgy is kibékülnek [vagy felkeresem az írót és 'kedvesen' tájékoztatom felháborodottságomról (ez így értelmes? O.o :'D)], és akkor kedvemre olvadozhatok megint rajtuk :3
    'Találkozunk' a következő résznél, én itt leszek (és persze te is, mert te rakod fel, de nahh :D ) ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága! :)
      Azt hiszem, ez a rész kellően elnyerte a tetszésedet :D
      Azon én is felháborodtam egy kicsit, de aztán szerencsére megkaptuk, amit akartunk, úgyhogy panasz nem lehet :D
      Igen, igen, nagyon büszke voltam/vagyok rá, amiért ő aggódott azon, hogy mi lesz másnap, ha még nem is nőtt fel teljesen, de kezd :D És igazad van, a legeleje után, még az első évadnál szerintem senki nem gondolta volna, hogy eljutunk idáig :D
      Azt én is sajnálom, hogy nem beszélték meg, illetve hogy Lou részéről kimaradt a szeretlek, Harry viszont rettentően cuki volt :) Hogy másnap mi lesz, az kiderül pénteken :)
      Egész jól megbeszélted magaddal a végére, de pontos választ én sem tudok adni, mert már nem emlékszem mindenre :'D De néhányszor fel fog még bukkanni, ennyit mondhatok.
      Az biztos, annyi sok kegyetlen fejezet után már nagyon kellett egy ilyen cukiság, meg amikor csak Larry van, ahogy te is említetted :) Ki fognak békülni, erről biztosíthatlak, csak az még odább van, szóval lesz majd olvadozás ismét :)
      Az biztos, mindketten itt leszünk :D xoxo

      Törlés
  3. Egészen péntektől minden nap számoltam, hogy akkor mostmár csak 3 nap, mától már csak 2, aztán 1... Ma meg vagy 5x nyitottam meg, de mostmár végre megszületett! :3
    Annyira jó rész volt! :$ :D
    Engem is zavar, ahogy azt mondja, hogy régen...
    Louis milyen kis genyó már, hogy folyton Trevorral jön...xD
    Annyira hiányoltam a végén azt, hogy Louis mondja, hogy "szeretlek". :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem, hogy nagyon vártad már, és ki is került a rész, ahogy ígértem :)
      Örülök, hogy tetszett :)
      Igen, nem volt az azért annyira régen...
      Szereti felhozni, hogy piszkálja Harryt, főleg részegen :D
      Nem vagy ezzel egyedül, de lesz majd, amikor ő is viszonozni fogja :) Xx

      Törlés
  4. Végre, végre, VÉGRE!!!!! Már úgy hiányoztak így együtt! Azt mondják csak akk vesszük észre milyen fontos vmi ha elveszítjük... hát én abszolút így vagyok vele, annyira jó volt ez a rész...egész héten ezt vártam! Megvettem a könyvet is és addig azzal próbáltam magam nyugtatni de az csak az 1.évad szóval.... nem jött be! Imádtam a részt hozd gyotsan a kövit! Nem akarok telhetetlen lenni de nem gondolkoztál még heti 3 részen?:D;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel teljesen egyetértek, sajnos ezt meg is tapasztaltam, After Larryvel is, meg mással is... Hát igen, azért az a könyv nem pótolja ezt, főleg, hogy ez Larry, amit én inkább preferálok :D De legalább megpróbáltad :) Pénteken itt lesz :) Őszintén szólva, megfordult már a fejemben, de annyi időm nincs a fordításra, hogy ne legyen csúszás, ha 3 rész lenne :')

      Törlés
  5. Úúúíí,áááÁÁÁÁ VEGRE,DE VÁRTAM EZT A RÉSZT,A MI KIS DRÁGA LARRY MOMENTJEINKET!! HARRYNEK CSEPPETSEM KENE BUNTUDATANAK LENNIE,HISZ EGY RESZEG EMBER A LEGŐSZINTÉBB,SZÓVAL LOU,TUDATALATT IGENIS AKARTA EZT A DOLGOT!! ★♥♥√ ugyhogy ha reggel morcosan es mergesen fog felkelni,nagyot robbanok:DDD Az meg,hogy Lou Trevorral basztatta az agyat,enyhen szólva ravasz húzás volt,plussz egyetértek Harryvel abban,hogy ez a Lou sokkal de sokkal "izgatobb" a szereny es cuki Lou is 'hmm' de ez,megiscsak awwhh❤❤❤❤❤*-* imadom az efajta reszeket,valahogy,olyan jol fogalmazol((mint mindig)) de ezeket se hanyagolod el,sot ez reszekbe megjobban odateszed magad,koszonjuk☺☺☺
    Imadom ezt a blogot,es a forditasod is,direkt estere hagyom a reszek olvasását,hogy kevesebbet őrlődjek a kövi részig..❤❤❤��
    Harry pedig űber cuki volt amikor rajött,hogy mégse szabadna ezt,de a kicsiHarry más véleménnyel volt:DD Lou drága imadlak,eddig is imadtalak,de amikor kiengeded magad,akkor olyan asdggjjll erzesem van,hogy marpedig nkm olyan tarsam mint neki Harry,vagy Harrynek Lou,sose lesz,én hiszek bennuk,es az,hogy még sokan mások is,csak batorabbá tesznek,nm értem miert hanyagoljak ennyire a Coming Out-ot,tok felesleges,imádnánk őket☺☺*-* en legalabbis igen..❤
    De perszw ez maganvelemény...!!!
    Vissza a reszhez,hat szohoz sem jutok,ez egy olyan meghato,erzelemmel,szenvedellyel teli resz volt,hogy wooww��❤❤*-* imádtam,ugyanugy ahogy a forditasod is,kissé mostanra a "rajongod"(!?) lettem,mivel mint mar regebben is emlitettem ez a forditott blog benne van a Top#3-ban((az elso helyen)) egyszeruen ugy megfog a sztori,es az meg a masik hogy Larry Stylinson-os,ez a kettő egyvelege pedig megszülte ezt a csodas blogot!! Azert kivancsi leszek ,hogy Lou meglepődik-e vagy dühös,szomorú esetleg boldog lesz,mikor meglatja magam mellett az általa "utált" szemelyt,...Harryt! Ha megis igy lesz,hogy duhos lesz,hat akkor nem ertem..ki ne örülne egy Harry Styles-nak a sajat ágyàban??? O.o :DD
    Szoval ismet nagyot alkottal,pompas volt,szep,es nehezkes szavak,ezek teszik még izgalmasabba ezt a blogot!!!
    Viki T. Rajongód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh igen ,mint mindig lemaradt a lenyeg,ahogy az nalam szokott lenni☺
      Szornyen rosszul esett,hogy Lou nem mondta Harrynek azt hogy ÉN IS,marmint ezt a valaszt kellett volna mondania arra hogy: szeretlek!! Nagyon rosszul erintett,hiszen Ha reszeg Lou,ha nem tudjuk hogy szereti Hazzat,es Harry is ot,lehet regen nem ezert talizgatott Louval,de az ido mulásával a draga "egyejszakas-kalandos'' fiunkbol((Harrybol)) mondhatni "ferfi" lett,de a feje lágya még mindig nem nőtt be☺:DD bar ő ilyen kis csabos,sarmos fajta es elcsavarja mindenki fejet egy godrocskes mosollyal,es zold íriszeivel((ahogy Lounal is volt☺☺☺☺)) es ezert olyan imadnivalo
      Lou,nkd pedig ajanlom,hogy reggel beszelgessetek,es ne veszekedjetek:( ❤❤ talan VEGLEG ennyi ehhez a reszhez,bar meg ugyis lesz vlmi ami most nem jut eszembe,de sebaj :DD

      Törlés
    2. Végül is, ha innen nézzük, teljesen jogos, szerintem ezzel a többiek is egyetértenének :D Lou nem bírja kihagyni, hogy ne hozza fel Trevort, hogy idegesítse Harryt, főleg nem ilyenkor :D Örülök, hogy tetszett, és hogy így gondolod, köszönöm szépen! :)
      Az már csak ráadás, hogy a fordításom is ennyire tetszik, és remélem, használ ez a taktika :) ♥
      Bizony, hogy cuki volt, de hát tud ő nemet mondani Louis-nak? :D Sokszor gondoltam már erre én is, ők ketten borzasztóan szerencsések. A coming out meg sajnos nem olyan egyszerű, de reménykedjünk, hogy egyszer meg fog történni, és nem maradunk le róla :)
      Örülök, hogy ennyire tetszett, és hogy továbbra is ott áll az első helyen a blog, nekem is úgy lett tökéletes, hogy megimádtam a sztorit (még az eredeti Afternél), aztán megtaláltam Larry verzióban :) Nos, ez pénteken kiderül, nem árulhatom el, a kérdés pedig jogos, nem hiszem, hogy lenne valaki, aki kidobná őt onnan :D
      Köszönöm szépen, nem győzök hálálkodni :)

      Semmi probléma, bármikor kipótolhatod azzal, amit kihagytál :D
      Igen, ezzel sokan értenek még egyet, nekem is nagyon hiányzott onnan a válasz, amikor fordítottam. De nem lesz ez így mindig :) Harry pedig igen, véget vetett az egyéjszakás kalandoknak, hála az égnek (vagy inkább Louis-nak), de azért nem nőtt fel teljesen :) Bizony, bizony, csak egyetérteni tudok :)
      Pénteken kiderül, hogy mi lesz másnap reggel, ha pedig még eszedbe jut valami, írd le nyugodtan :D xoxo

      Törlés
  6. Annyira vártam ezt a részt :) Louis és Harry olyan édesek együtt <3 már szükségük volt erre és Louis meg ahogy irányít sex közben <3 már arra vártam hogy kimondja h Harry hiányzik neki :) de én akkor haragudtam Louisra amit a következő részben csinál. Annyira sokat bírnak szenvedni és Louis meg egyszerűen nem bír megbocsajtani Harrynek(pedig szerintem Harry eleget bizonyított hogy szereti Louist). Alig várom hogy kibekuljenek bár az még arrébb van sajnos. Imádtam várom a kovit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nagyon cukik, és nagyon kellett már egy ilyen rész ennyi szenvedés után. Sok mindenki várt itt mindent, aztán semmi nem lett belőle, se szeretlek, se hiányzol... de nem lesz ez mindig így :) Na, igen, az nekem se tetszett, bár a végén már Harryre is mérges voltam egy kicsit... Bizonyított eleget, igen, de úgy látszik, Louis-nak még kell idő... Bizony odébb van még, csak győzzük kivárni. Pénteken hozom :) Xx

      Törlés
  7. Fuhh anyám..ez valami hihetetlen lett..Imàdtam ;) Nem tudok betelni ezzel a történettel. Nagyon siess a következővel. Kívàncsian vàrom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, nem semmi rész volt, örülök, hogy tetszett a rész, illetve a történet is :) Pénteken hozom :) Xx

      Törlés
  8. Ahv....... *_* Végem, szeretem a részeg Louist!!! Többször is kiüthezné magát ! :D Lesz egy kis bonyodalom másnap, vagy aznap, na 3 óra múlva ! A péntekek mindig közelebb vannak mint a keddek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, sokan szeretik még a részeg Louis-t, és néha ő maga is szeret részeg lenni :D Hát igen, lesz bizony... Igen, a péntek mindig gyorsabban eljönnek :D Xx

      Törlés
  9. Békülős szex a legjobb :3 xD
    Baszkii már azóta vártam ezt a részt mióta össze vesztek.Ééééés végre megkaptam:3 Csak tudod mi lesz a gáz? Ha Lou felkapja a vizet,aztán még nagyobb veszekedés lesz belőle....Fhu,oké nyugi..Ilyen nem lesz:D Remélem..xD.
    És ha még egyszer megemlíti Trevort Harry előtt...Hát,én sajnálni fogom azt a gyereket mert Harold drágám nem hiszem,hogy kegyelmezne neki...Szóval Lou,többet Trevorról egy szót se..Az ő érdekébe:DD
    Istenem annyira jó volt végre ilyen részt olvasni..Ahol nem veszekedtek csak átadták magukat az érzéseiknek :3
    Ugye nem mondok vele újat ha azt mondom,hogy Imádtam?<33
    *Ölelés*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos is, bár az kérdéses, hogy ezt nevezhetjük-e annak...
      Elhiszem, megérdemeltük már ezt a sok szenvedés után. Na igen, az probléma lesz, de hogy mi lesz Lou reakciója, az pénteken kiderül ;)
      Egyetértek, egy pillanat alatt kinyírná őt Harry, szóval mindenki jobban jár, ha Trevor nincs képben. Csak hát ez nem olyan egyszerű...
      Nekem is jó volt végre ilyet fordítani és hozni nektek, hiányoztak már az ilyen részek :)
      Azt hiszem, nem, de itt minden rész nagyon jó :D Örülök, hogy tetszett :)
      Ölellek! :) ♥ Xx

      Törlés
  10. Szioka
    Èn màr nagyon vartam ezt a rèszt :) :)
    De bevallom hogy most szomoru vagyok félek hogy nem lessz itt még minden happy :( de igaz ami igaz szeretem a részeg Louist hogy azt mutatja amit érez és nem a meggondolt felnőttes Louis Williams Tomlinson :) a rész tökéletes volt az érzelmek telyesen kibontakoztak ;) olyan jooo és Hazza jól tudom hogy nemtudsz ellenàlni Lou tokéletes testének xD es itt legalább vadabb ès nem fél xD
    Hogy masnap mi lessz hu azon nagyon sokat töprengek :/ :) de remènykedek mindenben :) nagyon várom már a pènteket ;)
    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Elhiszem, volt is miért :)
      Hát igen, annyit elárulhatok, hogy nem megy majd itt minden olyan egyszerűen. Így van, ez azzal jár, hogy iszik, néha kell ilyen :) Az biztos, hogy kibontakoztak az érzelmek, Louis átvette az irányítást teljesen, nem mintha bánnánk ezt :D
      Számíts mindenre, aztán biztosan nem fog annyira meglepődni, akármi is lesz majd :) Xx

      Törlés
  11. ÉDES JÓ ISTENEM!!! Na végreee! Ilyen nehéz volt ez gyerekek? Csak egy kis pia kellett ide, igaz? Na! És ezt nem lehetett volna egy kicsivel előbb? Drága Harry és drága Louis! Nem győzöm dicsérni, hogy mennyire nagyon ügyesen fordítasz Edina! Várom már a pénteket! Sok puszi: Kornélia <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik, igen, pia kellett csak, és máris minden könnyebben és gyorsabban ment :D Ha előbb iszik Lou, lehet, hogy előbb eljutunk idáig... Jaj, köszönöm szépen, igyekszem a legjobban! :) ♥ Xx

      Törlés
  12. VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Már nem tudom hányadjára olvasom, de még mindig ki vagyok ettől a résztől!! :D Erre vártam már napok óta, és mikor kedd reggel felébredtem, rögtön az jutott az eszembe, hogy iiiigeeeen ma after!!! oh istenem, és ez a rész teljesen kikészített!! Harryt most nagyon szeretem, imádom, hogy még küzdött magával, hogy ez nem helyes, meg hogy meg fogja bánni Louis és ezért most irtó büszke vagyok rá, és elfelejtek minden sérelmet, amit tett! Szerelmes, nagyon is szerelmes <3 "szeretem őt, bassza meg, tényleg szeretem őt" <3 aww :3 És Louis vááááá! imádom, hogy ilyen kis kiéhezett, kis mocskos szájú!! kész, végem! a másik Louisért is odavagyok, de ez most kiütött!! Kész, végem, én ezen kihaltam!! Bár most nagyon boldog vagyok, mégis rettegek a reggeltől!! nagyon... Meg kellett volna beszélniük előtte, de hát Louis hajthatatlan volt, ajj, most megint izgulhatok péntekig...
    És ahogy az ágyra feküd, és mondta hogy egyedül kell nekikezdenie, na jó, én kész vagyok!! Ezt a részt nagyon imááádtam!!
    A fájópont, hogy csak Harry mondta ki a szeretleket... jajj a szívem, fééélek... tudom, hogy Louis is szereti, nem lehet baj, mondd hogy nem, kééérlek :)
    Imáááádtam, eszméletlen lett, és pénteket akarok! most!!
    Pusziii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem, ez aztán nem semmi fejezet volt :D Azt hiszem, mondhatom, hogy megérte a várakozás, kiérdemeltük már ezt :D Igen, most nagyon cuki és édes volt Harry, aggódott Louis helyett is, és annyira, de annyira nagyon szerelmes... Louis meg most eléggé kiélte magát, valamikor neki is ki kell adnia ezt magából :D Szerintem ezt senki nem bánja :D Bizony, jó lett volna megbeszélniük, de hát a részeg Louis ilyenekkel nem foglalkozott.
      Ó, ne is mondd, alig hittem el, mikor ahhoz a mondathoz értem fordításkor :D
      Igen, ezt szinte mindenki hiányolja, de ez nem mindig lesz így, ennyit mondhatok :)
      Örülök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  13. Szia ♥
    Úristen... smutra értem vissza....EZ AZ!!! *-*
    Köszönöm.. csodálatos volt,mint mindig. Aw aw! Remélem Louis nem fog Harryvel veszekedni... ő is benne volt..szoval...jó, részeg volt, igaz. Akkor is!:3
    Elnézést, hogy kb a 6.(??) rész óta nem írtam komit.. (épp most olvastam el az összes részt amiről lemaradtam.) De egyszerűen semmire nincs időm ebben a cseszett nyári szünetben -.- Mindennel.. minden bloggal le vagyok maradva és ez nagyon felhúz.:s De nincs mot tenni... Próbálok lépést tartani a többiekkel és próbálok majd mindig komizni.. akár csak pár sort.♡ tudom mennyit jelent..és meg is érdemled.♡
    Nos még annyit akartam,hogy eszméletlenül jó annyi szenvedős rész után egy ilyet olvasni...már tesóm nem győzte tonna számra hordozni nekem a zsepiket..:s
    Nagyon nagyon tanulságos az egész...hogy Harry belement egy olyan dologba,amiről nem tudta,hogy így fog elsülni..de még előbb, hogy beleszeret...(Istenem..már megint bőgök..:"s ) és hogy akaratán kívül bántotta meg Louist..mert ha akarná se tudná bántani ..istenem... Louisról már egy szót se írok... a lényeg az, hogy 2 személy bármennyire is szereti egymást,állandó problémákba botlanak, de nem tudnak egymás nélkül létezni... jó.. abba hagyom..
    Köszönök mindent.. tényleg, hogy fordítod...és áá..♥
    Nem bírok péntekig várni:(
    Puszi.
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Pont a legjobbkor :D
      Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett :) Bizony, tudnia kell, hogy ez most főleg az ő hibája volt, Harry pedig sosem tud nemet mondani neki ilyenkor. De majd ez holnap kiderül.
      Semmi probléma, a lényeg, hogy bepótoltad, előfordul az ilyen, hogy nincs időd nyáron :) Hajrá, hajrá, és jól teszed, minden író/blogger szereti, a kap visszajelzést a munkájáról :) ♥
      Ugye? Én is pontosan így gondolom, megérdemeltük már nagyon :)
      Jól látod, biztos vagyok benne, hogy nem számított Harry arra, hogy a végén beleszeret Louis-ba, és sosem lenne képes szándékosan megbántani őt, még ha sokszor meg is teszi, de nem azért, mert ő ezt élvezi... Kicsit bonyolult ez, de hát az After Harry sem egyszerű. Így van, remélhetőleg minden problémát átvészelnek együtt.
      Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok! :) ♥
      Mindjárt itt lesz már :) xoxo

      Törlés
    2. :""")))))))))))))) és tudod mit felejtettem még leírni? (este tökre össze vissza járt az agyam és...) a tanulság lényegét...azt, hogy ne menj SOHA bele egy ilyen játékba, mert a végén mind két fél sérül... így vagy úgy, de sérülni fog mindenki...
      Juj, alig várom a holnapot.:') ♥
      xx

      Törlés
    3. Na, igen, ez nagy igazság... Ezt Harry sem tudhatta, Louis meg már túl mélyen benne volt, szóval... Lehet a legjobb, hogy ha bele se kezdünk egy ilyenbe. A lényeg egyébként, hogy eszedbe jutott :)
      :)) xoxo ♥

      Törlés
  14. Oké, ez már komolyan szemétség tőlem... tényleg ne haragudj, hogy nem írok komit, nem is értem, egyszerűen pocsék vagyok ebben, de megértem, ha jó érzés egy írónak/fordítónak az, ha visszajelzést kap komment formájában :) Szóval annyi lenne a kifogásom, hogy én itt meghalok a melegtől, és ettől a résztől is, szóval.. szerintem ez igazán jó mentség :D De akkor most egy fontosabb téma:
    EZAZ!!!!!!!!! VÉGRE!!! Harry annyira édes volt, amikor próbálta vissza fogni magát (több-kevesebb sikerrel :D), hogy az valami hihetelen!! Olyan hitelesen fordítasz, jobb ez, mint a bonyolultan lefordtott könyvek, ahol egy-két mondat ráadásul nem is érthető... ezt vedd bóknak, jobb vagy mint egy könyv fordító, ennyi a lényege :DD Lehet, hogy most ez egy fura mondat lesz, és sokan nem is értenek velem egyet, de nekem ezek a legkedvencebb részeim, amikor békülnek, vagyis az ő esetükben valami olyasmi :) Imádom ezt a Harryt, aki többször mondja ki a szeretleket, mint életében valaha, viszont nem csípem ezt a Louist, aki nem hiszi el neki -.- MIÉRT NEM?! Hiszen tudod, hogy soha nem mondja senkinek!! (Hűha, ez nagy közös bennünk Harry :D) Na mindegy, megint dumálok egy kitalált személyhez, vagy is nem, egy kitalált személyiséghez! Mndegy, nem monyolítom, a lényeg az, hogy nem fogod el hinni, de..... még mindig baromira imádom!!!!!! És mivel holnap péntek, már most előre félek a résztől... (KÉPZELETBELI SPOYLER!!!) Tuti, hogy Lou nem fog emlékezni semmire, aztán meglátja maga mellett Harryt, beugrik néhány emlék, és vagy veszekedni fognak, ami abból fog állni, hogy Lou elküldi őt melegebb éghajlatra, vagy kisurran, és próbálja elkerülni Harryt. Még nem tudom, és az se biztos, hogy így fog végződni, mindenesetre nagyon izgulok, hogy oldotta meg az írónő!!!! O.o
    Köszönöm, hogy fordítasz, remélem nem fogod abba hagyni egy ideig (gondolom a suli miatt rázósabb lesz majd, és szerintem én még ennél is ritkábban fogok itt lenni kommentelni, de mindenesetre nagyon igyekszem majd, ezt MEGÍGÉREM! Látta mindenki ugye, hogy megígértem?! :D
    Hatalmas ölelés!!! :) (Bocsesz az összefüggéstelen mondatok miatt, kicsit felpörögtem ettől megint, hiszen negyedjére olvasom el :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, dehogy szemétség tőled, sosem tettem kötelezővé a kommentelést, de persze nyilván jól esik :) És nem vagy benne pocsék, hidd el :D Írj, ha úgy érzed, hogy most már muszáj írnod, én is így kommentelek az angol After Larrynél wattpadon :D
      Igen, nagyon édes volt, bár inkább kevesebb sikerrel ment ez neki :D Ez az egyik legkedvencebb dicséretem most már, köszönöm szépen, annyira örülök, hogy így gondolod! :) Én is nagyon szeretem azokat a részeket, azokat sokkal jobb fordítani. Egyetértek, de lesz még olyan, amikor elhiszi neki, ne aggódj :) Örülök, hogy tetszett, és nyugi, én is szoktam ezt :D Hát attól a fejezettől lehet is félni, ennyit elárulhatok, azt már nem lehet, hogy a két elképzelésed közül melyik valósul meg, de holnap kiderül ;)
      Nagyon szívesen, biztosíthatlak, hogy egy jó ideig még tutira nem, ősztől igen, egy kicsit nehezebb lesz, de megoldjuk majd. Írj nyugodtan, amikor szeretnél, én itt leszek és örülni fogok neki :)
      Én is ölellek! (Négyszeri átolvasás után nem is csodálkozom, és semmi probléma :D) xoxo

      Törlés