2015. július 24., péntek

Chapter 114

Helló! :)
We. Are. One. Direction. Yaay. Akár kezdhetném ezzel is a mai bejegyzést a tegnap alkalmából :D El sem hiszem, hogy már 5 éve, olyan gyorsan felnőnek :') My little babies forever ❤ Na, ennyit róluk, térjünk rá a fejezetre :D Őszintén nem tudom, hogyan foglaljam össze röviden. Ebben van minden, leginkább veszekedés. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz erről a véleményetek. És a vége... függőnek szerintem eléggé függő, de talán most inkább fájdalmasabb. Kedden hozom az újat :)
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 114

Az ébresztőm végigvisít a szobán, amitől a fejem azonnal elkezd lüktetni. Amikor megpróbálok felülni, valami lenyom… valaki. Ó, ne. Gyorsan kinyitom a szemeimet, és Harry ismerős tetovált bőrét látom meg, rajtam elterülve. Feje a hasamon van, karjai pedig körülölelnek. Ó, Istenem. Mi a fene?!
Megpróbálom eltolni őt anélkül, hogy felébreszteném, de felnyög, és lassan kinyitja a szemeit. Újra lecsukja őket, majd felemeli magát rólam, kibogozva lábainkat. Amikor ismét kinyitja szemeit, nem mond semmit, csak figyel engem, mintha valamiféle ragadozó állat lennék. Annak a képe, ahogy Harry belém lökődik, és ahogy a nevét kiáltom, játszódik le a gondolataimban. Mi a fenét gondoltam?
Mondani akarok valamit, de őszintén, fogalmam sincs, hogy mit. Belül kiborulok, teljesen összeomlok. Mintha megérezné küzdelmemet, kimászik az ágyból, magával véve az ágyneműt, hogy meztelen teste köré csavarja. Ó, Istenem. Leül a székre, aztán felnéz rám az ágynál állva.
- Mondj valamit – utasít.
- Én… én nem tudok mit mondani – vallom be. Nem tudom elhinni, hogy ez megtörtént, nem tudom elhinni, hogy Harry itt van Seattle-ben. Az ágyamban, meztelenül.
- Sajnálom – feleli, majd kezeibe temeti fejét.
A fejem lüktet a túlzott mértékű alkoholtól, amit elfogyasztottam csupán néhány órával ezelőtt, és a ténytől, hogy lefeküdtem Harryvel tegnap este.
- Kellene is – mondom, ő pedig beletúr a hajába.
- Felhívtál.
- Azt nem mondtam, hogy gyere ide – felelem, még nem döntöttem el, hogyan kezelem ezt. Még nem döntöttem el, hogy veszekedni akarok-e vele, kidobni, vagy megpróbálni úgy kezelni ezt, mint egy felnőtt.
- Részeg voltál, és azt hittem, hogy bajba keveredtél vagy valami, és Trevor itt van – hangja jön velem, ahogy a fürdőszobába sétálok.
Elindítom a zuhanyzót, aztán a tükörbe nézek. A nyakamon egy sötétvörös véraláfutás van. A rohadt életbe. Ahogy ujjaim átfutnak az érzékeny nyomon, elmém Harry nyelvéhez utazik, amikor a bőrömön volt. Egy kicsit még mindig biztosan részeg vagyok, mert nem tudok tisztán gondolkozni. Azt hittem, hogy továbbléptem, erre itt van a szobámban, nekem meg van egy hatalmas kiszívás van a nyakamon, mint valami vad tinédzsernek.
- Louis? – szólal meg, majd bejön a fürdőbe, miközben én belépek a forró víz alá. Csendben maradok, ahogy a forró víz lemossa bűneimet. – Te… te rendben vagy azzal, ami tegnap este történt? – hangja rekedt.
Miért viselkedik ilyen furcsán? Egy öntelt vigyort vártam és legalább öt szarkasztikus megjegyzést abban a másodpercben, hogy kinyitja szemeit.
- Én… nem tudom. Nem, nem vagyok rendben vele – mondom neki.
- Utálsz… tudod, még jobban, mint ezelőtt?
A sebezhetőség, ami átszűrődik a hangján, megcibálja a szívemet, de nem engedhetek. Minden egy összevisszaság ezzel a helyzettel kapcsolatban, már éppen kezdtem túltenni magam rajta. Nem, nem tetted. Gúnyolódik a tudatalattim, de figyelmen kívül hagyom őt.
- Nem, nagyjából ugyanolyan – felelem.
- Ó – mondja, én pedig még egyszer utoljára leöblítem a hajamat, mielőtt elzárom a vizet. – Nem akartalak kihasználni, esküszöm – feleli.
Elveszem a törölközőt a kis fogasról, majd a testem köré tekerem. Az ajtóban támaszkodik, csak a bokszerében, mellkasát és nyakát vörös foltok borítják, akárcsak a nyakamat. Soha többet nem iszok.
- Louis, ne hagyj figyelmen kívül. Tudom, hogy valószínűleg dühös vagy, de sok minden van, amiről beszélnünk kell.
- Nem, nincs. Részeg voltam és felhívtalak, te idejöttél és szexeltünk. Mi más van még, amiről beszélhetnénk? – megpróbálok olyan nyugodt maradni, amennyire csak tudok. Nem akarom, hogy tudja, milyen hatással van rám. Hogy milyen hatással volt rám a tegnap este. – Mi történt a kezeiddel? – kérdezem, amikor észreveszem a varokat az ujjpercein. Úgy tűnik, ezek mindig sérültek, de nem vettem észre tegnap este. – Ó, Istenem, Harry! Megverted Trevort, ugye?! – kiáltom, aztán megrezzenek a fejemben lévő nyilalló fájdalomtól.
- Mi? Nem, nem tettem – emeli fel kezeit védelmében.
- Akkor kit? – kérdezem, mire megrázza a fejét.
- Nem számít. Vannak fontosabb dolgok, amikről beszélnünk kell.
- Nem, nincsenek. Semmi sem változott – mondom neki. Jó dolog, hogy hoztam egy kis sminket magammal. Felteszek egy kiadós mennyiségű korrektort először a nyakamra, Harry pedig némán mögém áll. – Ez hiba volt, nem is kellett volna felhívnom téged – felelem, mérges vagyok, amikor a harmadik réteg korrektor sem fedi el a foltot.
- Nem volt hiba, nyilvánvalóan hiányoltál. Ezért hívtál fel.
- Mi? Nem, azért hívtalak, mert… mert véletlen volt. Nem téged akartalak felhívni – hazudom.
- Hazudsz – túl jól ismer.
- Tudod mit, nem számít, miért hívtalak. Nem kellett volna idejönnöd – csattanok fel.
- De, igen. Részeg voltál, és Isten tudja, hogy mi történhetett volna, ha nem jövök ide.
- Ó, mint mi? Lefeküdhettem volna valakivel, akivel nem kellett volna? – mondom, mire arca fellángol. Tudom, hogy durva vagyok, de jobban tudhatta volna, minthogy lefekszik velem, amikor annyira részeg voltam. Végighúzom nedves hajamon a hajkefét.
- Nem adtál sok választási lehetőséget, ha emlékszel – feleli ugyanolyan durván.
Emlékszem többnyire mindenre. Emlékszem, ahogy az ölébe másztam és neki dörzsöltem magam. Emlékszem, ahogy azt mondtam neki, szexeljen velem vagy távozzon, emlékszem, hogy ő nemet mondott nekem, és hogy hagyjam abba. Megalázott vagyok és elszörnyedt a viselkedésemen, eszembe jut, amikor először csókoltam őt meg, ő pedig azt mondta, hogy rávetettem magamat. Düh forr bennem, aztán a kefémet a pultnak dobom, sokkal hangosabb zajt keltve, mint amit hallani akarok.
- Meg ne próbálj ezért az egészért engem hibáztatni, mondhattál volna nemet – kiáltom.
- Megtettem!! Többször is! – kiabálja vissza.
- Fogalmam sem volt, hogy mi történik, te pedig tudtad ezt! – hazudom félig. Tudtam, hogy mit akarok, csak nem vagyok hajlandó bevallani.
- Csak olyan jó ízed van! Beszélj hozzám úgy, mint régen! Harry – ismétli meg mocskos szavaimat a tegnap estéről, átküldve engem a határon.
- Kifelé! Kifelé a szobámból most! – ordítom, aztán leellenőrzöm az időt. Szerencsére nem vagyok késésben. Még mindig meg kell csinálnom a hajamat, de van egy órám, amíg a földszinten kell lennem.
- Tegnap este nem mondtad, hogy menjek ki! – feleli, majd megfordulok, hogy szemben legyek vele.
- Éppen jól voltam, mielőtt egyáltalán idejöttél, Trevor itt volt – mondom, mert tudom, hogy ez mennyire feldühíti. Meglep azzal, hogy felnevet. – Mi olyan vicces? – kérdezem kezeimmel a csípőmön.
- Ó, kérlek, mindketten tudjuk, hogy Trevor nem elég neked. Engem akartál, csak engem. Még mindig – gúnyolódik.
- Nem, nem akarlak! Részeg voltam, Harry! Miért akarnálak téged, amikor megkaphatom őt? – rögtön megbánom a szavakat. Harry szemei vagy fájdalommal, vagy féltékenységgel villannak fel, aztán teszek egy lépést felé.
- Ne. Tudod mit, rendben van, kibaszottul megkaphat téged! Nem is tudom, miért jöttem egyáltalán ide. Tudnom kellett volna, hogy totál faszként fogsz viselkedni! – kiabálja.
- Faszként? Viccelsz? Te jöttél ide és használtál ki engem, és még van merszed sértegetni? – megpróbálom halkan tartani a hangomat, mielőtt valaki panaszt tesz.
- Kihasználni téged? Te használtál ki engem, Louis! Tudod, hogy nem tudok neked nemet mondani, te meg folyamatosan erőltetted és erőltetted!
Tudom, hogy igaza van, de most dühös vagyok és megalázott a tegnap esti agresszív viselkedésem miatt.
- Nem számít, hogy ki használt ki kit, minden, ami számít az az, hogy te távozol, és nem jössz még egyszer a közelembe – mondom, aztán bekapcsolom a hajszárítót, hogy tompítsam visszavágását.
Másodperceken belül átsétál, majd kitépi a hajszárítókábelt a falból.
- Mi a fene bajod van? – ordítom, és visszadugom. – El is törhetted volna!
Harry annyira dühítő, mi a fenét gondoltam, amikor felhívtam őt. Ma reggel egy új oldalát kezdtem el meglátni. Bűnbánó volt, és majdnem úgy tűnt, hogy félt a reakciómtól, de most már úgy viselkedik, mint egy bunkó. Ahogy mindig is szokott.
- Nem megyek el, amíg nem beszélsz velem erről az egészről – fújtatja.
Vissza akarom kapcsolni a szárítót, de nem akarok fizetni érte, amikor összetöri.
- Már megmondtam, nincs mit megbeszélnünk. Megbántottál, én pedig nem tudok megbocsátani. Történet vége – felelem, és figyelmen kívül hagyom a fájdalmat a mellkasomban. Amennyire próbálok harcolni ellene, mélyen belül imádom, hogy itt van. Még ha veszekedünk és kiabálunk is egymással, már annyira nagyon hiányzott.
- Még csak meg sem próbáltál megbocsátani nekem – mondja, hangja sokkal lágyabb.
- De, megpróbáltam. Megpróbáltam mentálisan túljutni ezen, de nem tudok. Nem bízhatok abban, hogy ez még mindig nem a játékod része, nem bízhatok abban, hogy nem fogsz még egyszer megbántani – dugom vissza a hajszárítót. – Be kell fejeznem a készülődést – sóhajtok fel, majd visszakapcsolom a hajszárítót.
Harry eltűnik a fürdőszobából, én pedig remélem, hogy elmegy. Egy kis részem, amely azt reméli, hogy az ágyon fog ülni, amikor kimegyek, egy idióta. Ez nem a racionális részem. Ez a naiv, nevetséges fiú, aki szerelmes lett egy fiúba, aki a legtávolabbi dolog attól, amire szüksége van. Harry és én soha nem fogunk működni, ezt tudom. Csak bárcsak ő is tudná.
Megcsinálom a hajamat, és remélem, hogy Harry nyomai a nyakamon nem túlságosan észrevehetőek, aztán kisétálok a fürdőből, hogy összeszedjem a ruháimat. Harry az ágyon ül. Kiveszem a piros bokszert táskámból, és tudom, hogy engem bámul, miközben visszaviszem a fürdőszobába. Amikor visszatérek csak a bokszeremet viselve, eláll a lélegzete és megpróbálja elrejteni egy köhögéssel. Úgy érzem, mintha felé húznának egy láthatatlan madzaggal, de küzdök ellene, és kiveszem a fehér öltönyömet a szekrényből.
- Mikor jössz vissza? – kérdezi tőlem, miközben felveszem az öltönyömet. Furcsán kellemesen érzem magam a közelében most, figyelembe véve a helyzetünket. Miért olyan zavaros és felemésztő ez az egész? Miért kell ennek ilyen komplikáltnak lennie? És legfőképpen miért nem tudok egyszerűen túljutni rajta és továbblépni?
- Nem tudom, tényleg el kellene menned – mondom gyorsan.
- Szükséged van segítségre? – kérdezi, ahogy a nadrágomon lévő cipzárral ügyetlenkedek.
- Nem… rendben vagyok. Megvan – felelem, és remélem, hogy meg is lesz.
- Tessék – mondja, aztán feláll, hogy hozzám jöjjön. Ezen a vékony vonalon sétálunk, a szerelem és az utálat között, düh és nyugalom között. Ez furcsa és biztosan mérgező nekem.
Felemelem az ingemet, ő pedig becipzárazza a nadrágomat, hosszabb időt véve igénybe, mint kellene. Érzem felgyorsulni a pulzusomat, és mentálisan leszidom magamat, amiért engedtem neki, hogy segítsen.
- Hogy találtál meg? – kérdezem, ahogy a gondolat megjelenik az agyamban.
- Természetesen felhívtam Vance-t – von vállat, mintha éppen nem követett volna titokban az egész államon keresztül.
- Megadta neked a szobaszámomat? – nem vagyok boldog az ötlettől.
- Nem, a recepciós tette. Nagyon meggyőző tudok lenni – vigyorogja félig. Percekkel ezelőtt éppen egymással ordítoztunk.
- Nem csinálhatjuk ezt… tudod, teljesen barátságosan viselkedni – felelem, majd belelépek fekete cipőmbe.
- Miért nem? – kérdezi, aztán felhúzza lábain a nadrágját.
- Mert egyikünknek sem jó a másik közelében lenni.
- Tudod, hogy ez nem igaz.
- De igen, az.
- Nem.
- Légy szíves, csak menj el – könyörgök.
- Ezt nem gondolod komolyan, tudom, hogy nem. Engedted, hogy itt maradjak tegnap este – most már teljesen felöltözött, és a Converse-ét köti be. Ha nem fog elmenni, miért veszi fel a cipőjét? Valószínűleg azért, mert tudja, hogy rá fogom venni, hogy menjen el.
- Részeg voltam.
- Tudtad, hogy mit csinálsz, amikor engedted, hogy maradjak.
- Nem, nem tudtam – nyafogom, majd folytatom. – Egyáltalán nem tudtam, hogy mit csinálok tegnap este, onnan, hogy megcsókoltam azt a srácot, odáig, hogy engedtem, hogy maradj – felelem, aztán befogom a számat. Az előbb nem mondtam ki ezt hangosan. Ahogy Harry szemei kitágulnak, és az állkapcsa megfeszül, tudom, hogy megtettem. Fejfájásom megtízszereződik, és pofon akarom ütni magam.
- Mmm… mi? Mit… mit mondtál? – morogja.
- Semmit… én…
- Megcsókoltál valakit? Kit? – hangja megfeszített, mintha éppen egy maratont futott volna le.
- Valakit a klubban – vallom be.
- Komolyan mondod? – leheli. Bólintok. – Mi a… mi a kurva fasz, Louis? Megcsókolsz valami srácot egy kibaszott klubban, aztán szexelsz velem? Ki vagy te? – ordítja, és végighúzza kezeit az arcán. Ha olyan jól ismerem őt, ahogy gondolom, ahhoz készülődik, hogy összetörjön valamit.
- Csak megtörtént, és nem is vagyunk együtt – próbálom megvédeni magamat, de ettől csak rosszabbul hangzik.
- Wow… hihetetlen vagy. Az én Louis-m soha nem csókolna meg egy kibaszott idegent egy klubban! – szól nyers hangon.
- Itt nincsen te Louis-d – mondom neki, mire megrázza a fejét.
- Tudod mit? Igazad van. És csak hogy tudd, amíg te azzal a sráccal csókolóztál, én megbasztam Mollyt – kiabálja, majd kiviharzik a szobából, becsapva maga mögött az ajtót.

26 megjegyzés:

  1. Jóreggeeelt<3
    Bizony, 5 éves a banda!:')<3 Tegnap bőgtem és bőgtem és...asszem zokogtam is...<3
    Annyira vártam már a részt...addig nem is akartam folytatni más blog olvasását... Tudnom kellett mi lesz itt ...és jól tudtam én!
    Jesszusom!!!! Annyira igaza van mindkettejüknek! Louis részeg, Harry nem tud ellenállni...istenem.. miért ?? miÉÉÉRTT???
    Aztán ahogy tök nyugodtan viselkednek...utána megint veszekednek... omg :'s
    Azért az nagyra értékelem, hogy Lou bevallotta, hogy megcsókolt részegen(!!!) egy ismeretlent.. de, hogy Harry miért mondta azt, hogy lefeküdt Mollyval... miért hazudott nekiii??? Akármennyire is fájt neki hallani azt, hogy Louis megcsókolt egy idegent, nem kellett volna ezt Lou fejéhez vágnia, főleg, hogy nem is igaz... :((((
    Nem bírok várni keddig, addig meghalok..50szer!
    ....köszönöm a csodás részt.
    Puszi
    Brigi.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :))
      Ó, ne is mondd, még eltart egy ideig, mire feldolgozom... :')
      Jaj, hát az After Larry elsőbbséget élvez egy olyan vég után, mint az előző :D
      Igen, mindkettőjüket meg lehet érteni, ettől is annyira szörnyen bonyolult ez az egész helyzet.
      Hát az már nekem is sok volt, pedig tudtam, hogy ez lesz :D
      Az pozitívum, igen, bár nem hiszem, hogy elmondta volna Lou, ha véletlenül nem szalad ki a száján... Harry meg... ekkor inkább voltam szomorú, hogy ezzel tovább rontott a dolgokon, mint mérges, persze azért nem repestem az örömtől, sőt...
      Próbád meg túlélni azért :D
      Örülök, hogy a veszekedésük ellenére tetszett :)
      xoxo

      Törlés
  2. Hahaha . Jó vicc volt srácok, na de most folytassuk a felkeléstől de most nem vicceljük el ! Oké? Srácok ? Harry ? Louis ? Ne csináljátok ezt már kérlek ! :'(
    Próbálok nyugodt maradni és majd utána folytom meg őket !!!!!! Louist azért mert nem birja felfogni hogy még szereti Harryt és bármennyire is gonosz volt régen most már megbocsájthat neki és nem hogy tisztáznának mindent de még el is meri küldeni Hazzt ! Harryt pedig az utolsó mondatáért, mi az hogy megbasztad Mollyt ha ? Ezzel csak mindent elrontottatok ! Miért kell ezeknek ennyire roszban lenni. És Trevor bár most nincs benne de tudom hogy a köviben benne lesz és ezért már most mondom hogy egy ujjal se merj Louishoz nyúlni, sőt ne is szólj hozzá, és rá se néz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Am meg neked is boldog 1D fordulót. Jaj úgy szeretem azt a bemutatkozásukat meg maga az egész bandát! Én pedig kerek egy éve vagyok directioner (sajnos) és pár hét múlva pedig egy éve Larrys !!!! Am a te blogod volt ami miatt Larrysé változtam szóval k9szönöm !!!! Amikor az egyik ismerősöm ajánlotta a blogott, amikor megláttam hogy Larrys majdnem itt hagytam, amikor gondoltam az eleje ugyis heterós csak azt elolvasom, és amikor végül telwjesen megszerettem őket. Szóval nyagon köszönöm !!!! Ezer hála meg minden !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem vicceltek, pedig úgy egyszerűbb lett volna minden :(
      Mindkettő megérdemelné, szóval csak nyugodtan. Hát igen, úgy látszik, Louis-nak még több idő kell, hogy észhez térjen, most meg csak tovább romlottak a dolgok. Harry meg nem bírta ki, hogy ne mondjon valami olyat, amivel végül megbántja Louis-t... Jól gondolod, most Trevor kerül előtérbe egy picit, sajnos...
      Köszönöm :) Én is szeretem, az egyik kedvencem :3 Nekem talán a napokban/hetekben volt három éve, ha jól emlékszem, Larrys meg... kettő talán, de már nem tudom pontosan. Komolyan? Úgy örülök ennek, nagyon szívesen! :) Hála az égnek, hogy végül nem hagytad abba, mikből maradtál volna ki... Nagyon örülök, és szívesen, tényleg :) ♥ Xx

      Törlés
  3. 5 év <3 El sem hiszem, hogy már ennyi idő eltelt! <3 jajj, újra végignéztem a régebbi videóikat :') <3
    Alig vártam már a kövit!! Istenem... Tudtam, annyira tudtam, hogy baj lesz... Annyira nehéz velük, és Louis meg direkt adta alá a lovat... Tudja jól h Harry neki is igaza van... Miért kell folyton veszekedni, mikor mindketten oda vannak a másikért?? Jajj, nem könnyű... Az utolsó mondat pedig teljesen kiütött... :( neee, miért?? Kikészülök!!
    Imádom!! Alig várom a kövit :D remélem hamarosam kibékülnek, mert ha nem, akkor velem gyűlik meg a bajuk!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is alig tudom :') Az elmúlt években én is mindig megnéztem azokat, de Zayn távozása miatt erre idén képtelen voltam...
      Mindenki nagyon várta ezt a részt, erre ezek ketten meg összevesznek. Borzasztóan nehéz velük, külön-külön sem egyszerű, de együtt... Úgy látszik, ők vagy együtt vannak, vagy veszekednek, a mi legnagyobb bánatunkra. Az a fránya utolsó mondat, ne is mondd...
      Örülök, hogy azért tetszett, és hát az a békülés... még mindig odébb van, de meg fog történni, ígérem :D Xx

      Törlés
  4. Hi-hi :)
    Igeeen, csak most írok :( Sajnálom, de várt a bolt, és anyukám gondolatban már így kinyírt, mert 2 órát kellett könyörögnie, hogy menjek már xd Na igen, pont akkor kezdtem válaszolgatós-kommentmaratonba (ez aztán a szép szó :D ), amiből a végére csak egy komment lett, mert az is eltartott vagy két órán át xD Mondjuk nem is lett valami nagy szám, nem értem, miért tartott eddig :D De kárpótlásul megosztok veled egy zöldteát [amit r*hadt nehezen értem el -,-" a magam 168 centijével eddig tökéletesen (oké, lábujjhegyen, de nahh :D) elértem a legfelső sort is, de miért csináltak a tetejére plusz egy sort??! és miért pont oda kellett tenni??! eddig legalul volt :'( és még meg is kellett küzdenem érte egy nénivel, aki utánna még pofátlanul be is állt elém a sorba -,-" Ne tudd meg, mit le nem rendeztem ott xd] vagy szőlős-mirabellás (az úgy mi? xd nembaj, finom :3) vizet és még van vajas popcornom is :) Választhatsz, majd átutalom :D Na de hagyjuk a boltos sztorim (ilyet se meséltem még senkinek, legalábbis blogon xd Ne tudd meg, milyen vagyok élőben :'D Bár a 'megláttam egy kiscicát és leálltam játszani vele' sem a legjobb sztori sulis késés kimagyarázásra, de legalább az igazat mondtam :D ), inkább rátérek a részre:
    Megvagyok döbbenve. Azt hittem, meg fogják beszélni a dolgokat. Még az is jó lett volna, ha megbeszélik, egy ideig csak barátok maradnak... De nem, mindkettejüknek el kellett b*szni, főleg Lounak, amiért ilyen kis... ilyen volt. Bár azért Harryt sem kellett félteni (mondjuk Lou provokálta ki...). De azért a 'lefeküdtem (khömm... egy kicsit átjavítottam... khömm...) Mollyval' nagyon rossz húzás volt. Rendben, Lou meg smárolt egy ismeretlennel, de azért az mégis csak más.. mondjuk nem sokkal, csak egy kicsit :( Most nagyon haragszom Louisra. Mit sajnáltatja magát még mindig?! Én a helyében másnap reggel kiszeretgettem volna Harryből még a levegőt is, mert már r*hadtul megérdemel egy kis szeretetet. Trevor pedig kapja be. Sőt Louis is kapja be, ha nem békülnek ki hamarosan. Már nekem esik sz*rul, hogy Lou még mindig sajnáltatja magát és nem képes megbocsáltani, mert 'hű de megbántották'. Rendben, azt beismerem, hogy tényleg nagyon elb*szta, de Hazz már bocsánatot kért, vagy 100000x megbánta, és ő tényleg próbálta rendbehozni. Erre Lou mit csinál?! Hát ezt... Na de mindegy, addig haragszom rá, amíg ki nem békülnek -,-" Ami szerintem nem most lesz xD
    Na de mindenki nagy sajnálatára *khöm.. szarkazmus* véget ért a 'majdnem 2 óra Virággal és az ő elcseszett kommentjével' show (igen, ez is addig tartott xd nem értem mi van velem, az elmúlt napokban ilyen gigasokáig írodott kommenteim vannak :) bár ennyi idő alatt az ember elvárná, hogy legalább egy minőségi kommentet adjon ki a kezei (vagy a billentyűzete xd) alól. Na de mindegy, ez van, ezt kell szeretni :'D Találkozunk a következő résznél ^_^
    Ui.: A vajas popcorn egy kicsit odaégett, azzal inkább nem akarok szolgálni xd DE találtam sajtosat, ha elfogadod :D Majd a drága brit tudósok csinálnak nekem egy személyre szóló teleportálót, vagy egy olyan telefont, hogy ha nekidobom, az 'átrepül' hozzád, te meg elkapod :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia-szia :)
      Semmi probléma, én pedig csak most válaszolok :') Egyébként nyugodj meg, nekem is ezer év, mire megírok egy válaszkommentet, mert millió más dolgot csinálok közben, szóval nem vagy egyedül :D Bár nem vagyok nagy teázós fajta, ezt elfogadom, ma pont úgyis megfordult a fejemben, hogy milyen íze lehet a zöld teának :D Megtisztelsz a választási lehetőséggel :D
      Meg kellett volna beszélniük, de hát ez a két nyomorék nyilván nem képes erre, miért is lenne olyan egyszerű. Én sem igazán tudom, hogy melyikükre legyek mérgesebb, Harryre az utolsó mondatért, ami nagyon nem kellett volna, vagy Louis-ra. Nyilván egy csók kisebb dolog, mint a szex, de a csók tényleg megtörtént, Harry pedig nem feküdte le senkivel, szóval... ahh, bonyolult helyzet. Itt már én is úgy voltam/vagyok Louis-val, hogy hagyja már abba, bocsásson meg Harrynek, mert megérdemli, bizonyította már, hogy sajnálja, most is odament hozzá. De nem, az túl egyszerű lenne. Trevorról meg ne is beszéljünk. Ó, akkor néhány részen keresztül még haragudhatsz Louis-ra, ennyit mondhatok :D
      Mostanában nekem is extra sok ideig tart, mire sikerül megírnom a választ, ideje lenne már összeszednem magam, megerőltettem magam nálad :D Bizony, kedden tali :D
      Ui.: Örömmel fogadom el a sajtosat, ezer éve nem ettem már, úgyhogy ideje lesz :D Remélem, minél előbb kész lesz az a találmány, most jól jönne, mert eléggé megkívántam a popcornt :D Xx

      Törlés
  5. Azt hiszem,hogy én most elmegyek a sarokba sírni...Én ezt nem akarom...Nagyon rossze ezt így olvasni...Én elhiszem,hogy kellenek ilyen részek is,de ez nekem már túl sok...Tudom,hogy hülyén hangzik hisz ez csak egy kitalált történet,de akkor is nagyon a szívemhez nőtt és baszki ez még nekem is fáj xD Oké..most nem nagyon tudok semmi értelmeset írni... Ezt még fel kell dolgoznom..
    Ölellek :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen érthető, hidd el, hogy én is sokszor besokalltam tőlük, mert nem bírtam már ki, hogy mit leszenvednek ezek ketten. Főleg a 3. évadnál, de majd eljutunk odáig is. Simán lehet ettől a sztoritól lelkibeteg az ember, szóval megértem :'D
      Én is ölellek :) ♥ Xx

      Törlés
  6. Nemtudok mit mondni megakadtak a szavak :(
    Csak egyetlen kèrdès : MIÈRT???!!!!!!!
    Louis förtelmesen viselkedsz :( :( most nem cejetlek :( na de egy rèszt mièrt csokolta meg a klubban a srácot hmm?? Kihasználta Hazzát na jó eleinte Harry Louist használta ki de ez ah annyira rossz hogy haragba vannak :( ès Harry mi a francèrt hazudtad azt hogy lefeküdtèl Mollyval mikor a szöges ellentètje törtènt :( ❄❄❄❄❄❄❄❄❄
    Jeges rideg kapcsolat lett köztűk :( :( de èn akkor is szeretem őket ès tudom hogy ennek nincs vège :)
    5 èves a One direcrion ❤❤❤❤❤❤❤❤
    Èn pedig egy fèl ève ès 7 hónapja vagyok directioner :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, igen, az egy nagyon jó kérdés, hogy miért...
      Mindkettőre lehet dühösnek lenni, és meg is érdemlik. Louis szörnyen viselkedik, az meg teljesen felesleges volt, hogy megcsókoljon valakit a klubban (de ki vagyok én, hogy ítélkezzek?) Harrynek meg egyáltalán nem kellett volna azt mondania a végén, ettől minden csak bonyolultabb lesz. De hát sajnos mi ez ellen nem tehetünk semmit...
      Bizony, a legnagyobb sajnálatunkra, de nem lesz ez mindig így, ne aggódj :)
      El sem hiszem :') ♥
      Ó, akkor hamarosan jön az egy év :) Xx

      Törlés
  7. Oh, bassza meg! most nagyon sírok!! :'( Ezt most miért kellett? Mi van srácok, hozzak néhány üveg Jack Danielst, hogy minden olyan legyen mint volt? Nem igaz, most ezt miért. Edina, ez is egy csodás fordítás! Puszi: Kornélia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért kellett, hogy nehogy hamarabb kibéküljenek és még bonyolultabb legyen minden... Hát lehet nem ártana az az üveg pia, akkor lehet, hogy egyszerűbben menne a békülés. Örülök, hogy tetszett, köszönöm :) Xx

      Törlés
  8. Ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni. Fáj. Lassan fizikai fájdalmaim vannak. Egyszerűen nem tudom felfogni hogy mi a faszért nem békülnek már ki. Agysorvadást kapok!
    Ettől eltekintve viszont repdesek örömömben hogy végre beszélnek. Ahh ez már haladás. Rájöttem hogy mostmár nem Harry a pöcs hanem Lou. De nagyon! Ez a Trevoros dolog enyhén szólva felb*sz. És ezzel gyengén fogalmaztam... Komolyan. Mikor száll már ki a képből ez a srác? Tudom hogy nem hibás meg hogy semmit nem csinált de akkor is irritál. A Mollys hazugság Harry részéről a végén nagyon szíven ütött. Remélem észhez tér ettől Lou. :( Ahj most annyira kétségek között vagyok. Tudom hogy ki fognak békülni de nem most. És addig szenvednek :(
    A rész ismét egy csoda. A szívemet gyakorlatilag kifacsarta. Imádom ♥ 5 év ♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elhiszem, én is ki voltam/vagyok akadva, hogy meddig húzzák/húzták, de hidd el, lesz még rosszabb is (szerencsére nem most).
      Igen, ha így fogjuk fel, akkor haladás van már végre. Ezzel sokan így vannak, ahogy leszűrtem a kommentekből, és hát szegény Trevor nem tehet semmiről, de akkor is jó lenne, ha kikerülne a képből. Harrytől meg nagyon nem kellett volna az a beszólás, a fejemet fogtam, mikor először olvastam. Sajnos jól mondod, még szenvedés lesz egy ideig :(
      Örülök, hogy azért tetszett :) Reméljük, még legalább ennyi lesz :) ♥♥ Xx

      Törlés
  9. Wááá ne szívass x_x nagyon jó lett a rész. Nagyon kíváncsi vagyok a kövire ( gondolom nem vagyok egyedül :D ). Csak így tovább ♥ Xx

    -Fufu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Hát igen, sokan vannak ezzel így :D Kedden hozom, és köszönöm! :) Xx ♥

      Törlés
  10. Louis mi a tökömért vagy ilyen elutasító?! Harry szeret téged a rohadt életbe! És de őt hibáztasd az estéért mert mindketten azok vagytok!! Nem kellett volna elmondani Harrynek h egy másik sráccal csókolóztal. Harry te meg ne hazudj olyanokat h Mollyval voltál mert tudod h az kurvara nem segít csak ront a helyzeten!! Bocs a kiakadasert de amikor először olvastam ezt eredetiben Louist fejbecsaptam volna h térjen észhez. És most is. Imádtam a részt :) már várom h kibekuljenek végre bár sokat kell addig várni. Nekem az annyira tetszett amikor Harry Liammel beszél vmelyik részben. Az annyira édes volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindketten hibásak, így van, ezt Louis is tudja, jó lenne, ha be is vallaná végre. A csókolózós esetet biztosan megbánta, hogy elmondta, de ez van, kicsúszott a száján. Harry ezzel meg csak több bonyodalmat okozott, elhiszem, hogy rosszul esett neki, hogy Lou mással csókolózott, de ezt nem kellett volna mondania. Semmi probléma, teljesen jogos a kiakadás, és én is ugyanígy vagyok vele :D Örülök, hogy azért tetszett :) Bizony, sajnos még várhatunk a békülésre... Ó, igen, imádtam azt fordítani, nemsokára eljutunk ahhoz a részhez is :) Xx

      Törlés
  11. Úristen már nagyon kiváncsi vagyok.Mikor várható az új rész?:o*-*-* ♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hétfő óta nincs netem, elvileg ma megcsinálják, szóval remélhetőleg este tudom hozni :) Xx

      Törlés
  12. nekem már kezd elegem lenni Louis-ból. Döntse már el h akkor most akarja-e harryt vagy nem. Mert az a story kezd vontatottá, és erőltetteté válni. Amit meg most leművelt, mint valami hím ringyóxd De ezert a részért is ezer köszönet és puszi, és a forditás még mindig tökéletes :DD Csak így tovább:)) :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, igen, én is kész voltam már, mikor először olvastam. De sajnos ez még eltart egy darabig, szóval kitartást :D Nagyon szívesen, és örülök, hogy tetszik, igyekszem a legjobban :) Xx

      Törlés
  13. Bocsi,hogy beleszólok,de szerda van.Mikor lesz rész?Köszi.
    Vani:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom, és semmi probléma :) Hétfő óta nincs netem, most is csak azért, mert barátnőmnél vagyok, de szerintem kirakom itt, nála :D Xx

      Törlés