2015. augusztus 7., péntek

Chapter 118

Helló! :)
Itt is van a rész, és nem is tudom, hogy mit mondjak róla... Szerintem tetszeni fog nektek, Anne pedig nagyon édes :) Kíváncsi vagyok, mit szóltok majd a fejleményekhez. Azt hiszem, most nincs más fontos mondanivalóm, úgyhogy csak ennyi, nem húzom tovább az időt :D
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 118
 
- Anya, adj neki egy kis teret. Szégyenlős – hazudja Harry az anyjának, aki közben negyedszerre ölel meg.
- Igazad van, sajnálom. Csak annyira boldog vagyok, hogy végre találkozunk. Harry olyan sokat mesélt már rólad – árad belőle a szó, és egyetértően bólint. Érzem lángolni az arcomat, ahogy az anyja visszalép. Meg vagyok lepve, hogy ő egyáltalán tudja, hogy létezek, azt gondoltam, Harry titokban tartott, mint általában.
- Semmi gond – sikerül megszólalnom rémületemen keresztül.
- Be… uhm… beszélhetnénk a hálószobában egy pillanatra? – dadogja Harry.
Bólintok, aztán egy kis mosollyal ajándékozom meg Harry anyját, mielőtt követem Harryt a hálószobába, amit egyszer megosztottunk.
- Mi a fene? – mondom csendesen, miközben becsukom az ajtót.
- Tudom… sajnálom. Nem tudtam elmondani neki, hogy mi történt. Nem tudtam elmondani neki, hogy mit csináltam – feleli, majd leül az ágyra. – Azért vagy itt, hogy… tudod, maradj? – hangjában több remény van, mint amennyit el tudok viselni.
- Nem…
- Ó.
Felsóhajtok, aztán beletúrok ujjaimmal a hajamba, egy szokás, amit gyanítom, hogy Harrytől vettem át.
- Nos, mit kellene csinálnom? – kérdezem tőle.
- Nem tudom… nem várom tőled, hogy egyezz bele vagy bármi… csak szükségem van egy kis időre, hogy elmondjam neki – feleli egy hosszú sóhajjal. – Nem tudtam, hogy itt leszel – mondja nekem fájdalommal a szemeiben.
- Én se tudtam, hogy te itt leszel, azt hittem, hogy Londonba mentél.
- Meggondoltam magam, nem akartam menni nélküle… – halkul el.
- Van valami oka, hogy miért nem mondtad el neki, hogy nem vagyunk együtt? – kérdezem tőle. Nem tudom, hogy akarom-e hallani válaszát.
- Csak annyira boldog volt, hogy találtam valakit, nem akarom ezt tönkretenni neki.
Visszaemlékszem arra, amikor Ken azt mondta nekem, hogy sosem gondolta volna, hogy Harry képes lesz egy kapcsolatban lenni, igaza volt. Azonban nem akarom tönkretenni Harry anyjának itt töltött idejét a fiával. Nem Harryért csinálom ezt természetesen, hanem az anyjáért.
- Oké. Elmondhatod neki bármikor, amikor kész vagy rá. Ne beszélj neki a fogadásról – felelem. Tudni annak a részleteit, hogy a fia hogyan tette tönkre az első és egyetlen kapcsolatát, biztosan fájdalmat okozna neki.
- Tényleg? Rendben vagy azzal, hogy azt gondolja, együtt vagyunk? – meglepettebbnek hangzik, mint kellene. Bólintok. – Köszönöm. Biztos voltam benne, hogy közvetlenül előtte leleplezel – enged ki egy mély levegőt.
- Ezt nem tenném – felelem, és komolyan is gondolom. Nem számít, hogy valaha is milyen mérges voltam Harryre, soha nem mondtam el semmilyen titkát. – Csak be kell fejeznem a mosást, aztán elmegyek. Azt hittem, hogy nem leszel itt, így úgy gondoltam, hogy itt maradok a hotel helyett – vonok vállat kellemetlenül. Egy kicsit túl hosszú ideje vagyunk már itt.
- Nem tudsz sehová sem menni, ugye? – kérdezi.
- Mehetnék anyámhoz, ha akarnék. Csak nagyon nem akarok – vallom be. – De a hotel nem rossz, csak egy kicsit drága – ez a legcivilebb beszélgetés, amit Harry és én folytattunk az elmúlt héten.
- Tudom, hogy nem fogsz beleegyezni, hogy itt maradj, de adhatok neked egy kis pénzt? – meg tudom mondani, hogy fél a reakciómtól az ajánlatára.
- Nincs szükségem a pénzedre.
- Tudom, csak gondoltam, felajánlom – bámul a padlóra.
- Jobb, ha visszamegyünk – sóhajtok fel, aztán kinyitom az ajtót.
- Egy másodperc és kint leszek – feleli Harry lágy hangon.
Nem tetszik az ötlet, hogy kimenjek oda egyedül szembenézni az anyjával, de nem maradhatok a hálószoba kis terében Harryvel. Veszek egy mély levegőt, majd elhagyom a szobát.
- Nem haragszik rám Harry, ugye? Nem akartalak elárasztani – annyira édes a hangja. Teljesen ellentéte a fiának.
- Ó, nem, persze, hogy nem. Ő csak… átfutott pár dolgot ezzel a héttel kapcsolatban – hazudom. Mindig szörnyen hazudtam, és mindenáron kerültem a hazugságot.
- Oké, jó, tudom, milyen szeszélyes tud lenni – mosolyodik el, én pedig nem tehetek róla, de visszamosolygok. Olyan meleg és barátságos mosolya van.
Megpróbálom enyhíteni idegességemet azzal, hogy átsétálok a konyhába és töltök magamnak egy pohár vizet. Ő elkezd beszélni, miközben iszom egy kortyot.
- Még mindig nem tudom felfogni, hogy milyen gyönyörű vagy. Mondta nekem Harry, hogy te vagy a leggyönyörűbb fiú, akit valaha látott, de azt hittem, hogy túloz – dicsér meg, mire visszaköpöm a vizemet a poharamba. Harry mondta ezt? Meg akarom kérdezni, de helyette csak iszom még egy korty vizet. – Őszintén, azt gondoltam, hogy tetoválásaid vannak és zöld hajad vagy valami – nevet fel, én pedig csatlakozom hozzá.
- Nem, nincs tetkóm. Vagy zöld hajam – nevetek fel, és érzem, hogy a vállaim kezdenek ellazulni.
- Angol szakos vagy, mint Harry, ugye? – kérdezi tőlem.
- Igen, asszonyom.
- Asszonyom? Szólíts Anne-nek.
- Valójában gyakornoki állásom van a Vance Könyvkiadónál, szóval nem járok most órákra. Csak beviszem a munkámat egy héten egyszer.
- Vance? Christian Vance? – kérdezi. Bólintok. – Ó, már legalább tíz éve nem láttam Christiant, ő és Harry apja nagyon közel álltak egymáshoz. Harry és én igazából egy évig vele éltünk, miután Ken… mindegy, Harry nem akarja, hogy ilyenekkel untassalak – nevet fel, nyilvánvalóan félve, hogy túl sokat árult el nekem.
Nem tudtam, hogy Harry és az anyja Mr. Vance-nál maradt, de azt tudtam, hogy Harry nagyon közel állt hozzá, közelebb, mint lenne, ha Christian csak az apja barátja lenne.
- Tudok Kenről – mondom neki, megpróbálva feloldani kellemetlenségét.
- Tényleg?
- Igen, Harry elmondta nekem… – hagyom abba mondatomat, amikor Harry megjelenik a konyhában.
- Mit mondott el neked Harry? – emeli fel rám szemöldökét.
- Semmit, fiam, csak egy kis csevegés – mosolyodik el az anyja, majd Harry dereka köré fonja karjait. Harry kissé elhúzódik, mintha ösztönösen tenné. Anne a homlokát ráncolja, de van egy olyan érzésem, hogy ez normális dolog Harrynek, hogy nem akar ragaszkodást. – Mindegy, szóval mit lehet itt csinálni? – kérdezi mindkettőnktől.
- Igazából nem sokat, nem amikor hóvihar van odakint – válaszol neki Harry.
A köztünk lévő feszültség sűrű a levegőben, és kíváncsi vagyok, hogy Anne is érzi-e. A szárító sípol, én pedig úgy veszem, hogy ez a végszavam arra, hogy elhagyjam a konyhát és befejezzem a mosást, így kijuthatok innen, gyorsan.
Kiszedem a meleg ruháimat a szárítóból, majd leülök a padlóra a kis mosókonyhában, hogy összehajtsam őket. Harry anyja annyira édes, azon találom magam, hogy azt kívánom, bárcsak más körülmények között találkoztam volna vele.
- Lou? – ugrok meg Harry hangjától.
- Igen? – nézek fel rá.
- Én… csak megnéztem, hogy jól vagy-e – feleli, aztán megfordul, elhagyva a szobát.
Nem érzek haragot Harry felé, elég hosszú ideig voltam már mérges. Szomorúságot érzek és vágyakozást arra, amink lehetett volna. Miután összehajtottam a ruháimat, bemegyek a hálószobába, hogy újra összepakoljam a csomagjaimat. Bárcsak ne akasztottam volna fel egy darab ruhát se vagy raktam volna kaját a konyhába.
- Szükséged van egy kis segítségre, kedvesem? – kérdezi tőlem Anne.
- Uhm, csak összekészítettem a dolgaimat, hogy elmenjek a hétre az anyámhoz – lehet, hogy tényleg csak odamegyek, mert a hotel drága, Harry meg itt van.
- Ma mész el? Most? – ráncolja a homlokát.
- Igen… Azt mondtam neki, hogy karácsonyra megyek – most az egyszer akarom, hogy Harry bejöjjön a szobába, hogy segítsen kibeszélni ebből.
- Ó, reméltem, hogy legalább egy éjszakát maradsz. Ki tudja, mikor leszek képes újra látni téged, és szeretném megismerni azt a fiatalembert, akibe a fiam beleszeretett.
Nem akarom túlgondolni, hogy miért egyezek ebbe bele, így helyette csak bólintok és elmosolyodok.
- Tényleg? Maradsz? Csak egy éjszakát, aztán mehetsz anyukád házába. Amúgy sem akarsz ebben a hóban vezetni – feleli, majd ismét megölel.
Azt hiszem, igaza van. Tényleg nem akarok anyámhoz menni vagy két órát vezetni a hóban, hogy odajussak. Legalább ő itt lesz, hogy az ütköző legyen Harry és köztem. Nem veszekedhetünk, ha ő itt van, vagyis én nem fogok veszekedni Harryvel legalábbis. Tudom, hogy ez valószínűleg… biztosan a legrosszabb ötlet, de Anne-nek nehéz nemet mondani, akárcsak a fiának.
- Nos, lezuhanyozom gyorsan, hosszú volt a repülőút. Találkozunk, amikor végzek – mosolyodik el, aztán elhagyja a szobát.
Belezuhanok az ágyba, majd becsukom a szemeimet. Ez lesz életem legkínosabb, legfájdalmasabb huszonnégy órája. Nem számít, mit csinálok, úgy tűnik, mindig ott kötök ki, ahonnan indultam, Harryvel.
Néhány perc után kinyitom a szememet, és Harryt látom meg a szekrény előtt állva, háttal nekem. Mit csinál?
- Bocs, nem akartalak felébreszteni – szólal meg, amikor visszafordul.
- Nem aludtam – mondom neki, majd felülök. Harry annyira furcsa, bocsánatot kér minden második szóval.
- Látom, hogy kitakarítottad a lakást – feleli lágyan.
- Igen… nem tehettem róla – mosolyodom el, mire ő is. – Lehet, hogy azt mondtam anyukádnak, hogy maradok ma este. Csak ma este, de ha ez nem okés, akkor elmegyek. Csak rosszul éreztem magam, mert ő olyan kedves, és nem tudtam nemet mondani, de ha ettől kellemetlen…
- Louis, semmi gond. Azt akarom, hogy maradj – remeg meg Harry hangja.
Nem tudom, mit mondjak, és nem értem ezt a furcsa fordulatot. Itt vagyok a lakásban, ami a miénk volt, Harry anyjával, aki azt hiszi, hogy Harry és én együtt vagyunk, Harry és én pedig nagyjából kijövünk egymással. Ettől máris fáj a fejem.
- Jó napod volt tegnap? – kérdezi.
- Ó, igen. Liam eljött a hotelbe – mondom neki.
- Ó.
Meg akarom köszönni neki a nook-ot, de túl sok minden zajlik a fejemben.
- Nem tudom, hogyan kellene viselkednem – feleli, amikor a fürdőszobaajtó nyikorogva kinyílik.
- Én sem – sóhajtok fel, aztán csatlakozunk az anyjához a nappaliban.

32 megjegyzés:

  1. ENNYI? HOL A FOLYTATAS? Miez? Csak nekem tunt rovidnek? Hmm? Csak nekem?

    oke befejeztem:D
    Nagyon nagyon tetszett. Tenyleg. Nagyon. IMADTAM.
    Annyira jo, hogy mar nagyjabol jol kijonnek! Amikor azt mondtam, hogy Anne biztosan rasegit a dologra, egyaltalan nem igy gondoltam, de ez sokkal, de sokkal jobb mint amit eltudtam volna kepzelni. Egyszerre sajgott es nevettet a szivem. Harrynek olyan szivszorito a szomorusaga, Louisnak pedig szinten. Louis ohh dragam azert ezt nehez elviselni amit veled tettek. Lou nagyon aranyos, hogy Anne kedveert marad! Anne....Anne...hat en megzabalom milyen cuki. :D most halas vagyok neki haha.

    Mindig visszaolvasom a valaszaidat es jokat nevetek rajtuk:D nagyon aranyos vagy, sok sikert a tovabbtanulashoz is:)

    Koszonom, hogy leforditottad*-* imadat❤💜
    (Azt hiszem elso vagyok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nyugodj meg, szerintem is rövid volt a többihez képest :D

      Örülök, hogy tetszett :)
      Nekem is sokkal jobb ilyen részeket fordítani, a veszekedéseknél mindig a szívem szakad meg. Gondoltam, hogy másra számítottál/számítottatok, de azért panasz nem lehet :D Bizony, megszenvedik ezt a szakítást, Louis azért, ami történt vele, Harry meg azért, mert ezek ellenére tényleg szereti őt. Hála az égnek, hogy jött Anne és így alakult :D

      Na, ezt örömmel hallom/olvasom :D Köszönöm, te is, és köszönöm szépen! :)

      Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok! :) ♥ Xx
      (Igen, ügyes :D)

      Törlés
  2. Első!!!! Elképesztően jó, Harry anyuka olyan édes és aranyos és Louis itt marad még ha csak egy éjszakára is, de ahh ♥♡
    Várom már a keddet!
    XxGirl Amlingty

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahh meg sem első, valaki beelőzött. :c

      Törlés
    2. Igen, kellett ide Anne nagyon, még jó, hogy nem Harry ment el, hanem Anne jött :) Köszönjük meg neki, hogy Louis marad a kedvéért :)
      Hozni fogom akkor a következőt :)

      Csak pár perc, majd legközelebb :) Xx

      Törlés
  3. Végre! VÉGREE!! EZAAAZZZ!! VÁÁÁÁÁÁ!! Sok rész után végre egy olyan rész ami után semmilyen szomorúság nincs bennem. :) Ahh de hiányzott már...
    Úgy érzem érdekes lesz ez a következő 24 óra Lounak meg Harrynek. Nagyooon remélem hogy kibékülnek. :)
    Imádtam a részt. Köszi szépen hogy fordítasz ♥♥ :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, hidd el, nekem is, olyan jó volt annyi szomorúság után végre boldogabbat/pozitívabbat fordítani :)
      Nagyon jól érzed, lesz benne minden, szerintem elképzelni sem tudjátok, hogy mik lesznek majd ;)
      Örülök, hogy tetszett, és nagyon szívesen! :) Xx ♥

      Törlés
  4. Neeeee!!! Ez fájdalmasan rövid volt T.T ezzel nem bírom ki Keddig. Könyörgöm, legyen még egy rész <3 kérleeeek. Szükségem/szükségünk van rá. Annyi rossz dolog történt... :'( egyébként csodásan fordítasz, még nem írtam neked, azt hiszem....
    Bocsánat érte. Szóval nagyon megkedveltem ezt a sztorit és olyan jól fordítasz. És tényleg haldoklom a folytatásért Q.Q. <3

    ~pussz, Dé <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, tudom, rövidebb volt az előző részeknél, de bírd/bírjátok ki ♥ Egyébként megnéztem, a következő elég szívszorító lesz, úgyhogy addig készüljetek fel rá. Köszönöm szépen :)
      Semmi probléma, örülök, hogy tetszik, és köszönöm még egyszer :) Xx ♥

      Törlés
  5. Hi-hi :)
    Jaj drágám, nagyon-nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem írtam az előző részhez... Eléggé elcseszettek voltak az utóbbi napjaim, három barátságom is tönkrement, a legjobb barátom szóba sem áll velem, és a társasági köröm nagy része konkrétan le se sz*r.. Nem akartam ilyen lelkiállapotban írni, hogy a te kedvedet is lerontsam a depis kommentemmel, viszont mostmár itt vagyok, a szívem is gyógyulgat, köszöni szépen :) De abba is hagynám az önsajnálatot, nem akarlak terhelni a 'csodálatos' kis világommal (lehet észre se vetted, hogy 'hiányoztam', én meg itt magyarázkodom és támadlak a gondjaimmal, jézusom xD), és rátérnék a részre:
    Olyan kis tökéletes, édes, rózsaszínfelhős rész lett *-* Már nagyon vártam egy ilyet az eddigiek után :)
    Annet pedig egyszerűen imádom ♥Mindig is ilyennek képzeltem el :) Annyira édes, hogy így szereti Lout, pedig még alig ismeri. Mondjuk erre az is rátesz, hogy ő Hazz szerelme, szóval már egyből plusz ponttal kezdett :) Amikor elkezdte marasztalni, azt hittem odarepülök és hálaimát kántálok neki, miközben végigugrálgatom a házat C: Remélem egy esténél többet is ki tud csalni belőle :) Ha miatta jönnek össze... *-* Gondolom nagy szerepe lesz még az összeboronálásukban :) ♥
    Harry drágám, teleportáltasd át magad ide, hogy szétölelgethesselek és előtted olvadozhassak azon az édes kis fejeden :* Mégis hogy lehetsz ilyen aranyos?? *-* Nagyon örülök, hogy még nem erőlteted a béküléses témát és mindent ilyen lágyan közölsz *----* Csak én képzeltem el Hazz szerelmes pillantását és 'Ne haragudj rám, szeretlek' arcát minden elhangzott beszélgetésükhöz? Sőt inkább az egész rész alatt :D Tuti, hogy azért maradt még bent, hogy édesen vigyorogjon maga elé, és lejátsza maga előtt az együtt szerzett szép emlékeiket *-* Vagy ha nem is, én így képzeltem el. Szóval shut up bitches, el ne merjétek rontani nekem ezt a csodálatos kis képzelgésem :'D
    Azt akarja, hogy maradjon *-* Még jó hogy azt akarja, hogy maradjon! Kapna is érte tőlem, ha nem akarná :D Hah, tuti lesz pár Larry pillanat, ha már Anne úgy tudja, együtt vannak c: Azért egy kicsit (nagyon) örülök, hogy nem annál a hárpiánál tölti az idejét. Egy kis ideig megszűnhetne. Csak amíg össze nem jönnek újra... meg az után is xD
    Még így 'zárójelben' hozzáfűzném, hogy belekukkantottam az eredetibe, csak hogy tudjam, kb. hány rész van még hátra a végéig (amiből mondjuk nem lett semmi :D), és mit láttam??! 'Mond', hogy nem káprázott a szemem és tényleg lesz 3. évad *.* Azt hittem, ott halálozok el fangörcsben *---* Bár nem tudom, azt hogy hoznám össze, de összehoznám :'D
    Úgy érzem, egész jó kis 'ne haragudj, amiért elhanyagoltalak' komment lett a részemről :) Remélem nem haragszol ♥ Annak ellenére, hogy nem olyan régóta vagyok itt, szép kis helyet elfoglaltál a szívemben, és nem 'menekülni' akartam vagy valami xd De tényleg nem mertem megkockáztatni... szomorúan/idegesen eléggé bunkó vagyok, nem akartam rajtad kitölteni magam :) De megígérhetem, hogy ilyen többé nem lesz :) Vagy ha mégis, akkor szólok előre, hogy védd magad, és készülj fel rám lelkileg :D 'Találkozunk' a következő résznél ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága :)
      Jaj, semmi probléma, tényleg, előfordul az ilyen, ha rossz kedvem van, én se szoktam kommentelni, mert az biztosan rosszabb lenne, mint egyébként. Szóval megértem. És remélem, rendeződnek a barátaiddal a dolgok, drukkolok! ♥
      Bizony, szükségünk volt már nagyon valami ilyesmi fejezetre, jókor jött ez :D
      Mikor először olvastam, én is pont ilyennek képzeltem el Anne-t, végtelenül aranyos, nehéz nem szeretni őt :) A marasztalásnál én is nagyon örültem, nagyon drukkoltam, hogy egyezzen bele Lou :D Szerintem van szerepe a békülésben, hogy mekkora, az majd kiderül ;)
      Én is valami hasonlót képzelek el mindig :) Iszonyat édes, ahogy ilyen gyengéd Louis-val, meg kell zabálni :3 Tuti azért maradt bent, legalábbis én is így gondoltam :D
      Persze, hogy azt akarja, hogy maradjon, mi mást is akarhatna Harry :D Lesz néhány ;) Na, annak én is örültem, hogy nem az anyjához ment végül.
      Megnyugtatlak, lesz 3. évad :D Én ugye már azt olvasom, és annyit mondhatok, hogy kész katasztrófa és káosz az az évad, úgyhogy majd készülj fel mindenre :D
      Dehogy haragszom, nincsen semmi probléma :) ♥ Én is megkedveltelek, úgyhogy ne aggódj :D Elhiszem, olyankor én se írok szívesen kommentet, mert meglátszik, hogy mikor voltam/vagyok idegállapotban :D Jó, jó, rendben, megbeszéltük :D Bizony, kedden tali :D Xx

      Törlés
  6. Ez a rész most nagyon rövid volt ! Vagy csak azért mert vártam a fejleményeket ? Harry nem mondta el az anyjának, ezt megértem, de békülnétek már ki, hogy egy aranyos családi idilt olvashassak. Louis, rajtad áll minden. Kérlek, könyörgöm, bocsáss meg Harrynek. Itt a nyár vége ami annyira gyorsan eltelt. És köszönöm, hogy széppé tetted napjaimat az új részekkel, bár Harryék egy egész nyáron át szenvedtek (a sztoriban meg két hetet se ). Köszönöm, hogy fordítasz és hogy ilyen sűrün hozod a részeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez rövidebb volt, mint az előző néhány. Nemsokára itt lesz a békülés, gondolom, mennyire várod/várjátok már :) Ó, ne is mondd, nemrég volt még június, most meg... Nagyon szívesen, és hát igen, ők kb. végig össze voltak veszve, ez így jött most ki. Én köszönöm, hogy olvassátok, és nagyon szívesen! :) Xx

      Törlés
  7. Szia!
    Eloszor is naggggyon sajnalom, hogy nem irtam mar egy jo ideje, de mindent azonnal elolvastam es pipazgattam is a vegen, csak irni nem igen maradt idom. De itt vagyok.
    Huh, hat az elmult reszek okoztak meglepeteseket es csodas perceket. Ez a resz is annyira, cuki volt! Harry elkepeszto aranyos. *_*
    Viszont en sem tudom mit tennek Louis helyben. Alapol elkepeszto csunya huzas volt Hazztol, amit csinalt, es ha ilyet csinalnanak velem en sem tudnek megbocsatani es ez azert olyan nehez, mert Lou meg ennek ellenere is szerelmes Harrybe, Harry pedig lathatoan megbanta, megha visszacsinalni nem is lehet. Megbocsathatatlan, amit Harry tett, de megis remelem, hogy Lou majd megbocsat, mert orulten szeretik egymast.
    Hazz anyuja meg... Awww annyira elkepeszto edes. Valamiert egeszen addig, amig azt nem mondta Louisnak, hogy szolitsa Annenek, valahogy nem ugy kepzeltem el, mint ahogy Harry igazi anyukaja kinez. Nem tudom miert. Talan, mert az apja neve mas, mint a valosagban, ezert ot sem ugy kepzelem el, mint ahogy Des kinez.
    Egy szo mint szaz, nagyon varom a kovi reszt, imadom, ahogy forditasz. Pusza xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Semmi probléma, a lényeg, hogy itt voltál, és ha nem is kommentben, de adtál visszajelzést :)
      Az biztos, az elmúlt néhány részben majdhogynem minden volt. Örülök, hogy tetszett, Harry meg igen, nagyon édes :3
      Egyetértek veled, szörnyen nehéz ez a helyzet. Mi innen könnyen mondjuk, hogy bocsásson meg Harrynek, de azért nem hiszem, hogy Lou helyében olyan könnyen és gyorsan tudnánk dönteni, hogy mi legyen. De azért drukkoljunk, hogy kibéküljenek (mondjuk én már úgyis tudom, hogy mi lesz :D) :)
      Érdekes módon én is hasonlóan voltam vele, amint mondta Louis-nak, hogy szólítsa Anne-nek, máris könnyebb volt őt elképzelnem :) Ez lehet azért van, amit mondtál, legalábbis ennél jobb nekem se jut eszembe.
      Kedden hozom, és köszönöm, örülök, hogy tetszik :) Xx

      Törlés
  8. sziaa :) nagyon tetszett a rész :) sajnos multkor nem tudtam türtőztetni maham és elkezdtem olvasni az angol verzióját, mert annnnnyira kíváncsi voltam, és egészen a 126.-ik részig jutottam, szóval sajnos mostanság kevés ujdonság lesz számomra :(
    Na de mindegy :) a lényeg hogy megint nagyon jó lett a rész, köszönjük, hogy fordítasz <3

    -Fufu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Örülök, hogy tetszett, és semmi probléma, én megértem, hogy nem bírtad ki, lehet nekem se sikerült volna a helyedben :) Hát igen, azért remélem, magyarul is elnyeri majd a tetszésedet :)
      Örülök, hogy tetszett, és nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok! :) Xx ♥

      Törlés
  9. Nekem is rövidebbnek tűnt o.O Hmm... lehet csak belemerültem :) HOL A FOLYTATÁS?!?!?!?! :D
    Harry! Én minden résszel egyre jobban szeretlek *-* nem tudom mit csinálsz, vagy hogy hogyan, de bármi is legyen az, jól teszed, szóval hajrá!!
    Louis, te meg... nem is tudom, büszke vagyok rád. Annyira boldog vagyok, hogy ott maradsz!!! Remélem ott is ragadsz *gonosz mosoly*.
    Anne. Mondtam, hogy a kedvencem lesz!!! Annyira kis aranyos, nehéz nem kedvelni:)
    Amúgy.. én miért várom az estét?! Kiváncsi vagyok, hogy képesek lesznek e egy ágyban aludni :P Ha Loutól függ biztosan nem. De nem baj, megoldják, bízom benne *-* :D
    Köszönöm, hogy fordítasz!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnyugtatlak, ez rövidebb volt, mint előző néhány :D De ne aggódj, lesznek itt majd sokkal hosszabbak is ;)
      Meg is érdemli a szeretet a drága, megszenvedi a hülyeségét, az biztos :)
      Azt hiszem, mindeni örül, hogy marad még egy éjszakát, és reméli, hogy utána is :D
      Bizony, nagyon édes, és szerintem kellett a két idiótának, hogy képbe kerüljön :)
      Nos, azt nem árulhatom el, de nemsokára kiderül, ennyit mondhatok ;)
      Nagyon szívesen :) Xx ♥

      Törlés
  10. Szia Edina! ♥♥♥
    Béküljenek már kiiiii, könyörgöm. Végem van tényleg. /de jó értelemben xd/
    Nem akartam elmondani, de az előző rész után cseszettül le kellett állítanom magam, hogy ne olvassam tovább az angolt.:0 Annyira izgulok értük, hogy az nem normális.:0 Imádom. Anne olyan kis édes. ♡ És Lou és Harry is. Awwh.
    Köszönök mindent. Sok puszi és ölelés.♡
    Brigi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága :) ♥
      Nem vagyunk már messze tőle, ennél már nagyjából csak jobb részek lesznek :D
      Jaj, ha nagyon nem bírod, nyugodtan nézz bele, én nem haragszom meg érte, utána úgyis el szokták olvasni magyarul :) Én megértem, ugyanez van nálam is :D Örülök, hogy tetszett, és hát igen, most mindannyian édesek :) :3
      Én köszönöm, hogy olvassátok! :) xoxo ♥

      Törlés
  11. Jiiiippppyyyyy!!!! :D Jajj, istenkém hát kész vagyok!!! Folyton felnéztem a bloggerbe, hogy van-e új rész, és mikor megláttam ugráltam örömömben :D Jajj marad még egy éjszakára!!!!!!!!!! Marad!!!! Mekxbxkdjhyjdbdjjdbdjsjfbfkjdk OMG!!! OMG!!! Legyen valami este!!!! Békülés meg miegymás!!! Akarom a kövit, de nagyon!! Akarom!!! Kedd gyere már!!! :D
    Harry aww istenem, annyira megváltozott ❤❤ Egyem a kis szívét :3 Louis tessék megbocsátani, aztán szeretgessétek egymás mukikáim ❤❤❤ Csókokat, érintéseket, szeretgetést akarok, köszönöm :D
    Pusziiii ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt egy kis elintéznivalóm délelőtt, de igyekeztem minél előbb hozni a részt :) Bizony, marad még, hála az égnek vagy Anne-nek :D Hogy mi lesz este, azt nem árulhatom el, de kedden kiderül ;)
      Igen, büszkék lehetünk rá :) Nincsenek már ezek olyan messze, hamarosan teljesül a kérésed :D
      xoxo ♥

      Törlés
  12. Hahó! :D
    Először is.Bocsánatot szeretnék kérni,hogy az előző részhez nem írtam,de nyaralni voltam és hát nem igazán adódott rá lehetőségem..Még elolvasni se tudtam :cc
    Bár így belgondolva nem is olyan rossz,mert azután a borzalmas függővég után egyszerre tudtam olvasni a következőt.Ha-Ha:DD
    Nos,örülök neki,hogy végre nem ordibálnak egymással,hanem normális emberek módjára tudnak kommunikálni.Thanks God :DDD Annyira szeretem őket.Annyira szeretem ezt az egészet.Annyira szeretem,hogy fordítod nekünk ezt a csodát.^^ <3
    Anne olyan aranyos volt.Örök hálám neki,hogy maradásra bírta Lout.:DDÍgy tovább anyuka! :D
    Hogy örült már Tommonak istenem:')) Végül is..a fia egyetlen szerelmével találkozott,megértem:DD És még tetszik is neki.Hát mi kell még ide?:DD
    Viszont azt nem várom,hogy Harry elmondja neki az igazat...Na mindegy is..Még nem ott tartunk,majd ha oda érünk ráér akkor az idegeskedés:DD Most örüljünk annak,hogy együtt vannak!:3 És ami a legjobb,hogy együtt kell aludniuk,mert hát együtt vannak,és azt,hogy külön alszanak nehéz lenne kimagyarázni:DD
    AHH.EGYSZERŰEN CSAK SZERETEM SZERETEM ÉS SZERETEEEEM <3
    *Ölelés* <333

    Ui.: Bocsi,de előbb az előzöhöz küldtem el a komit >< xDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Ó, semmi probléma, megértem, nyaraláskor nincs ilyenekre ideje az embernek :)
      Na, igen, ez mindenképp pozitívum :D
      Egyetértek, kész csoda, hogy végre normálisan viselkedtek egymással, ideje volt már :D Örülök, hogy tetszik, és köszönöm szépen :) ♥
      Bizony, sokat köszönhetünk neki :D
      Most majdnem minden jó, úgyhogy viszonylag elégedettek lehetünk, Anne pedig már biztosan nagyon várta a találkozást Louis-val :)
      Igen, nem kell feleslegesen előre idegeskedni, majd minden kiderül időben :) Örüljünk annak, hogy együtt kell aludniuk, legalábbis egy szobában :D
      Örülök, hogy ennyire tetszik :)
      Ölellek én is! Xx ♥

      Ui.: Semmi gond, már meg is oldottam a problémát :D

      Törlés
  13. Igazán röstellem magam,hogy ily későn írok! De ez pont jó így,mert legalább frissek az élmények:) Ez az egyetlen blog,amiben minden részben történik valami,lehet az apróság,vagy épp egy sziklát megmozgató hír! Én szóhoz sem jutok,Harry a végén,és Lou,az mikor azt mondják nem tudják hogy viszonyuljanak ehhez a szituációhoz,bennem egy cseppnyi reményt kelltett,ugyanis úgy néz ki Lou kezd megtörni,ami lássuk be,jó jel rájuk nézve!! (Végre❤❤❤❤) Aztán mostmább ideje volna kibékülni!! Anne,pedig csodás volt,valahol úgy érzem Ő lesz a kulcs Larry kibékülését illetően! Hisz "megjátszák",hogy együtt vannak és szeretik egymást(amit meg sem kell játszaniuk)!!!!!! Szóval remélem,hogy Anne itt tartotta Lout(tudjuk jól,hogy Ő is maradni akart...) így picit közelebb kerülnek egymáshoz! Feletébb örülök,hogy Harry,mindig,mindenért bocsánatot kér,olyan édes gesztus,főleg a nem épp édes cselekedetei után...:(
    Azt hiszem ennyit erről a csodás részről...most jöjjön a dícséret^-^
    Ismét alkottál,a fordításod mesteri és kifinomult volt,szép fogalmazás és érthető szövegkörnyezet! Ritka,mint a fehér holló!! ;) Egyszóval,kőszi,hogy fordítod,és hogy időt szánsz erre,és csinálod! :* Másrészről pedig,nagyon várom a folytatást!! Én nem is értem,hogy nem lehet szeretni Larry Stylinson-t(!?) o.o
    U.i.: foggalmam sincs,honnan jöttek ezek a szép megfogalmazott mondatok!! Nézd el nekem!!
    U.i.:² köszönöm,szerintem mindenki nevében,hogy fáradozol,és lefordítod nekünk,mérhetetlenül hálás vagyok érte!! :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Atyaég,ilyen kelekótya lányt mint én a nevem lemaradt!:DD Viki T. Rajongód

      Törlés
    2. Semmi gond, írj, amikor csak szeretnél :) Na, az biztos, sosem unatkozunk ezt a blogot olvasva. Igen, innentől már könnyebb lesz ez a helyzet, legalábbis nekünk, mert mi úgyis tudjuk, hogy mi lesz a vége :D Nemsokára itt lesz a békülés, ne aggódj :) Ha nem is a fő kulcs, de szerepe biztosan van benne neki :) Na, igen, legalább eljutott Harry tudatáig, hogy mekkora hülyeséget csinált, megbánta, és szeretné helyre hozni. Ilyenkor nagyon édes :3
      Jaj, elhalmozol a szép szavakkal :)
      Köszönöm szépen, tényleg, nagyon örülök, hogy így gondolod :) Kellene valami új szó, mert a köszönöm ide már kevés szerintem :D Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok ♥ Na, ez egy nagyon jó kérdés, aki nem szereti őket, nem tudja, miből marad ki.
      Ui.: Semmi gond, örültem nekik, nagyon szépen voltak :)
      Ui.2.: Nagyon szívesen, tényleg! :) ♥

      De legalább eszedbe jutott utólag hozzátenni, ez pozitívum :D Xx

      Törlés
  14. Ne ne neee hè ... Most várhatok keddig olyan jo volt olvasni hogy most kb nyugalom van ó bár vègre kibèkülnènek Karácsony lessz Lou szülinapja ott van Anne ès Hazza kèrlek lègyszi....... (Bociszemek) am nagyon jo volt hogy most nyugi volt ebben a fejezetben bár rövid !!!!! XD ahj nembirom ki keddig xD na jo kifogom :) nagyon varom
    Puszi: Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, kellett már egy nyugalmas rész a sok kavarodás és történés utánm szükségünk volt már erre :) Meg lesz az a békülés, ne aggódj ;) Örülök, hogy tetszett, és igen, ez most rövidebb volt, mint az előzőek. Helyes, bírd ki, nemsokára itt lesz :) Xx

      Törlés
  15. Végre egy nyugis részt, Trevor sehol.. Ez kellett ide. :D
    És remélem a következő rész is ilyen aranyos lesz. *-* Nagyon szimpi Harry anyja, és aww, ottmarad estére!!! *____*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, mindenkinek erre volt már szüksége :D
      Hasonló lesz valamennyire, ha jól emlékszem :) Igen, Anne édes, és hála az égnek, hogy nem tudott nemet mondani neki Lou :D Xx

      Törlés