2015. augusztus 28., péntek

Chapter 124

Sziasztok! :)
Ahogy ígértem, itt a fejezet, amiben... majdhogynem minden van, főleg a vége felé, kész őrület, majd meglátjátok :D És akkor jöjjön a fontos rész. Ugye jövőhéttől kezdődik a suli (nekem kicsit később, de regisztrációs hét lesz, szóval én is megyek), ami azt jelenti, hogy visszatér a heti egy rész, ahogyan az suliidőszakban lenni szokott. Mivel most kezdek fősulin, fogalmam sincs, mi hogy megy ott a gyakorlatban meg hasonlók, nem tartom kizártnak, hogy lesz késés (pl. időhiány, tanulás miatt), de próbálom magam tartani ahhoz, hogy időben jelentkezzek. És hogy ez melyik nap lesz... maradjunk annyiban, hogy hétvégén. Általában péntekenként fogok hazajönni, ha lesz még aznap időm, akkor persze akkor hozom a következőt. Pár hét után remélhetőleg már könnyebben fognak menni ezek a dolgok, csak most még meg kell szokni ezt a változást :D Ha bármi kérdésetek van, nyugodtan tegyétek fel :) Tehát a következő részt hozom pénteken (délután/estefelé), ha nem, akkor szombaton. A sulihoz kitartást, a kilencedikeseknek és végzősöknek pedig sok szerencsét kívánok, főleg a végzősöknek lesz rá szükségük :D Ja, és holnap két szülinaposunk is lesz, az egyik anyukám, úgyhogy boldog szülinapot, anya! ❤ A másik pedig az az ember, akinek a világon a legnagyobb szíve van, szóval boldog 22. szülinapot, Liam Payne! ❤
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 124

Amikor felébredek, izzadok. Harry feje a hasamon van, karja körém fonódnak. A karjai biztosan elzsibbadtak a testsúlyomtól. Lábai egybefonódnak az enyémekkel, és kissé horkol. Mély levegőt veszek, majd óvatosan felemelem a kezemet, hogy elhúzzam a haját a homlokából. Úgy érzem, mintha már olyan régóta nem érintettem volna meg a haját, amikor a valóságban csak szombat óta. Az agyam lejátssza a Seattle-ben történt eseményeket, mint egy filmet, ahogy áthúzom ujjaimat puha, rendezetlen haján. Szemei hirtelen kinyitódnak, mire gyorsan elrántom a kezemet.
- Bocs – felelem, zavarban vagyok, hogy rajtakapott.
- Nem, jó érzés volt – hangja rekedtes az alvástól.
Túl hamar emeli fel magát rólam, én pedig azt kívánom, bárcsak ne fogtam volna meg a haját, akkor még mindig aludna, ölelve engem.
- Van egy kis munkám mára, szóval bemegyek egy kicsit a városba – mondja, aztán kivesz egy fekete farmert a szekrényből.
- Oké… – mi? Megfogja a csizmáit, és gyorsan felveszi őket. Van egy olyan érzésem, hogy kirohan innen.
Azt hittem, boldog lesz, hogy együtt aludtunk az ágyban, és hogy a héten először öleltük egymást. Azt hittem, valami megváltozott, nem teljesen, de azt hittem, talán látja, hogy kezdett elpárologni a haragom, hogy pár lépéssel közelebb voltam ahhoz, hogy kibéküljek vele, mint tegnap voltam.
- Ja… – feleli, majd az ujjai között forgatja a szemöldökpiercingjét, mielőtt áthúzza a fehér pólót a fején és kivesz egy feketét a szekrényből.
Nem mond semmit, mielőtt elhagyja a szobát, én pedig ismét itt vagyok hagyva összezavarodottan. Az összes dolog közül, amikre számítottam, hogy megtörténnek, az nem volt közöttük, hogy csak úgy itt hagy. Miért kellene most dolgoznia? Kéziratokat olvas, ugyanúgy ahogy én is, csak neki sokkal több szabadsága van, hogy megcsinálja az összes munkáját otthonról, szóval miért akarná most megcsinálni? Talán a könyvtárba megy? Annak az emléke, hogy mit csinált Harry legutóbb, amikor „dolgoznia” kellett, felforgatja a gyomromat.
Hallom őt röviden az anyjához beszélni, mielőtt becsukódik az bejárati ajtó. Visszahuppanok a párnákra és gyerekes módon rugdalózok a lábammal, aztán kimászom az ágyból. Felveszem Harry ruháit a padlóról és a szennyesbe teszem, majd halkan kimegyek a konyhába, hogy csináljak egy kis kávét.
- Jó reggelt, drága – csiripeli Anne.
- Jó reggelt, köszönöm, hogy csináltál kávét – mondom neki, aztán megfogom a frissen főzött bögrét.
- Harry azt mondta, hogy egy kicsit dolgoznia kell ma? – feleli, de úgy hangzik, mintha kérdezné, nem pedig mondaná.
- Igen… nekem is ezt mondta – válaszolom. Nem tudom, mit mondhatnék még.
- Örülök, hogy jól van a tegnap este után – hangja tele van aggodalommal.
- Igen, én is. Nem kellett volna engednem, hogy a padlón aludjon – felelem gondolkozás nélkül. Anne kérdően felhúzza a szemöldökét, én pedig megpróbálok arra gondolni, hogyan beszélhetem ki magam ebből.
- Nincsenek rémálmai, amikor nem a padlón van? – kérdezi óvatosan.
- Nem, nincsenek rémálmai, ha mi… – halkulok el, elkeverve a cukrot a kávémban.
- Ha te ott vagy – fejezi be helyettem.
- Igen… ha ott vagyok.
- Tudni akarod, miért vannak neki rémálmai? Tudom, hogy utálni fog, amiért elmondom neked, de szerintem tudnod kellene.
- Elmondta nekem… azt az éjszakát – nyelek egyet. Anne szemei kitágulnak meglepetésében.
- Elmondta neked? – majdnem eláll a lélegzete.
- Sajnálom, nem akartam csak úgy kimondani – kérek bocsánatot, és iszom egy kortyot a kávémból.
- Nem… nem… Ne kérj bocsánatot. Csak nem tudom elhinni, hogy elmondta neked. Nyilvánvalóan tudtál a rémálmokról, de csak meglepett vagyok, hogy elmondta a mögöttük lévő történetet – törli meg a szemeit az ujjaival, majd elmosolyodik.
- Remélem, ez rendben van – nem akarok betolakodni a családi titkaikba.
- Több mint rendben van. Annyira örülök, hogy itt vagy neki – zokogja. – Olyan rosszak voltak, Harry ordított és ordított. Megpróbáltam elküldeni őt terápiára, de ismered Harryt, nem beszélt hozzájuk. Egyáltalán nem. Egy szót sem, csak ült ott és bámulta a falat.
Leteszem a bögrémet a pultra, aztán átölelem őt.
- Nem tudom, mi késztetett arra, hogy visszagyere tegnap, de örülök, hogy megtetted – mondja a vállamba.
- Mi?
- Ó, édesem, öreg vagyok, de nem annyira. Tudtam, hogy valami zajlott köztetek. Láttam, milyen meglepett volt, hogy itt lát téged, amikor megérkeztünk, és meg tudtam mondani, hogy valami baj volt köztetek, amikor felhívott, hogy elmondja, nem tudsz eljönni Angliába – feleli.
Volt egy olyan érzésem, hogy gyanakodott ránk, de nem tudtam, mennyire. Anne leül az asztalhoz, én pedig vele szemben.
- Annyira izgatott volt… illetve olyan izgatott, amilyen Harry szokott lenni… hogy elhoz téged Angliába, aztán néhány nappal ezelőtt azt mondta, hogy a városon kívül leszel, de én jobban tudtam. Mi történt? – kérdezi. Iszom még egy kortyot, majd szemkontaktust létesítek vele.
- Nos… – nem tudom, mit mondjak neki, mert az „Ó, semmi, csak a fiad elvette a szüzességemet egy fogadás részeként, aztán hazudott róla.” nem igazán hangzik jól. – Harry… hazudott nekem – ez minden, amit mondok. Nem akarom, hogy mérges legyen Harryre, de nem akarok teljesen hazudni sem.
- Nagy hazugság?
- Hatalmas hazugság – vallom be.
- Sajnálja?
- Igen… azt hiszem, igen – furcsa Anne-nel beszélni erről. Nem is ismerem őt, és ő Harry anyja, így azt fogja érezni, hogy Harry oldalához kell húznia, bármi történjék is.
- Mondta már, hogy igen?
- Igen… néhányszor.
- Kimutatta már?
- Nagyjából.
Kimutatta? Tudom, hogy összeomlott a minap és nyugodtabb, mint általában, de valójában még nem mondta ki azt, amit hallani akarok.
- Nos, mint az anyja, nekem bele kell nyugodnom a viselkedésébe, de neked nem. Ha azt akarja, hogy megbocsáss neki, akkor meg kell érte dolgoznia. Meg kell mutatnia neked, hogy soha nem fog ilyet csinálni, bármit is tett, biztosan elég nagy hazugság volt, ha kiköltöztél. Próbáld észben tartani, hogy az érzelem nem olyan hely, ahová ő gyakran jár. Ő egy nagyon mérges fiú… férfi már.
- Te megbocsátanál valakinek, amiért hazudott neked? – tudom, hogy nevetségesen hangzik a kérdés, az emberek folyton hazudnak, de a szavak kiestek, mielőtt az agyam feldolgozhatná őket.
- Az a hazugságtól függene, és hogy mennyire sajnálja. Azt mondom, hogy amikor megengeded magadnak, hogy túl sok hazugságot higgy el, nehéz visszatalálni az utat az igazsághoz.
Azt mondja, hogy nem kellene megbocsátanom Harrynek?
- Azonban ismerem a fiamat és látom a változást benne azóta, hogy utoljára láttam őt. Megváltozott az elmúlt néhány hónapban, nagyon, Louis. Nem tudom elmondani neked, mennyire. Harry nevet és mosolyog. Még beszélgetésbe is elegyedett velem tegnap – Anne mosolya ragyogó a komoly téma ellenére is. – Tudom, hogy ha elveszít téged, visszatér ahhoz, amilyen ezelőtt volt, de nem akarom, hogy a kötelességednek érezd, hogy vele legyél emiatt.
- Nem érzem a kötelességemnek, úgy értem… Csak nem tudom, mit gondoljak – bárcsak el tudnám neki magyarázni az egész történetet, így megkaphatnám az őszinte véleményét. Bárcsak az én anyám olyan megértő lenne, mint Anne.
- Nos, ez a nehéz rész, neked kell lenni annak, aki dönt. Nem kell sietned és dolgoztasd meg őt érte, könnyen jönnek a dolgok a fiamnak, ez mindig is így volt. Talán ez a problémájának része, mindig megkapja, amit akar.
- Igen – nevetek fel. Ez a kijelentés nem lehetne igazabb.
- Örülök, hogy újra itt vagy, és hogy benne vagy Harry életében, úgyhogy remélem, most már a helyes dolgot fogja tenni – mosolyodik el, mire bólintok.
- Én is – sóhajtok, aztán felállok. Kiveszek egy doboz gabonapelyhet a konyhaszekrényből, Anne pedig mellém áll.
- Mi lenne, ha mindketten felöltöznénk, megreggeliznénk és csinálnánk valamit? Jól jönne egy hajvágás – nevet fel, majd előre-hátra megrázza barna haját.
Jó a humorérzéke, akárcsak Harrynek, amikor megengedi, hogy megmutassa. Ő mocskosabb, igen, de látom, honnan kapja humorát.
- Oké… Lezuhanyozok – mondom neki, aztán visszateszem a gabonapelyhes dobozt a helyére.
- Lezuhanyozni? Havazik odakint, és amúgy is meg fogják mosni a hajunkat! Én csak ezt akartam viselni – feleli, és a fekete melegítőjére mutat. – Kapj fel egy farmert vagy valami és menjünk! – utasít.
Ez annyival másabb, mintha az anyámmal mennék valahova. Ki kellene vasalnom a ruháimat, a hajamnak pedig tökéletesnek kellene lennie csak ahhoz, hogy lemenjek a boltba.
- Oké – mosolyodom el, majd besétálok a szobába.
Kiveszek egy farmert és pulóvert a szekrényből, illetve felteszek egy beanie-t, mielőtt belebújok a Toms cipőmbe és bemegyek a fürdőszobába. Gyorsan megmosom a fogamat és hideg vizet fröcskölök az arcomra. Amikor csatlakozok Anne-hez a nappaliban, ő már készen van, az ajtónál várakozik.
- Kellene hagynom üzenetet Harrynek vagy írnom neki – felelem.
- Rendben lesz – mosolyodik el, aztán az ajtó felé húz.
Miután a reggel maradékát és a délután nagy részét Anne-nel töltöm, sokkal nyugodtabban érzem magam. Anne kedves, vicces és nagyszerű vele beszélni. Nem említette a Harryvel való kapcsolatom státuszát, amiért hálás vagyok. Lazán kezeli a beszélgetést, és majdnem az egész idő alatt megnevettet. Mindketten vágatunk a hajunkból, Anne pedig frufrut is csináltat. Bátorít, hogy tegyek valami drasztikusat a hajammal, de egy mosollyal visszautasítom. Mire visszaérünk a lakáshoz, Harry autója a parkolóban van.
Valamilyen oknál fogva ideges vagyok, talán mert együtt aludtunk az ágyban, aztán kiviharzott ma reggel. Nos, nem igazán viharzott ki, inkább futott… de akkor is elment. Anne és én kivesszük a hátsó ülésről a táskáit és az én kis táskámat, egy új öltönyt tartva, amit karácsonyra vettem. Fogalmam sincs, mit csinálok karácsonykor, nem akarok betolakodni ide és ajándékot se vettem meg semmi. Azt hiszem, elfogadom Liam meghívását, hogy menjek hozzájuk. Egy kicsit soknak tűnik Harryvel tölteni a karácsonyt, amikor nem vagyunk együtt. Ebben az idegen, kettő közötti állapotban vagyunk, nem vagyunk együtt, de úgy éreztem, mintha közelebb kerültünk volna egymáshoz, amíg el nem ment ma reggel.
Amikor felérünk a lakásba, Harry a kanapén ül papírokkal az ölében és szétszóródva az asztalon előtte. Egy toll van a fogai között és mélyen abba a valamibe néz, amit csinál. Dolgozik, feltételezem, de valójában csak párszor láttam őt dolgozni.
- Helló, fiam! – köszön Anne vidáman.
- Szia – válaszol Harry egyhangúan.
- Hiányoztunk? – csipkelődik Anne, mire Harry a szemét forgatja, mielőtt összeszedi a különálló lapokat és egy iratgyűjtőbe teszi őket.
- A szobában leszek – fújtatja, majd feláll a kanapéról.
Vállat vonok Anne-nek, aztán követem Harryt a szobába.
- Hová mentetek? – kérdezi, és leteszi az iratgyűjtőjét a komódra.
- Reggelizni, aztán hajat vágattunk és vásároltunk egy kicsit – ülök le az ágyra keresztbe tett lábakkal.
- Ó.
- Te hová mentél?
- Dolgozni.
- Holnap szenteste, ezt nem veszem be – felelem. Biztosan hatással volt rám Anne.
- Nem érdekel, ha nem veszed be – mondja gúnyosan.
- Mi a problémád? – csattanok fel.
- Semmi. Nincs problémám.
- Nyilvánvalóan van. Miért mentél el ma reggel?
- Már elmondtam.
- Ha hazudsz, az semmin nem fog segíteni, ez az, ami idejuttatott téged… minket ebbe a káoszba először is – emlékeztetem őt.
- Rendben! Tudni akarod, hol voltam? Apámnál voltam! – kiabálja.
- Apádnál? Miért?
- Hogy beszéljek Liammel – ül le a székre.
- Jobban elhittem a dolgozós sztorit, mint ezt – forgatom a szememet.
- Ott voltam. Gyerünk, hívd fel, ha nem hiszel nekem.
- Miért? Miről beszéltetek?
- Rólad, természetesen.
- Rólam mit?
- Csak mindent, tudom, hogy nem akarsz itt lenni.
- Ha nem akarnék itt lenni, nem lennék.
- Nincs máshova menned, tudom, hogy nem lennél itt, ha lenne.
- Mitől vagy ebben olyan biztos? Együtt aludtunk az ágyban tegnap este.
- Igen, és tudod, miért. Ha nem lett volna rémálmom, nem egyeztél volna bele. Ez az egyetlen ok, amiért megtetted, és az egyetlen ok, amiért most beszélsz velem. Mert sajnálsz – emeli fel a hangját.
- Nem számít, miért történt! – kiabálom vissza.
- Szóval akkor sajnálsz, nem? Sajnálod szegény Harryt, akinek rémálmai vannak, és nem tud egyedül aludni egy kibaszott ágyban!
- Hagyd abba a kiabálást! Anyukád a másik szobában van! – ordítom vissza.
- Azt csináltátok egész nap, hogy rólam beszéltetek? Nincs szükségem a kurva szánalmadra, Lou.
- Ó, Istenem! Annyira frusztráló vagy! Nem beszéltünk rólad, nem úgy. És hogy tudd, nem sajnállak, azt akartam, hogy abban az ágyban legyél velem, függetlenül az álmaidtól – teszem karba a kezemet.
- Persze – szólal meg nyers hangon.
- Abba kell hagynod azt, hogy sajnálod magad – mondom ugyanolyan durván.
- Nem sajnálom magam.
- Nem úgy tűnik. Az előbb kezdtél el veszekedni velem ok nélkül. Előrefelé kellene mozdulnunk, nem hátrafelé.
- Előrefelé mozdulni? – tekintete találkozik az enyémmel.
- Igen… Úgy értem, talán – dadogom.
- Talán? – mosolyodik el.
- Te őrült vagy, szó szerint.
Az imént veszekedett velem, arca kipirult dühében, most meg úgy vigyorog, mint egy kisgyerek karácsonykor. Érzem, hogy a haragom nagy része elpárolog. Az érzelmeim feletti irányítás, amije van, megrémít.
- Jól néz ki a hajad – bókol.
- Téged be kell gyógyszerezni – ugratom, mire felnevet.
- Ezen nem vitatkoznék – válaszolja. Nem tehetek róla, de vele nevetek.
Talán éppen olyan őrült vagyok, mint ő?

27 megjegyzés:

  1. De cuki volt!:) Azért azok a gyógyszerek tényleg nem ártanának Harrynek.:D Ilyen hangulatváltozást csak ő tud produkálni. Louis meg olyan kis cuki Annenel. Meg kell őket zabálni. :3 Nagyon várom a kövit. :)
    xoxo,Roni <3

    ui.: Sok sikert kívánok a fősulihoz! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony :) Egyetértek, jól jönne neki néha, ennél a beszélgetésnél meg főleg, mert ez őrület volt :D Igen, édesek, ha már az anyjával nincs ilyen kapcsolatban... Jövőhéten hozom :) Xx ♥

      Ui.: Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  2. Eszmeletlenul sajnalom, hogy csak most irok, az elozo resz ala nem kommenteltem, mert....bevallom, nem tudtam mit irni:D imadtam a reszt, de hiaba probalkoztam ujra es ujra egy komment irasaval, nem sikerult:( az meg, hogy,,tetszett:)" , tul ures es semmitmondo szerintem.

    Szoval, eloszor is a koszontodhoz fuznek valamit^^
    Jo sulikezdest neked, es naaagyon kellemes evet kivanok!:) semmi baj ha esetleg kesnel a resz forditasaval, mindenki lehet elfoglalt.:)

    A reszrol pedig:
    AGAVSHHBSBSJSBSBSJSB
    Oke, bocsanat:D. IMADTAM

    Louis dragam, de edes vagy*-* Imadom ahogyan egymast hianyoljak, es olyan szeretetet erzek Lou irant*-*
    Tudod...most ugy megolelnem es beforrasztanam a sebeit!•﹏• ^O^

    Harrynek imadom a ketsegbeesett enjet, tenyleg, es azt is amikor mocskosul pimasz es egoista:D

    Szoval, ezt igy egybevetve, magara az after larry stylinsonra keves azt mondani, hogy imadom. Nincs szo ra mennyire ^_^

    Anne tovabbra is tundibundi kis aranyos^_^ Louis anyjat pedig tovabbra is utalom, ugyan a reszben nem volt szo rola.^_^

    Tehat.

    Agyfaszt (pardon) kaptam amikor Harry reggel lelepett>…<

    Eloszor azt gondoltam Mollyekhoz megy (amiert szegyellem is magam)...

    DE AZTAN MEGTUDTAM, HOGY LIAMHEZ MENT♥-♥ ♡--♡

    Daaaa es megint nem tudok mit mondani:D

    Bsbabshajavava naaaagyon orulok, hogy Louis a vegen elszolta magat!:D eskuszom, az volt a resz fenypontja.*-* imadtam, imadtam, es tudom, hogy ennel jobb is lesz meg*-*
    Es szerintem rosszabb is...sokkal...:( arra tippelek, hogy a masodik evad is valami lehangolo dologgal vegzodik:(

    Na mindegy...:)
    Nagyon koszonom, hogy ezt a reszt is leforditottad draga aftertunder.♥♥♥♥♥♥♥💜💜💜❤💜💜💜♡♡♡♡♡♡♡♡😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi probléma, és elhiszem, tényleg van olyan, amikor nem nagyon lehet mit írni, úgyhogy nem baj :)

      Köszönöm szépen, viszont kívánom neked is! :) Hát igen, nem tartom kizártnak, de azért próbálok majd időben jelentkezni :)

      Örülök, hogy tetszett :)

      Nagyon cukik ezekben a részekben, Louis-nak meg már lassacskán beforradnak azok a sebek :)

      Jaj, én is imádom ilyenkor Harryt, meg kb. mindig, őt nem lehet nem imádni :D

      Ó, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik, és hogy így gondolod :) ♥

      A szülőkkel kapcsolatban pedig igen, csak egyetérteni tudok.

      Megértem, én is kiakadtam, mikor először olvastam, de szerencsére jó helyre ment most tanácsért :)

      Igen, imádtam a rész végét fordítani, örülök, hogy tetszett, és jól tudod, lesz még ennél jobb is ;)
      Hát ha nem is pont ennek az évadnak a végén, de lesz rosszabb is, ennyit mondhatok.

      Nagyon szívesen, én köszönöm, hogy olvassátok :) Xx ♥♥

      Törlés
  3. Áááá! Végre! Hihii már mindketten tudják h lou a szíve mélyén megakar bocsátaniii! Gyerünk Harry jó úton jársz! Könyörgöm mond meg h még hány rész? Kérlek, kérlek, kérlek! Ezzel most feldobtad a napomat! Sajnálom a heti egyrészt, de megértem most már nekünk is kevesebb időnk lesz! Sok sikert és kitartás az egyetemhez és a bloghoz! Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. u.i.: az én anyumnak meg harryvel van egyszerre szülinapja!; D Boldog szülinapot Anyukádnak és Liamnek!<3

      Törlés
    2. Bizony, már csak odáig kell eljutnunk, hogy ezt meg is beszéljék :) Nos, pontosan nem emlékszem, de olyan 2-3 rész talán... Nem vagyok biztos benne, szóval előre is bocsánat, ha nem lesz igazam. Örülök, hogy hozzájárultam :) Hát igen, suliidőben sajnos ez van, se nektek nem lesz annyi időtök, se nekem... Köszönöm szépen! :) Xx

      Ui.: Na, végre valaki, aki hasonló helyzetben van :D Anyának átadom, Liamnek sajnos nem tudom :D

      Törlés
  4. Harry őrült, Louis őrült, Én is őrült vagyok ! Komolyan, ez a rész teljesen letört, de vigyorgok. Haragszom hazra, de megdicsérném ! Nem csak ők ilyenek.
    Liamhez ment ! Liamhez ment ! LIAMHEZ MENT !!!!! :D Nem Mollyhoz, nem Zaynhez és nem is egy bárba vagy tudjam én hova, hanem Liamhez ! Jár a keksz !
    Am, én se lettem volna itt a hétköznapokon mivel én is a hétvégéken jövök haza. (Néha kéthetente) Így lehet, hogy késni fogok a kommikal, de olvasni fogom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, itt mindannyian őrültek vagyunk :D Elhiszem, ez a rész is ilyen őrült volt, úgyhogy nem csodálom a kettős érzéseidet :)
      Hála az égnek, hogy most Liamhez ment (sajnos nem mindig lesz ez így), és igen, megérdemli a kekszet :D
      Akkor más is hasonló helyzetben van, semmi probléma, ha néha késel, a lényeg, hogy olvasni fogod a blogot :) Xx

      Törlés
  5. Szia drága Edina! <3
    Kib*szottul kaki hetet tudok magam után, de ez a rész... nem bírok nem mosolyogni.:) Hála a jó égnek, hogy lassan eljutottunk ide, és úristen...veszekedésből nevetésbe. imádom. <3
    Annyira köszönöm. Legalább ezen tudtam mosolyogni... ha máson nem is.
    Alig várom a következőt.
    Imádlak.
    Puszi
    Brigi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága :) ♥
      Nagyon sajnálom akármi is történt, örülök, hogy ezzel tudtam segíteni :) Bizony, nem semmi fejlődés ez náluk, mondjuk így kb. 120 rész után ideje volt már :D
      Nagyon szívesen, tényleg :)
      Jövőhéten hozom.
      Én is imádlak! Xx ♥

      Törlés
  6. Nagyon édes rész lett <3 Louis és Anne beszélgetése <3 Harry és Louis szokásos veszekedése(nem is ők lennének) és imádom az ilyen részeket <3 alig várom már a békülést <3 az volt a kedvencem <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Cukik voltak :3 Már meglepő lenne, ha nem veszekednének valami miatt :D Közel van már :) Xx

      Törlés
  7. Jaaaj,már nem is emlékszem mikor nevettem utoljára ezen a történeten...Most ha látna Lou biztos úgy gondolná,hogy engem is be kell gyógyszerezni:DD Most itt a végén én is úgy elnevettem magam:))) Istenem de jó érzés<3
    Azt hiszem megvan a 2.évadból a kedvenc részem:DD
    Örülök,hogy Lou így kijön Harry anyukájával^^
    Jaaaj most olyan boldog vagyok:DD
    Tudod mit?Rá is érsz a következő résszel,mert most ök is boldogok (többnyire) mi is azok vagyunk és ez most így jó :DD
    Én...egyszerűen csak imádom ezt a történetet úgy ahogy van <33
    *Ölelelés* <33
    Ui.:Minden jót kívánok a fősulihoz! :)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, régen lehetett már nevetni ezen a sztorin, talán még az első évadban, azóta még csak szomorúság volt. Éppen ideje volt már egy ilyen résznek :)
      Egyelőre, lesz még jobb is, hidd el ;)
      Ha már a sajátjával nem igazán...
      Na, ennek örülök, élvezzétek is ki, hogy most jelenleg nagyjából rendben vannak a dolgok, mert ezeknél mindig van valami :D
      Örülök, hogy tetszik :)
      Én is ölellek! ♥
      Ui.: Köszönöm szépen :) Xx ♥

      Törlés
  8. Ne haragudj, hogy nem írtam már isten tudja mióta, legszívesebben azt mondanám, hogy a tanulás nem hagyott sok időt, de mivel ez hazugság, inkább elmondom, hogy egyszerűen kihasználtam a nyár utolsó pillanatait..... Na mindegy, itt vagyok, rávettem magam arra, hogy kommenteljek, ezért neki is kezdek:
    Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy még mindig ugyanúgy imádom, mint a legelején??? Egyszerűen fantasztikus ez a történet, nehezen teszem le a telefont, ha látom, hogy van új rész! Nagyon fog hiányozni a heti 2 besorolás, viszont teljesen megértelek, hiszen én is ezt csinálnám a helyedben. Szóval csak a következő rész miatt várom a keddet (ha lesz rész..? O.o) alapjáraton egyáltalán nem... Sok sikert a fősulihoz, remélem jó lesz:)
    u.i.: Ha a facebookon beírod hogy Anne Becky, akkor kiadja:) Tudtommal az az egyetlen profil, a többi fordítva van :D Elég az is, ha csak rám írsz, ott feltudnám tenni a kérdéseket, amik most nem teljesen tiszták O.O KÖSZÖNÖM HOGY MÉG MINDIG FORDÍTASZ!!! Remélem egy év múlva is eltudom még ezt mondani :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, jól tetted, hogy kiélvezted még a nyarat, a lényeg, hogy most írtál :)
      Nem igazán lepődnék meg, nehéz nem imádni ezt a sztorit, még akkor is, ha totál káosz az egész :D Nekem is fura lesz egy ideig, hogy egy héten csak egyszer jelentkezek, de sajnos már nem lesz annyi időm a blogra, amennyit szeretnék, vagy amennyi a nyáron volt... Annak viszont örülök, hogy megérted :) Mivel nagyon sűrű lesz a keddem, ezért csak pénteken lesz rész. Köszönöm szépen, én is remélem :)
      Ui.: Én komolyan kerestelek, és tényleg nem is találtam olyat, ami fordítva van, de téged se találtalak :'D Remélem, azért sikerül megtalálnunk egymást, és felteheted azokat a kérdéseket :D Én pedig köszönöm, hogy olvassátok, és én is remélem :) Xx

      Törlés
  9. Jaj, már azt hittem megint ilyen "miértvagytokilyensegghülyék?" vége lesz, de nem, tök cuki rész volt! :3 közeledünk a békülés felé \(*-*)/

    Neked pedig sok sikert a fősulihoz!<3:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nem olyan volt most a vége, kész csoda :D Mindjárt itt lesz a békülés :)

      Köszönöm szépen! :) Xx ♥

      Törlés
  10. Hi-hi :)
    Jaj, drágám, nagyon-nagyon sajnálom, hogy csak most írok, de eléggé elfoglalt voltam az utóbbi időkben. Pénteken anya-lánya napot tartottunk, tegnap kötelezőket néztem (amiből amúgy nem lett semmi, mert keresgélés közben rátaláltam az Arthur és a villangók 3-ra, és akkor már muszáj volt megnéznem mind a három filmet egyben :D). Ma igazából nem is csináltam semmit, csak kiélveztem az utolsó nyugodt alvásomat egy ideig, meg füzetet díszítettem, mert mért ne xD Sajnálom, viszont mostmár itt vagyok :) És utólag is boldog születésnapot anyukádnak, remélem kellemesen töltötte :)
    Igazából már pénteken elolvastam a részt, szóval ez a vélemény már nem lesz olyan friss, és nem is biztos, hogy minden benne lenne amit el akartam mondani, ezért most csak egy kis összefoglaló féle valami lesz.
    Nagyon örülök nekik, tudtam hogy össze fog jönni ♥ Azt hiszem ez volt az a 'vásárlás', amire vártam, és teljesen ilyenre számítottam :) Persze Harry hiányzott onnan, de nem akarok telhetetlen lenni, és volt neki is 'programja' ;) Szívesen olvastam volna, biztos megint olyan volt, mint a legelső ilyen beszélgetésük :) Bár lehet a következő rész az ő szemszögéből lesz és ez a kis társalgás is szerepel majd benne, én mindenesetre szurkolok ennek ;)
    Annet pedig még mindig szeretem ♥ Egyszerűen imádom az ilyen kis dolgait, az pedig főleg tetszett, hogy nem akarta, hogy Lou kicsípje magát, mondjuk nem is vártam tőle mást :)
    Harry drágám azt hitte, hogy csak a rémálma miatt törődött vele.. Mondjuk ez csak egy kis részben igaz, mert az adta a kezdőlöketet az egészhez, viszont reggel könnyűszerrel le tudta volna lökni magáról, ha csak azért tette volna. De nem tette, és még egy kis plusz is volt, szóval ne merjen még egyszer kétségbeesni, mert nincs miért, Louis szereti ;) És ő is szereti Lout, szóval kérném már azt a végleges kibékülést :) (Elég sok itt a szóval, nézd el nekem, a szókincsem hatalmasat romlott a nyár folyamán. Majd évközben helyrehozom :D)
    A bók tetszett, nekem egy kicsit 'mondok valami szépet, mert adott egy újabb esélyt és adjuk már meg a módját a jó kezdésnek' beütése volt :'D De szívből jött és nagyon aranyos volt, csak így tovább ;) És ezt Louisnak is ajánlom, ő is beszállhatna egy kicsit az 'udvarlásba' :) Továbbra is maradjanak ilyen édesek, úgy érzem már csak pár lépésre vagyunk attól a bizonyos kibéküléstől. Mondjuk a kibékülés egy kissé gyenge fogalom rá, már egy ideje nincs semmi harag köztük :) Mindenesetre én itt leszek, biztos vagyok benne, hogy te is, nincs is itt semmi probléma :) 'Találkozunk' a következő résznél ^_^ Addig is kellemes regisztrációt (nem tudom ilyenkor mit szoktak mondani xd), remélem jól kijössz majd az ottaniakkal, szurkolok ;)
    És utólag is bocsánat ezért a szörnyen összekapart kommentért, tudom szinte mindegyikért sajnálkozok és már biztos eleged van belőle, mert nekem már nagyon, de ezt most különösen rossznak érzem. Igazából azért, mert nagyon-nagyon izgulok a holnap miatt, főleg az osztályom miatt. Félek, hogy nem jövünk ki majd jól egymással. Bár ha ott is olyan leszek mint itt, szerintem nem lesz probléma ;) És azt sem tudom pontosan hova kell menni, ezért is idegeskedtem egy ideig, de úgy terveztem az első embert letámadom akit meglátok, és addig nyaggatom, ameddig el nem vezet oda, ahová menni kell. Szerintem ez egy jó taktika, legalább meglesz az első aki a halálba kíván azon a napom :D Szurkolj nekem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága :)
      Semmi probléma, teljesen rendben van, ha van más programod is, akkor írsz kommentet, amikor van rá időd :) Remélem, sikerült valahogy kiélvezni még ezt a pár szabad napot :) Anya nevében is köszönöm, jól sikerült az a nap :)
      Nem baj, nekem az is megfelel :)
      Szerintem is ez volt az a vásárlás, amit vártál, és hát ebből most Harry kimaradt, de lesz még olyan, amiből nem fog, ha jól emlékszem ;) Hogy mi lesz a következőből, az pénteken kiderül :)
      Az nekem is tetszett, szerencsére nem mindenki olyan, mint itt Lou anyja :)
      Bizony, hogy szereti őt Louis, jó lenne ha már ezt mindketten felfognák, de erre még egy picikét várnunk kell :) (Semmi gond, majd a suli változtat ezen :D)
      Igen amúgy, tényleg :D Cukik voltak a drágák megint, a veszekedés ellenére is. Jól érzed, mindjárt itt van már, és tudom, hogy hetek óta ezt mondogatom, de akkor is :D Egyébként igen, egy ideje már nem haragszanak egymásra. Bizony, majd tali a következőnél, és köszönöm szépen, én is remélem :)
      Semmi gond, tényleg, nekem az eddigiekkel sem volt problémám :) Elhiszem, hogy izgulsz, én is a holnap miatt, ha ez megnyugtat :D Drukkolok, aztán majd pénteken várom a beszámolót, hogy hogy mentek a dolgok :) Xx

      Törlés
  11. Szia! :)
    Ohh de aranyosak *-*
    Nagyon jó lett a rész, már várom a kövit :)
    Sok sikert a fősulihoz, nagyon szorítok neked. Akkor pénteken 'találkozunk'. xx

    -Fufu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Bizony, cukik voltak :3
      Örülök, hogy tetszett, pénteken hozom a következőt :)
      Köszönöm szépen, és igen :) Xx

      Törlés
  12. Hi ❤
    Bocsi hogy csak most irok :/
    Nagyon furán viselkedett Hazz hmm elősször arra gondoltam biztos az ajándèkokban ügyködik vagyis hogy biztos vett Lou nak szulinapi ajit vagy ilyesmi ......
    Anne iszonyat kedves laza igazi minta anya ès igazat adok neki mert Lou tökèletes ès nem vèdi a sajat fiát mert na beszèlt Louval hogy ne bocsasson meg könnyen :/ de azert tervbe vèsheti a "megbocsátást" mert na :) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
    Aztan az is hogy Hazz dolgozgat hmm hajra hajra nem art a munka :) ès am Lou ès Anne nagyon jol kijonnek egymassal :)
    De Harry hangulatingadozasat már megint nem ertem :( hmm jajj a vège most öri vagy hari xD meglatjuk ;)
    Sok sikert tanulast a fősulin neked es akkor hozd a rèszt amikor tudod :)
    ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Semmi gond :)
      Hát igen, reggel fura volt, de ezek szerint nem az ajándék miatt.
      Bizony, iszonyat jó fej Anne, és jól is látja a dolgokat. De azért lesz megbocsátás :D
      Igen, úgyis ritkán látjuk őt dolgozni :D Nem is csodálom, mindketten édesek :)
      Hát nehéz is rajta eligazodni, de majdcsak sikerül már egyszer :D Reméljük, hogy öri :D
      Köszönöm szépen, igyekszem a hétvégéket tartani :) Xx ♥

      Törlés
  13. Olyan aranyosak voltak, istenem, végre! :D a vége volt a kedvencem :D ❤ Két kis mukim ❤ Sok sikert a sulihoz ;) Nagyon várom a kövit ;)
    Pusziii ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, kis cukik :3 Elhiszem, azt én is imádtam fordítani :D Köszönöm szépen, a következő pedig holnap érkezik valamikor :)
      xoxo ♥

      Törlés