2015. október 3., szombat

Chapter 129

Helló! :)
Először is nagyon sajnálom a késést, hoztam volna este, csak közben elment a netem, úgyhogy ki is akadtam rendesen. De mindegy, ma szerencsére már nem volt probléma, szóval itt a rész. Egyébként szerintem maradni fog a péntek esti frissítés (hacsak nem jön közbe valami), mert mostanában más dolgom van délelőtt, délután órám van, aztán meg jövök haza. Remélem, így is megfelel nektek :) Nos, a fejezet átolvasása után csak azt tudom mondani, hogy ez nagyon cuki és szexi lett. Tutira imádni fogjátok, úgyhogy alig várom a véleményeiteket :D A vége meg extra aranyos lett :3
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 129
 
A tányérnyi sütemény a film első tíz perce alatt elfogy, és be kell vallanom, büszke vagyok az újonnan szerzett sütési képességeimre. Anne megdicsér, Harry pedig több mint a felét megeszi, ami már önmagában dicséret.
- Az rossz dolog, hogy eddig ezek a sütik a kedvenc dolgaim Amerikában? – nevet fel Anne, ahogy egy utolsót harap.
- Igen, nagyon szomorú – ugratja őt Harry, mire felkuncogok.
- Lehet, hogy mindennap el kell készítened ezeket, amíg el nem megyek – közli velem Anne.
- Jól hangzik nekem – mosolyodom el, aztán Harryhez hajolok. Az egyik karja mögém kígyózik a derekamhoz, én pedig felhúzom a lábaimat, hogy még közelebb lehessek hozzá.
Anne elalszik a film vége felé, így Harry lejjebb veszi a hangot, hogy anélkül fejezhessük be a filmet, hogy felébresztenénk őt. Egy zokogó káosz vagyok a végére, Harry pedig nem próbálja meg elrejteni szórakozottságát bánatomon. Ez volt az egyik legszomorúbb film, amit egész életemben láttam, fogalmam sincs, hogyan aludt el Anne.
- Ez szörnyű volt, csodálatos, de szörnyen szomorú – zokogom.
- Hibáztasd anyát, én vígjátékot kértem, de valahogy mégis a Halálsoronnál kötöttünk ki, én figyelmeztettelek – feleli Harry, majd karját a vállamra teszi, közelebb húzva magához és egy gyengéd csókot nyom a homlokomra.
- Egy vígjátékot kellett volna megnéznünk – nyafogom, és megtörlöm az orromat a kezemmel.
- Elindíthatjuk a Jóbarátokat, amikor beérünk a szobába, hogy eltereljük a gondolataidat róla, ahogy hal…
- Harry! Ne emlékeztess! – nyögök fel, mire ő felkuncog, mielőtt feláll a kanapéról és a karomnál fogva felhúz, hogy csatlakozzak hozzá.
Amikor beérünk a szobába, Harry felkapcsolja a lámpát, aztán a tévét. Figyelem őt bezárni az ajtót, a belsőm pedig megremeg.

Harry szemszöge
- Átöltözök – mondja nekem, aztán megtörli az orrát egy papír zsebkendővel.
Szemei pirosak a film alatt lévő összeomlásától. Tudtam, hogy fel fogja zaklatni őt, és be kell vallanom, alig vártam a reakcióját. Nem azért, mert azt akarom, hogy zaklatott legyen, hanem mert imádom, hogy milyen érzelmessé válik néhány dologban. Annyira teljesen kitárja magát ezeknek a kitalált erőknek, akár film vagy regény, megengedi nekik, hogy behúzzák őt, és ezt olyan magával ragadó nézni.
Louis előbukkan a gardróbból csak egy rövidnadrágot viselve. Szent szar. Meg sem próbálok finom lenni a zihálásommal.
- Gondolod, hogy felvehetnéd… tudod, az én pólómat? – kérdezem tőle. Nem vagyok biztos benne, hogyan fog érezni ezzel kapcsolatban, de hiányzik, hogy a pólóimat viselje alváshoz.
- Szeretném – mosolyodik el, majd elveszi a használt pólómat a szennyestartó tetejéről.
- Jó – jelentem ki, megpróbálva nem túl izgatottnak tűnni.
Figyelem, ahogy felemeli karjait a levegőbe. Hagyd abba a bámulást. Lassan, Louis lassan akar haladni. Tudok lassan haladni… lassan… be és ki belőle. Jézusom, mi a fasz bajom van? Krisztus.
- Valami baj van? – kérdezi, aztán az ágyra mászik.
- Nem – nyelek egyet, és áhítattal nézem, ahogy kezeivel beletúr a hajába. Haja egy gyönyörű szőke hullámban visszaesik a homlokára. Szándékosan kell, hogy ezt csinálja.
- Oké… – feleli. A paplan tetejére fekszik. Bárcsak alá feküdt volna, akkor nem nézne ki ilyen… kitártnak. – Jössz az ágyba? – arckifejezése összezavarodott. Észre sem vettem, hogy még mindig az ajtónál állok.
- Ja…
- Tudom, hogy ez egy kicsit furcsa most, tudod, megszokni, hogy újra együtt vagyunk, de nem kell ennyire… tartózkodónak lenned – feleli idegesen.
- Tudom – válaszolom, majd csatlakozom hozzá az ágyon, megpróbálva elrejteni alsó területemet.
- Ez nem olyan furcsa, mint gondoltam – hangja majdnem suttogás.
- Egyetértek.
Megkönnyebbültem, hogy azt hallom, nem érzi magát kellemetlenül velem, aggódtam, hogy ez nem lesz ugyanolyan, mint ezelőtt. Az óvatos lenne, és nem az a Louis, akit annyira szeretek. Még csak néhány órája, de remélem, hogy ez így marad. Olyan könnyű vele, olyan rohadt könnyű, mégis nehéz ugyanakkor.
- Annyira fura vagy. Mondd el, hogy mi jár a fejedben – kéri. Kis kezei az enyémen fekszenek, majd a mellkasomhoz hajol.
- Örülök, hogy még mindig itt vagy, ez minden – és nem tudok nem arra gondolni, hogy szeretkezek veled. Teszem hozzá némán. Ez nem csak az orgazmus átéléséről szól Louis-val, mint az mindig is volt ezelőtt, ez jóval több. Sokkal több, arról szól, hogy annyira összekapcsolt és összekötött legyek vele, amennyire csak tudok. Arról szól, hogy Louis teljesen megbízik bennem. Megfájdul a mellkasom, amikor arra a bizalomra gondolok, amit felém érzett, de én összetörtem azt.
- Ez nem minden – jelenti ki, mire megrázom a fejemet. Felemeli a kezét, mutatóujjával pedig egy vonalat húz a halántékomon és le a szemöldökömben lévő fémhez.
- Szörnyű, amin gondolkozok – vallom be. Nem akarom, hogy azt gondolja, ő egy tárgy nekem, hogy csak használni akarom őt. Nagyon nem akarom elmondani neki, mi jár fejemben, de nem folytathatom tovább, hogy eltitkolok előle dolgokat, őszintének kell lennem vele most és mindig.
- Mondd el – aggódó arckifejezése fájdalmat okoz.
- Én… nos, azon gondolkoztam, hogy… megduglak… úgy értem, szeretkezek veled.
- Ó – feleli halkan, szemei kitágultak.
- Tudom, fasz vagyok – nyögök fel, azt kívánva, bárcsak hazudtam volna.
- Nem… nem, nem vagy az. Nagyjából én is ugyanezen gondolkoztam – arca elpirul, majd fogai közé veszi alsó ajkát, tovább kötekedve velem.
- Igen? – ez a férfi szüntelenül meglepetést okoz nekem.
- Igen… Úgy értem, már jó ideje volt… illetve nem beleértve Seattle-t, ami alatt harciasan részeg voltam.
Az arcát fürkészem ítéletért az irányításom hiánya miatt, amikor rám mászott múlthétvégén, de nincs semmi. Látom a szégyenkezést, ahogy visszaemlékezik az eseményekre a fejében. A bokszerem kényelmetlenül szűk lesz, miközben ugyanezt teszem.
- Nem akarom, hogy azt gondold, hogy használlak… minden miatt – magyarázom.
- Harry, az összes dolog közül, amire most gondolok, ez nincs köztük. Persze, valószínűleg kellene, de nincs.
Féltem, annyira féltem, hogy az intim pillanataink el lesznek rontva az ostobaságom miatt.
- Biztos vagy benne? Mert nem akarom még egyszer elcseszni – mondom neki.
Azzal válaszol, hogy megfogja a kezemet és a combjai közé helyezi. Baszki. Megfogom a derekát a másik kezemmel, aztán magam felé húzom őt. Másodperceken belül a teste felett vagyok, egy térddel a lábai között. Először a nyakát csókolom meg, a szám lázas és fürge puha bőrén. Felhúzza a pólómat és felemeli a hátát eléggé ahhoz, hogy lehúzzam azt róla. Nyelvem egy nedves nyomot hagy maga mögött, ahogy végig csókolom kulcscsontját és le a mellkasát. Kezei meghúzzák a pólómat, én pedig segítek neki elmozdítani az anyagot és egyben az izzadságomat is, csak a bokszeremben hagyva engem.
Minden testrészét meg akarom érinteni, bőrének minden négyzetcentiméterét, minden ívét, minden szögét. Istenem, Louis gyönyörű. Ahogy lejjebb ereszkedek, hogy megcsókoljam a hasát, az ujjai eltűnnek a hajamban, meghúzva a tincseket, majd megcsípem a bőrét. Bokszere és rövidnadrágja a padlóra van dobva, nyelvem pedig végigcsókolja a bőrt a csípőjén.
- Harry… kérlek… – siettet, miközben felderítem testét, mintha ez az első vagy az utolsó alkalom lenne. Számat a legérzékenyebb területéhez teszem, és lassan elkezdem szívni őt, megízlelve ízét, ahogy elfogyasztja érzékeimet. – Ó, Istenem – lihegi, aztán erősebben húzza a hajamat.
Louis csípője felemelkedik az ágyról, én pedig elkezdek öklendezni. Visszahúzódok, mire elkezd nyafogni. Imádom, hogy annyira kétségbeesett értem, mint én érte. Gyorsan feltámaszkodom, majd kihúzom a fiókot az éjjelinél, megfogva egy fóliacsomagot és síkosítót. A fogaimmal tépem fel az óvszert. Ő figyel engem, én pedig figyelem őt. Figyelem, ahogy mellkasa emelkedik és süllyed a várakozásban. Saját kezeimmel húzom le a bokszeremet, aztán odahajolok, hogy egy kis csókot helyezzek az arcára, mielőtt felhúzom az óvszert.
- Feküdj le – utasítom. Louis engedelmeskedik, és én visszamászom a lábai közé. A várakozás lélegzetelállító. Annyira kemény vagyok, hogy az már fáj. – Mindig annyira kész vagy nekem, bébi – álmélkodom, áthúzva az ujjamat a farka végén, hogy összegyűjtsem a nedvességet az ujjaimra, mielőtt a szájához teszem őket, hogy megízleltessem vele. Louis szégyenlős, de nem tiltakozik, miközben körbenyalja ujjamat a nyelvével. Megragadom az alkalmat, hogy feltegyek egy kis síkosítót és belécsúszok. Az érzés rendkívüli, és már annyira hiányzott. – Krisztus – káromkodok, ahogy ő felnyög a megkönnyebbüléstől. Minden előző szívfájdalmam eltűnik, ahogy belé temetem magamat, teljesen kitöltve őt. Szemei hátrafordulnak, én pedig szándékosan lassan körözök a csípőmmel, mielőtt kihúzódok és visszanyomódok többször is.
- Többet… kérlek, Harry – baszki, imádom őt könyörögni hallani.
- Nem, bébi… ezúttal lassan akarok haladni – mondom neki, mire bólint, egy nyögés szökik ki, miközben újra körözök a csípőmmel.
Minden pillanatát ki akarom élvezni ennek, azt akarom, hogy lassú legyen, és azt akarom, hogy Louis érezze, mennyire szeretem őt, mennyire sajnálom, amiért megbántottam őt, és mennyire hajlandó vagyok megtenni érte bármit.
Számat az övéhez teszem, és nyelvét az enyémmel simogatom. Felnyögök, amikor körmei beledöfnek a bicepszembe, biztosan félhold alakú nyomokat hagyva maguk után.
- Szeretlek… annyira szeretlek – mondom neki, aztán kissé gyorsítok a tempómon. Tudom, hogy kínzom őt a húzásommal, a lassú mozdulataimmal.
- Sze… szeretlek – nyögi, majd a lábai elkezdek remegni. Majdnem ott van.
Szeretném látni, hogyan nézünk ki ebben a pillanatban, összepréselve, mégis annyira elválasztva. Sima, tiszta bőrének kontrasztja az enyémhez képest, aminek majdnem minden négyzetcentiméterét fekete tinta borítja, ahogy fel-le futnak kezei a karomon, egyedülálló látvány. A sötét találkozik a világossal, egy kaotikus tökéletesség, ez minden, amitől félek, amit akarok, és amire szükségem van.
Louis nyögései hangosabbá válnak, majd kezemet a szájához teszem.
- Shh… engedd el, bébi – utasítom, csendben tartva őt.
Lökéseim felgyorsulnak, miközben puha teste megmerevedik az enyém alatt, és megpróbálja a nevemet kiáltani a kezembe. Másodperceken belül csatlakozom hozzá, elélvezve tőle. Ő a tökéletes drog.
- Nézz rám – lehelem. Tekintete találkozik az enyémmel, én pedig kész vagyok. Az óvszerbe lövellek, aztán a teste ellazul, mindkettőnket egy lihegő káoszban hagyva.
Amikor megmozdulok, hogy lemásszak róla, megfogja a karomat, hogy megállítson. Lemosolygok rá, és egy helyben maradok. A könyökömet használom, hogy megtámasszam magamat és a súlyom nagy részét róla. Louis keze megérinti az arcomat, a nagyujja párnáját használja, hogy kis köröket rajzoljon nyirkos bőrömre.
- Szeretlek, Haz – feleli csendesen.
- Szeretlek, Lou – válaszolom, majd fejemet mellkasára fektetem.
Szemeim elnehezednek, ahogy hallom őt lassan lélegezni, és úgy alszom el, hogy szívverésének folyamatos kalimpálását hallgatom.

14 megjegyzés:

  1. Istenem Edina!♡
    Megöltél. Ez annyira édes volt, hogy úgy érzem, bele szerettem magába a részbe. Az tetszett a legjobban, amikor szeretkezes kozben kimondták a szeretlek szót mind ketten. Ott szakadt el a cérna. Imádtam! Nagyon jó volt.:$ Annyira várom a kovit, hogy elképzelni sem tudod.
    xoxo, Roni ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, hát gondoltam, hogy végetek lesz, én is meghaltam párszor fordítás közben :3 Nekem is az az egyik kedvenc részem, úgyhogy nem csodálkozom, hogy véged lett. Örülök, hogy tetszett :) Jövőhéten itt lesz :)
      xoxo ♥

      Törlés
  2. Ur isten!! Soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyet is megelunk megegyszer😄 Ettol fuggetlenul nagyon joo lett..orulok, hogy meg nem vesztek ossze😄ugyis osszefognak..nem baj..azutan minden megy tovabb ok pedig ujra kibekulnek..:D Imadtam..Sok sikert a sulihoz..Varom a kovit..☺

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát az évad elejét ismerve ez teljesen érthető. Mikor először olvastam, én se gondoltam volna :D Igen, örüljünk annak, hogy most még minden rendben van, úgyse sokáig lesz így őket ismerve, de ha a végén mindig kibékülnek, akkor semmi gond :D Örülök, hogy tetszett, és köszönöm szépen! Jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
  3. O.O ...................................... na kb ez volt a reakcióm :D Anne még mindig egy új kedvenc karakter, pedig ebben a részben nem is volt igazán aktív szerepe:) Harry..... hogy én mennyire imádlak téged! :DD Olyan édes volt!! (hát... majdnem minden pillanatban :D) Louis meg a másik.. szeretem az ő szemszögét, de még jobban Harry szemszögéből szeretem olvasni. Egy kissé máshogy gondolkoznak, de pont ez tetszik benne:) Úgy érzem nem kell attól félnem, hogy a jövőben esetleg unatkozni fognak... nem baj, a vége happy lesz:) mert happy lesz, ugye? Az lesz hát!;) Még mindig boldog vagyok hogy fordítasz, remélem még a 3. évadig (?) is eljutunk!:) Izgatottan várom a folytatást!! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nem is csodálom, hogy ez volt a reakciód :D Igen, Anne-t nehéz nem szeretni, ha aktívabb egy részben, ha nem :) Bizony, imádnivaló volt :3 A szemszögekkel kapcsolatban én is így vagyok, úgyhogy megértem :) Hát nagyon reméljük, hogy a legvége is happy lesz, majd kiderül. Én pedig örülök, hogy olvassátok, és remélhetőleg a 3. évadig :) Jövőhéten itt lesz :) Xx

      Törlés
  4. VÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! OMG!! OMG!!! ISTENEM!!! Kihalhatok?? Szentegek!! Mikor azt írtad, hogy cuki és szexi lesz hát azt hittem h csak mondogatnak egymásnak dolgokat, de nem!!! Szeretkeztek!! Jajj, meghalok!! Végem!! Olyan cukiiiiik, hogy nem bírom, ez aww :3 Harry is olyan aranyos volt :3 és lassan akarja aww :3 hagyjatok meghalni, köszönöm :D Annyira kellett ez a rész, és most boldog vagyok ❤❤ na meg ahogy kimondják hogy szeretlek :')
    Imádom, ez a rész az eddigi kedvenc ❤❤
    Puszii, és semmi baj, hogy ma hoztad ;)❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ilyen rész után pontosan ilyen reakciókra számítottam, vártam is őket :D Ó, nem, ők nem csak beszélgetnek róla, ők csinálják is :D Édesek voltak, és nagyon ideje volt már egy ilyen fejezetnek, úgyhogy egyetértek :3 Jaj, az iszonyat cuki volt *-*
      Örülök, hogy tetszett :)
      Akkor semmi gond nincs :) Xx ♥

      Törlés
  5. A-ty-a-é-g!! Ez gyilkos volt. És erotikával túlfűtött. Imádtam. Ez fantasztikus volt. Harry gyengédségei,és Louis könyörgései...hát pontot tettek az 'i'-re. És végre kibékültek teljesen. Hisz volt békülőd szex❤❤
    Kívánom minden lánynak,hogy legyen egyszer egy ilyen rendes és sexy barátjuk mint Louis vagy Harry. Az maga volna az álom❤❤❤❤❤❤❤
    Ez a részt űbercuki volt,és szenvedélyes. Imádom Harryt,mikor már nem tudja kontrollálni magát(I've got No Control!) Louis pedig,hát zseniális. Vicces,hogy Harry és Louis is ugyanazt gondolták (a szeretkezőset),de megértem,hisz olyanok mint a lelkitársak. Bárcsak élőbe is így lehetne. Hogy felvállalnák 'Larry'-t. Az maga volna a mennyország,és nem csak feltételeznék ezt a csodás relationship-et!!!! Hanem állíthatnábk,hogy ez tényleg IGAZ!!!!
    Köszi a részt,ismét szépen összehoztad. A szóhasználat is csodás volt. A végén pedig a szerelmi bevallás(jó fogalmazás:DD)
    MIÓTA VARTAM MÁR ERRE!
    Ügyes voltál,ismét:)
    Várom a kövi részt,puszi.
    Viki T. Rajongód.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, igen, az biztos. Örülök, hogy tetszett :) Jaj, ne is mondd, párszor meghaltam fordítás közben :D Annyira akartátok a békülős szexet, megkaptátok :D
      Ó, de jó is volna, ha találnék egy olyan fiút!
      Én is imádom, egy élmény az olyan részeket fordítani :3 És igen, nagyon egyszerre gondolkoznak :D Egyetértek, jó lenne, ha felvállalnák, de hát ez sajnos nem ilyen egyszerű, úgyhogy még el kell viselnünk egy ideig ezt a helyzetet...
      Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett :)
      Megérte kivárni szerintem :)
      Köszönöm, és jövőhéten itt lesz a következő :) Xx

      Törlés
  6. Szia Edina! <3
    Végre elértem ide is. Jaj... istenem, hogy kikészített ez a rész...te jóóóóóóósááágos ég!! Imádtam minden-egyes-sorát!! Sőt újra olvasom, mert egyszerűen nem bírok betelni vele. Imádom!! *-* Bár hosszabb lett volna...na mindegy, nem panaszkodom..nem nyafogok, ennek is örülni kell.<3
    Nagyon feldobta az estém. Köszönet érte, mert a napom nem volt éppen a legfelhőtlenebb... de mindegy. :) Majd talán a holnap jobbra sikerül.
    Nagyon várom a következőt. És ne ostorozd magad, hogy késtél picit a résszel, ennyit még ki lehet bírni..mármint nekünk, olvasóknak.
    Puszi.<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága! :)
      Nem is csodálom, hogy kikészített a rész, teljesen átérzem, és biztosan nem vagy ezzel egyedül :D Örülök, hogy tetszett :) Ne aggódj, később lesznek még hosszú részek ;)
      Sajnálattal hallom, de örülök, hogy legalább a fejezet segített valamennyit. Bizony, legyünk pozitívak :)
      Jövőhéten hozom, és már meg is nyugodtam :) Xx ♥

      Törlés
  7. WHAAA ERRE VÁRTAM MÁR MIÓTAAAA
    Annyira édes és szexi volt ez a rész..:')
    Harrynek folyton az járt az eszében, hogy megszexuálja Louist, és persze nem akart sietni, de nem tudott másra gondolni, hát én besírtam milyen kis aranyos volt :DD
    És Louis is, ahogy ott könyörgött neki.. Ez a békülős szex kellett már ide. :'3
    Van egy olyan érzésem, hogy ez a hangulat nem fog megmaradni a ficiben olyan sokáig... sad story, de ezért szeressük ennyire ezt a sztorit, mert mindig van valami izgalmas benne. Mikor végre megnyugodnánk, jön valami, ami felkavar minket. Imádom! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, megérte a hosszú várakozás :)
      Na, az biztos :3
      Igen, egy élmény volt a gondolatait fordítani, szegényt kinevettem párszor :D De cukika volt :3
      És Louis is, bizony kellett már ez :D
      Jól érzed, de hát igen, igazad van, ezért is szeretjük ezt a sztorit, mert mindig történik benne valami, sosem unatkozunk. Bár azért a 3. évadnál jobban örültem volna a több nyugalomnak, de majd meglátjátok ti is...
      Örülök, hogy tetszik :) Xx ♥

      Törlés