2015. október 23., péntek

Chapter 132

Helló! :)
Most végre előbb tudtam hozni a részt, milyen szerencse, hogy október 23. pont péntekre esett :D Én nem is tudom, hogy mit mondjak a fejezetről... káosz az egész. Kíváncsi vagyok, mi lesz majd a véleményetek. Jövőhéten pedig mivel elég durva hetem lesz, szerintem most elmarad a dupla rész, de ígérem, hogy be fogjuk pótolni. Ó, és túlléptük az 50.000 kattintást, illetve már 70 feliratkozott van, hihetetlenek vagytok! ♥ Ti élvezzétek ki a szünetet, rám pedig gondoljatok majd kedden és pénteken :D
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 132
 
- Legutóbb? Látod, Louis! Pontosan ez az, amiért távol kell maradnod tőle. Már megtette ezt ezelőtt, tudtam! A Szőke Herceg újra lecsap! – ordítja anyám.
Átnézek Harryre, ujjaim lecsúsznak a széléről. Ne már megint. Nem hiszem, hogy elbírok többet. Tőle nem.
- Ez nem olyan, anya – szólal meg végül Harry.
- Az biztos, hogy nem úgy hangzik, Harry. Őszintén nem tudok hinni neked, szeretlek, Harry, de nem tudok itt segíteni. Ez helytelen, nagyon helytelen – feleli Anne, majd megtörli a szemei alatti részt.
Soha nem vagyok képes megtalálni a hangomat ezekben a helyzetekben. Meg akarok szólalni, muszáj, de azoknak a szörnyű dolgoknak a végtelen listája fut gyorsan a fejemben, amelyekre Anne utalhat azzal, hogy „legutóbb”, ellopva a hangomat.
- Azt mondtam, hogy ez nem olyan! – kiabál Harry az anyjára.
- Azt hiszem, Louis-nak el kellene mennie az anyjával – feleli Anne, mire megnövekszik a torkomban lévő dudor.
- Mi? – mondja neki Harry. Hangja tele van meglepettséggel.
- El kellene mennie. Nem vagy jó neki, Harry. Azt hittem, igen, hogy megváltoztál, de nyilvánvaló, hogy nem. Jobban szeretlek, mint az életet magát, de nem engedhetem meg neked, hogy újra ezt tedd. Segítenie kellett volna annak, hogy Amerikába jöttél, de ugyanazt a dolgot csináltad.
- Louis. Szerintem eleget hallottál. Ideje menni – szólal meg anyám, aztán megfogja a karomat. Harry felé mozdul, mire anyám visszalép, még mindig belém kapaszkodva.
- Engedd őt el, most – szűri ki a fogai között Harry.
Anyám szilva színű körmei a bőrömbe vágnak, ahogy megpróbálom feldolgozni az elmúlt két perc eseményeit. Nem számítottam arra, hogy anyám felbukkan itt, betolakodik a hálószobába, és kétségkívül nem számítottam arra, hogy Anne Harry még egy titkát elmondja. Harry már megtette ezt ezelőtt? Kivel? Szerette azt a személyt? Az a személy szerette őt? Harry azt mondta, hogy még sosem volt szűzzel ezelőtt, azt mondta, sosem szeretett senkit ezelőtt. Hazudott? A dühös maszk, amit visel, megnehezíti számomra, hogy megfejtsem.
- Nincs beleszólásod semmibe, ami őt érinti többé – vág vissza anyám.
Kihúzom a karomat anyám fogásából, aztán Harry mögé lépek. Anne és anyám arcán ugyanaz az elszörnyedt kifejezés van, miközben ujjamat Harry alkarja köré fonom.
- Louis William Tomlinson, ne legyél hülye. Gyere ide – utasítja anyám.
Rejtve maradok Harry mögött, nem igazán értem, miért, de ott maradok. El kellene mennem anyámmal, vagy kényszeríteni Harryt, hogy mondja el, mi a fenéről beszél Anne, de tényleg csak azt akarom, hogy anya elmenjen. Szükségem van néhány másodpercre, percre, akár még órákra is, hogy felfogjam mit csinálhatott Harry. Nemrég bocsátottam meg neki, éppen eldöntöttem, hogy elfelejtek mindent és továbblépek vele. Miért kell mindig egy elzárt titoknak kiderülnie a lehető legrosszabbkor?
- Louis – tesz egy lépést felém az anyám, mire Harry maga mögé teszi a kezeit, körém fonódva, megvédve tőle.
- Menj el a közeléből – figyelmezteti Harry.
- Harry, Louis az ő fia. Nincs jogod, hogy közéjük állj – feleli Anne.
- Nincs jogom? Neki nincs joga a lakásunkba jönni, a kibaszott hálószobánkba hívatlanul! – kiabálja Harry. Fogásom a karján szorosabb lesz.
- Ez nem Louis hálószobája vagy a lakása – mondja az anyám.
- De igen, az. Látod, ki mögött áll? Pajzsként használ engem, hogy elzárja magát tőled – mutat rá Harry.
- Louis bolond, és nem érti, mi a legjobb neki – feleli anya.
- Ne beszéljetek úgy, mintha itt se lennék! Itt vagyok és felnőtt vagyok, tizenkilenc éves vagyok, anya. Ha maradni akarok, akkor maradok – jelentem be. Nem tudom, hogy maradni akarok-e, de ezt tudom, hogy nem akarok elmenni vele.
- Louis, édesem. Szerintem hallgatnod kellene anyukádra – hagy cserben Anne. Elutasításának csípése égeti a mellkasomat, de nem tudom, ő mit tud a fiáról.
- Köszönöm! Legalább van valaki értelmes ebben a családban – sóhajt fel anyám, mire Anne egy figyelmeztető pillantással sújtja.
- Nem értek egyet azzal, ahogy a fiadat kezeled, szóval ne hidd, hogy mert azt akarom, hogy elmenjen, az azt jelenti, hogy ugyanabban a csapatban vagyunk, mert nem – emlékezteti őt Anne.
- Ettől függetlenül mindketten egyetértünk, hogy el kell menned, Louis. El kell hagynod ezt a lakást velem és nem szabad visszajönnöd ide, áthelyeztethetünk téged egy másik iskolába, ha a szükség úgy hozza. Elég hosszú ideig játszottad a játékait.
- Ő is el tudja ezt dönteni saját maga – véd meg Harry.
- Megmérgezte az elmédet, Louis William, nézd meg a dolgokat, amiket veled tett. Ismered őt egyáltalán? – kérdezi anyám.
- Ismerem őt, anya – szűröm ki a fogaim között.
Anyám Harryre fordítja a figyelmét. Nem tudom, miért nem fél Harrytől, ahogy a mellkasa fel-le süllyed, ahogy arca haragtól lángol, ahogy kezeit annyira ökölbe szorítja, hogy fehérek az ujjpercei, meg kellene, hogy ijessze anyámat, de ez nem történik meg.
- Ha törődsz Louis-val, akár csak egy kicsit is, azt fogod mondani neki, hogy menjen el. Semmit nem tettél, csak összetörted őt. Nem ugyanaz a fiú már, akit kiraktam az egyetemen három hónappal ezelőtt, ez pedig a te hibád. Neked nem kellett látnod, ahogy napokon át sírt a miatt, amit tettél vele. Valószínűleg te egy másik fiúval voltál, amíg Louis álomba sírta magát. Tönkretetted őt, hogy tudsz egyáltalán magaddal élni? Tudod, hogy újra meg fogod őt bántani előbb vagy utóbb, szóval, ha van egy kis tisztesség benned, megmondod neki, megmondod neki, hogy jöjjön el velem – feleli anya.
A szobában lévő csend dermesztő.
Anne némán áll a falra bámulva, mélyen a gondolataiba merülve. Feltételezem, hogy arra a bármire gondol, amit Harry tett „legutóbb”, anyám mereven nézi Harryt a válaszára várva, Harry olyan erősen lélegzik, hogy lehet, felrobban, én meg, én meg próbálom eldönteni, hogy ki nyeri meg a bennem zajló harcot. A szívem vagy a fejem?
- Nem megyek veled – szólalok meg végül. Anne felkapja a fejét, hogy rám nézzen, anyám pedig a szemét forgatja.
- Te… – kezdi el.

Harry szemszöge
- Nem szívesen látunk itt téged, soha többé ne gyere vissza ide. Mit gondolsz, ki vagy, hogy így betörsz ide és van merszed így beszélni Harryvel?! – kiabálja Louis, félbeszakítva az anyját. Elhúz mellettem, és az anyja felé mozdul. Nem tudom, mit fog csinálni Louis, de azt tudom, hogy jobban teszi az anyja, ha nem üti meg őt újra. – Semmit nem akarok veled! Senki sem! Ezért vagy egyedül annyi év után is, kegyetlen és öntelt vagy, soha nem leszel boldog! – ordítja Louis a nőnek.
Arca piros, szemei pedig elkezdenek könnyezni. Miért kell az anyjának mindig mindent tönkretennie? Nem hibáztathatom őt vagy vitatkozhatok vele most, függetlenül attól, mennyire utálom őt. Tényleg megbántottam Louis-t, de nem hiszem, hogy tönkretettem őt? Ugye?
- Azért vagyok egyedül, mert úgy döntöttem, nincs szükségem arra, hogy valakivel legyek, nem vagyok olyan, mint te! – köpi a szavakat az anyja.
Louis ökölbe szorítja kis kezeit az oldalánál, majd vesz egy hatalmas levegőt. Annyira mérges, annyira zaklatott, de a legkevésbé sem néz ki fenyegetőnek. Anyára pillantok segítségért, nem tudok mit csinálni, de a nézés, amivel megajándékoz, tudatja velem, hogy utál. Nem akartam, hogy megtudja, mit tettem Louis-val. Tudtam, hogy ez megöli őt, főleg azután, ami korábban történt. Nem vagyok ugyanaz az ember, aki akkor voltam, ez teljesen más. Szeretem Louis-t.
- Mint én?! Nekem nincs szükségem arra, hogy bárkivel is legyek! Lényegében kényszerítettél rá, hogy Natalie-val legyek, soha nem éreztem úgy, hogy bármiben van választásom! Mindig irányítottál engem, én pedig végeztem, kibaszottul végeztem! – kezd el Louis sírni, aztán közelebb mozdul az anyjához.
Tudom, hogy két dolog fog történni, ha nem húzom el őt, az anyja megüti őt, nekem meg közbe kell lépnem, vagy Louis mondani fog valamit, amit majd megbán, és nem akarom, hogy dühös legyen magára ezért.
- Nyilván van valami társfüggőségi problémád, ha elég hülye vagy, hogy visszamenj hozzá. Ez az apád miatt van? – az anyja hangja nem őszinte, tele van gúnnyal, és egyértelmű, hogy gúnyolódik Louis-val.
- Utállak. Nagyon utállak. Valószínűleg te vagy az oka annak, hogy az apám ivott és megütött téged! Elment, mert nem bírt elviselni téged! Nem hibáztatom őt, bárcsak elvitt volna… – megfogom Louis-t, majd a szájára teszem kezemet, visszahúzva és a mellkasomnál tartva őt. A kezembe ordít, aztán megpróbál lelökni magáról, de nem elég erős.
- Szerintem el kell menned most – mondom az anyjának.
Louis dühbe gurul fogásom alatt, és folyamatosan a sípcsontomat rugdossa. Elengedem, ő pedig egy dühös fintorral fordul felém a puha arcán.
Mindig olyan felkavaró őt mérgesnek látni, főleg ilyen mérgesnek. Önző módon örülök, hogy haragja nem felém irányul ebben a pillanatban. Hamarosan majd igen, tudom. Tudom, hogy az anyjának igaza van velem kapcsolatban, szörnyű vagyok Louis-nak, nem az az ember vagyok, akinek gondol, de túlságosan szeretem őt ahhoz, hogy engedjem, hogy ismét elhagyjon. Éppen csak visszakaptam őt, és nem engedem, hogy megint elhagyjon. Csak remélem, hogy meg fog hallgatni, meghallhatja az egész történetet, mielőtt elhagy. Még akkor sem hiszem, hogy számítani fog. Tudom, hogy ez eljön, kizárt, hogy velem fog maradni, amint meghallja. Baszki, miért is kellett egyáltalán megszólalnia anyának?
- Miért csináltad ezt?! Te…
- Mert olyan dolgokat mondasz, amiket tudod, hogy meg fogsz bánni. Gyerünk – felelem, aztán a hálószobába vezetem őt.
Louis megfordul, még egy utolsó utálatos pillantást vetve az anyjára, mielőtt becsukom az ajtót mögöttünk. A másik szobában hagyva az anyáinkat.
- Miért csináltad ezt?! Miért állítottál meg?! Olyan sok szarságot akarok mondani annak a ribancnak, még csak nem is… Nem is tudom!! – kiabál velem, majd kezeivel megüti a mellkasomat.
- Hé… hé… nyugodj meg – mondom, megpróbálva nem mosolyogni haragján. Arcát kezeim közé veszem, és gyengéden megsimogatom az arccsontját, megbizonyosodva róla, hogy szemkontaktust létesít velem, miközben légzése lelassul. – Csak nyugodj meg, bébi – ismétlem meg. A vörösség eltűnik az arcából, ő pedig lassan bólint. – Megbizonyosodok róla, hogy elmegy, oké? – felelem nagyon halkan, majdnem suttogva. Louis ismét bólint, aztán megmozdul, hogy leüljön az ágyra.
- Siess – kéri, mielőtt elhagyom a szobát.
Amikor besétálok a nappaliba, Louis anyja az egyetlen személy a szobában.
- Hol van? – kérdezi.
- Ő nem jön ki, te meg elmész, és nem jössz vissza ide. Komolyan mondom – szűröm ki a fogaim között.
- Megfenyegetsz? – emeli fel szemöldökét.
- Veheted úgy, ahogy akarod, de távol kell maradnod tőle.
- Ez az egész a te hibád, átmostad az agyát, nem is gondol már saját magára. Tudom, hogy mit csinálsz, voltam már olyan férfiakkal, mint te. Tudtam, hogy te csak baj vagy, mióta megláttalak. Szobát kellett volna cseréltetnem Louis-val akkor, és megelőzni ezt az egészet. Senki nem fogja akarni őt ez után… utánad. Nézz magadra! – lóbálja a kezét a levegőben, majd az ajtó felé fordul. Kilép a folyosóra, én pedig követem őt.
- Ez a lényeg, nem? Hogy senki nem fogja akarni őt, senki, csak én. Soha senkivel nem lesz, csak velem. Mindig engem fog választani előtted, bárki előtt.
- Te vagy az ördög, én pedig nem fogok csak úgy elmenni. Ő az én fiam, és túl jó neked – fenyegetőzik, aztán tesz egy lépést felém.
- Meg fogok bizonyosodni róla, hogy emlékezzek erre, amikor a fiadba temetem magam ma este.
Ahogy a szavak elhagyják az ajkamat, Louis anyjának eláll a lélegzete, majd felemeli a kezét, megkísérelve, hogy megüssön. Megfogom a csuklóját, és gyengéden lenyomom. Soha nem bántanám őt vagy bármelyik nőt, de nem akartam megengedni neki, hogy megtámadjon.
A legjobb mosolyommal ajándékozom őt meg, mielőtt visszasétálok a lakásba és az arcába csapom az ajtót.

24 megjegyzés:

  1. Juhuuuu!
    Győzött a szerelem! Lou anyja mostmár tényleg elmehet a fenébe! Harryn látszik hogy szereti a Louist, hagyják mát békén pls! Csodálatos lett a rész, alig várom a következőt!:)
    xoxo, Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, bár azért ez ennyire könnyen nem zárul le, de legalább Louis anyja végre elment :D Igen, nem igaz, hogy nem tudják békén hagyni őket... Örülök, hogy tetszett, jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
  2. B+ B+ imádom és utálom is ezt a részt. Végre megkapta a ribanc azt amit érdemelt. Viszont b+ Harry. Mi a faszt csináltál? És kabd be Anne hogy pont most kellett ennek kicsusznia. Harry jól beszolt Lou anyjának xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, én is ezért mondtam, hogy káosz ez a rész, se teljesen szeretni, se teljesen utálni nem lehet. Az egyetlen pozitívum, hogy Lou anyja elment végre. Na, igen, Anne időzítése nagyon ott volt... Az kellett oda a végére :D Xx

      Törlés
  3. "Meg fogok bizonyosodni róla, hogy emlékezzek erre, amikor a fiadba temetem magam ma este." - na itt nevettem. Már vártam hogy mikor lesz ilyen beszólása Hazznek :D
    Utalom Louis anyját, menjen a fenébe. Harry pedig be bizonyította, hogy szereti Lout. A szerelem mindig győz és ennél az érzésnél nincsen erősebb. Imádtam ezt a részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is erre vártam majdhogynem egész végig, nem Harry lett volna, ha nem szól egy ilyet :D
      Nem tudom, hogy élhetett vele Lou 18 évet, én nem bírtam volna ki. Bizony, hogy bebizonyította és még mennyiszer fogja... Pontosan, teljesen egyetértek. Örülök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  4. *- Meg fogok bizonyosodni róla, hogy emlékezzek erre, amikor a fiadba temetem magam ma este.*
    WHAT?
    Okéh, okéh, mit nem mondjak, rohadt jó lett rész, de akkor is WHAT? Nagyon kíváncsi vagyok, és most wtf fejjel nézem a képernyőt, hogy akkor most mi van. Louis anyja elmehet a jó büdös *******. Anne.. megértelek, na de akkor is a fiad szerelmi élete, no, hát mit csinálsz?? Louis meg tök cuki volt szerintem szval igen, rohadt jó rész lett <3 Biztos lesz ennek az incidensnek folytatása, na de mikor lesz már Liam-éknál Karácsony? :cc Bocs srácok, de elég volt már drámából, jöhetne egy kis Karácsony, pl Liaméknál... :DD
    Jöhet a következő rész ;)
    xxx H.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látom, mindenki kicsit fennakadt ezen a mondaton :D
      Örülök, hogy tetszett, és hát megértem, ez nem volt egy egyszerű fejezet. Szerencsére Lou anyja el is ment :D Anne meg... erre inkább nem is mondok semmit. Lou édes volt, igen, és hát lesz folytatása ennek bizony, úgyhogy az a karácsony még várat magára egy kicsit. Sajnos náluk mindig sok a dráma :D
      Jövőhéten itt lesz :) Xx

      Törlés
  5. "A legjobb mosolyommal ajándékozom őt meg, mielőtt visszasétálok a lakásba és az arcába csapom az ajtót." - Most én is vigyorgok! :D
    De azért kíváncsi vagyok mi, az amit Harry nem mond el... remélem Louis nem hagyja el megint :'( Nagyon jó lett! Ügyes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szinte látom magam előtt, ahogy ezt tette :D
      Jaj, hát annyit mondhatok, hogy semmi jó, semmi jóra ne számítsatok. De nemsokára úgyis kiderül. Örülök, hogy tetszett, és köszönöm szépen :) Xx

      Törlés
  6. Huhuhu ez kemèny :( haj mièrt persze au igazsag előbb vagy utóbb kiderűlt volna de ahjjjj megfolytom azt a nèmbert komolyan :/ tönkre tesz mindent :(
    Lou huj kiborúlt hát el is hiszem csak abban remènykedem hogy megbeszèlik a törtènteket ketten rendesen ès a boldogságuk megmarad :/ mert Bármiből is kèszűlt a lekűk ők összetartoznak ès kèsz :( tudom nem lehet mindig happy de azèrt ez egy bizar karácsony xD ..... :) na de amikor tudod hozni rèszt akkor hozd mi itt vagyunk

    Puszi:Meli❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az bizony, de ez így elég durván derült ki... Szegény Lou, jó, hogy még bírja.
      Meg lesz ez beszélve, ennyit elárulhatok, úgyhogy ennek a dolognak itt még nincs vége. Hát itt sokszor nincs happy, és ez karácsonykor sincs másképp :D De mik lesznek még itt később... Rendben, ezt örömmel hallom :) Xx

      Törlés
  7. Juuuuuuj!! Hát ez durva volt! :o
    Azt hittem el fogja rángatni az anyja onnan Louis, de ő ott maradt vele *-*
    A végén jól beszólt Harry a ribancnak, jót röhögtem. :DD
    Na, tuti a következő részben is ki fogok akadni, mert biztos fel lesz téve az a kérdés Louistól Harrynek, hogy mi volt korábban. Amire egyébként rohadt kíváncsi vagyok én is!!
    Várom a kövit nagyon!:3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, az biztos.
      Mikor először olvastam, én is ettől féltem, de szerencsére maradt Lou.
      Igen, az nagyon kellett oda :D
      Ó, igen, de még mennyire, hogy ki fogsz akadni, a következőből minden kiderül, ennyit elárulhatok.
      Jövőhéten itt lesz :) Xx ♥

      Törlés
  8. Harry egyre többször lep meg. Ezek az apró,de sokat számító Gesztusai nem csak nekünk tetszik, de Louis egyenesen imádhatja. Ezt a részt egy pici könny is követte, mikor Harry anyja kissé távolságtartobb lett a fiával kapcsolatban. Elszomorodtam. De mégis boldoggá tett.
    Louis anyja már nagyon az agyamra megy. Hogy képes ilyet művelni? Nem szégyelli magát? Louis felnött ember,van joga azt tenni,amit szeretne(!!) ha ott akar maradni Harryvel,hagy tegye azt!! Azért nagyon kíváncsi vagyok a „legutóbbi” incidensre...Remélem megoldódik,és együtt maradnak. Várom a kövi részt! Puszi Viki T. Rajongód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, nagy szerencséje van Louis-nak vele :) Akkor egy kicsit az én szívem is megszakadt fordítás közben, de valamilyen szinten meg lehet érteni.
      Ó, ne is mondd, nekem is. Jó, az ő gyereke Lou, oké, de attól még hagyhatná, hogy élje a saját életét. Az a következő részből kiderül, az pedig, hogy együtt maradnak-e majd utána. Jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
  9. Na ez a rész nagyon ott volt ! Igaz, lehet hogy újjabb veszekedés lesz, de nekem valahogyan megtetszett ez a rész. Nem tudom megmagyarázni miért, nem is a sztori miatt, hanem a cselekvése inkább. Nehéz elmagyarázni.
    Örülök, hogy végre tudtam komizni és nem csak azért mert örülsz neki (ujjonc bloggerként átérzem a komi utáni vágyakozást) hanem mert szeretek véleményt írni. Kiadom magamból a gondolatokat. + Jelzem, hogy élek még, csak magába szippantott a suli. De feldobod a napjaimat egy-egy résszel. Köszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyit mondhatok, hogy lesz ennek következménye, ez hamarosan ki is derül, de annak örülök, hogy ettől függetlenül tetszett :)
      Ó, hát igen, imádom a kommenteket olvasni, és legalább akkora öröm másnak írni is, úgyhogy átérzem :) Sajnos vagy nem sajnos ez a sulival jár, nekem sincsen sok időm :') Örülök, hogy ennyivel is hozzájárulhatok ahhoz, hogy jobbak legyenek a napjaid :) xoxo

      Törlés
  10. Amúgy az tökre hasonlít Anna Todd szintén After című blog/könyvére. Mert ott is szintén ez van Liam Harrynek a mostohatestvére..stb. Csak itt Louis a főszereplő ott pedig Tessa aki lány. Szóval most össze vagyok kicsit kavarodva...
    Akkor most ez, hogy van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon hasonlít rá, mert ez ugyanaz, csak Larry változatban. A szükséges dolgok mások csak, például a +18-as részek, nyilvánvalóan. Egy amerikai lány (ha jól emlékszem) kérdezte meg Anna Toddtól még régebben, hogy megcsinálhatná-e Larryben, Anna pedig megengedte. Én az amerikai lányt kérdeztem meg, hogy lefordíthatom-e angolról magyarra, mikor rátaláltam. Remélem így már érthetőbb. Ha mégsem, a köszöntésben, a legelső bejegyzésben beszéltem erről :) Xx

      Törlés
  11. Na szóóval..Először is nagyon sajnálom,hogy csak most jelentkezem.Ígérem ezentúl próbálok rendszeresen kommentelni.
    Na..igazából nem is tudom hol kezdjem...Abban biztos vagyok,hogy gyűlölöm Louis anyját..Komolyan,jobban mint a Matekot...
    Harryt viszont imádom.Hogy beszólt már itt a végén annak a ribizlinek...Hah!Gyerünk Hazza csak így tovább! <3
    Komolyan annyira örültem,hogy minden tök happy meg minden,de ennek a nőnek pont most kellett megjelennie!? Ahhh,annyira utálom....
    Annyira kíváncsi vagyok,hogy Harry mit tett a múltban...Kíváncsi vagyok meg egyben nem is mert ha elmondja és megint szét mennek a Louval hát én esküszöm levágatom magam kopaszra.....
    Habár ebben a blogban annyi a stressz,hogy magától kihullik a hajam..xDD
    Jaaaj kérlek mond,hogy a Lou végig hallgatja Harryt és megérti vagy én nem is tudom...Csak ne ismételje meg magát az a borzalom,mint az előző részekbe...

    ui.: igen megint nevet változtattam,de ígérem ez az utolsó! xD
    a másik pedig sok sikert kívánok a zh-khoz!! :)))) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi probléma, ez mindenkivel előfordulhat :)
      Ezzel szerintem nem vagy egyedül, én se kedvelem őt, hogy finoman fogalmazzak. És ha már jobban utálod, mint a matekot, akkor az mindent elmond :D
      Nehéz nem imádni őt, az a beszólás pedig közönség kedvenc lett, ahogy látom a kommentekből :D
      Sajnos nagyon tudja, hogy mikor kell mindent tönkretennie...
      Hogy mit tett a múltban, kiderül a következő részből, és hát többet nem árulhatok el :')
      Igen, itt könnyen megy a hajhullatás :D
      Végig fogja hallgatni, ennyit mondhatok, a többi kiderül pénteken ;)

      Ui.: A képedről még mindig felismerlek, ne aggódj :D
      Köszönöm szépen :) Xx ♥

      Törlés
  12. Omg!! Annyira imádom ezt a történetet!! :D kikészít mindig :D Louis anyja meg az agyamra megy, annyira irritál az a nőszemély basszus!! Hagyja már békéb Louist! Felnőtt ember! Harry utolsó beszólása mident visz :D
    Sajnálom Harry anyját, annyira jó volt h ilyen jóba lettek, most meg ez a picsa mindent elrontott! Fuuu!!
    És mi volt az előző incidens?? Akarom tudni!!! Jajj, ne szakítsanak már megint vagy jajj, nem akarom, nem lehet, még csak most kapták vissza egymást...
    Várom a kövit!! Neked pedig sok sikert ;) ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, átérzem, én is (többek között) ezért imádom :D Nem vagy ezzel egyedül, őt szerintem mindenki utálja, borzalom, amit művel. Jó, hogy még bírja szegény Louis. Na, igen, kellett oda az a beszólás :D
      Bizony, elég nehéz lehet most Anne-nek, és hogy mennyire romlott el minden, az a következő részekből majd kiderül.
      Azt is megtudhatjátok a következő részből, ígérem :D Azt sajnos nem árulhatom el, hogy pontosan mi lesz, de hamarosan meglátjátok :)
      Pénteken itt lesz, és köszönöm szépen :) Xx ♥

      Törlés