2015. október 31., szombat

Chapter 133

Sziasztok! :)
A zh-im közül négyen már túl vagyok a héten, hála a jó Istennek, ennek örömére itt is a fejezet. Ebből már minden kiderül, és készüljetek fel mindenre. Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek ezek után. És sajnálom, hogy ilyen későn jelentkeztem, sűrű volt a mai napom. Azoknak pedig akik drukkoltak a zh-im miatt, nagyon köszönöm! ♥
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 133
 
Harry szemszöge
Amikor megfordulok, anya a nappaliban áll, egy bögre kávét tartva a kezei között, szemei pedig véreresek.
- Hol voltál? – kérdezem tőle.
- A fürdőszobában – feleli, hangja rekedtes.
- Hogy mondhattad Louis-nak, hogy menjen el? Hogy hagyjon el? – mondom. Tudtam, hogy csalódott lesz, de amikor egyetértett Louis anyjával, az túl sok volt.
- Azért, Harry, mert nem vagy jó neki. Tudod, hogy nem. Nem akarom látni, hogy úgy végezze, mint Diana, vagy a többi.
- Tudod, mi fog történni velem, hogy ha Louis elhagy, anya? Nem hiszem, hogy érted… Én nem tudok nélküle lenni. Tudom, hogy nem vagyok elég jó neki, és megbánom, amit tettem vele, minden egyes alkalommal, amikor ránézek, de jó tudok lenni érte. Tudom, hogy igen – sétálok a nappali közepére. Fel-alá járkálva.
- Harry… soha nem voltál ilyen érzelmes, biztos vagy benne, hogy nem veszed be a saját játékodat most?
- Nem, anya… – próbálok meg nyugodt maradni. – Ez nem egy játék nekem, ezúttal nem. Szeretem őt, tényleg szeretem. Jobban szeretem őt, mint azt el tudnám neked mondani, mert még én se értem. Soha nem gondoltam, hogy tudok vagy fogok így érezni. Minden, amit tudok az az, hogy ő az egyetlen esélyem a boldogságra, ha ő elhagy, soha nem fogok rendbe jönni. Nem fogok, anya. Ő az egyetlen lehetőségem, hogy ne legyek egyedül az életem hátralévő részében. Nem tudom, mi a faszt csináltam, hogy megérdemlem őt, semmit, tudom, de Louis szeret engem. Tudod, milyen érzés, hogy van valaki, aki szeret téged, az összes elbaszott szarság ellenére is, amit teszel? Én semmi sem vagyok hozzá hasonlítva, ő túl jó nekem, és szeret engem. Kibaszottul fogalmam sincs, miért, de szeret. Louis mindig itt van nekem, mindig megbocsát, még akkor is, amikor nem kellene neki, mindig a helyes dolgot mondja, lenyugtat, de kihívást jelent számomra, miatta jobb ember akarok lenni. Tudom, hogy szar ember vagyok, tudom ezt. Olyan sok szarságot csináltam már, de Louis nem hagyhat el engem, nem akarok többé egyedül lenni és soha senkit nem fogok újra szeretni, ő az nekem. Tudom. Ő a legfőbb bűnöm, én pedig örömmel leszek átkozott érte – kifogytam a levegőből, mire befejezem, anyám arca nedves, és mögém bámul.
Megfordulva Louis-t látom meg kezeivel az oldalánál, szemei kitágultak és arca éppen olyan nedves, mint anyáé.
- Kimegyek egy kicsit… hagyok nektek némi egyedüllétet – szólal meg anya, az ajtóhoz sétálva, hogy felvegye a cipőjét és a kabátját. – Kulcsok? – kérdezi. A feje fölött lévő állványra mutatok, mire bólint.
Nincs sok hely, ahová mehet szenteste, főleg a hóban, de most egyedül kell lennem Louis-val. Amint anya az ajtón kívül van, átlépkedem a szobát hozzá.
- Amit mondtál… az imént… komolyan gondoltad? – kérdezi a könnyein keresztül.
- Tudod, hogy igen – mondom neki. Ajkai sarka felkanyarodik, majd átnyúl a köztünk lévő kis helyen, hogy kezét a mellkasomra tegye.
- Tudnom kell, mit tettél – szólal meg.
- Tudom… csak ígérd meg, hogy megpróbálod megérteni…
- Mondd el, Harry.
Bólintok, aztán a kanapéhoz sétálok, ülve kell elmondanom neki ezt a szarságot. Louis leül, és keresztbe teszi a lábát kevesebb, mint kétlépésnyire tőlem.
- Oké… – veszek egy nagy levegőt. Nem tudom, hol a faszban kezdjem.

Louis szemszöge
Harry arca sápadt, és kezeivel megdörzsöli a térdét, mielőtt megszólal.
- Volt egy rossz baráti köröm odahaza, olyanok voltak, mint Jace, azt hiszem… Csináltuk ezt a dolgot… ezt a játékot, azt hiszem. Kiválasztottunk valakit… kiválasztottunk egy személyt egymásnak, és megnéztük, ki tudja először megdugni azt a személyt.
A gyomrom megremeg, Harry pedig folytatja.
- Bárki, aki nyert, megkapta a legdögösebb személyt a következő héten, és pénzről is szó volt…
- Hány hét? – kérdezem sajnálatosan. Nem akarom tudni, de mégis tudnom kell.
- Csak öt hét telt el, ezelőtt a lány előtt…
- Diana – feltételezem.
- Igen… Diana volt az utolsó.
- Mit csináltál vele? – rettegek a válaszától.
- A harmadik héten… James azt gondolta, hogy Martian hazudik, így kitalálta, hogy legyen bizonyíték… – feleli Harry. A használt óvszer jut eszembe, a mellkasom pedig fizikailag fáj. – Nem ugyanaz a fajta bizonyíték… – tudja, hogy mit gondoltam. – Képek… – mondja, mire leesik az állam.
- Képek?
- És egy videó… – vallja be, majd eltakarja arcát hatalmas kezeivel. Egy videó?
- Te felvetted, ahogy szexeltél valakivel? Diana tudta? – tudom a választ. Harry megerősíti, amikor megrázza a fejét. – Hogy tehetted? Hogy tehetted ezt valakivel? – kezdek el sírni.
A ráébredés, hogy egyáltalán nem ismerem Harryt, megüt, és le kell nyelnem a torkomban növekvő epét. Gondolkodás nélkül arrébb csúszok tőle, és látom a fájdalmat szemeiben.
- Nem tudom… csak nem érdekelt. Szórakoztató… volt nekem… vagyis nem pontosan szórakoztató, de nem érdekelt – őszintesége átvág rajtam, és most az egyszer vágyom azokra a napokra, amikor mindent titokban tartott előlem.
- Szóval mi történt Dianával? – hangom rekedt, miközben letörlöm a könnyeket a szemeimből.
- Amikor James meglátta a videót róla… ő maga akarta megdugni őt, és amikor Diana visszautasította őt, mindenkinek megmutatta a videót.
- Úristen. Az a szegény lány – annyira szörnyen sajnálom őt. Szörnyen sajnálom őt azért, amit vele tettek, amit Harry tett vele.
- A videó olyan gyorsan elterjedt, a szülei pedig megtudták, mielőtt véget ért a nap. Az egyházközösségükben ők nagyon nagyok voltak… úgyhogy a hír nem ment jól. Kirúgták őt a házukból, és amikor gyorsan terjedt a hír, elvesztette az ösztöndíját a magániskolánál, ahová mennie kellett volna ősztől.
- Tönkretetted őt – felelem csendesen. Harry tönkretette ennek a lánynak az életét, ahogy egyszer megfenyegetett, hogy tönkreteszi az enyémet. Úgy fogom végezni, mint Diana? Máris olyan vagyok, mint ő? – Azt mondtad, hogy soha nem voltál még szűzzel ezelőtt… – nézek rá.
- Ő nem volt szűz. Már lefeküdt néhány sráccal.
- Ó.
- Ezért küldött anya ide… otthon mindenki tudott róla. Én nem voltam a videóban… vagyis megdugtam őt benne, de nem voltam látható, csak néhány tetoválás a karomon. Nagyjából ez az, amiről ismernek ott most… – feleli.
Forog velem a világ. Felfordul a gyomrom, hogyha arra gondolok, hogy Harry bárki mással van, és a kép nem tűnik el a fejemből.
- Mit mondott Diana, amikor megtudta, hogy mit csináltál?
- Azt mondta, hogy belém szeretett… és megkérdezte, hogy maradhat-e az én házamban, amíg talál valami más helyet, ahová mehet.
- Megengedted neki?
- Nem.
- Miért?
- Mert nem akartam, nem érdekelt.
- Hogyan tudsz ilyen közönyös lenni ezzel kapcsolatban? Nem érted, hogy mit tettél vele? Ő beléd esett, te meg megvezetted őt. Szexeltél vele, amit felvettél, megmutattad a barátaidnak, ő pedig elvesztette az ösztöndíját és a családját miattad! Aztán még annyira sem könyörültél meg rajta, hogy megengedd neki, hogy veled maradjon, amikor sehová sem tudott menni? – kiabálom, majd felállok. – Hol van most? Mi történt vele?
- Nem tudom. Nem érdekelt, hogy megtudjam.
Ennek az egész dolognak a leghátborzongatóbb része az, hogy milyen nemtörődöm és közönyös ezzel kapcsolatban. Ez undorító.
Látom a mintát itt, látom a hasonlóságokat Diana és köztem. Én sem tudtam sehová sem menni Harry miatt. Nincs kapcsolatom az anyámmal Harry miatt. Beleestem, miközben ő valami beteg játékra használt engem. Harry feláll velem, de néhány lépés távolságot tart köztünk.
- Ó, Istenem… felvettél engem… ugye? – az egész testem elkezd remegni.
- Nem! Baszki, nem! Soha nem tenném ezt veled! Louis, Istenre esküszöm, hogy nem tettem. Mindent erre tettem fel.
Tudom, hogy nem kellene, de elhiszem, hogy nem tette.
- Mennyien vannak még?
- Mennyien vannak még mi?
- Mennyit vettél fel?
- Csak Dianát… amíg ide nem jöttem.
- Újra megtetted! Mindenek után, amit azzal a szegény lánnyal csináltál, újra megtetted? – ordítom.
- Egyszer… Dan testvérével – feleli. Dan testvére?
- A barátod Dan?
- Igen…
- Ez az, amire Jace gondolt, amikor verekedtetek! – ennek most már van értelme. Teljesen el is felejtettem Dan és Harry verekedését. Jace célozgatott valami korábbi feszültségre kettejük között, de nem gondoltam bele túl sokat akkor, túlságosan elvonta a figyelmemet az, hogy Harry a szart is kiveri Danből. – Miért csináltad ezt, hogyha Dan a barátod volt? Mindenkinek megmutattad?
- Nem, senkinek nem mutattam meg. Kitöröltem, miután megbizonyosodtam, hogy Dan tud róla. Nem tudom, miért tettem igazából. Dan azt mondta, hogy maradjak távol a testvérétől, amikor először közénk hozta, és ettől meg akartam őt dugni, csak hogy felidegesítsem Dant. Ő amúgy is egy fasz, Louis.
- Hogyhogy nem látod, mennyire elcseszett ez?! Mennyire elcseszett vagy? – kiabálom.
- Tudom, hogy az! Tudom ezt, Louis!
- Azt hittem, a fogadás volt a legrosszabb dolog, amit tettél… de ó, Istenem, ez még rosszabb.
Ez közel sem bánt annyira, mint amikor megtudtam Zayn és Harry fogadását, de ez undorító, visszataszító, és megkérdőjeleztet velem mindent, amit gondoltam, hogy tudok Harryről. Tudtam, hogy ő nem tökéletes, messze van ettől, de ez a gyalázatnak egy teljesen új szintje.
- Ez az egész előtted volt, Louis, ez a múltam. Kérlek, hagyd, hogy ez így is maradjon. Nem ugyanaz az ember vagyok most, te egy jobb emberré tettél – kéri.
- Harry, téged még csak nem is érdekel, hogy mit tettél velük! Nincs is bűntudatod, ugye?
- De igen.
- Csak azért, mert most már tudom.
Nem vitatkozik.
- Nem törődtél velük, nem törődtél senkivel!
- Igazad van! Nem érdekel, őszintén mindenkit leszarok, kivéve téged! – kiabálja vissza.
- Nem tudom, mit gondoljak erről az egészről… ez túl sok, Harry! Még nekem is, a fogadás, a lakás, a veszekedések, a hazugságok, hogy újra együtt vagyunk, az anyám, a te anyád, a karácsony, ez kibaszottul túl sok. Nem is kapok esélyt arra, hogy fellélegezzek ezek között a… a káoszok között. Amint túllépek egy dolgon, jön egy másik. Isten tudja, mi mást csináltál még! Egyáltalán nem is ismerlek, ugye? – sírom.
- De igen, ismersz, Louis! Tényleg ismersz engem. Az nem én voltam, ez vagyok én. Most már ez vagyok én. Szeretlek, bármit megteszek érted, érted, hogy lásd, ez vagyok én. A férfi, aki jobban szeret téged, mint a lélegzést, a férfi, aki esküvőkön táncol veled és figyel téged, ahogy alszol, a férfi, akinek a napja nem kezdődhet el, amíg meg nem csókolsz, a férfi, aki inkább meghalna, mint hogy nélküled legyen. Ez vagyok én, ez az, aki én vagyok – szemei csillognak, én pedig meg vagyok hatódva szavaitól. – Kérlek, ne hagyd, hogy ez tönkretegyen minket, kérlek, bébi – lép felém, mire hátrálok. Képesnek kell lennem arra, hogy gondolkozzak.
- Nem tudok tisztán gondolkozni, szükségem van egy kis időre. Át kell gondolnom ezt az egészet. Ez túl sok nekem most – mondom neki.
- Oké… oké… szánj időt a gondolkozásra – megkönnyebbültnek tűnik.
- Távol tőled – magyarázom meg.
- Nem…
- Igen, Harry, nem tudok tisztán gondolkozni a közeledben.
- Nem, Louis, nem mész el – parancsolja.
- Nem fogod megmondani nekem, hogy mit teszek vagy mit nem – csattanok fel. Harry felsóhajt, majd ujjait eltemeti a hajában, erősen meghúzva a hajhagymáknál.
- Rendben… rendben… Hadd menjek el akkor én. Te maradj itt.
Vitatkozni akarok, de tényleg nem akarok elmenni. Elegem van már a hotelszobákból, holnap pedig karácsony. Fogalmam sincs, mi fog történni, mielőtt Kenéknél kell lennünk. Ez katasztrófa. Hogyan kellene mosolyognom és társasági életet élnem, amikor az imént zúdult rám ez a sok információ?
- Visszajövök reggel… kivéve, ha több időre van szükséged – feleli, felveszi a cipőjét, aztán a kulcsok tartójához nyúl, mielőtt eszébe jut, hogy az anyja elvitte az autóját.
- Vidd az enyémet – mondom. Harry bólint, és felém sétál. – Ne – teszem fel a kezeimet magam elé, mire a homlokát ráncolja.
Besétál a hálószobába, én nem követem őt. Amikor visszatér kevesebb, mint két perccel később, fel van öltözve és a kezében van a pénztárcája.
- Kérlek, ne feledd, hogy szeretlek, és hogy már megváltoztam – feleli még egyszer, mielőtt egyedül hagy a lakásban.

27 megjegyzés:

  1. Waa..elsooo ( szamitasaim szerint)...ur isten szegeny Louis, szegeny lany..Harry, hogy tehette ezt? :O Hihetetlen..De en erzem, hogy megvaltozott es tenyleg szereti Louist..es igen megint veszekedtek..nem is ok lennenek..nagyon joo lett..imadom..tenyleg nagyon joo:DD varom a kovit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ügyes :) Én is alig akartam elhinni, mikor először olvastam, de sajnos ez történt a múltban, ezt el kell fogadnunk. És szerintem jól érzed, egyet is értek veled. Hát igen, náluk elmaradhatatlan a veszekedés :'D Örülök, hogy azért tetszett, és jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
  2. oh szent egek Harry... hát ez... tudtam, hogy durva lesz meg minden... és megértem Louist is, de ajj, nem akarom ezt... most békültek ki, megint idő kell.. jó tudom, erről szól a blog, de akartam még kicsit élvezni a boldogságukat na :D
    Ez szörnyű dolog volt Hazzától, de tényleg igazán szereti Louist! és hiszem, hogy ha kicsit is, de meg tud változni! (persze tudom, hogy a veszekedés soha nem marad el köztük, de nem is ők lennének, ha nem kapnának valamin össze), mégis kell a cukiság :D
    A lényeg a lényeg, hogy imádtam, és remélem, hogy nem kell sok szünet Louisnak, mert itt a karácsony bakker!! :D És Harry szereti!!! <3 <3 jajj, nagyon várom, hogy mi lesz a köviben!! Kell!!
    Puszi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, átérzem, én is kész voltam azon, hogy most békültek ki egy durva dolog után, erre most megint veszekedés van, ráadásul egy még durvább dolog miatt. Szörnyűek :D
      Így van, régen tényleg más ember volt, aki csinált hülyeségeket, azóta viszont itt van neki Louis, aki miatt/akiért próbál megváltozni pozitív irányba. Pontosan, kell a sok veszekedés mellett a cukiság is :D
      Örülök, hogy tetszett, a következőből pedig majd kiderül, mennyi idő kell Louis-nak. Jövőhéten hozom az újat :) Xx ♥

      Törlés
  3. Elsősorban gartulálok a 4zh megírásáért! Ugyes vagy! viszont rátérek a részre..a szivem szakadt meg mikor olvastam,hogy tehette ezt Harry?! El sem mertem képzelni mi lesz ebben a részben,de nem ilyen durva dologra számítottam! De Louis talán remélem megtud bocsájtani Harrynek,végülis milyn szép monológot elmondott Anne-nek Harry!! Azon is elpityeredtem,hogy nekem soha senki nem fog ilyet mondani,de Louis örülhet(többé-kevésbé),hogy Harry ilyet mondott;evvel is simét bizonyította szerelmének hogy szereti.
    Visszatérve Dianára,azért ekkora átverés,még Harrytől is aljas. Hogy élvezheti ezt valaki? Hogy tud ez neki örömet szerezni? De talán annyi pozitívum van benne,hogy már nem csinálja(ugye kivéve az a Louis-os dolog......),de ez sem mentség! Tönkre tette annak a lánynak az életét...örökre..
    Azért titkon remélem Louisnak nem kell sok idő gondolkodni,mert én pusztulok bele,hogy ők külön vannak! :)
    De bizok annyira a szerelmükben,hogy őket képtelenség elválasztani!
    Tény és való hogy Harry egy 180 fokos változáson megy/ment keresztül,Louis által,aminek nagyon örülök! A veszekedések nélkül nem is ők lennének,de ez már hozzájuk tartozik...viszont nem sokáig tartott a boldogság,de ez már a kezdetektől így van,ami nem hiszem hogy változik..
    Azt akarom,hogy soha ne legyen vége ennek a blognak,az életem részévé vált,komolyan nem tudom mi lesz ha vége lesz..úgy igazán vége...de viszont az hajt a végéig,hogy megtudjam mi lesz a kettejük kapcsolatával *-* de ez még messze van!!
    amugy a rész nagyon jó,kivéve egy-két részt :D
    azonkív=ul imádtam és ismét jol osszehoztad! Valahogy mindig tudsz ujat irni vagy csak változtatni(idk hogy miben,de mindig mást érsz el a csodás fordításoddal) :D :*
    Ennyi lenne,köszi a részt,és várom már a kövit!!!
    puszi,Viki T. Rajongód!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, remélhetőleg mind sikerült is :) Átérzem, tényleg, én is alig akartam elhinni, mikor először olvastam. Jaj, az a monológ a kedvencem az egész fejezetben, imádtam fordítani is. Ó, nyugodj meg, szerintem ilyet nekem se fog mondani soha senki, de hát ez van :')
      Ezzel egyet kell értenem, és csak azért nem haragudtam Harryre annyira, mert tudom, látom, hogy mennyit változott Louis-ért, és már egyáltalán nem az az ember, aki régen volt. Később még lesz szó Dianaról, akkor ki fog derülni, hogy mi is történt vele utána, ennyit mondhatok.
      Ez a következőből ki fog derülni :)
      Hát sajnos vagy nem sajnos csak megerősíteni tudlak, ez nem fog változni, mindig veszekednek, aztán kibékülnek, csak a körülmények változnak. De ez van, így kell őket elfogadni.
      Ó, hidd el, nagyon messze van még a vége, úgyhogy sokáig az életed része is marad ez a blog :D Egyébként megértem, szerintem én is ezért nem vettem még rá magamat, hogy elolvassam angolul a végét :D
      Örülök, hogy tetszett, annak meg végképp, hogy így gondolod, köszönöm szépen! ♥ Jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
  4. azzzzztaaa k***** .......Na Ez az amire egyáltalán nem számítottam. Harry megint alkotott..... Mondtam már hogy utálom Louis anyját? Nem? Na akkor most mondom! Utálom az a nőt!!! :'DDDDD elvagyok:P Egyébként nagyon jó lett ez a rész (is) ! alig várom a kövit! *---------*
    xX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát azt elhiszem, hogy nem számítottál erre, én is nagyon meglepődtem, mikor először olvastam. Ó, igen, azt a nőt mindenki utálja :D Örülök, hogy tetszett, nemsokára hozom az újat :) Xx

      Törlés
  5. Ahhh nem igaaaz! Miért? Ez a kérdés foglalkoztat a legjobban. Miért tette ezt Harry? Az elején olyan aranyos volt, úgy áradozott Louis-ról. Aztán meg, akkor is áradozott, de hogy tehet tönkre embereket így? ahjjj. Imádom Harry-t tényleg, de ez most kicsit szarul esett. Kicsit megnyugodtam, hogy Harry mit érez Louis iránt. De most hogy fogom kibirni a kövi részig? :O Amúgy meg imádtam a részt. Siess a kövivel *---*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Küldök neked egy díjat is: http://the-new-life-larry-stylinson.blogspot.hu/2015/11/dij.html

      Törlés
    2. Nos, igen, ezt elég nehéz megérteni, talán azzal lehetne magyarázni, hogy ők, az a baráti kör, élvezte ezt csinálni vagy nem is tudom, Harry pedig ugye még nem ismerte Louis-t, aki szerencsére mindent megváltoztatott. Annak viszont örüljünk, hogy Harry így érez Louis iránt :) Hát remélem, sikerül kibírnod, örülök, hogy tetszett, és pénteken hozom :) A díjat pedig köszönöm szépen, a héten mindenképp kiteszem a másik blogomra :) Xx

      Törlés
  6. Hi-hi drága ^_^ ♥
    Annyira sajnálom, amiért nem írtam az előzőhöz.. A szünet első felét a nagyszüleimnél töltöttem, ahol ugye nincs wifi, a mobilnetem pedig beadta a szolgálatot. Bár már szerdán hazaértem, aznap rengeteg dolgom volt, csütörtökön szocializálódtam egy kicsit, mert csaknem egy hete nem találkoztam a barátaimmal, tegnap pedig tanultam (a törit még ma is, mert egyszerűen nem akar megmaradni a fejemben -,-), mert néha azt is kell :D Nem is tudom miért magyarázkodom, de így már nem érzem magam akkora.. nem is tudom mi a jó szó arra, amit az utóbbi időben nálad leműveltem.. Lassan minden kezd a helyére állni körülöttem, így a következő részeknél már remélhetőleg én is a helyemen leszek, nem szeretnék több kihagyást és/vagy késést :) (Remélem jól sikerülnek majd a zh-id, innen is szorítottam ;) ♥)
    A rész vége felé közelítve úgy voltam vele, ha eddig nem sírtam, azt a pár mondatot simán kibírom. Nem jött össze. Egy jó ideig a végigolvasás után is szökőkutasat játszottam, úgy ömlöttek a könnyeim, egye azt a fránya érzékeny szívemet.. Nem hiszem el, most békültek ki, de máris összevesztek. Jól mondta Louis, egy lélekzetvételnyi időnk sincs mellettük, mindig van valami gubanc, vagy amikor épp nincs, akkor meg azért aggódunk, hogy mit fognak megint elcseszni. Nagyon szeretem őket, de ez már nekem is sok. Mikor lesz végre minden rendben? Miért kell azt a kis jót is elrontani, amit nagy nehezen összekapartak? Mindig közbevág valami, és ők mindig beleesnek abba a hibába, hogy engednek annak a bizonyos valaminek. Az író komolyan ennyire kínozni akar? Nem elég neki a maga baja, az én idegeimet is szét akarja cincálni? Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ez csak egy rossz időszak, csak szenvedteti kicsit a drágáimat, de később minden visszaáll a normális kerékvágásba. Végülis nem hiába van következő évad, abban remélhetőleg már minden okés, ugye? Kérlek nyugtass meg ezzel, nem bírok már többet, és ők sem :/
    Harry tényleg ilyen volt? Miért tette őt boldoggá, ha mások életét tette tönkre? Nem gondolt bele, hogy az amit tesz, hogyan esik az embereknek? És még egy kis bűntudata sincs, nyugodtan kijelenti ezt az egészet... Annyira sajnálom Dianat, biztos vagyok benne, hogy nem ezt érdemelte. Ő csak azt akarta, hogy szeressék, gondolom senki sem számít egy ilyenre.. Remélem ő csak egy kis része volt Harry múltjának, és a későbbiekben nem bukkan fel, nem kell még több megveszekednivaló.
    Igaza volt Louisnak, át kell egy kicsit gondolnia egyedül, újra lejátszania a fejében, hogy a végén jó döntést hozzon, akármennyire is esett ez most rosszul Harrynek. Mondjuk egy ilyen szép szerelmi vallomás után csak jó jöhet ki a dologból ;) De most komolyan, legalább egy köszönömöt mondhatott volna vagy valamit :'D És teljesen megértem, hogy időre van szüksége, de megölelhette volna mielőtt elmegy, nem halt volna bele.. Na mindegy, a következő részekben majd pótolják, nagyon ajánlom nekik ;) Nos, ennyi lettem volna, ha minden jól megy és nem tűnök el megint rejtélyesen ki tudja mennyi időre (meg nem engedem még egyszer magamnak :D), akkor 'találkozunk' a következő résznél, addig is a legjobbakat ^_^ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága! :)
      Semmi probléma, elhiszem, hogy el voltál foglalva a szünetben, így hogy leírtad pedig tényleg volt fontosabb dolgod is :) Örömmel hallom, hogy kezdenek helyreállni a dolgaid, nagyon helyes, a zh-immal kapcsolatban pedig én is remélem, és köszönöm! :) ♥
      Teljesen megértem, hogy elérzékenyültél, az elején attól a gyönyörű monológtól, aztán meg mindentől lehetett már. Pontosan, mindig van valami, amin összevesznek, vagy ami miatt összevesznek, szörnyűek. Nagyon szeretném azt mondani, hogy a 3. évad már nyugalmasabb lesz, mint ez vagy az első, de sajnos nem :( Sőt, talán még rosszabb, legalábbis én a 3. évadnál törtem össze elég rendesen, pedig nem igazán szoktam ilyet. Szóval nem árt előre felkészülni rá.
      Sajnos ilyen volt, de ez is ki fog derülni később pontosabban, 1-2 rész, ha jól emlékszem. Dianával kapcsolatban pedig annyit mondhatok, hogy nagy bajt nem fog okozni ;)
      Hát nem fog ártani neki egy kis nyugalom, hogy átgondolja a dolgokat, szerencsére ezt Harry is elfogadta. Igen, a végén lehetett volna valami, egy ölelés vagy akármi, de hát ez van :D Úgy legyen, találkozunk jövőhéten :) Xx ♥

      Törlés
  7. Nagyon jó várom a kövi részt.Igazság szerint ma kezdem a blogodat vagyis az első kötetével és egyszerűen nem tustam leteni anyira jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy ennyire megszeretted a történetet. A következőt pedig pénteken hozom :) Xx

      Törlés
  8. Na ne!
    Baszki! Ezt nem teheti Lou! Harry szívből szereti őt! Remélem gyorsan kibekulnek, nem birja el a szívem ezt. De miert tette ezt Harry? Elolvastam, hogy mit mondott, de még mindig nem értem meg.
    Nagyon várom a következőt!
    xoxo, Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan vissza fog jönni Harry, ennyit elárulhatok :) Az pedig, hogy miért tette ezt Harry, 1-2 részen belül ki fog derülni még inkább ;)
      Pénteken itt lesz :) Xx

      Törlés
  9. Mi mi mivan ?????? Várj áááa
    Ez durva de èn Hazz oldalán állok megváltozott az a múlt a keserűbès szörnyű múltja ami megismètlődött de nem ugy vèződött :( mert megvaltozott igazán szerelmes lett hajlando volt jo lenni kedves lett ugymond kibèkült Kenèkkel ès Liammel is már nincs jóba Jacekkel ès Nancyvel ah nem latja Louis hogy megválltozott :( èrte miatta ne gondolkodjon túl sokáig beszèljen az anyjával ès maradjon Harryvel mostmár mindent tud ès kèsz !!!!!!!!!!
    Wááá kivagyok :/
    Ès függővèg :p
    Varom a kövit
    Puszi: Meli❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hála Istennek, ennek nem olyan lett a vége, mint legutóbb. Most lesz egy kis nyugalma Louis-nak, ő is átgondolhatja ezeket, aztán majd kiderül, hogyan dönt, csak ennyit mondhatok :)
      Az a függővég elmaradhatatlan :'D
      Pénteken hozom :) Xx

      Törlés
  10. Ohh te jó ég :O
    Amikor Harry elmondja az anyjának mennyire szereti Louist, azon elolvadtam *-* főleg amikor kiderült, hogy Lou egész végig ott állt mögötte.
    Mondjuk azután már annyira nem volt édes a sztori :D.
    Remélem Louis hamar feldolgozza és nem fog haragudni Harry-re.
    Már nagyon várom a kövit :) xx

    -Fufu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát igen, azt a részt imádtam fordítani :3 Ó, igen, az volt a hab a tortán :D
      Sajnos nem, elég rendesen kaptunk mit feldolgozni :D
      Egy kicsi időre szüksége lesz, de nem sokra, ennyit mondhatok ;)
      Pénteken itt lesz :) Xx

      Törlés
  11. Hali:)
    Végre tudtam most időben kommentelni xD
    Igazából nem mondok újat azzal,hogy megint felcseszett ez a rész...Itt már megszokott....Dee ahjj mááár...Ha megint annyit lesznek külön egymástól én esküszöm,hogy lefutom a maratont...Hát ez már nem állapot komolyan mondom xddd
    Nagyon remélem,hogy a Lou normálisan átgondolja ezt az egészet...Hisz azt is saját füléve hallotta amit Harry az anyukájának mondott...Szóval reménykedem..Hisz a remény hal meg utoljára:DD
    Nos mivel ez a blog teljesen kikészít idegileg megyek és beveszem a gyógyszereimet..mind a 26-ot..
    További szép hetet!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Teljesen időben vagy, ne aggódj :D
      Igen, sajnos vagy nem sajnos ennél a fanfic-nél teljesen megszokott, hogy szó szerint megőrülünk, de hát ez van, ezért is szeretjük ezt a sztorit :D Annyit nem lesznek külön, ennyit mondhatok :)
      Át fogja gondolni, azt hiszem a következő részben, úgyhogy ez mindjárt kiderül, és igen, reménykedjünk :D
      Ezen egy jót nevettem, de azért remélem, majd le is tudsz róluk szokni, ha majd egyszer vége lesz a történetnek :D
      Köszönöm, megvolt, remélem neked is :) Xx

      Törlés
  12. szia! :D
    (már 1 hete elolvastam a részt, de csak most kommentelek, brafo nekem)
    szóóval.. úr isten. az nagyon édes jelenet volt, mikor Harry elmondta az anyjának, hogy mennyire szereti Louist..*-* és Louis ott állt, és hallotta, istenem :'3
    aztán amiket mesélt Haz.. kicsit sokkoló volt, én is azt hittem Louisval együtt, hogy az volt a legdurvább, amit vele tett, de nem..:o
    aztán a végén, amikor már úgy volt, hogy Louis elmegy, mondom NEM NEM NEM. megnyugodtam, hogy inkább Harry ment el, mert ha Louis megy el abból a házból, akkor az kínszenvedés, mire oda visszajut.. xD
    mindig az van, hogy amikor kibékülnek, és happy van, akkor valamin összevesznek... ezen besírok. :'D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      (Nem probléma, a lényeg, hogy végül írtál :D)
      Igen, nekem az volt a kedvencem ennél a fejezetnél, imádtam is fordítani :3
      Átérzem, én is nagyon meglepődtem, mikor először olvastam...
      Na, igen, én is azért drukkoltam, hogy csak Louis ne menjen el, mert akkor biztos, hogy valami még közbejön, azt meg már nem élnénk túl :D
      Hát sajnos mindig ez van náluk, és a 3. évadra meg már pont elege van ebből az embernek, de hát mit tehetünk... :D Xx

      Törlés
  13. Szerintem cuki rèsz lett... :'D najó okè...
    Harryagyfasz... de nem tudom elitèlni, hisz olyan èdes, Louis drágám meg most olyan nem is tudom milyen volt, fura... de am örülök mert lesz Liamnál Kariii! :D Tuti kibèkülnek a jómadarak... tudom ám.. ja ès mèg egy dolog: Mindenki más pènteken: Jeeah holnap nincs suli! Èn pènteken: Yees, ma van After!!! Kb :D

    xxx Heni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majdnem meglepődtem :DD
      Igen, én sem tudtam Harryre annyira haragudni, mint amennyire kellett volna vagy megérdemelte volna, Louis-nak meg lehet ez már kicsit sok volt... Ó, bizony, mindjárt karácsony... ;) Na, ezen jót nevettem, de teljesen igazad van :D Xx

      Törlés