2015. november 27., péntek

Chapter 137

Helló! :)
Már hoztam is a fejezetet, ami eléggé... feszült majdhogynem egészen végig. Most megint jön a szokásos őrület, úgyhogy kíváncsi vagyok a véleményetekre. Az elején van, hogy hogyan csinálja meg Louis a haját, quiff-be, erre nem igazán találtam magyar szót, úgyhogy csak írjátok be a google-ba, és egyből megértitek, milyen az :) Azt hiszem, most nincs más mondanivalóm, nem is húzom az időt :D
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 137

Úgy döntök, hogy ma a homlokomba fésülöm a hajamat, hogy kipróbáljak valami mást, de furcsán néz ki, úgyhogy végül quiff-be csinálom meg, mint mindig. Túl sok időt veszek igénybe, hogy elkészüljek, ami valószínűleg azért van, mert közeledik az idő a távozáshoz. A fürdőszobában lévő párából, amikor először beléptem, tudom, hogy Anne már lezuhanyozott, ami jó, mert nem fogom elfoglalni előle a fürdőszobát. Ideges vagyok a mai nap miatt, és hogy hogyan fog menni. Remélem, Harry a legjobban fog viselkedni, vagy legalább megpróbál.
- Élsz még? – hallatszik át Harry hangja az ajtón.
- Igen, majdnem kész vagyok – válaszolok, aztán még egyszer megmosom a fogamat, mielőtt kilépek a fürdőből.
- Gyorsan lezuhanyozok, aztán mennünk kell, ha még mindig apámhoz akarsz menni – mondja Harry, amikor belépek a szobába.
- Oké, felöltözök, amíg a zuhanyzóban vagy.
Miután elhagyja a szobát, a szekrényhez sétálok és kiveszem a fekete öltönyt, amit azért vásároltam, hogy ma felvegyem. A fekete anyag vastag. Visszaveszem a nyakláncot a komódról, majd felteszem. Minden egyes alkalommal megremeg a gyomrom, amikor elolvasom a tökéletes szavakat.
Nem tudom eldönteni, hogy milyen cipőt húzzak, ha öltönycipőt veszek fel, valószínűleg túl elegánsan fogok kinézni. A fekete Vans mellett döntök, aztán várok Harryre, hogy kijöjjön a zuhanyzóból. Percekkel később kinyitja az ajtót, csak egy törölközőt kötve a dereka körül. Ó. Nem számít, hányszor látom őt, még mindig eláll a lélegzetem a látványára. Harry félmeztelen testére bámulva nem értem, hogy a tetoválások eddig hogyhogy nem tetszettek.
- Szent szar – mondja, miközben szemei fel-le pásztázzák a testemet.
- Mi az?
- Te hihetetlenül… ártatlannak nézel ki.
- Ez jó vagy rossz? Karácsony van, nem akartam illetlenül kinézni – magyarázom meg, bizonytalanul, hogy mit választottam felvenni.
- Jó. Nagyon jó – nyelve átsiklik az alsó ajkán, nekem pedig el kell néznem, mielőtt elkezdünk valamit, amit nem kellene befejeznünk. Nem most legalábbis.
- Köszönöm. Te mit veszel fel?
- Amit mindig szoktam.
- Ó.
- Nem öltözök ki ahhoz, hogy átmenjek apám házába.
- Tudom… talán felvehetnéd azt az inget, amit anyukád vett neked karácsonyra? – ajánlom még akkor is, ha tudom, hogy nem fogja.
- Ez nem fog megtörténni – feleli, majd elsétál, hogy levegye a fogasról a farmerét. Az akasztó leesik a földre, Harry meg otthagyja. Úgy döntök, hogy nem mondok semmit, helyette elsétálok a szekrénytől, miközben Harry törölközője a padlóra esik.
- Kimegyek anyukádhoz – mondom neki, és megpróbálom kényszeríteni magamat, hogy ne nézzek le a testén.
- Ahogy gondolod – vigyorogja, én pedig elhagyom a szobát.
Amikor megtalálom Anne-t a nappaliban, piros egybe szoknyát és fekete magas sarkút visel, egészen más a tőle megszokott melegítőtől.
- Olyan gyönyörűen nézel ki – mondom neki.
- Biztos vagy benne? Túl sok a sminkkel meg mindennel együtt? – kérdezi idegesen.
- Nem, egyáltalán nem. Nagyszerűen nézel ki – biztosítom őt, tényleg nagyon jól néz ki.
- Nem az, hogy érdekel, tényleg, csak nem akarok rosszul kinézni, amikor meglátom az ex-férjemet annyi év után – mosolyodik el.
- Biztosan nem nézel ki rosszul – mondom neki, mire elmosolyodik.
- Készen vagytok? – kérdezi Harry, amikor csatlakozik hozzánk a nappaliban.
Haja még mindig nedves, de valahogy sikerül tökéletesen kinéznie. Teljesen feketében van, beleértve a fekete Converse-t, amit Seattle-ben viselt. Elfelejtettem elmondani neki, mennyire tetszenek. Harry megfogja a táskát, amelyben az ajándékok vannak, majd az ajtóhoz áll, várva Anne-re és rám.
- Miért vagy ennyire kiöltözve? – kérdezi az anyjától útközben lefelé a liftben.
- Ünnep van, miért ne lennék?
- Csak furcsának tűnik, hogy…
- Anyukád gyönyörűen néz ki, Harry. Én éppen úgy kiöltöztem, mint ő – szakítom félbe Harryt, mielőtt mond valamit, ami tönkreteszi az anyja napját.
Az út alatt mindenki csendben van, még Anne is. Meg tudom mondani, hogy ideges, és jogosan. Hihetetlenül ideges lennék, ha a helyben lennék. Ahogy egyre közelebb érünk Ken házához, egyre idegesebb leszek. Tényleg csak egy nyugodt ünnepet akarok.
- Fázol? – kérdezi Harry, miközben az autópályára kanyarodik.
- Egy kicsit – mondom neki. Felveszi a fűtést, az autóban pedig marad a csend.
Amikor Harry Ken házához kanyarodik, Anne-nek eláll a lélegzete.
- Ez a háza? – tátja el a száját.
- Aha. Mondtam, hogy nagy – feleli Harry, aztán leállítja a kocsit.
- Nem hittem, hogy ilyen nagyra gondoltál – mondja csendesen Anne.
Harry éri el először a járdát, így megvárja Anne-t és engem, mielőtt felsétál a lépcsőn, ami a hatalmas házhoz vezet. Látom a nyugtalanságot az arcán, ahogy megnyomja a csengőt. Kezét az enyémbe veszem, hogy megpróbáljam megnyugtatni őt, ő pedig egy kicsi, de észrevehető mosollyal néz le rám.
Karen nyitja ki az ajtót egy barátságos mosollyal. Harry sétál be először Anne-nel, én mögötte megyek, kezemmel még mindig az övében.
- Köszönöm, hogy eljöttetek – szólal meg. Először Anne-t közelíti meg. – Helló, Karen vagyok. Annyira örülök, hogy találkoztunk. Nagyra értékelem, hogy eljöttél – Karen teljesen nyugodtnak látszik, de már elég jól megismertem őt ahhoz, hogy tudjam, nem ez a helyzet.
- Anne vagyok, én is örülök, hogy találkoztunk – feleli Anne.
Ken csatlakozik hozzánk a nappaliban, majd megáll léptében az ex-felesége látványára. Én Harryhez hajolok, és remélem, Liam elmondta Kennek, hogy jövünk.
- Helló, Ken – Anne hangja erős.
- Anne… wow… helló – dadogja.
Anne elégedettnek tűnik Ken reakciójával, és bólint egyet.
- Máshogy… nézel ki – mondja Anne.
Megpróbáltam elképzelni, hogy nézett ki akkoriban Ken, véreres szemek az italtól, izzadt homlok és sápadt arc, de képtelen vagyok.
- Igen… te is – feleli.
A kínos feszültségtől szédülök, és nagyon megkönnyebbülök, amikor Liam csatlakozik hozzánk.
- Nagyszerűen nézel ki – dicsér meg engem, aztán egy ölelésbe von. Harry fogása a kezemen szorosabb lesz, de sikerül elhúznom tőle, úgyhogy meg tudom ölelni Liamet.
- Te is nagyon jól nézel ki, Liam – mondom neki.
Kék nadrágot és fehér inget visel fekete nyakkendővel. Harry a derekam köré fonja a karját, majd visszahúz magához, közelebb, mint ezelőtt. Liam a szemét forgatja Harryre, aztán Anne-hez fordul.
- Helló, asszonyom, Liam vagyok, Karen fia. Nagyszerű, hogy találkoztunk – feleli udvariasan.
- Ó, kérlek, ne hívj asszonyomnak – nevet fel Anne, és folytatja. – Én is örülök, hogy találkoztunk. Louis már sokat mesélt rólad – mondja neki.
- Csak jó dolgokat, remélem – mosolyodik el Liam, mire Anne bólint.
- Többnyire – ugratja Anne.
Úgy tűnik, Liam bája enyhített egy kicsit a szobában lévő feszültségen.
- Éhesek vagytok már? Vagy várnunk kellene még az evéssel? – kérdezi a csapattól Karen. Senki nem válaszol, Harry pedig lenéz rám.
- Ehetünk most – felelem, mire Karen elmosolyodik.
Mindenki az étkezőbe sétál, és nem lepődöm meg, hogy az asztal tökéletesen meg van terítve. Szépen elrendezett ételek táljai borítják az asztalt. Egy hatalmas asztaldísz tele virágokkal és díszek vannak középen, minden tökéletesen néz ki. Karen mindig csodálatos házigazda.
- Kér valaki italt? Van egy nagyon finom vörösborom a borospincében – mondja Karen. Arca elpirul, ahogy rájön, mit kérdezett az előbb. Az alkohol határozottan egy érzékeny téma ebben a családban.
- Tulajdonképpen én szeretnék – mosolyodik el Anne.
Karen eltűnik, majd visszatér egy kinyitott üveg vörösborral. Elgondolkozom azon, hogy kérek egy pohárral, hogy lenyugtassam a kellemetlen érzést a gyomromban, de ellene döntök. Mindannyian helyet foglalunk, Anne Liam mellett, és senki sem szól egy szót sem, miközben megtöltjük étellel a tányérokat.
Liam szemkontaktust létesít velem, és meg tudom mondani, hogy azon vitatkozik magával, beszéljen-e vagy sem, egy kis bólintással ajándékozom meg. Nem akarom, hogy nekem kelljen megtörni a csendet. Eszek egy falatot a sonkából, Harry pedig a combomra teszi a kezét.
- Szóval mit gondolsz eddig Amerikáról? Először vagy itt? – kérdezi Liam Anne-től.
- Igen, először jöttem ide. Tetszik, nem akarnék itt élni, de tényleg tetszik. Tervezed, hogy itt maradsz Amerikában, amikor befejezed a sulit?
- Még nem vagyok biztos benne, a barátnőm New Yorkba költözik a jövőhónapban, úgyhogy ez attól függ, ő mit akar csinálni – feleli.
Önzőn remélem, hogy Liam nem költözik egyhamar New Yorkba.
- Én örülni fogok, amikor Harry végez, mert akkor hazaköltözhet – mondja Anne, mire a tányéromra ejtem a villámat. Minden szem rám szegeződik, én pedig bocsánatkérően elmosolyodom, mielőtt visszaveszem az evőeszközt.
- Visszaköltözöl Angliába, miután lediplomáztál? – kérdezi Liam Harrytől.
- Igen, persze – válaszol Harry nyersen.
Még semmilyen tervről nem beszéltünk az egyetem után, de az, hogy Harry visszaköltözik Angliába, egyszer sem futott át az agyamon. Ezt később meg kell beszélnünk, nem mindenki előtt.
- Ó – feleli Liam, egyenesen rám nézve.
- Szóval… hogy tetszik Amerika, Ken? Tervezed, hogy véglegesen itt maradsz? – kérdezi tőle Anne.
- Igen, tervezem. Imádok itt lenni. Itt fogok maradni életem hátralévő részében – válaszolja.
- Mindig utáltad Amerikát – mosolyodik el Anne, aztán iszik egy korty bort.
- Igen… utáltam – mosolyog rá félig vissza Ken.
Karen és Harry mindketten kellemetlenül mocorognak a helyükön, én pedig arra koncentrálok, hogy megrágjam a számban lévő darab krumplit.
- Van valakinek valami mondanivalója Amerikán kívül? – forgatja a szemét Harry. Óvatosan megrúgom őt az asztal alatt, de nem veszi tudomásul.
- Milyen volt a kiruccanásod Seattle-be, Louis? – kérdezi tőlem Karen.
Már meséltem neki róla, de tudom, hogy csak megpróbál beszélgetést kezdeményezni, hogy ismét elmondhassam. Amint mindenki befejezi az evést, segítek Karennek a konyhába vinni az edényeket. Úgy tűnik, elgondolkozott, így nem erőltetem a beszélgetést, miközben feltakarítjuk a konyhát.
- Szeretnél még egy pohár bort, Anne? – kérdezi Karen, amint mindannyian átmegyünk a nappaliba, hogy kinyissuk az ajándékokat. Harry, Anne és én az egyik kanapéra ülünk, Liam a székre, Karen és Ken pedig a másik kanapéra szemben velünk. Olyan érzés, mintha csapatokban lennénk, Liam meg a bíró.
- Igen, kérlek. Ez tényleg nagyon jó bor – válaszol Anne, majd odaadja Karennek az üres poharát, hogy megtöltse.
- Köszönöm, Görögországban vettük most nyáron, olyan csodálatos… – áll meg mondat közben. – Sajnálom, nem akartam… – keresi Karen a szavakat.
- Ó, nem, tényleg semmi baj. A bor kiváló – Anne minden tőle telhetőt megtesz, hogy megnyugtassa Karent.
Annyira megtapsolnám őt, amiért ilyen erős és megbocsátó. Hatalmas erőfeszítést tesz, hogy udvarias legyen, különösen, ha figyelembe vesszük a körülményeket. Karen azt a Kent kapta meg, aki soha nem volt meg Anne-nek. Karen megkapja a kirándulásokat Görögországba és az egész világon, egy hatalmas otthont, új autókat, és legfőképp megkap egy szerető és józan férjet.
- Bárki más? Louis, szeretnél egy pohárral? – kérdezi Karen, miután töltött Liamnek egy pohár bort.
- Igen, kérlek – adom be végül a derekam. Szükségem lesz egy pohár borra, ha a nap továbbra is ilyen kínosan fog telni.
- Mi van veled, apa? Akarsz egy pohár bort? – jegyzi meg Harry. Mindenki tágra nyílt szemekkel és tátott szájjal néz rá. Megszorítom a kezét, hogy megpróbáljam elhallgattatni őt. – Mi az? Nem akarsz egy pohárral, apa? Biztos vagyok benne, hogy igen. Hiányzik, ugye? – folytatja egy gonosz mosollyal.

20 megjegyzés:

  1. Jó kis rész, bár tény, ami tény, elég kellemetlen a légkör benne végig... Harry Harry, miért szítod a tüzet feleslegesen??? :/
    Mindenesetre, nagyon várom a kövi pénteket. Csak így tovább, nagyon köszönöm a fordítást. :)x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, egyikük sem oldódott fel igazán, bár ez érthető is. Harry meg... bizonyos szempontból meg lehet érteni, de ezt nem kellett volna most.
      Nagyon szívesen, és én köszönöm, hogy olvassátok :) Xx

      Törlés
  2. Hé Hazz mivan veled?? ? Ezt most miert kellett nemtudom :/
    az eleje nagyon aranxos ahogy Hazz néha huncutkodik, de az hogy vissza megy angliaba és waá ez a feszűlt hangulat haj annyira elszomorító miért kellett akkor ez nekik lehettek volna harmasban eggyutt...... ez gonoszság.....
    puszi:Meli
    All the love




    Kedves Edina úgy döntöttem hosszú hónapi érvelés után amit ma tudtam megvalósítani hogy befejezem a blogolást a terveimet nem valósítom meg .... Egy ideje ez már nyomta a lelkem és egyetlen dolog van ami beleavatkozik a dologba TI ti akik hétről hétre bodogitok engem a csodás részekkel
    bele értve itt Beccat, Dreamyt, Cappyt, CsöndesD, Monika, és sok sok tehetséges író!!!!!!!!
    Nem akarlak titeket megbántani azzal hogy igy hagyom.....
    úgy döntöttem hogy a 5 kedvenc blogot fogom követni rendszeresen vagyis ahogy tudom
    (A2,MTF,LP,DLB, FA)
    Nagyon fogtok hiányozni nekem Sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    De ti mindíg a kedvenceim maradtok....
    A fiúk most szünetelni fognak megfogok őrűlni!!!!!!!
    BABY I'M PERFECT FOR YOU. ........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kicsivel később ki fog derülni, akkor egy picivel érthetőbb lesz majd.
      Igen, az édes volt, utána viszont nem sok pozitív dolog történt sajnos. Mondjuk azt lehetett gondolni, hogy ez nem fog simán menni.
      xoxo

      Ó, drága, ezt sajnálattal hallom, de ez a te döntésed, ha így érzed jónak, akkor rendben. Annak viszont örülök, hogy legalább az 5 kedvenc blogodat követni fogod továbbra is, és hogy ezek között ott van az After Larry 2 :)
      Ugyan, semmi probléma, a fiúk szünete miatt meg ne aggódj, megígérték, hogy visszajönnek, és jót fog tenni nekik egy kis pihenés :)
      xoxo ♥

      Törlés
  3. Nagyon vártam már és egyben nagyon féltem is! Olyan cukik Harryvel, hogy egyszerűen megzabálom őket, és Anne is egy tündér <3 Minden haladt normálisan, vagyis hát elég furcsa lehetett nekik, mert nekem is az volt, pedig nem én voltam ott :D Erre jön a vége... Harry? Mi a fene ütött beléd? Ajajj, itt aztán lesz egy jó nagy veszekedés... Csak Larry maradjon együtt kééérlek, mert abba belehalnék, ha nem így lenne...
    Izgulva, körmöt rágva várom a folytatást <3
    Pusziiii <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átérzem, én is így voltam vele, mikor először olvastam. Igen, az elején még minden rendben volt, és nagyon édesek voltak, aztán meg még kínosabb lett a helyzet, végül jött Harry beszólása. Jó nagy veszekedés lesz, abban biztos lehetsz, és még annyit elárulhatok, hogy Larry marad együtt ;)
      Jövőhéten hozom :) Xx ♥

      Törlés
  4. Mikor az elején leírtad, hogy eléggé feszült rész lesz, már kezdtem félni, hogy mik lesznek itt... olvastam a sztorit, egy kicsit kellemetlen volt ez a szituáció közöttük, de egyébként én nem vettem észre, hogy annyira nagyon feszült lett volna, mint amire számítottam, de aztán végül jött Harry beszólása... Én meg így "miafasz?". Harryre mi az isten jött rá??? Juuuj, most izgulok nagyon, hogy mi lesz a következő részben!
    Mindig, mikor beleélem magam a sztoriba, mikor már tökéletesen elképzelem és tök jó, akkor lesz vége a résznek...:') Legszívesebben egész nap olvasnám, amíg ki nem folyik a szemem, annyira jó:D örülök, hogy fordítod!<3
    Louis és Harry pedig annyira aranyosak együtt, főleg a belső monológjaikat bírom, mikor - néh perverz - megjegyzést tesznek egymásra, hogy milyen ellenálhatatlanul néz ki a másik, az olyan cuki.:PxD
    Olvastam az előző kommenteket, és én is azért imádkoztam, hogy legalább Larry maradjon együtt, de már leírtad, hogy együtt maradnak, szóval megnyugodtam.:3
    Várom a kövit!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, igen, az elején még annyira nem vészes, a közepe-vége az, amitől keményebb lesz a helyzet. Ez mondjuk teljesen érthető. Hát nagyon nem bírta visszafogni magát Harry sajnos...
      Ezzel szerintem nem vagy egyedül :D De hidd el, a 3. évadban sokkal hosszabb részek is lesznek ;) Én pedig örülök, hogy olvassátok :) ♥
      Ó, igen, imádom azokat fordítani, főleg mikor teljesen el vannak ájulva a másiktól :D
      Úgy éreztem, most muszáj szólnom, hogy köztük rendben lesznek a dolgok nagyjából, túl sok volt már a szenvedés velük.
      Jövőhéten hozom :) Xx

      Törlés
  5. Harry:'DDDDDDDDDDDD XD jó lett a rész nagyon*-*
    xX

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nem bírta ki... Örülök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
  6. Szia.
    Bocs, hogy nem írtam előbb, de minden dolgom volt.
    Csodás egy resz lett, a vége hát meg olyan BASZKI HARRY. KOMOLYAN? Ez olyan mi a fene, miért? feeling. Olvastam már az irasodnal, hogy kicsit gázos lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire. Remélem minden megoldódik.
    Nagyon várom a kovit, nagyon jo lett.
    xoxo, Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Ó, semmi gond, ez teljesen érthető és át is érzem :')
      Örülök, hogy tetszett, a vége meg egy külön kategória, igen. Sajnos ennyire, és annyit mondhatok, hogy a következő rész sem lesz sokkal jobb hangulatú...
      Jövőhéten itt lesz, és örülök, hogy tetszett :)
      xoxo

      Törlés
  7. Hálistennej nrm lett olyan durva,mint amit elképzeltem,de azért a vége..kissé túllőtt a célon,Harry igazán túllőtt. Ez volt az egyetlen,ami nem igazán kellett volna. Ezenkivul Anne egy erös,és bátor nö hogy bevállalta ezt az egészet,csodálom öt. Louis egyetlenem,mindent elkövetett,hogy Harryt megállitsa,de hát Harry makacs és önfejü. Az ezutáni hangulatra,és viselkedésekre leszek borzasztoan kiváncsi. Érzem,hogy fájni fog minden egyes szo,de már megszoktuk. Gondolom Harry összeveszik a családjácal,és késöbb Louval is. És megint lesz valami szívszaggató. Várom is,meg nem is. Egyben borzasztó kiváncsi is vagyok,mérhetetlenül. Köszi a forditást,csodás volt,mint mindig ;)
    Várom a kövi részt,puszi Viki T. Rajongód

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ne kiabáld még el, ki tudja, mi lesz a következőben... ;) Hát igen, ezt nem kellett volna, mert innen meg már nehéz úgy csinálni, mintha nem történt volna semmi. Anne elképesztően erős nő, nagyon jól csinálja :) Szegény Louis megpróbált mindent, igen, de hát ez nem mindig elég Harryvel. Annyit elárulhatok, hogy nem lesz egyszerű ezután a helyzet, nagyon nem, viszont igen, ezt már megszoktuk sajnos vagy nem sajnos. Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett :)
      Pénteken hozom :) xoxo

      Törlés
  8. Miért kellett? Egyikük sem volt épp feszültségmentes, erre jön Harry a múlt felemlegetésével. Minek kellett? Egy percet nem bír ki anélkül, hogy ne szekáljon valakit? Vagy hogy felemlegesse a múltat ami mindannyiuk számára szar? :( ejj
    am csodálatos volt a rész, puszi *Hope*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, megértelek. Ez szerintem is felesleges volt, de később kapunk rá egy kis magyarázatot, azután talán már egy kicsivel érthetőbb lesz mindenkinek.
      Örülök, hogy tetszett azért :) Xx

      Törlés
  9. Kínos :D Dejó. Megértem Harryt én is ezt tettem volna a helyébe, nem tudom miért most ez tök jó volt sőt igaza van egy kicsit :D azon kívül Liam <3 ahh Liam imádunk :D Szegény szülők... na azt már várom mi jön ki ebből :)
    Legyen már PÉNTEK! <3

    xxx Heni
    Ölelés

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azért meg lehet érteni Harryt, ez majd a következő részekből ki is fog derülni. Igen, hála az égnek, hogy Liam ott volt :D Ó, azt szerintem el sem tudjátok képzelni...
      Este hozom :)
      xoxo

      Törlés