2016. január 15., péntek

Chapter 146

Helló! :)
Már itt is az új rész, ami... hát annyit mondhatok, hogy ezek után jönnek az újabb bonyodalmak majd. Kíváncsi leszek a véleményeitekre, a következőt pedig kedden hozom. Azt hiszem, most más mondanivalóm nincs, nem húzom az időt :D Ó, és talán a napokban vannak a felvételik, ha jól tudom, akik most írják, azoknak hajrá, drukkolok!
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 146
 
Szerencsére már három napja nem esett a hó, az egyetlen bizonyíték arra, hogy napokkal ezelőtt havazott, a járdán lévő fekete sár. Kibámulok a hatalmas üvegablakokon az előtérben a Vance-nál, amíg türelmesen várok Harryre, hogy felvegyen.
Legnagyobb bosszúságomra ragaszkodott ahhoz, hogy mindhárom nap elhozzon autóval a Trevor miatti vitánk után. Még mindig meg vagyok lepve, hogy képes voltam lenyugtatni őt úgy, ahogyan tettem. Nem tudom, mit csináltam volna, ha megtámadta volna Trevort az irodában, Kimberlynek fel kellett volna hívni a biztonságiakat, Harryt pedig biztosan letartóztatták volna.
Harrynek négy harmincra itt kellett volna lennie, és most öt tizenöt van. Majdnem mindenki elment már, és több ember is felajánlotta, hogy hazavisz, beleértve Trevort is, aki megtartja a távolságot tőlem, mióta Harry jelentet rendezett. Nem akarom, hogy kínosak legyenek köztük a dolgok, és még mindig szeretném, ha barátok lennénk, Harry utasítása ellenére, hogy maradjak távol tőle.
Harry autója végre bekanyarodik a parkolóba, aztán kilépek a dermesztő szélbe. Melegebb van ma, mint eddig volt, a fényes nap ad egy kis meleget, de nem eleget.
- Bocs, hogy késtem, elaludtam – mondja nekem, miközben beszállok a meleg kocsiba.
- Semmi gond – biztosítom őt, majd kibámulok az ablakon.
Kissé ideges vagyok a ma esti szilveszter miatt, és nem akarok a mai stresszt kiváltó dolgaim listájához hozzáadni egy veszekedést Harryvel. Még nem döntöttük el, hogy valójában mit fogunk csinálni, ez pedig az őrületbe kerget, tudni akarom a részleteket és eltervezni az egész estét.
Már egy ideje azon vitatkozom, hogy válaszoljak vagy ne azokra az üzenetekre, amiket Steph és Tristan küldött nekem az elmúlt néhány napban. Egy részem nagyon látni akarja őket, hogy megmutassam nekik és mindenkinek, hogy nem törtek össze, megaláztak, igen, de erősebb vagyok, mint gondolják. Mindezek ellenére a másik részem azt hiszi, hihetetlenül kínos lesz újra látni Harry baráti körét. Tudom, hogy valószínűleg azt fogják gondolni, idióta vagyok, amiért újra Harryvel vagyok.
Nem fogom tudni, hogyan viselkedjek Harryvel a közelükben, és őszintén félek, hogy minden más lesz most, hogy már nem leszünk többé a mi kis buborékunkban. Mi van, ha egész végig figyelmen kívül hagy, vagy mi van, ha Molly ott lesz? Felforr a vérem a gondolatra.
- Mérges vagy rám? – szakít ki Harry kérdése a Mollyról való keserű gondolataimból.
- Nem, ez nem olyan nagy dolog – mondom neki. Keze a kormányról a combomra vándorol, majd gyengéden megszorítja.
- Hová akarsz menni? – kérdezi.
Korábban megemlítettem, hogy fel kell vennem valamit ma este, függetlenül attól, hogy hová megyünk, fel kell vennem valamit.
- A pláza jó lesz. El kell döntenünk, hová megyünk, hogy tudjam, mit vegyek.
- Mindenkivel lógni akarsz, vagy csak mi ketten menjünk el? Még mindig annak szurkolok, hogy maradjunk otthon.
- Én nem akarok otthon maradni, mindig otthon vagyunk – mosolyodom el.
Imádok otthon maradni Harryvel, de régen mindig kint volt, minden egyes nap tényleg, és néha aggódom, hogy ha túl sokat tartom őt a házban, meg fog unni engem.
Amikor megérkezünk a plázához, Harry kitesz engem a Macy’s bejárata előtt, majd besietek. Mire csatlakozik hozzám a férfi részleg közelében, már három pár skinny jeans van a karjaimon.
- Az mi? – húzza fel az orrát Harry a legfelül lévő kanárisárga darabon.
- Nadrág. Nem tetszik?
- Nem, ez a szín borzalmas – feleli.
- Te minden színt borzalmasnak találsz, eltekintve a feketétől persze.
Vállat von őszinte kijelentésemen, aztán végighúzza ujjait az alatta lévő piros farmer anyagán.
- Ez tetszik – mondja.
- Tényleg? Ez volt az, amivel kapcsolatban bizonytalan voltam. Nem akarok kitűnni, tudod?
- És nem tűnnél ki a sárgában? – húzza fel szemöldökét. Igaza van. Visszateszem a farmert az állványra.
- Mi a helyzet ezzel? – kérdezem, feltartva egy szürke skinny jeans-t.
- Fel kellene próbálnod – ajánlja egy pimasz mosollyal.
- Perverz – csipkelődök.
- Mindig – vigyorogja, majd követ az öltözőhöz.
- Te nem jössz be ide – szidom le, és a rekeszig becsukom az ajtót, éppen annyi helyet hagyva csak, hogy kidugjam a fejemet. Harry lebiggyeszti az ajkát, mielőtt helyet foglal a fekete bőr kanapén az öltözőn kívül.
- Mindegyiket látni akarom – szólal meg, amikor teljesen becsukom az ajtót.
- Légy csendben.
Hallom őt kuncogni, és ki akarom nyitni az ajtót, csak hogy lássam a mosolyát, de úgy döntök, nem teszem meg.
Először felveszem a szürke skinny jeans-t, aztán küzdök, hogy felcipzárazzam. Szoros. Túl szoros. Végül sikerül becipzáraznom a nadrágot, majd megpróbálom még felhúzni egy kicsit, mielőtt kinyitom az ajtót az öltözőhöz.
- Harry? – majdnem suttogom.
- Szent szar – gyakorlatilag elakad a lélegzete, amikor megfordul és feldolgozza a látványomat a rendkívül szűk farmerben.
- Szoros – pirulok el.
- Ja, nem veszed meg ezt – mondja, miközben szemei fel-le mozognak a testemen.
- Ha akarom, meg fogom – felelem, emlékeztetve őt, hogy nem fogja megmondani, mit vegyek fel. Mereven bámul egy pillanatra, mielőtt megszólal.
- Tudom… Csak úgy értettem, hogy nem kellene megvenned. Egy kicsit túl szűk az ízlésednek.
- Erre gondoltam én is – tétovázok, és a teljes alakot mutató tükörbe nézek még egyszer.
- Bár tényleg kiemeli a csodálatos seggedet – vigyorogja Harry.
- Következő – mondom, aztán visszasétálok az öltözőbe.
A piros skinny jeans tökéletesen illeszkedik. Nem túl szűk és nem túl bő. Harrynek tetszeni fog, mert kiemeli a seggemet.
- Lou – nyafog Harry türelmetlenül közvetlenül az ajtó túloldaláról. Kinyitom az ajtót, a reakciója pedig megdobogtatja a szívemet. – Krisztus – nyel egyet.
- Tetszik? – rágom az alsó ajkamat.
Elég magabiztosnak érzem magam ebben a farmerben, főleg miután Harry arca elpirul, és oda-vissza pakolgatja a súlyát egyik lábáról a másikra.
- Nagyon – bókol.
Ezt egy olyan „párkapcsolatos” dolog csinálni, ruhákat próbálni neki a Macy’s-ben, furcsa érzés, mégis nagyon megnyugtató. Féltem néhány nappal ezelőtt, amikor megtudta a vacsorámat Trevorral Seattle-ben.
- Akkor ezt veszem meg – felelem.
Miután találok egy fehér ujjatlan pólót horgonnyal és kötéllel az elején, ami megy a farmeremhez, megyünk és fizetünk. Harry nyaggat a fizetéssel kapcsolatban, de nem engedem meg neki, megnyerve ezúttal a csatát.
- Igazad van, tényleg kellene venned nekem valamit… tudod, hogy rendbe hozd a karácsonyi ajándék hiányát, amit kaptam – ugrat engem Harry, miközben kilépünk a plázából.
Megütöm a karját, de megfogja a csuklómat, mielőtt hozzáérnék. Ajkai egy könnyű csókot nyomnak a tenyeremre, mielőtt kezemet az övébe foglalja, aztán az autójához vezet. A nyilvános kézfogás soha nem a mi dolgunk volt, amint a gondolat átfut az agyamon, úgy tűnik, Harry rájön, mit csinálunk és elengedi a kezemet az övéből. Lépésről lépésre haladjunk, azt hiszem.
- Tényleg el kellene döntenünk, hogy mit fogunk csinálni este – mondja Harry, amikor visszaérünk a lakáshoz.
- Szerintem a barátaiddal kellene lógnunk.
- Biztos vagy benne? Akkor írok Niallnek.
- Oké – kezdek ideges lenni, ahogy elképzelem annak a lehetőségeit, hogy hogyan alakulhat az este, de nem bujkálhatunk örökké a világ elől. Hogyan viselkedik Harry a régi barátai közelében, ez fogja igazán megmutatni nekem, hogyan érez ténylegesen irántam, irántunk.
Harry a nappaliba sétál, hogy írjon Niallnek, én pedig elindulok, hogy lezuhanyozzak. A forró víz alatt maradok mindaddig, amíg az már nem meleg. Amikor kijövök a zuhanyzóból, Harry a szobában van.
- Mit mondott? – kérdezem, bizonytalanul, hogy mit akarok válaszként.
- Azt mondta, hogy találkozzunk a háznál… a régi házamnál.
- Mikor?
- Kilenckor.
Az órára pillantok, már hét óra.
- Oké, kész leszek.
Gyorsan megszárítom a hajamat. A hajam közel tökéletesen be van zselézve. Jól nézek ki… unalmasan. Unalmasan. Ugyanúgy, ahogy mindig is. Jobban kell kinéznem, mint eddig valaha a visszatérésemre. Ez az én módom arra, hogy megmutassam nekik, nem győztek le. Ha Molly ott van, biztosan úgy fog öltözni, hogy megkapja a férfiak figyelmét, beleértve Harryét is, és amennyire utálom őt, ő egy gyönyörű nő. Úgy fogom meg a fekete szemceruzámat, hogy Molly rózsaszín haja ég a fejemben, majd egy vastag vonalat húzok a felső szemhéjamra, most az egyszer a vonal egyenes. Ugyanezt megteszem alul is. Egy kis púdert is felteszek, hogy legyen színe az arcomnak.
Amikor a tükörbe nézek, lesokkol a tükörképem. A tükörben lévő srác úgy néz ki, mintha egy éjszakai klubba tartozna, vadul és… akár még szexin is néz ki. Legutóbb akkor viseltem ennyi sminket, amikor Steph „sminkelt ki”, Harry meg kigúnyolt. Úgy tűnik, mintha ez ezer éve lett volna. Ezúttal jobban nézek ki.
- Nyolc-harminc van, Lou! – figyelmeztet Harry a nappaliból.
Még egyszer utoljára belenézek a tükörbe, aztán veszek egy nagy levegőt, mielőtt a hálószobába sietek, hogy felöltözzek, mielőtt Harry meglát. Mi van, ha azt gondolja, hogy rosszul nézek ki? Legutóbb nem érdekelte az új és javított kinézetem. Kizárom kétes gondolataimat, majd felveszem a farmeremet és pólómat, aztán belelépek a Vans cipőmbe. Talán valami mást kellene viselnem? Nem. Meg kell nyugodnom és abbahagynom ennek a túlgondolását.
- Louis, tényleg el kell… – áll meg Harry hangja mondat közben.
- Jól nézek… – kezdem el mondani, de félbeszakít.
- Igen, bassza meg, igen – gyakorlatilag morogja.
- Nem gondolod, hogy túl sok, az egész smink?
- Nem, uhm… az szép, úgy értem… jó – dadogja. Megpróbálok nem felnevetni azon, hogy nyilvánvalóan nem találja a szavakat, valami, ami soha nem esik meg vele. – Menjünk… most kell mennünk, vagy nem fogunk kijutni ebből a lakásból – motyogja.
Reakciója extra lendületet ad magabiztosságomnak. Tudom, hogy nem kellene, de akkor is. Harry hibátlanul néz ki, mint általában, egy egyszerű fekete pólót és kényelmes fekete farmert viselve. A fekete Converse, amit gyorsan megszerettem, van a lábain.
Az út Harry régi diákszövetségi házához idegtépő, és mindketten csendben maradunk. A The Fray halkan énekel a megbocsátásról, miközben a zsúfolt házhoz kanyarodunk. Emlékek, többnyire rossz emlékek árasztják el az agyamat, de visszanyomom őket. Harry és én most már kapcsolatban vagyunk, egy igaziban, szóval ő most már más lesz. Ugye?
Harry közel marad hozzám, ahogy besétálunk a füsttel telített nappaliba. A piros poharak azonnal megjelennek a kezeinkben, de Harry gyorsan megválik az övétől, mielőtt elveszi az enyémet tőlem. Visszanyúlok érte, mire ő a homlokát ráncolja.
- Nem hiszem, hogy innunk kellene ma este – feleli.
- Nem hiszem, hogy neked innod kellene ma este, de nekem muszáj – mondom neki, és komolyan is gondolom.
- Rendben, csak egyet – figyelmeztet, majd a kezembe adja a poharat a pultról.
- Styles! – szólítja egy ismerős hang. Niall jelenik meg a konyhában és veregeti meg Harry vállát, mielőtt megajándékoz egy barátságos mosollyal. Annyira vonzó. Megpróbálom elképzelni, hogyan nézne ki tetoválások és piercingek nélkül, de úgy tűnik, nem tudom. – Wow, Louis, máshogy… nézel ki – feleli.
Harry a szemeit forgatja, aztán elveszi az italomat a kezemből, hogy igyon egy kortyot. El akarom venni tőle, de nem akarok veszekedést kezdeményezni. Egy ital nem fog fájni.
- Lám… lám… lám… nézd csak, ki van itt – szólal meg egy női hang.
- Nagyszerű – nyög fel Harry, miközben a rózsaszín hajú ribanc felénk sétál.

10 megjegyzés:

  1. Huha!
    Ez aztán a bombarobbantó belépő Molly kisasszony. Hajánál fogva ráncigálnám ki Louis helyében. És ez nem vicc.
    Harry tök cuki volt, amikor nem találta a szavakat Lou sminkjere meg a gatyavásárlás is aranyos volt. Hiába. Ha valaki jól néz ki egy feszülő piros gatyaban, az Louis.
    Csodás lett, nagyon várom a következőt.
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát annyit mondhatok, hogy valami hasonló is fog történni ;)
      Igen, az ilyen részeket mindig külön öröm fordítani, kis édesek :3
      Örülök, hogy tetszett, kedden itt lesz :)
      xoxo

      Törlés
  2. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! TUDTAM! ANNYIRA TUDTAM!!! Az a rózsaszín hajú ribanc!! Pontosan Louis!! Ne már, mi a retkes fa...ért kellett megjelennie? Ne már, sírni fogok :'( Jó, ezt hagyjuk, inkább menjünk a cuki részekhez, mert ki fogok akadni, vagyis már megvolt XD
    Ezt akartam mindig is! Hogy ilyen édesek legyenek! Annyira láttam őket a ruhavásárlásnál, meg a sminknél is! Harry édes, olyan aww :3 és igazán elkaphatta volna a próbafülkében, meg aztán otthon is :D :p
    Félek... :/
    De imádtam, mint mindig <3 és félve, de várom a kövit (már most görcsben van a gyomrom...)
    Imádlak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig sajnos megjelent, úgy látszik, nincsen buli Molly nélkül. Azonban milyen jó is lenne, ha lenne nélküle...
      Igen, igazán kijártak már nekünk ezek a cuki részek a sok veszekedés után. Hát, otthon majdnem megvolt :D
      Sajnos azt kell, hogy mondjam, jogosan félsz...
      Örülök, hogy tetszett :) Most még megnyugodhatsz, majd egy kicsit később...
      Én is téged! :) Xx ♥

      Törlés
  3. Umm...nem talalok szavakat. Imadtam. Legyen kedd :-D <3 :-* Nagyon tesztett...piros gatya...ahwww...el kepzeltem wow Louis de sexy vagy es Hazz mqcim olyan cui bogyo. Budos kurva mi a faszt keres ott ???!!! Huzzon el es dugjon massal. Egy ertek az elottem komizoval. Kidobnam es megvernem. Huh...kikeszultem. Megyek is pihenni. El kepzelem mi lesz a kovi reszbe. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Bizony, most nagyon szexik és édesek voltak :3 Sajnos nem úsztuk meg a bulit Molly nélkül, de hidd el, Louis helyre fogja tenni majd, ennyit mondhatok ;) Kedden hozom a következőt, addig lehet gondolkozni, hogy mi lesz benne :D Xx

      Törlés
  4. Na lám abban biztos igazad van hogy egy ribanc :)
    Nekem meg abban hogy ez a történet fenomenális #.#

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, ezzel egyet kell értenem.
      Jaj, örülök, hogy ennyire tetszik :) Xx

      Törlés
  5. Jóóh, felnevettem a végén:DD
    Szia Molly, üdv újra, nem hiányoztál.
    Harryvel értek egyet, otthon kellet volna maradniuk:D
    Amúgy, mindig van valami probléma:D jó nem mindig de nagyon sokszor.
    Már várom nagyon, annyira tudom, hogy vibrálni fog a levegő, annyira érzem...

    Köszi a részt:)
    xxx
    Heni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mi nagyon jól elvoltunk nélküle, de hát nem úsztuk meg, hogy ne jelenjen meg...
      Pontosan, sokkal, de sokkal jobban jártak volna, nekem elhiheted :'D
      Igen, nekem ez a 3. évadra már nagyon fárasztó volt, remélem, ti jobban bírni fogjátok :D
      Jól érzed, ennyit mondhatok...

      Nagyon szívesen :)
      xoxo

      Törlés