2016. január 22., péntek

Chapter 148

Sziasztok! :)
Jól gondoltam én, hogy most csak este tudom hozni az új részt, tegnap ünnepeltük pár haverommal a szülinapomat (19, már öregnek is érzem magam, jó lett volna még 18-nak lenni egy ideig, de mindegy) Pesten, és csak ma délután jöttem haza. Na, de a lényeg, a fejezet. Erről azt elárulom, hogy amikor az angol After Larrynél tették ki ezt, én is szerepeltem azok között, akiknek ajánlották a részt (wattpadon van ilyen lehetőség, hogy dedication), szóval ezt úgy is lehetne mondani, hogy "az én fejezetem" :D (Plusz még a másik kb. 3 emberé, akinek ajánlották). Ebben még nincs igazán probléma szerencsére, és szerintem a vége a legjobb, kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek. A következő pedig kedden érkezik.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 148
 
- Csak dobd át az asztalon ezek közül bármelyik pohárba, nekünk pedig meg kell innunk azt, amelyikbe beleesik a labda, az a csapat nyer, amelyik a másik összes poharát kiüti – magyarázza Tristan.
- Mit nyer? – kérdezem.
- Semmit, csak nem leszel olyan gyorsan részeg, mert nem kell annyi pohárral meginnod – nevet fel.
- Mi kezdünk először – mondja Steph.
Játékosan Tristan pólójához dörzsöli a kis fehér labdát, mielőtt ráfúj és átdobja az asztalon. Lepattan az elől lévő pohár széléről, mielőtt belegördül a mögötte lévőbe.
- Akarsz inni először? – kérdezi Zayn.
- Persze – vonok vállat, majd felemelem a poharat.
Amikor Tristan dobja át a következő labdát az asztalon, kihagyja. A földre esik, aztán Zayn felveszi, belemártva azt az oldalon lévő egyedüli pohár vízbe. Szóval az ezért van ott. Ez alig higiénikus, de ez egy főiskolai buli, szóval tényleg mire is számítok?
- Ja, én vagyok az, aki szar – gúnyolja ki Tristant Steph, mire Tristan elmosolyodik.
- Te kezdesz – utasít Zayn.
Az első próbálkozásom, hogy sör… vagyis cherry-vodka… pongot játsszak, úgy tűnik, jól megy, ahogy egymás után négyszer is beletalálok egy pohárba.
Az állkapcsom fáj a mosolygástól és vihogástól az ellenfeleimen, a vérem pedig énekel az alkoholtól, és a ténytől, hogy imádok sikeres lenni dolgokban, még a főiskolai ivós játékokban is.
- Te már játszottál ilyet ezelőtt! Tudom, hogy igen! – vádol meg Steph csípőre tartott kézzel.
- Nem, csak képzett vagyok – nevetek fel.
- Képzett? – utánoz.
- Ne legyél féltékeny a gyilkos sör pong képzettségemre – mondom, mire öt méteres sugarú környezetben mindenki nevetésben tör ki.
- Ó, Uram! Kérlek, ne mondd még egyszer azt, hogy képzettség! – feleli Steph, én pedig a hasamat fogom, miközben megpróbálom abbahagyni a nevetést.
Ez a játék jobb ötlet volt, mint gondoltam. A nagy mennyiségű alkohol, amit fogyasztottam, segít és gondtalannak érzem magam. Fiatalnak és gondtalannak.
- Ha ezt megcsinálod, nyerünk – buzdítom Zaynt. Minél több pohárral iszik, úgy tűnik, annál kellemesebben érzi magát a közelemben.
- Megcsinálom – kérkedik egy mosollyal. A kis labda átvágja a levegőt, és egyenesen a Steph és Tristan oldalán lévő utolsó, megmaradt pohárba esik bele.
Felsikítok és fel-le ugrálok, mint egy idióta, de nem érdekel. Zayn tapsol egyet a kezeivel, aztán izgalmamban gondolkodás nélkül a nyaka köré fonom karjaimat. Hátrabotladozik egy kicsit, de karjai elérik a derekamat, mielőtt mindketten elhúzódunk. Ez egy ártalmatlan ölelés volt, az előbb nyertünk meg egy játékot, én pedig izgatott vagyok. Ártalmatlan. Steph szemei tágra nyíltak, amikor átnézek rá, amitől körbenézek a szobában Harryt keresve. Sehol sem találom őt, de mi van, ha itt volt? Ő az, aki egyedül hagyott engem ebben a buliban. Még csak fel sem tudom őt hívni vagy írni neki, mert a telefonom a zsebében van.
- Egy újbóli játékot akarok! – kiabálja Steph.
- Akarsz megint játszani? – kérdezem Zayntől. Körbenéz a szobában, mielőtt válaszol.
- Igen… igen… csináljuk még egyszer – mosolyodik el.
 Zayn és én nyerünk másodszorra, amitől Steph és Tristan játékosan csalással vádol minket.
- Jól vagy? – kérdezi Zayn, miközben mind a négyen elhagyjuk az asztalt.
Kétjátéknyi sör pong elég volt nekem, kissé részeg vagyok. Oké, jobban mint kissé, de csodálatosan érzem magam. Tristan a konyhába vezeti Steph-et, hogy szerezzenek még egy italt, feltételezem.
- Igen, jól vagyok. Nagyon jól. Nagyszerűen érzem magam – mondom neki, mire felnevet. Ahogy a nyelve a fogai mögött pihen, amikor elmosolyodik, az annyira sármos.
- Ezt jó hallani. Megyek, szívok egy kis friss levegőt – feleli.
Levegő, szeretnék olyan levegőt belélegezni, ami nem cigarettafüsttel vagy izzadság szaggal van tele. Meleg van ebben a házban, túl meleg, és egy kis levegőt akarok.
- Jöhetek? – kérdezem tőle.
- Uhm… nem tudom, hogy ez jó ötlet-e – válaszolja, elnézve tőlem.
- Ó… oké – az arcom lángol zavaromban. Megfordulok, hogy elsétáljak, de Zayn gyengéden megfogja a karomat.
- Jöhetsz. Csak nem akarok bármi gondot okozni közted és Harry között.
- Harry nincs itt, én pedig összebarátkozhatok bárkivel, akivel akarok – hadarom. A hangom viccesen hangzik, és nem tehetek róla, de felkuncogok azon, hogy milyen furcsán hangzanak.
- Elég részeg vagy, nem? – kérdezi, majd kinyitja nekem az ajtót.
- Egy kicsit – nevetek fel.
A csípős téli levegő csodálatos és frissítő érzés.
Zayn és én átsétálunk a kerten, végül a törött kőfalon ülünk le, ami régen a kedvenc helyem volt ezek alatt a bulik alatt. Csak néhány ember van kint a hideg miatt. Az egyikőjük a bokroknál hány éppen néhány méterrel arrébb.
- Bájos – nyögök fel.
Zayn felkuncog, de nem mond semmit. A kő hideg a lábamnak, de nem olyan hideg, mint gondoltam, van egy dzsekim Harry autójában, ha szükségem van rá. Nem mintha lenne bármi ötletem arra, hogy hol van ő. Az autója még mindig itt van, de nem láttam őt már több mint egy órája.
Amikor átnézek Zaynre, ő a sötétségbe bámul. Miért olyan kínos ez? Kezei a hasához vándorolnak, és úgy tűnik, hogy viszket a bőre. Amikor kissé felemeli a pólóját, látok egy fehér kötést.
- Mi az? – kérdezem kíváncsian.
- Egy tetoválás. Azelőtt lett kész, hogy idejöttem.
- Megnézhetem?
- Ja… – veszi le a kabátját, majd leteszi maga mellé, aztán visszahúzza a szalagot és a kötést. – Sötét van itt – feleli, kihúzva a telefonját, hogy a képernyő fényét világításnak használja.
- Egy óramű? – kérdezem tőle.
Gondolkodás nélkül végighúzom mutatóujjamat a tintán. Zayn megrándul, de nem mozdul el. A tetoválás nagy, a hasán lévő bőr nagy részét elfedi. A bőre többi részén kisebb, látszólag random tetkók vannak. Az új tetoválás egy csomó fogaskerék, úgy tűnik, hogy mozognak, de tudom, hogy ez a vodka miatt van. Ujjam még mindig meleg bőrén van.
- Bocs… – vinnyogom, aztán elrántom a kezemet.
- Semmi gond… de ja, ez valamilyen óramű. Látod, milyen szakadtnak tűnik itt a bőr? – mutat a tetoválás szélére, mire bólintok. – Olyan, mintha amikor a bőr vissza van húzódva, ami alatta van, az mechanikus. Mintha egy robot lennék vagy valami – von vállat.
- Ki a robot? – nem tudom, miért kérdeztem ezt meg.
- A társadalom, azt hiszem.
- Ó – ez minden, amit mondok. Ez sokkal bonyolultabb válasz, mint amire számítottam. – Ez igazából nagyon király, mély, de király – mosolyodom el, a fejem rajzik az alkoholtól.
- Nem tudom, hogy az emberek meg fogják-e érteni az egész koncepciót. Te vagy eddig az egyetlen ember, aki megérti.
- Mennyi tetoválást akarsz még? – kérdezem.
- Nem tudom, nincs több hely a karomon, és most már a hasamon se, szóval azt hiszem, akkor hagyom abba, ha már nem lesz több helyem – nevet fel.
- Kellene csináltatnom egy tetoválást – bököm ki.
- Neked? – nevet hangosan.
- Igen! Miért ne? – csatlakozom hozzá.
Ebben a pillanatban jó ötletnek hangzik, hogy tetoválást csináltassak. Fogalmam sincs, mit csináltatnék, de mókásnak hangzik. Kalandosnak és mókásnak.
- Szerintem túl sokat ittál – ugrat Zayn, végighúzva ujjait a szalagon, hogy visszategye a kötést a bőréhez.
- Nem hiszed, hogy tudnám kezelni? – provokálom.
- Nem, nem az. Csak… nem tudom. Nem tudom elképzelni, hogy tetkód legyen. Mit csináltatnál egyáltalán? – próbál meg nem nevetni.
- Nem tudom… mondjuk napot? Vagy egy mosolygós fejet?
- Mosolygós fejet? Határozottan a vodka beszél itt.
- Valószínűleg – kuncogok fel. – Azt hittem, hogy mérges vagy rám – mondom neki. Arckifejezése megváltozik a nevetésből semlegessé.
- Miért gondoltad ezt? – kérdezi csendesen.
- Mert elkerültél, amíg Tristan nem vett rá, hogy sör pongot játssz velem.
- Ó… Nem kerültelek el. Csak nem akarok problémát okozni.
- Kinek? Harrynek? – már tudom a választ.
- Igen. Világossá tette, hogy távol kell maradnom tőled, és nem akarok megint verekedni vele. Nem akarok több bajt okozni köztünk, vagy veled. Csak… mindegy.
- Már kezd javulni valahogy, jobban kezeli a dühét – védem meg Harryt. Nem tudom pontosan, hogy ez igaz-e, de szeretném azt hinni, hogy az, hogy nem ölte meg Trevort, máris jelent valamit.
- Igen? – meg tudom mondani, hogy nem hisz nekem.
- Igen, javul. Azt hiszem.
- Hol van egyébként? Meglepődtem, hogy elengedett a látóköréből.
- Fogalmam sincs. Eltűnt Tessával, nem is tudom, hogy egyáltalán még mindig itt van-e – mondom Zaynnek.
- Fura – feleli.
- Igen, fura – nevetek fel. Hálás vagyok, hogy úgy tűnik, a vodka mindent sokkal szórakoztatóbbá tesz.
- Tristan és Steph nagyon boldogok voltak, hogy láttak ma este – mondja Zayn, miközben egy cigarettát tesz az ajkaihoz. Nagyujja gyors mozdulatával életre hívja a lángot, és hamarosan a nikotin illata árasztja el az orrlyukaimat.
- Már hiányoztak, de még mindig feldúlt vagyok mindaz miatt, ami történt – magyarázom.
A téma nem érződik olyan nehéznek, mint a ma este előtt volt. Nagyszerűen érzem magam, még akkor is, ha Harry nincs itt. Nevettem és viccelődtem Steph-fel, és most először olyan érzés volt, hogy ezt mind magam mögött tudom hagyni és előrefelé haladni vele.
- Bátor vagy, amiért idejöttél – mondja nekem egy mosollyal.
- A hülye és bátor nem ugyanaz a dolog – viccelődök.
- Komolyan gondolom, mindazok után… nem rejtőztél el valahol. Én valószínűleg azt tettem volna.
- Elrejtőztem egy kicsit, de Harry megtalált.
- Mindig megtalállak – ijeszt meg Harry hangja, és Zayn kabátját fogom meg, nehogy leessek a kőfalról.

20 megjegyzés:

  1. Komolyan itt hagyod abba? Miert??? Olyan kivancsi vagyok, de szerencse, hogy csak Keddig kell varnom❤imadom❤Harry te is a legjobb ido pontban tudsz betoppanni, es eszre venni Zaynt es Louist, amibol gondolom veszekedes lesz:D Egyebkent miert van olyan erzesem mintha Zaynnek tetszene Louis? Lehet, hogy csak en erzem igy, vagy nem tudom..Annyi a lenyeg, hogy nagyon joo lett mint mindig, imadtam es teged meg jobban imadlak❤❤Siess
    Norixx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui: Boldog Születésnapot!!❤❤

      Törlés
    2. Nem rajtam múlt, hidd el, én csak fordítok, de teljesen átérzem :D Harry mindig megtalálja a megfelelő időpontot, és hogy lesz-e összeveszés, az a következőből kiderül ;) Szerintem jó a megérzésed, csak ennyit mondhatok... Örülök, hogy tetszett, és is imádlak ♥ Kedden itt lesz :) Xx

      Törlés
    3. Ui.: Köszönöm szépen! :) ♥

      Törlés
  2. Mariam :o harrynek nagyon pontos az idozitese, mindig...siess nagyon❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, az biztos, ért hozzá nagyon. Kedden hozom :) Xx ♥

      Törlés
  3. ehhww félek a kövitől :) #.#

    VálaszTörlés
  4. Azta, de megrezzentem a végén aztán röhögtem vagy 3 percig és azután megjegyeztem, hogy ez nagyon édes volt Harrytől:)
    Naa, tök jó fej volt Zayn
    Ugye nem lesz valami rossz ezután? pls ne legyen :D

    Boldog Születésnapot! :)

    Ölellek
    xxx
    Heni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sok fajta érzést válthat ki Harrytől ez a mondat, az tuti :D
      Bizony, most igen, hála az égnek.
      Ezt nem árulhatom el, de hamarosan kiderül ;)

      Köszönöm szépen! :)

      Ölellek én is!
      xoxo

      Törlés
  5. Boldog szülinapot!! ❤❤
    Louis milyen kis cuki már mikor felönt a garatra XD megeszem :D Huh, azt hittem, hogy lesz valami Zayn és Louis között, de hála nem történt semmi! Aranyosak voltak, és olyan jó lenne, ha barátok tudnának maradni :D Harry meg tud ám időzíteni, mondjuk mindvégig úgy olvastam, hogy jajj ne most bukkanj fel XD
    Mi ez a vég??? Ajj, keddet akarok!! Most!! Kivagyok!! Félek... De akkor is akarom :D
    Eszméletlenül imádom!!
    Puszi ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) ♥
      Igen, ilyenkor sokkal lazább a kis drága :D Bizony, hála az égnek, hogy most nem volt semmi, de annyit mondhatok, hogy ez nem mindig lesz így... Harry mindig a legjobbkor érkezik meg :D
      Most bőven van részünk függővégekben, az biztos. Nemsokára itt lesz az új, örülök, hogy tetszik :)
      xoxo ♥

      Törlés
  6. Szia!
    Lenne egy kérdésem; fent van Wattpadon ez, amit fordítasz?
    Mert ha nincs, akkor én nagyon szívesen felrakom, persze odaírnám, hogy nem én fordítom hanem te, meg hogy én csak kiraktam, hogy ott is tudják olvasni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Nincsen fent. Viszont nekem is van wattpadom (Edina_Stories), tehát ha akartam volna, megoszthattam volna ott is. Egy kicsivel jobban örülnék, ha ennek a blognak (vagy az előző évadnak) a linkjét tennéd ki, mert ez az eredetije a fordításnak. De ha annyira szeretnéd megosztani a fejezeteket, rendben, csak ne felejts el megemlíteni engem :) Xx

      Törlés
  7. Szent istenem drága!
    Csodás lett a rész, a végén nagyot röhögtem.
    A 'részeg Louis' viselkedés valami fenomenális, remélem sok ilyen lesz még, élvezet olvasni.
    Zayn okosan cselekedik, én sem cseszegetnem Harry-t.
    Nagyon jo lett, várom a kovit.
    Nagyon boldog szulinapot!❤
    xoxo,Roni♡
    Ui:bocsi hogy az előző részhez nem írtam, de nem voltam internet közelben, de az is nagyon jo volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :)
      Lesz még pár részeg Louis-s rész, ennyit mondhatok :D
      Igen, most még okosan tette...
      Holnap hozom.
      Köszönöm szépen :) ♥

      Ui.: Semmi probléma, előfordul az ilyen, és örülök, hogy az is tetszett :) Xx

      Törlés
  8. szia lessz olyan rész amikor valamelyikük balesetet szenved ??L

    VálaszTörlés
  9. oké köszi am nagyon jó forditod várom a következő részt


    VálaszTörlés