2016. február 5., péntek

Chapter 151

Helló! :)
Hát ez aztán őrületes fejezet lett, ennyit mondhatok így, az átolvasása után. Hatalmas veszekedés, bonyodalom a köbön és ez csak rosszabb lesz. Na, jó pozitívra sikerült ezt a részt beharangoznom, azért remélem, nem veszítettétek el a reményt teljesen a happy end-et illetően :D Kíváncsi leszek a véleményeitekre, és a vége most talán nem annyira függő, mint az előzőnél. Jövőhét pénteken pedig hozom a következőt.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 151
 
Harry szemszöge
- Én sosem csókolózom és mondom el – mosolyodik el Jamie.
- Kösz… – abbahagyom a beszédet, amikor meglátom a piros cipők villanását. Szemei tágra nyíltak, alsó ajka pedig remeg. Baszki, biztosan meghallott. Louis lesiet a lépcsőn. – Louis! Várj! – kiabálok utána. Olyan valakihez képest, aki annyira részeg, mint ő, tényleg lerepül a lépcsőfokokon. Miért kell neki mindig elfutnia tőlem? – Lou! – kiáltom ismét, ellökve az embereket az utamból.
Végre, amikor néhány lépésnyire vagyok tőle, olyat tesz, amitől majdnem letérdelek. A szőke seggfej korábbról, aki végignézte őt, füttyent egyet, ahogy Louis elsiet mellette, megállítva őt léptében. Louis elvigyorodik, majd belemarkol a srác pólójába. Mi a faszt csinál? Meg fogja…
Louis megválaszolja a gondolataimat azzal, hogy rám néz, mielőtt ajkait a srácéhoz nyomja. Gyorsan pislogok megkísérelve, hogy eltüntessem ezt, gyorsan pislogok. Ez nem történik meg. Ezt nem tenné meg, az én Louis-m nem, nem számít, mennyire dühös.
A szőke nyilvánvalóan meglepődött Louis hirtelen vonzalmán, de gyorsan összeszedi magát és karjait Louis dereka köré fonja. Louis szája kinyílik, és egyik kezét a srác hajába teszi, meghúzva azt. Nem tudom feldolgozni azt, hogy mi történik most valójában.
- Harry! Hagyd abba!!! – ordítja Louis. Abbahagyni mit? Amikor ismét pislogok, a szőkén vagyok és az ajkai megsérültek. Máris megütöttem őt? – Kérlek, Harry! – kiáltja megint Louis.
Sietve lemászom a szőkéről, mielőtt mindenki körénk gyűlik.
- Mi a fasz? – nyög fel a szőke.
Meg akarom ütni a kibaszott fejét, de már próbálom fegyelmezni magamat. Louis-nak is kurvára ezt kellett csinálnia, azt okozva ezzel, hogy mindent elrontsak, amin eddig dolgoztam. Az ajtó felé indulok nem törődve azzal, hogy megnézzem, Louis követ-e.
- Miért ütötted őt meg? – szólal meg a hangja mögülem, miközben az autómhoz érek.
- Mit gondolsz, miért, Louis? Talán mert az előbb néztem végig, ahogy kibaszottul smárolsz vele! – kiabálok rá.
Majdnem elfelejtettem, hogy milyen érzés, ez az adrenalin löket és az ismerős csípés az ujjperceimen. Csak egyszer ütöttem… azt hiszem legalábbis… szóval ez nem olyan rossz, többet akarok.
- Miért érdekel? Megcsókoltad azt a lányt! Valószínűleg több is volt, mint egy csók! Hogy tehetted ezt? – kezd el sírni.
- Nem! Kibaszottul nem sírhatsz, Louis. Az előbb csókoltál meg valakit pontosan előttem! – a kezem összekapcsolódik az autóm motorháztetejével.
- Te rosszabbat csináltál! Hallottam, hogy azt mondtad a lánynak, maradjon csendben rólatok Tessa szobájában!
- Azt sem tudod, hogy miről beszélsz! Kurvára nem csókoltam meg senkit!
- De, igen! Azt mondta, hogy nem csókolózik és mondja el! – ordítja, integetve a karjával, mint egy idióta. Baszki, Louis dühítő.
- Az egy kibaszott szófordulat, úgy értette, hogy nem fog mondani senkinek semmit arról, amiről beszéltünk, vagy arról, hogy füveztünk! – kiabálom.
- Füveztél? – tátja el a száját.
- Nem, én tulajdonképpen nem, de ki nem szarja le! Az előbb kurvára megcsaltál! – húzom a saját hajamat.
- Miért hagytál ott, hogy vele lógj, aztán mondtad neki, hogy ne mondjon semmit, ennek nincs semmi értelme!
- Ő Dan testvére! Azért mondtam neki, hogy ne mondjon semmit, mert megpróbáltam bocsánatot kérni azért, amit tettem vele. El akartam mondani neked holnap, amikor nem vagy ilyen kibaszott harcias! Mindannyian a szobában voltunk, én, ő, Tessa és Niall. Ők elszívtak egy jointot, és amikor elmentek, megkértem Jamie-t, hogy maradjon, mert meg akartam próbálni, hogy rendbe hozzam a szarságokat vele, miattad. Kurvára nem csalnálak meg, ezt tudnod kellene!
Louis nem jut szóhoz. Átkozottul az. Kibaszottul nincs igaza, én pedig kibaszottul dühös vagyok.
- Nos… – kezdi el.
- Nos mi? Te tévedsz, nem én. Nem adtál nekem esélyt, hogy megmagyarázzam, helyette úgy viselkedtél, mint egy gyerek. Egy megfontolás nélküli kisgyerek! – ordítom, újra megütve a motorháztetőt. Louis megugrik a zajtól, de leszarom.
Egyszerűen csak vissza kellene mennem be, megkeresni a szőkét és befejezni azt, amit elkezdtem. A kocsimat való ütögetés nem adja meg ugyanazt az elégedettséget.
- Nem vagyok gyerek! Azt hittem, hogy csináltál vele valamit! – kiabál vissza.
- Nos, nem csináltam! Mindazok után, amiken keresztülmentem, hogy rávegyelek, maradj velem, gondolod, hogy megcsalnálak egy random csajjal egy bulin, vagy a pokolba is, bárkivel?
- Nem tudtam, hogy mit gondoljak – dobja a kezeit ismét a levegőbe.
- Nos, akkor ez rajtad áll. Nem tudom, mi a fenét csinálhatnék még, hogy megláttassam veled, hogy szeretlek – túrok bele ujjaimmal a hajamba.
Megcsókolt valakit, megcsókolt egy másik srácot pontosan előttem. Ez rosszabb érzés, mint amikor elhagyott, akkor legalább hibáztathattam magamat.
- Mit kellett volna gondolnom? Ahogy azt mondta, olyan volt, mintha valami mást csináltatok volna – feleli, meleg lehelete füstfelhőt képez a hideg levegőben.
- Egyszerűen meg kellett volna kérdezned tőlem ahelyett, hogy elrohansz, mint ahogy mindig teszed!
- Nos, talán, ha nem lennék hozzászokva ahhoz, hogy titkolózol előttem, ez nem lett volna probléma! – kiabálja.
- Hihetetlen vagy. Őszintén rád sem tudok nézni most – mondom és komolyan is gondolom. Annak a képe, ahogy a szőkét csókolja, újra és újra lejátszódik a fejemben.
- Sajnálom, hogy megcsókoltam őt, ez nem olyan nagy dolog – sóhajt fel.
- Viccelsz, ugye? Kérlek, mondd, hogy igen, mert ha én lettem volna az, aki ezt teszi, te valószínűleg szóba sem állnál velem! De én felejtsem el, mivel ez Louis hercegnő, ez rendben van! Nem baj! – gúnyolódok.
- Louis hercegnő? Tényleg, Harry?
- Igen, tényleg! Megcsaltál, pontosan előttem! Idehoztalak, hogy tudd, mennyire törődök veled, azt akartam, hogy tudd, nem érdekel, mit gondol rólunk bárki is. Azt akartam, hogy a lehető legjobb éjszakád legyen, erre te ezt a szarságot csinálod!
- Harry… én…
- Nem! Nem fejeztem be. Úgy viselkedsz, mintha ez nem lenne olyan nagy dolog! Ez egy hatalmas dolog nekem. Látni más férfi ajkait a tieden… az… El sem tudom magyarázni, hogy ettől mennyire beteg vagyok.
- Azt mondtam…
- Ne szakíts már félbe most az egyszer az istenverte életedben! – ordítom. – Tudod mit… rendben van. Visszamehetsz oda, és megkérheted az új párodat, hogy vigyen haza – csattanok fel, majd kinyitom a kocsiajtót.
- Az új páromat? Nevetséges vagy.
- Igen… ő pont a te eseted is, borzasztó nagyon úgy néz ki, mint Natalie. Talán ezért is tetted meg mindenek előtt. Hiányzik Natalie, ugye?
- Mi? Mi köze van ehhez Natalie-nak? És egyértelműen nincs esetem, bár talán kellene, hogy legyen – morogja, felém mutatva.
- Baszd meg – köpöm a szavakat, aztán beszállok az autóba, beindítva azt, és otthagyva Louis-t a hidegben állva.
Amikor a stop táblához érek, nem tehetek róla, de újra és újra megütöm a kormányt. Ha Louis nem hív fel egy órán belül, tudom, hogy valaki mással ment haza.

Louis szemszöge
Tíz perccel később még mindig a járdán állok. A lábaim és karjaim elzsibbadtak, és reszketek. Harry bármelyik percben vissza fog jönni, kizárt, hogy ténylegesen itt hagy, egyedül. Részegen és egyedül.
Amikor fel akarom őt hívni, eszembe jut, hogy nála van a telefonom. Nagyszerű.
Mi a fenét gondoltam? Nem gondolkoztam, ez a probléma. Olyan jók voltunk, és még csak meg sem próbáltam megadni neki annak az esélyét, hogy kételkedjek. Helyette megcsókoltam valakit. Az emléktől a járdára akarok hányni.
Miért nem jött még vissza?
Be kell mennem, túl hideg van idekint és akarok egy másik italt, a bizsergető érzésem kezd elmúlni, és nem vagyok rá kész, hogy szembenézzek a valósággal. Amikor beérek, egyenesen a konyha felé indulok, majd töltök magamnak egy italt. Ez az, amiért nem kellene innom, nincs józan eszem, amikor részeg vagyok. Olyan szórakoztató este volt eddig, annak a fényes hajú ribancnak meg tönkre kellett tennie. Nem, Louis, te tetted tönkre. Emlékeztet a tudatalattim. Túl részeg vagyok a véleményéhez.
Lefektetem a fejemet a pultra, aztán megpróbálom rendezni a gondolataimat. Azt ismételgette Harry, hogy megcsaltam őt, technikailag azt hiszem, igen, de nem akartam. Annyira mérges voltam, annyira részeg és mérges, hogy csak azt akartam, érezze azt, amit én éreztem. Azonnal a legrosszabbat feltételeztem róla, és egy hatalmas hibát követtem el.
- Louis? – szólal meg mögülem Zayn hangja.
- Szia – nyögök fel, majd felemelem a fejemet a hűvös pultról, és megfordulok, hogy szemben legyek vele.
- Uhm… mit csinálsz? – nevet fel félig.
- Én… valójában nem igazán tudom – próbálok meg elmosolyodni.
- Ó… nos, jól vagy? – kérdezi.
- Igen… jól vagyok – hazudom.
- Hol van Harry?
- Elment.
- Elment? Elment a buliról?
- Igen – iszom egy kortyot a poharamból.
- Nélküled?
- Ja.
- Miért?
- Mert egy idióta vagyok – válaszolok őszintén.
- Ezt kétlem – mosolyodik el.
- Nem, tényleg, ezúttal igen.
- Akarsz róla beszélni?
- Nem, nem igazán – sóhajtok fel.
- Oké… nos, akkor egyedül hagylak – feleli, aztán kezd elsétálni.
- Nem, nem akarom, hogy egyedül hagyj, csak nem akarok beszélni róla – próbálok meg elmosolyodni. Harry bármelyik percben itt lesz és felvesz.
- Oké, rendben. Ennek nem kellene ilyen bonyolultnak lennie, tudod?
- Mi? – kérdezem tőle, majd követem őt leülni a konyhában lévő kártyázó asztalhoz.

18 megjegyzés:

  1. Nabasszus!
    Hát Lou, ezt piszok jól megcsinaltad!
    Most nem is tudom mit gondoljak.
    Lou megcsokolta azt a csavot! MEGCSOKOLTA!
    Harry teljesen jogosan akadt ki!
    Lou egy akkora hülye, már bocsánat, de Hazz homlokára ki van írva, hogy "Hello. Szerelmes vagyok Louis-ba." És ezt megtenni...
    Zayn ott a végén... Már előre látom milyen katyvasz lesz itt!
    Várom a kovit, nagyon jo lett!
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony.
      Mikor először olvastam, először Harryre voltam kiakadva, aztán ez után a rész után meg Louis-ra. Szörnyű, amit művelnek.
      Igen, én sem értem, hogy nem látja még mindig Lou, hogy totálisan odavan érte Harry, némely tette ellenére is.
      Ó, hidd el, azt el sem tudod képzelni...
      Jövőhéten hozom, örülök, hogy tetszett :)
      xoxo

      Törlés
  2. Azta.. Louis idegesítő. Volt ebben a részben.
    Csak engem baszott fel?
    Mármint ez normális? Már mindent megtett Hazza, hogy bebizonyítsa, hogy szereti.. Gyerekes, igaza volt H-nek.
    Teljesen jogosan akadj ki, ahj. :(
    Várom a kövit, és a végén az a Zouis! :D Tuti lesz valami, de nem bánom, szeretem Zouist:3
    És megtaláltam azt a részt, amiben Zaynnel csókolóznak. Még az első évadban, mielőtt felviszi Tessát az emeletre tudod, 10 percre a fvm játékban. :D
    legyen már jövőhét pénteeek. Bruh.
    Puszi K a csetből. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyetértek, itt nekem is elegem volt kissé Louis-ból, és én is Harrynek adtam igazat. Most kivételesen.
      Hát, hogy lesz-e valami vagy sem, az a következőből kiderül, nem árulhatom el ;)
      Igen, igen, tényleg abban a részben volt, nem voltam benne biztos :D
      Hamarosan az lesz :) Xx

      Törlés
    2. Nem tessát viszi fel, hanem Louist, na elírtam. xD

      Törlés
    3. Ó, tényleg, nem is tűnt fel :'D Tessát már alapból kicserélem Louis-val, úgyhogy észre se vettem :D

      Törlés
  3. Nem Zayn nem tudom beszél kicsit érthetőbben.
    Nagyon jó rész! <3
    Imádlak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hét igen, itt én se tudom pontosan, hogy mire gondolt.
      Örülök, hogy tetszett :)
      Én is Xx ♥

      Törlés
  4. Lőjetek meg, ássatok el... mi a franc?
    Te jó Isten Louis. Ez az első olyan rész amiben nem kedvelem őt. Nagyon hülye volt most. És gyerekes, felelőtlen.
    Most nagyon sajnálom Harryt, szegénykém.
    Zaynt most inkább vigye el a pokol, ne hogy itt bekavarjon nekem, különben kinyírom.
    Oké. Pár rész és kibékülnek, ugye?

    (kösziiii a részt)
    xxx
    Heni

    nem köszöntem szóval, szia:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen megértem. Ebben én is nagyon szívesen leordítottam volna Louis-t, hogy mit képzelt.
      Igen, szegény Harry, most neki van igaza.
      Hogy bekavar-e és hogy mennyire, az a következőből kiderül, csak ennyit mondhatok ;)
      Jó, még annyit elárulok, hogy nem véglegesen vesztek most össze, hosszú még ez az évad ;)

      Nagyon szívesen :)
      Szia :D Xx

      Törlés
  5. Hát szééép! Harry meg majd várja hogy hívja őt, azt közbe a telója nála van.. k. xDD
    Hát, ilyet ennél a sztorinál ritkán mondok, de most nem Harry volt a balfasz, hanem Louis... mindenre az a megoldás, hogy ilyet csináljon, öcsém?! :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, úgy aztán várhatja, hogy felhívja őt Lou...
      Bizony, ez ritkán fordul elő, de most nem Harry volt a hibás.
      Xx

      Törlés
  6. LOUIS!! MI A SZENT SZAR?? Most nagyon mérges vagyok rá!! Kivagyik! Mi a f*szomat művelt?? Minek kellett ez??
    Megnyugodtam, hogy Harry nem csinált semmit, és örültem, erre meg??
    Nagyon sajnáltam Harryt :( szegényem tényleg igyekszik megváltozni... Ajj édesem :'(
    Kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz tovább! Most Louisnak kell kiengesztelni...
    Zayn meg nem tetszik! Nehogy nekem kavarjon, vagy bármi, nincs Zouis!! Nem!! Félek...
    Imádom, egyszerűen megőrülök ezért a történetért! A péntek a legszebb napom! ❤❤
    Puszi :3 ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek. Ezt nagyon nem kellett volna.
      Mikor végre Harry nem csinál semmi rosszat, akkor Louis cseszi el a dolgokat.
      Hát, érdekesek lesznek a történések, ennyit mondhatok. Jövőhéten kiderül.
      Örülök, hogy tetszik :)
      ♥ xoxo

      Törlés
  7. Mi a franc!!!!!!
    Louis mi a fenét csináltál!!!!
    Én tudtam hogy Hazz nem rossuat csinált éreztem és Lou rögtön, de hát hogy gondolta hogy annyi könyörgés után megcsalja hogy neki más kell Lou megőrűlt....
    Nah jó Hazz kissé kikelt magából de azért mind kettőt megértem :( ez annyira tényleg nem függő vég ha úgy nézzük de nekem az mert mi lessz ezután ahjjjj :(
    Annyira várom a kovit Péntek Huhh elég messze az de nembaj....
    Szeretünk <3
    Meli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezt most eléggé elrontotta Lou, túlságosan is elhamarkodottan döntött. Most Harrynek van igaza.
      Igen, meg lehet érteni őket, csak ez nagyon nem jött jól. Annyit mondhatok, hogy veszekedés, az lesz bőven.
      Sajnos nincs túl közel, de már nekem is kezdődik a második félév, úgyhogy erre vissza kellett állni.
      Én is titeket! ♥
      Xx

      Törlés
  8. Nagyon jó lett siess a kövivel :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, jövőhéten itt lesz :) Xx

      Törlés