2016. április 8., péntek

Chapter 160

Helló! :)
Eltelt egy újabb fárasztó hét, én pedig hoztam is az újabb fejezetet. Élvezni fogjátok az elejét, ennyit mondhatok ;) A végével kapcsolatban pedig kíváncsi vagyok a véleményetekre. Jövőhéten sajnos megint lesz 3 zh-m (hétfőn, kedden és csütörtökön), szóval drukkoljatok megint :') ♥ Cserébe én is fogok nektek érettségikor meg év végén :D Más mondanivalóm nincs már szerintem, úgyhogy...
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 160
 
Harry szemszöge
Libabőr jelenik meg Louis bőrén, ahogy ujjbegyeimet végighúzom a karján, tudom, hogy fázik, de szeretném azt hinni, hogy ez részben miattam van.
Ujjaim karjai köré fonódnak erősebben, amikor mozgolódik az ölemben, lenyomva csípőjét rám, hogy létrehozza a súrlódást, amit akarok, és amire szükségem van. Még soha nem akartam ennyire valakit, ennyire gyakran. Igen, sok embert megdugtam, de azok csak az izgalomról szóltak, a kérkedés jogáról, soha nem arról, hogy közel legyek hozzájuk, mint ahogyan az Lou-val van. Vele az érzésről szól, arról, ahogy a kis libabőrök megjelennek a bőrén az érintésemtől, ahogy panaszkodni fog, hogy a libabőrtől sűrűbben akar majd borotválkozni, én meg a szememet fogom forgatni rá, még akkor is, ha humorosnak találom, ahogy nyöszörög, amikor ajkát fogaim közé veszem és azt a hangot hallatja, amikor visszapattan, és legfőképp ahogy olyat csinálunk, amit csak ő és én osztunk meg. Senki nem volt és soha nem is lesz ilyen közel hozzá.
Kis kezei megmozdulnak, hogy levegye a pólóját, miközben megszívom a bőrt a nyakán, de megállítom őt.
- Nincs sok időnk – emlékeztetem őt, mire az ajkát biggyeszti, amitől csak még jobban akarom őt.
- Akkor siess és vetkőzz – követeli lágyan.
Imádom, hogy egyre jobban kellemesebben érzi magát velem, ahogy a napok telnek.
- Tudod, hogy nekem nem kell kétszer mondani – jegyzem meg, kezeimet csípője köré fonva, aztán felemelem őt rólam, majd megnyitom a helyet a kanapén.
Csak a rövidnadrágomat és a bokszeremet veszem le, mielőtt mutatom Louis-nak, hogy feküdjön le, miközben előveszek egy óvszert és egy csomag síkosítót az asztalon lévő pénztárcámból. Louis lecsúsztatja nadrágját a lábain, az a rohadt nadrág. Az egész huszonkét évem alatt soha nem láttam semmit, ami ilyen szexi lett volna. Kibaszottul fogalmam sincs, hogy miért, talán ahogy hozzátapad, megmutatva minden mennyei görbéjét, vagy talán mert tökéletesen láthatom benne a seggét, de akárhogy is van, kurvára imádom, és lehet, hogy kényszerítenem kell őt, hogy folyton ezt viselje a házban.
- Tényleg bele kell egyezned, nem akarom többé ezeket használni – fogom meg, mire bólint, az ujjaimra bámulva, miközben azok felhúzzák az óvszert. De komolyan gondolom, és reggel újra meg fogom tőle kérdezni.
Louis meglep azzal, hogy lehúzza a karomat megpróbálva kényszeríteni, hogy leüljek a párnára mellé.
- Mi az? – kérdezem, megértve, hogy mit csinál, de hallani akarom, ahogy kimondja.
Imádom az ártatlanságot, amit mutat, de Louis mégis sokkal mocskosabb, mint azt megengedi magának, hogy bevallja, egy újabb jellemvonás, aminek csak én vagyok tudatában.
Louis haragos pillantást vet rám, így úgy döntök, nem kötekedek vele, helyette leülök, és azonnal magamra húzom őt, beletúrva a hajába, majd ajkaim az övéhez kapcsolódnak. Lenyelem a nyögéseit és kiáltásait, amelyek elhagyják ajkait, miközben magamra engedem őt, mindketten felsóhajtunk, szemei hátragördülnek, amitől majdnem helyben elmegyek.
- Legközelebb lassú lesz, bébi, de ezúttal csak néhány percünk maradt. Oké? – nyögök a fülébe, ahogy köröz a csípőjével.
- Mmhmm… – sóhajt fel.
Ezt a végszavamnak veszem, hogy felvegyem a tempót, karjaimat háta köré fonom és közel húzom őt magamhoz, így a mellkasunk összeér, aztán ugyanakkor emelem fel a csípőmet, amikor ő köröz az övével. Az érzés leírhatatlan, alig tudok levegőt venni, miközben mindketten gyorsabban mozgunk. Nincs sok időnk, és most az egyszer kétségbeesett vagyok, hogy gyorsan befejezzük.
- Beszélj hozzám, Lou – könyörgök, tudva, hogy szégyenlős lesz, de remélve, hogy ha elég keményen belé csapódok, ha elég keményen húzom meg a haja végét, össze fogja szedni a bátorságát ahhoz, úgy beszéljen hozzám, ahogy azt tette korábban.
- Oké… – zihálja, én pedig gyorsabban mozgok. – Harry… – hangja remeg, majd megharapja az ajkát, hogy lenyugtassa magát, még jobban felizgatva engem. A nyomás elkezd épülni a gyomromban. – Harry, olyan jó érzés vagy… – szerez önbizalmat, mire szitkozódom az orrom alatt. – Máris nyafogsz, és még nem is mondtam semmit – kérkedik, önelégült hangja megteszi a hatását és átküld a határon.
Louis teste megremeg és megmerevedik, én pedig figyelem őt elmenni, éppen olyan elragadó, ha nem jobban, mint minden egyes alkalommal, amikor intim helyzetben vagyunk. Ez az, amiért nem tudok betelni vele, és soha nem is fogok.
Az ajtón lévő kopogás szakít ki minket az utó orgazmusunkból, majdnem nyugtatózott állapotunkból, aztán Louis egy pillanat alatt leugrik rólam. Felveszi a nadrágját a földről, miközben én leveszem a használt óvszert, és felveszem a ruháimat a padlóról.
- Egy perc – szólok az ajtó felé, mire a kopogás megszűnik, ahogy Louis meggyújt egy gyertyát és elkezdi átrendezni a díszpárnákat a kanapénkon.
- Gyertyát miért? – kérdezem tőle. Most, hogy felöltöztem, lenézek magamra, és észreveszem, hogy Louis élvezete van a pólómon. Leveszem, mielőtt a bejárati ajtó felé indulok.
- Szex-szag van idebent – suttogja annak ellenére, hogy a karbantartó nem hallhatja őt.
Ujjaival kapkodva beletúr a hajába, az én válaszom csak egy kuncogás és fejrázás, mielőtt kinyitom az ajtót. A férfi az ajtó másik oldalán magas, magasabb nálam és körszakálla van. Barna haja a vállait érinti, és legalább ötven évesnek néz ki.
- A fűtésetek elromlott, igaz? – kérdezi rekedt hangon. Nyilvánvalóan túl sok cigarettát szívott.
- Igen, mi másért lenne húsz fok ebben a lakásban – válaszolom, majd figyelem, ahogy szemei megtalálják az én Louis-mat.
Persze, hogy Louis most hajol le, hogy elővegye a telefontöltőjét az asztal alatt lévő kosárból. És persze, hogy most van rajta a kibaszott jóganadrág, amíg ezt csinálja. És persze, hogy ez a visszataszító férfi ezzel a rohadt szakállal megbámulja a seggét. És persze, hogy Louis feláll és megfeledkezik az egész cseréről.
- Lou, be kellene menned a szobába, amíg ez rendbe jön – kérem.
- Jól vagyok, itt maradok kint veled – von vállat, aztán leül a székre.
- Bent melegebb van – próbálom meggyőzni őt. Kezd elfogyni a türelmem. Amikor felemeli a karjait, hogy nyújtózkodjon, gyakorlatilag egy műsort adva ennek a seggfejnek, minden erőmbe belekerül, hogy ne vonszoljam be a szobába.
- Oké… – Louis egyértelműen zavart, és később biztosan magyarázatot fog követelni, mert ilyen bosszantó. A tankönyvei a karjaiban vannak, ahogy bemegy a hálószobába, majd becsukja maga mögött az ajtót.
- Hozza rendbe a kurva fűtést – csattanok fel a perverz öreg férfira.
Csendben marad, így biztosan okosabb, mint azt feltételeztem. Louis telefonja elkezd rezegni az asztal végén, úgyhogy magamra vállalom, hogy felvegyem, amikor meglátom, hogy a képernyőn „Kimberly” van írva.
- Helló – felelem a telefonba.
- Harry? – hangja olyan magas, fogalmam sincs, Christian hogy bírja ki. Biztosan Kimberly kinézete vonzotta őt magához.
- Igen. Adom Lou-t – nyitom ki a hálószobaajtót, Louis-t pedig az ágyon fekve találom egy tollal a fogai között, lábai a levegőbe rugdosnak mögötte. – Kimberly van a vonalban – magyarázom, mellé az ágyra dobva a telefont. A szekrényhez megyek, aztán kiveszek egy pólót, hogy magamra vegyem.
- Szia, Kim! Minden rendben? – kérdezi Louis. Eltelik néhány pillanat, mielőtt azt mondja: – Ó, ne! Ez szörnyű.
Felhúzom rá a szemöldökömet, de nem vesz észre.
- Ó… oké… hadd beszéljek erről Harryvel. Csak egy pillanat, biztos vagyok benne, hogy rendben lesz – elveszi a telefont a fülétől, majd letakarja az alját a kezével. – Christian elkapott valami gyomorrontást, és Kimnek be kell vinnie őt a kórházba. Semmi komoly, csak a bébiszitterjük nem elérhető – suttogja nekem.
- És? – vonok vállat.
- Nincs senkijük, aki figyelne Smith-re.
- És… azért mondod ezt nekem, mert? – kérdezem.
- Tudni akarja, hogy mi megtennénk-e – rágja az arca belsejét.
- Mit tennénk meg? – nincs az az Isten, hogy azt javasolja, hogy vigyázni akar arra a gyerekre.
- Vigyázni rá, Harry – sóhajt fel Louis.
- Nem, egyáltalán nem.
- Miért nem? Ő egy jó gyerek – védekezik.
- Nem, Louis, ez nem óvoda. Nem történik meg, mondd Kimnek, hogy vegyen Christiannak Tylenol gyógyszert meg valami csirkelevest, és fejezzük be.
- Harry… Kim a barátom, Christian pedig beteg. Azt hittem, hogy törődsz vele? – kérdezi, mire megfordul a gyomrom.
Persze, hogy kedvelem őt, ő volt ott nekem és anyának, amikor apám elbaszta a dolgokat, de ez nem jelenti azt, hogy a gyerekére akarok vigyázni, amikor már így is egy hoki meccsre kell mennem Liammel holnap.
- Azt mondtam, nem – tartok ki az álláspontom mellett. Az utolsó dolog, amire szükségem van, egy idegesítő gyerek kool aid üdítővel a szája körül rendetlenséget csinálva a lakásomban.
- Kérlek, Harry? Nincs senki másuk – könyörög. El kellett volna sétálnom tőle, miután először nemet mondtam. – Kérlek? – kéri újra, én pedig legyőzötten felsóhajtok, és figyelem, ahogy a mosoly egyre nagyobb lesz az arcán.

12 megjegyzés:

  1. Sziooo!
    Az elejével kapcsolatban igazad volt, nagyon tetszett!;)
    Kár, hogy a szerelő ilyen gyorsan jött, de sajnos nincs mit tenni.
    Hát a kisgyerekre való vigyazas egy igazi kihívás lesz Harry-nek, remélem sikerül neki!
    Imádtam! Hajrá a zhk-hoz!:)
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Na igen, ilyenkor mindig időben vagy korán érkeznek a szerelők :'D
      Az biztos, érdekes lesz a következő rész, ennyit mondhatok.
      Örülök, hogy tetszett, és köszönöm! :)
      xoxo

      Törlés
  2. Wao!!! Az a szerelő aztán irigykedhet... Ó, ha tudná, hogy mit műveltek, mielőtt kopogott...
    Nyugodtan bámúlhatja Louist...az a fenék akkor is a Harryé. :P
    Ennyi! ♥♡♥
    Neked pedig sok sikert!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, késhetett volna egy kicsikét, bent már úgyis forró volt a hangulat :D
      Na, az biztos is :D
      Köszönöm szépen! :) Xx

      Törlés
  3. Jeszusom ahogy mondtad az eleje nagyon jó lett és az a karbantartó hamarabb nem is jöhetett volna...Harry megint egy kicsit féltékenykedett Louis azzal hogy lehajolt úúú és az a gyerekre vigyázás na arra nagyon kíváncsi vagyok.amúgy én a Harry szemszögét nagyon szeretem jó abból a szemszögből olvasni történetét. :)
    Ui:a zh-hoz sok sikert úgy is sikerülni
    Puszi Zsozso :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és hát igen, szerencse, hogy nem jött még előbb :D Még jó, hogy Harry bírt magával, a bébiszitterkedés meg érdekes lesz. Az ő szemszögeit egy kicsivel én is jobban szeretem fordítani, imádom a gondolatait :3
      Ui.: Köszönöm, úgy legyen! :D
      xoxo

      Törlés
  4. Louis úgyis ráveszi Harryt a gyerekre (mindenértelemben)
    Nagyon hiperszuper lett ez a rész ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Louis sok mindenre rá tudja venni Harryt, az biztos :D
      Örülök, hogy tetszett :) xoxo

      Törlés
  5. Az eleje csodás volt! Úgy imádtam. Minden egyes résszel jobban beleszeretek a szerelmükbe. Csodás. Remélem Harry elvállalja,és jol kijönnek majd,valahogy azt érzem,hogy Harry jol fogja magát érezni,és lesz közös gyerekük és bár nagyon örülnék neki,ez még nagyon a jövő titka :D
    ismét fantasztikusan fordítottál,imádom olvasni a fordításod,olyan jó kifejezéseket használ hogy néha azt hiszem én is benne vagyok a történetben.
    köszi hogy fordítod a részeket,imádlak.
    A zh-hoz pedig sok sikert előre is.
    Rajongód, Viki T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és hát igen, nem nagyon van ennél nagyobb szerelem. Bizony ez még a jövő titka, majd talán a 3. évad végén kiderül, de ezt még én sem tudom :D
      Nagyon örülök, hogy így gondolod, és köszönöm szépen, igyekszem a legjobban lefordítani :)
      Nagyon szívesen, én is imádlak titeket!
      Köszönöm! :) Xx

      Törlés
  6. Imádtaaaaam!!! Bocsi, hogy csak most, de jobb később, mint soha :D
    Harry féltékenykedését imádom XD Louisnak meg a lehajolása... Oh, annyira látom abban a nadrágban... :p
    Gyerekre kell vigyázniuk? Oha, erre nagyon kíváncsi leszek XD Harry meg a gyerekek, jujj, várom :D
    Puszillak ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, és semmi gond, igazad van :D
      Na igen, ezeket szerette mindenki :D
      Érdekes is lesz, de ez mindjárt ki is derül :D
      Én is! :) Xx ♥

      Törlés