2016. augusztus 5., péntek

Chapter 183

Helló! :)
Gondolom már alig vártátok, hogy jöjjön az új rész, imádni fogjátok a randit, annyira édesek, hogy én olvasás közben totál elolvadtam :3 És persze Harry gondolatai... na, azokon meghaltam :D És sokan meglepődtetek azon, hogy Harry kivette a piercingjeit, most kaptok egy bővebb magyarázatot is. Én személy szerint örültem, hogy kivette őket :) Na, de kíváncsi leszek, mit gondoltok majd. Jaj, és a közepe környékén azt írtam, hogy "tölcsérfánk/funnel cake". Ennél nem voltam biztos benne, hogy tényleg azt jelenti-e, szóval inkább odaírtam, így rá is kereshettek, hogy pontosan hogy néz ki :) Ó, és oldalra kitettem az angol After-Larry új linkjét is, mivel a régin ugye nem elérhető a sztori. Kedden találkozunk!
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 183
 
Harry szemszöge
- Van valami hely a fejedben, ahová el akarsz menni? – kérdezem Louis-tól, amikor visszaérünk az autóhoz. Folyamatosan megpróbálom egyenletesen tartani a hangomat, így nem hangzok kibaszott bénán.
- Nem, nem igazán. Csak valahová, ahol van kaja – mosolyodik el. Nagyon szuperül viselkedik ezzel kapcsolatban, aminek örülök.
- Oké… akkor McDonald’s? – ugratom, csak hogy halljam őt nevetni.
- Lehet, hogy egy kicsit hülyén néznénk ki a McDonald’s-ban.
- Igen, egy kicsit – értek egyet.
Fogalmam sincs, hogy hová menjünk most, ki kellett volna találnom egy B-tervet. Ez az este máris összevissza alakul, és még el sem kezdődött.
Megállunk egy piros lámpánál, majd körbenézek. Emberek tömege tölti meg a parkolót mellettünk.
- Mi folyik ott? – kérdezi Louis, megpróbálva átnézni rajtam keresztül.
- Nem tudom, van ott egy jégpálya vagy valami szar – mondom neki.
- Jégkorcsolya? – hangja úgy emelkedik meg, mint amikor akkor szokta, amikor kezd izgatott lenni. Ó, ne. – Elmehetnénk? – kérdezi. Baszki.
- Jégkorizni? – kérlek, mondd, hogy nem.
- Igen – mosolyodik el, egyértelműen izgatottan az ötlet miatt.
- Én… nem… – soha életemben nem korcsolyáztam még, és soha nem szándékoztam, de ha ez az, amit Louis akar csinálni, akkor nem fogok belehalni, ha megpróbálom… talán egy kicsit igen, de amúgy is megteszem. – Persze, mehetünk.
Amikor ránézek, meg tudom mondani, hogy meglepődött, soha nem várta tőlem, hogy beleegyezzek ebbe, a fenébe, még én sem.
- Várj, mi lesz rajtunk? Csak ez az öltönyöm van. Farmert kellett volna felvennem, olyan szórakoztató lett volna – feleli, majdnem ajak biggyesztve.
- Mindig bemehetünk a boltba és vehetünk neked valami ruhát? Nekem van néhány a csomagtartómban, amit felvehetek – mondom neki. Nem tudom elhinni, hogy mindezen a szarságon keresztülmegyek, hogy korcsolyázzak.
- Oké – ragyogja.
- Amúgy miért tartod ott azokat a ruhákat, soha nem mondtad el nekem.
- Csak egy szokás volt. Amikor este emberekkel maradtam… úgy értem, amikor nem aludtam otthon, reggel szükségem volt ruhákra, és soha nem voltak, így csak elkezdtem őket a csomagtartómban tartani. Elég ideális – magyarázom.
Ajkai kissé össze vannak préselve, és tudom, hogy nem kellett volna megemlítenem, hogy más emberekkel maradtam este, akár Louis előtt volt ez, vagy sem. Bárcsak tudná, milyen volt akkor, hogyan dugtam meg őket érzelem nélkül. Nem volt ugyanaz. Nem értem hozzájuk úgy, ahogy Louis-hoz, nem tanulmányoztam testük minden négyzetcentiméterét, nem leltem kedvemet sekély lélegzetükben és nem próbáltam meg az enyémet összehangolni azzal, nem vártam rájuk kétségbeesetten, hogy azt mondják, szeretnek engem, miközben befelé és kifelé mozgok belőlük. Nem engedtem meg nekik, hogy alvás közben megérintsenek, még ha ugyanabban az ágyban is maradtam, mint ők, az azért volt, mert túl részeg voltam, hogy megmozduljak. Az semmi sem volt ehhez képest Louis-val, és ha ezt tudná, talán nem zavarná őt. Ha a helyében lennék, én… gondolatok arról, ahogy Louis megdug bárki mást, elhomályosítják az agyamat, és hányingerem van tőle.
- Harry? – szólal meg Louis csendesen, visszahozva engem a valóságba.
- Igen?
- Hallottál?
- Nem… bocs. Mit mondtál?
- Már elhagytad a Target-et – feleli.
- Ó, baszki, bocs. Megfordulok – bekanyarodok a következő parkolóba, majd megfordulok az autóval.
Louis-nak van egy megszálltsága a Target-tel, amit sosem fogok megérteni. Éppen olyan, mint a Wal-Mart, csak drágább és az alkalmazottak olyan bosszantóak, mint a szar a hülye piros pólóikban és khaki nadrágjaikban.
„A Target-nek jobb a minősége és több a választék.” Mondja nekem mindig.
- Csak beszaladok és veszek valamit – feleli Louis, amikor leparkolok.
- Biztos vagy benne? Mehetek én is – menni akarok vele, de nem követelhetem a jelenlétemet, nem ma este.
- Ha akarsz…
- Igen – válaszolom, mielőtt befejezhetné.
Tíz percen belül Louis kosara majdnem tele van minden szarral. Végül vett pár skinny jeans-t és egy hatalmas pulóvert. Csodálatosan fog kinézni benne, és megpróbálom nem elképzelni őt benne, miközben elvesz egy kesztyűt, sálat és sapkát. Úgy viselkedik, mintha a kibaszott Antarktiszra mennénk, másfelől viszont elég rohadt hideg van kint.
- Tényleg úgy gondolom, hogy neked is kellene venned kesztyűt, a jég nagyon hideg, és amikor elesel, a kezeid le fognak fagyni – mondja ismét.
- Nem fogok elesni… de persze, veszek kesztyűt, ha ragaszkodsz hozzá – mosolyodom el, Louis pedig viszonozza azt, miközben beledob a kosarába egy fekete pár kesztyűt.
- Akarsz sapkát? – kérdezi.
- Nem, van egy beanie-m a csomagtartómban.
- Persze, hogy van – húzza ki a sálat a kosárból, majd visszaakasztja.
- Nincs sál? – kérdezem tőle.
- Azt hiszem, rendben leszek mindezzel – mutat a kosárra.
- Igen, szerintem is – ugratom, de figyelmen kívül hagy, aztán a cipő és zokni részleghez sétál. Ebben a rohadt boltban leszünk egész este.
- Oké, kész vagyok, azt hiszem – szólal meg végre Louis.
Megpróbál vitatkozni velem azon, hogy kifizesse a cuccait, ahogy mindig teszi, de nem adom be a derekamat. Ez egy randi, amire én hívtam el, nincs az az Isten, hogy megengedjem, hogy kifizesse ezt a sok szart. A szemét forgatja néhányszor, de nem igazán tesz erőfeszítést a veszekedésbe. Vajon fogytán van a pénze? Ha igen, elmondaná nekem? Meg kellene kérdeznem tőle? Baszki, túl sokat gondolok ebbe.
Mire visszaérünk a zsúfolt parkolóba, Louis készen áll, hogy kiugorjon az autóból.
- Kereshetünk neked egy mosdót, ahol átöltözhetsz – mondom neki, miután átveszem a ruháimat és leállítom a kocsit. Fejét folyamatosan elfordítva tartotta és az ablakon bámult ki, amíg én átöltöztem.
- Csak az autóban akartam átvenni a ruhákat, úgy nem kell magammal cipelnem az öltönyömet – von vállat.
- Nem, túl sok ember van itt. Valaki meg fog látni, ahogy levetkőzöl – nézek körbe a parkoló területén, ahol vagyunk, ami elég üres, de akkor is.
- Harry… semmi gond – feleli egy kis bosszúsággal. El kellett volna lopnom azt a stresszlabdát az apám irodájából tegnap este.
- Ha ragaszkodsz hozzá – fújtatom, majd Louis letépi a címkét az új ruháiról.
Már számtalanszor láttam, ahogy leveszi a testéről ezt az öltönyt, de ez az első alkalom, amikor nem leszek képes rá, hogy megérintsem őt, ahogy megszabadul tőle.
- Köszönöm. Most pedig várj odakint – utasítja.
- Mi? Nem mintha nem… – kezdem el mondani.
- Harry…
- Rendben. Siess – szállok ki a kocsiból, aztán becsukom az ajtót. Ez goromba volt. Gyorsan kinyitom az ajtót, és lehajolok. – Kérlek – teszem hozzá, majd újra becsukom. Hallom Louis-t nevetni az autó belsejéből.
Percekkel később, amikor kiszáll, kezei felborzolják a haját, mielőtt egy kék beanie-t húz a fejére. Amikor csatlakozik hozzám a kocsi másik oldalán… aranyosan néz ki. Mindig gyönyörűen és szexin néz ki, de valamitől a hatalmas pulóverrel, sapkával és kesztyűvel kapcsolatban még ártatlanabbul néz ki, mint általában.
- Tessék, elfelejtetted a kesztyűdet – adja oda nekem, mire elkezdek kötekedni.
- Jó dolog, nem éltem volna túl enélkül – nevetem ki, ő pedig meglök a könyökével. Annyira rohadtul aranyos.
Olyan sok dolog van, amit el akarok mondani neki, de nem akarom a rossz dolgot mondani és tönkretenni az estét.
- Tudod, ha egy ilyen nagy pulóvert akartál felvenni, elkérhetted volna az enyéim közül az egyiket, és megtakaríthattál volna magadnak húsz dolcsit – felelem, aztán megfogja a kezemet, de gyorsan elengedi.
- Bocs – motyogja, az arca pedig elpirul. Újra meg akarom fogni a kezét, de megzavar egy alacsony nő, aki üdvözöl minket.
- Milyen méretű korcsolyát adhatok? – kérdezi mély hangon.
Lenézek Louis-ra, aki válaszol mindkettőnknek. A nő visszatér két pár korcsolyával, mire megrezzenek. Nincs az az Isten, hogy ez jól fog menni.
Követem Lou-t egy közelben lévő padhoz, majd elveszem a cipőmet. Ő már mindkét korcsolyát felveszi, mielőtt én az egyikbe beletenném a lábam felét. Remélhetőleg hamar megunja és el akar majd menni.
- Rendben vagy ott? – gúnyolódik, ahogy végre bekötöm a második korcsolyát.
- Igen. Hová tegyem a cipőmet? – kérdezem tőle.
- Majd én elteszem – jelenik meg a semmiből az alacsony nő. Odaadnom neki a cipőmet, és Lou is ugyanezt teszi.
- Kész vagy? – kérdezi, mire felállok. Azonnal megfogom a korlátot. Hogy a faszba fogom ezt megcsinálni? – Könnyebb lesz, amikor mozogsz a jégen – küzd le egy mosolyt. Kurvára remélem.
De nem lesz könnyebb, és öt percen belül háromszor esek el. Louis minden egyes alkalommal nevet, és be kell vallanom, hogy ha nem lenne rajtam kesztyű, a kezeim mostanra már jéggé fagytak volna.
- Emlékszel, amikor körülbelül harminc perccel ezelőtt azt mondtad, hogy nem fogsz elesni? – nevet fel, majd kinyújtja a kezét, hogy felsegítsen.
- Mi vagy te, valami profi korcsolyázó? – kérdezem tőle, miközben lábra állok. Most bárminél jobban utálok korcsolyázni, de Louis nagyon jól szórakozik.
- Nem, egy ideje már nem koriztam, de a barátom, Josie és én régen sokat mentünk.
- Josie? Nem hallottalak még egy barátodról sem beszélni otthonról.
- Nem volt sok, a legtöbb időmet Natalie-val töltöttem felnőve. Josie a végzős évem előtt költözött el.
- Ó.
Nem tudom, miért nem volt sok barátja, és akkor mi van, ha van egy kis OCD-je és egy kicsit prűd és megszállott a regényekkel… Louis kedves, néha átkozottul is kedves, mindenkihez. Kivéve engem persze, én folyamatosan a szart kapom tőle, de tényleg szeretem ezt vele kapcsolatban. Általában.
- Éhes vagyok – szólal meg Louis, majd átnéz a kajás standra, aminek a tetején fények cikáznak. Már legalább harminc perce vagyunk itt, és még egyszer sem mentünk körbe a pályán.
- De még nem estél el és húztál le magaddal, hogy tökéletesen rajtam feküdj a szemembe bámulva, mint a filmekben – mosolyodom el.
- Ez nem olyan, mint a filmekben – emlékeztet engem, aztán a kijárat felé indul.
Bárcsak fogta volna a kezemet, miközben korcsolyáztunk, persze ha sikerülne a lábamon maradnom. Úgy tűnik, az összes szerelmespár gúnyolódik velünk, ahogy körülöttem köröznek kézen fogva.
Abban a másodpercben, hogy elhagyom a jeget, leveszem a borzasztó korcsolyát, és megkeresem az alacsony hölgyet, hogy visszakapjam a rohadt cipőmet.
- Tényleg van jövőd a korcsolyázásban – ugrat Louis az ezredik alkalommal, miközben lesöpri a porhavat kék pulóveréről.
- Haha – forgatom a szememet. A bokám még mindig fáj attól a szartól. – Elvihettelek volna valahová máshová enni, a tölcsérfánk/funnel cake nem igazán jó vacsorára – mondom neki, aztán lenézek a földre.
- Semmi gond. Már olyan régóta nem ettem ilyet – az övéből az összeset megette, és még az enyém felét is.
Ismét rajta kapom, hogy engem bámul, arcán gondolkodó kifejezés van, ahogy az arcomat tanulmányozza.
- Miért bámulsz engem folyton? – kérdezem meg végül, ő pedig elnéz.
- Bocs… csak nem vagyok hozzászokva, hogy nincsenek meg a piercingjeid – vallja be még mindig bámulva.
- Nem annyira más.
- Tudom… csak furcsa. Hozzászoktam, hogy látom őket.
Vissza kellene őket tennem? Nem csak az ő kedvéért vettem ki a piercingeket, igaz, amit Louis-nak mondtam. Tényleg úgy érzem, hogy rejtőzködtem mögöttük, a kis fémkarikákat használva arra, hogy blokkoljam az embereket. A piercingek megijesztik az embereket, és miattuk sokkal kevésbé akarnak beszélni vagy a közelembe jönni egyáltalán, és úgy érzem, kezdem elhagyni életemnek ezt a szakaszát. Nem akarom kirekeszteni az embereket, főleg nem őt, be akarom őt húzni.
Akkor csináltattam őket, amikor még csak tinédzser voltam, meghamisítottam anyám aláírását, aztán berúgtam, mielőtt bebotladoztam a boltba. A seggfej érezte az italt rajtam, de megcsinálta mindennek ellenére. Egyáltalán nem bánom őket, csak túl vagyok rajtuk.
Bár nem érzek így a tetoválásaimmal kapcsolatban, imádom őket és mindig is imádni fogom. Továbbra is be fogom velük fedni a testemet, kifejezve a gondolataimat, amelyekre nem tudom rávenni magamat, hogy valóban kimondjam őket. Vagyis ez nem igazán van így, mivel ezek random szarságok, amiknek semmi jelentése nincsen, de jól néznek ki, szóval leszarom.
- Nem akarom, hogy megváltozz – mondja nekem Louis, mire ránézek. – Fizikailag nem. Csak azt akarom, hogy megmutasd nekem, jobban tudsz bánni velem és nem próbálsz meg irányítani. Azt sem akarom, hogy megváltoztasd a személyiségedet. Csak azt akarom, hogy harcolj értem, ne változtasd magad olyan valakivé, akiről azt gondolod, hogy azzal akarok lenni.
Szavai rántanak egyet a szívem szélein, azzal fenyegetve, hogy szétszakítják.
- Nem fogom – mondom neki. Próbálok megváltozni érte, de nem úgy. Ez értem volt, és érte. – Az, hogy kivettem őket, csak egy lépés volt ebben az egészben, jobb ember próbálok lenni, a piercingek pedig egy rossz időszakra emlékeztetnek az életemben. Egy időszakra, amitől tovább akarok lépni – felelem.
- Ó – majdnem suttogja.
- Tetszettek neked akkor? – mosolyodom el.
- Igen, nagyon – vallja be.
- Visszatehetem őket? – ajánlom fel, de Louis megrázza a fejét.
Sokkal kevésbé vagyok ideges most, mint két órával ezelőtt voltam. Ez Louis, az én Louis-m, és nem kellene idegesnek lennem.
- Csak ha te akarod.
- Visszatehetem őket, amikor… – állítom meg magamat.
- Amikor mi? – billenti oldalra a fejét.
- Nem akarod, hogy befejezzem.
- De igen, akarom! Mit akartál mondani?
- Rendben, legyen, ahogy akarod. Azt akartam mondani, hogy mindig visszatehetem őket és megdughatlak, ha annyira beindítanak téged.
Elszörnyedt arckifejezésétől felnevetek, Louis pedig körülnéz, hogy megbizonyosodjon róla, senki nem hallott engem.
- Harry! – szid le, de ő is nevet.
- Figyelmeztettelek… Plusz egyáltalán nem tettem semmilyen perverz megjegyzést ma este, egyet meg kellene engedned.
- Igaz – ért egyet egy mosollyal, majd iszik egy kortyot a limonádéjából.
Meg akarom kérdezni tőle, hogy ez azt jelenti-e, el tudja-e képzelni, hogy megint velem szexeljen, mivel nem javított ki engem, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem a megfelelő alkalom. Ez nem csak azért van, mert újra érezni akarom őt, hanem mert őszintén annyira kibaszottul hiányzik.
Egész jól kijövünk egymással, főleg magunkhoz képest. Tudom, hogy nagy részben azért, mert most az egyszer nem vagyok fasz. Tényleg nem olyan nehéz, csak gondolkodnom kell, mielőtt szarságot mondanék.
- Holnap van a szülinapod. Mit terveztél? – kérdezi Louis néhány pillanatnyi csend után. A francba.
- Nos, uhm… Tessa és Niall úgymond szerveznek nekem egy bulit. Nem akartam menni, de Steph azt mondta, hogy mindannyian elmentek és egy rakat pénzt költöttek, szóval úgy gondoltam, legalább beugrok. Kivéve ha… te akartál csinálni valamit? Nem megyek akkor a buliba – mondom neki.
- Nem, semmi gond. Biztos vagyok benne, hogy a buli sokkal szórakoztatóbb lesz.
- Eljöhetnél? Senki sem tudja, hogy mi folyik köztünk, kivéve Zaynt persze – kérdezem még akkor is, ha tudom a választ.
Nem szabad arra összpontosítanom, hogy Zayn miért ismeri a kurva dolgaimat.
- Nem, de azért köszi – mosolyodik el Louis, de az nem találkozik a szemeivel.
- Tényleg nem muszáj elmennem – ha Louis velem akarja töltei a szülinapomat, akkor Tessa és Niall elmehet a picsába.
- Nem, tényleg semmi gond. Amúgy is van dolgom – feleli, aztán elnéz.

14 megjegyzés:

  1. Szia! 😊
    OMG OMG EZ ELKÉPESZTŐ. Harry annyira próbálkozik és ez olyan aranyos. Louis baba kinevette bongyorit??? Az a koris rész nagyon jó volt. Elképzeltem hogy Harry hogyan csetlet-botlot a pályán. 😂😂😂😂😂 olyan aranyos. A pircingeiről az az őszinte gondolat... ott sajnáltam Harryt de az az igyekezett és gondoskodás szerintem egy "új oldalát" mutata ezen a randin. És az hogy a szülinapját inkább töltené Louissal mint a "barátaival" tényleg próbál mindent bele csempézni ebbe a randiba. És igen Harry perverz dolgok nélkül nem is Harry Styles. 😀 büszke vagyok rá. Louis az hogy nem szeretné hogy megváltozon azá akivel szeretne lenni de még se lenne vele mert a régi Harrybe szeretet bele és azt is szeretni fogja....
    Puszi Zsozso ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Hát Harry ezen a randin totálisan levett minket a lábunkról, ez biztos. Igen, nagyon ritkán látjuk ez az oldalát, lehetne többször is. Cukiság és perverzség, egyik sem maradhatott most el :D Édesek voltak mindketten, jó volt végre ilyen nyugis részt olvasni velük :) Xx

      Törlés
  2. Basszus ez hihetetlen! Bevallom volt mikor könnyes lett a szemem,hogy Hazza ennyire szereti!!!
    Imádom a fejüket mind a két marhának bárcsak már az esküvőjükön tartanánk!:)))
    Annyira imádnám!
    Tuti,hogy Lou megbocsájt ha akkor is szerette Hazza-t mikor hülye volt úgy szerette ahogy volt akkor nincs mit gondolkodni!!
    De várom mindig a részeket!!
    Puszi Jó hétvégét!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, ez még csak ízelítő, a 3. évadban lesz durvább is, ennyit mondhatok.
      Jaj, annyira jó lenne, de az még eléggé odébb van, ha ez meg is történik egyszer :D
      Bizony-bizony, úgyse tud meglenni nélküle.
      Kedden jön is az új :)
      Köszönöm, neked is! :) Xx

      Törlés
  3. OMG!! OMG!! Hát én nem is tudom hol kezdjem, annyi mindent írni most! XD
    Épp boltba tartottam, mikor megláttam, hogy fent van a rész (délután óta folyton lestem XD) és szerintem hülyének néztek ahogy olvadoztam, és mosolyogtam és újra szerelmbe estem!*-* Aww, olyan édesek, istenem, hát nem tudom kifejezni, hogy mennyire szeretem őket! Harry karaktere mindig magával ragadt, kikészít, annyira szuper! Nagyon aranyos volt, és a gondolatai, hát azt hittem menten megzabbantom a kis mukimat! *-* komolyan már a boldogságtol sírtam :') Olyan jó volt végre így látni őket ❤
    Kinevette Harryt jajj, egyem is meg! És annyira szereti Louis, hogy azt el nem lehet mondani! Büszke vagyok Hazzára! ❤
    Azért örülök, hogy a perverz énje is megjelent :p azt is nagyon szeretjük ;)
    Még sokmindent írnék, egy egész oldalt erről a részről! *-* Kedvencem lett ❤❤
    Sokkal jobb, hogy elutasították őket az étteremből, ez ezerszet jobb hely volt!
    Ja, és igen, Louis ráeshetett volna, mint ahogy a filmekben :3
    Imádom, meghalok ettől a történettől, és izgatottan várom a keddet!! *-*
    Puszillak ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért látom, sikerült összeszedni a gondolataidat :D
      Akkor jól sikerült az időzítés :D Hát engem is hülyének néznének, amikor meglátnának, milyen idegállapotban olvasom néha itt a részeket :D Bizony, cukik voltak nagyon, Harry pedig hozta a formáját, a nem bunkó formáját, amit szintén imádunk. Igen, nagyon jó volt erről olvasni :)
      Kis tündérek, órási nagy ez a szerelem.
      Ó, igen, az az énje elmaradhatatlan :D
      Jaj, örülök, hogy ennyire tetszett :)
      Így van, ezzel a hellyel sokkal jobban jártak.
      Ó, ne is mondd, ott haltunk volna meg :D
      Örülök, hogy tetszik, pár nap és jön is az új :)
      Én is téged! :) Xx ♥

      Törlés
  4. Nagyon látszik hogy Harry meg akar változni. Nem veszi észre hogy Louis úgy szereti ahogy van. A perverz beszólásaival együtt.De az igaz hogy néhány dolgon változtatnia kell.
    Remélem újra összeköltöznek. Nem vagyok Zayn ellen. De Louis Harry-é, és ez így van fordítva is.
    Várom a folytatást. Puszii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyet kell értenem, abban kell megváltoznia, hogy ne bántsa meg Louis-t annyiszor és úgy. A külsőségek itt nem számítanak.
      Ezt nem árulhatom el, de ki fog derülni ;) És igen, én is imádom-szeretem Zaynt, de nem álljon Larry útjába.
      Kedden itt lesz :) Xx

      Törlés
  5. De edes, uristen.☺️ Varom mar a kovetkezot, nagyon tetszett. :) Kell par nyugisabb, aranyos resz is. Imadom a tortenetet minden megvan benne ami kell!
    Udv, K. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az volt, bizony :3 Örülök, hogy tetszett :) Bizony, ránk fért már néhány ilyen rész. Örülök, hogy tetszik, és igen, az biztos is :D Xx

      Törlés
  6. Hello drágám!
    Csodálatos lett a rész!
    Tok vicces, hogy Harry azokban a dolgokban akar változni a legjobban, amikben nem kellene!:D Mondjuk mar ez is haladás, büszke vagyok rá.
    A randin semmi nem alakult úgy, ahogy Hazz akarta volna. Nuku étterem, jégkorcsolya, funnel cake. Ez nem egy szokásos randi volt, de szerintem pont hozzájuk illett.
    Az öltözködés,meg a ruhavásárlás tok aranyosra sikeredett, igaza van Harry-nek, az a beszólás igenis kellett!
    Csodás lett, imádat!❤️
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, drága :)
      Örülök, hogy tetszett :)
      Igen amúgy, nem feltétlenül a kinézetén kellett volna, de érthető annak is az oka, és hát a viselkedésére se lehetett most panasz :D
      Nagyon nem, szegénykém jó, hogy kibírta anélkül, hogy ordítozott volna vagy megvert volna valakit. Ők sem egy szokványos páros, szóval igen, és szuper volt így is, mint ők :)
      Cukik voltak, és igen, nagyon kellett, fura is lett volna anélkül :D
      Örülök, hogy tetszik :) Xx ♥

      Törlés
  7. Sziaa :D imadtam ezt a reszt :D Szerintem ebben a reszben is iszonyatosan latszott, hogy Harry mennyit valtozott kulsore-belsore egyarant :D azert azt a piercing-et nem lett volna muszaj kivennie :$ Habar barmit is csinal a kulsejevel egy biztos, rontani nem tud magan :D Orultem volna, ha egy ici picit romantikusabb lett volna a korcsojazasuk, de igy is tokeletes lett :D Meglepodtem volna a vegen ha Louis elmondja, hogy o igenis Harryvel szeretne tolteni a szuletesnapjat (marmint ugye Harry szulinapjat xd).Iszonyatosan buszke vagyok az en Haroldomra, hogy ennyit sikerult valtoznia. Erdekel mi lesz ebbol a Louis Harry Seattle dologbol :D ugyanis ha Louis tenyleg ott dolgozna szerintem Harry menne vele, hogy bizonyitsa tenyleg meg valtozott es akkor Louis tenyleg "visszafogadna".
    Utolso mondat vagyis remelem tenyleg utolso mondat lesz nem akarlak lefarasztani :D na mindegy a lenyeg, hogy kivancsi vagyok, hogy a bekulos szex milyen lesz :D jo lehet, hogy ez hulyen hangzik de erdekel, hogy mennyiben fog elterni az eddigiektol :D
    Annyira nagyon szepen koszonom, hogy forditod, ha nem forditanad nem is tudom mi lenne velem...Annyira nagy hatassal volt ram :D sosem sirtam meg fanficen de egyszeruen az After-en nem lehet nem sirni mikor szomoru resz van :/ A lenyeg, hogy nagyon halas vagyok azer, hogy forditod/forditottad es forditani is fogod meg <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Örülök, hogy tetszett, és hát igen, most igazán kitett magáért. Nem haltunk volna bele, ha maradnak a piercinget, de mindegy, ő mindenhogy jól néz ki, igen :D Örüljünk, hogy még ilyen is lett, kicsit nehezen indult be :D Harryvel szeretné ő tölteni, csak nem akarja kimondani és/vagy bevallani magának, meg persze Harrynek. Jaj, Seattle-ből csak a probléma lesz, nekem elhiheted...
      Nem fárasztasz, ne aggódj :D Ó, értem én, annyit mondhatok, hogy ki fog derülni nemsokára ;)
      Jaj, nagyon szívesen. Én se szoktam nagyon sűrűn fanfic-eken sírni, de ennél a 3. évadnál sikerült, szóval átérzem. Én köszönöm, hogy olvassátok! :) Xx ♥

      Törlés