2016. augusztus 13., szombat

Chapter 185

Sziasztok! :)
Először is annyira sajnálom, hogy tegnap nem jelentkeztem, de őszintén megmondom, teljesen elfelejtettem, összekavarodtam a héten a napokkal. Szerdától máig dolgoztam hajnaltól délelőttig, délután aludtam, este pihenés és megint alvás, és totálisan kiment a fejemből, bocsánat! De most már itt van végre. Vannak benne események, az biztos, kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek, főleg a végével kapcsolatban. Az eleje-közepe felé zárójelbe írtam, hogy hell-Harry, mivel ugye Louis Harry nevét írta a tortára és az másnapig állt, így elmosódtak a betűk és a pokol szóra hasonlítottak inkább, ami ugye a hell, csak angolul jobban hasonlítanak, mint magyarul. Ha odaértek, biztos megértitek rögtön. Ó, és az előzőnél sokan Zaynre gondoltatok, hogy ő írta az SMS-t, csak annyit mondhatok most is, mint a kommentekben, hogy idővel ki fog derülni ;) Kedden találkozunk, remélem, nem felejtem el újra :D
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 185
 
Harry szemszöge
- Ez hülyeség, mi nyertünk! – nyafogja Steph, Tristan pedig idegesítően egyetért vörös hajú barátnőjével.
- Elég biztos vagyok benne, hogy mi nyertünk, Niall alig bír felállni – mutatok Niallre, aki a sörpong asztalra dől.
- Nos, ha ittál volna, nem nekem kellett volna meginni mindezt – szavai összefolynak, és nem tehetek róla, felnevetek a kárán.
- Kiütötte azt az utolsó labdát az útból – nyafog Steph, mire Tristan megcsókolja az arcát, hogy megmosolyogtassa őt.
Ha Louis itt lenne, én is arcon csókolnám őt. Gondolom, elfoglalt, mivel még nem írt vissza nekem. Azt hittem, hogy kitalálta, mert nem szeretett volna idejönni, de gondolom, tévedtem. Legalább Zayn itt van, így tudom, hogy Louis nem vele van, és nem akarom ráerőltetni magamat Louis-ra azzal, hogy írok neki megint, utálom ezt a tér szarságot.

Louis szemszöge
Két órával később a tortát a pulton hagyom, majd felindulok az emeletre, hogy visszaöltözzek a pizsamámba. Ez történik minden egyes alkalommal, amikor megengedem magamnak, hogy még egy esélyt adjak Harrynek, üt arcon a valóság. Tényleg azt hittem, hogy eljön, annyira hülye vagyok. A földszinten sütöttem neki tortát… Istenem, idióta vagyok.
Megfogom a fülhallgatómat, mielőtt megengedem magamnak, hogy ismét sírjak. A zene beáramlik a fülembe, miközben visszafekszem az ágyra, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne legyek túl kemény magammal. Harry annyira máshogy viselkedett ma este, többnyire jó értelemben, de tényleg hiányoznak a perverz és goromba megjegyzései, amikről mindig azt tettettem, hogy utálom őket, de titokban imádom.
Örülök, hogy Liam nem kopogott az ajtómon, amikor hallottam őt bejönni, még mindig reménykedtem egy kicsit, és még nevetségesebben néztem volna ki, nem mintha ezt valaha is elmondaná nekem persze.
Átnyúlok és lekapcsolom az éjjelin lévő lámpát, aztán kissé lejjebb veszem a zenét. Ha ez egy hónappal ezelőtt lett volna. Ha ez egy hónappal ezelőtt lett volna, beugrottam volna az autómba és elmentem volna ahhoz a hülye házhoz, hogy megkérdezzem tőle, mi a fenéért hagyott faképnél, de ez most van, és most egyszerűen nincs meg bennem az, hogy harcoljak érte. Többé nem.
A fülemben szóló telefonom csengőhangjára ébredek fel, amitől majdnem felsikítok, amikor az idegesítő pityegés áthallatszik a fülhallgatón. Harry az, és már majdnem éjfél van. Ne vedd fel, Louis. Szó szerint kényszerítenem kell magamat, hogy elutasítsam a hívását és kikapcsoljam a telefonomat. Átnyúlok, hogy beállítsam az éjjelin lévő ébresztő órát, majd lehunyom a szemeimet.
Persze, hogy részeg és felhív most, éjfélkor, miután felültetett. Tudhattam volna.

Harry szemszöge
Louis nem fogadja a hívásaimat, ami feldühít. Még tizenöt percig a rohadt szülinapom van, és nem veszi fel a telefont?
Igen, valószínűleg korábban fel kellett volna hívnom, de akkor is. Még az órákkal ezelőtti üzenetemre sem válaszolt. Azt hitem, jól éreztük magunkat tegnap, még be is hívott magával, hogy segítsen nekem az elalvásban. Belehaltam abba, hogy nemet mondjak, de tudtam, mi történt volna, ha felmentem volna oda. Túl messzire vittem volna a dolgokat, és engednem kell, hogy ő legyen az, aki megteszi az első lépést. Nem szabad kihasználnom őt most, még akkor is, ha kibaszottul nagyon akarom.
- Szerintem megyek nemsokára – mondom Tessának, mire kibontja magát a sötét bőrű barnától, akit nyilvánvalóan megkedvelt.
- Ne, nem mehetsz még el, nem amíg… itt vannak! – kiált fel.
Megfordulok, és két lányt látok meg, akik ballonkabátban jönnek felénk. Kurvára kizárt. A zsúfolt nappali tapsoló és ujjongó hangokkal telik meg.
- Nem csinálom ezt a sztriptízes dolgot – mondom neki.
- Ó, ne már! Honnan tudod egyáltalán, hogy sztriptíztáncosnők? – nevet fel.
- Kurvára ballonkabát és magas sarkú van rajtuk! – ez annyira kibaszottul hülyeség.
- Ne már, ember, Louis-t nem fogja érdekelni! – teszi hozzá Tessa.
- Nem ez a lényeg – morgom. De igen, ez. Nem az egyetlen, de a legnagyobb.
- Ő a szülinapos? – szólal meg az egyik lány. Élénkpiros rúzsától máris fáj a fejem.
- Nem, nem, nem. Nem én vagyok – hazudom, aztán az ajtó felé sétálok.
- Ne már, Harry! – szólít meg pár hang.
Isten ments, nem fordulok meg. Louis meg fog őrülni, ha arra gondol, hogy sztriptízesek közelében voltam. Gyakorlatilag már most hallom őt kiabálni velem emiatt.
Bárcsak felvette volna a telefont, amikor felhívtam. Még egyszer megpróbálom őt felhívni, miközben Niall megpróbál felhívni a másik vonalamon. Nem megyek vissza oda, nincs az az Isten. Eljöttem és részt vettem a szülinapi ünneplésben elég hosszú ideig.
Fogadok, hogy Louis mérges rám most, amiért nem hívtam fel előbb, de nem tudom, mikor kellene és mikor nem. Nem akarom erőltetni neki, de túl sok teret sem akarok neki adni. Egy bonyolult vonalon sétálok, és kurvára nincs egyensúlyom.
Még egyszer leellenőrzöm a telefonomat, és a „szia”, amit küldtem neki, az utolsó elküldött vagy fogadott üzenet. Úgy néz ki, ismét én és a magányos szar lakás leszünk. Kibaszott boldog szülinapot nekem.

Louis szemszöge
Furcsa ébresztőre ébredek fel, és beletelik néhány másodpercbe, hogy eszembe jusson, kikapcsoltam a telefonomat tegnap este, mert Harry felhívott éjfélkor, miután a konyhapultnál ültem, minden egyes eltelt perccel meghalt egy kicsit az izgatottságom, csak azért, hogy aztán ne bukkanjon fel itt.
Megmosom az arcomat, majd felkészülök a hosszú autóútra a Vance-hoz, ez egy dolog, ami nagyon hiányzik a lakással kapcsolatban, hogy rövidebb az út. És Harry. És a könyvespolc, ami elfedi a falat. És a kicsi, de tökéletes konyha. És az a lámpa. És Harry.
Amikor lesétálok a földszintre, Karen az egyetlen a konyhában. Szemeim rögtön megtalálják a tortát, amin a negyvenegyes számot mutató gyertyák vannak, és a hülye irkálás, amit még korábban el lehetett olvasni, hogy Harry, de most már megváltozott attól, hogy egész éjszaka állt, és úgy néz ki, mintha azt írná, pokol (hell; Harry-hell), talán az is.
- Nem tudott eljönni – mondom Karennek anélkül, hogy találkozna a tekintetünk.
- Igen… gondoltam, hogy nem tudott – ajándékoz meg egy együttérző mosollyal, aztán megtöröli a poharát a kötényében.
Karen a tökéletes háziasszony, mindig főz vagy takarít valamit, de ami ennél is fontosabb, hogy annyira kedves, szereti a férjét és a családját, még a goromba mostohafiát is, nagyon.
- Semmi gond – vonom meg a vállam, majd megtöltöm a bögrémet kávéval.
- Tudod, nem mindig kell rendben lenned, édesem.
- Tudom. De könnyebb rendben lenni – mondom neki, mire bólint.
- Nem kell, hogy mindig könnyű legyen – feleli, én pedig majdnem felnevetek annak az iróniáján, hogy azokat a szavakat használja, amiket Harry mindig ellenem vetett be. – Egyébként azon gondolkozunk, hogy jövő héten tennénk egy kirándulást a tengerparthoz, ha jönni akarsz, az nagyszerű lenne – az egyik dolog, amit szeretek Liam anyukájával kapcsolatban az az, hogy sosem erőlteti, hogy beszéljek valamiről.
- A tengerparthoz? Februárban? – kérdezem.
- Van egy hajónk, amit szeretünk kivinni, mielőtt túl meleg lenne. Bálnalesre szoktunk menni, és nagyon szép, el kellene jönnöd.
- Bálnales?
- Igen – mosolyodik el.
- Oké? – szeretnék menni, korábban még sosem voltam hajón és a gondolat megijeszt, de a bálnales tényleg érdekesen hangzik.
- Nagyszerű! Jól fogjuk érezni magunkat – biztosít engem, aztán a nappaliba indul.
Végre visszakapcsolom a telefonomat, amikor a Vance-hoz érek. Abba kell hagynom azt, hogy kikapcsolom a telefonomat, amikor mérges vagyok. Figyelmen kívül tudom hagyni Harry hívásait éjfélkor, de nem kell kikapcsolnom a mobilomat. Ha valami történt volna az anyámmal, és nem tudott volna kapcsolatba kerülni velem, szörnyen érezném magam. Valószínűleg megint fel kellene hívnom anyát, mivel nem tudtunk sokat beszélni a minap.
Kimberly és Christian egymáshoz hajolnak a folyosón, amikor kilépek a liftből. Christian súg valamit Kimberly fülébe, amitől felkuncog, mielőtt Christian Kim füle mögé teszi a haját és szélesen elmosolyodik, ahogy megcsókolja Kimet, még mindig mindketten mosolyognak.
Az irodámba sietek, hogy felhívjam anyámat, de nem veszi fel a telefont.
A kézirat, amit elkezdek olvasni, már az első öt oldalnál kiborít. Amikor átlapozok az utolsó néhány oldalhoz, meglátom, hogy „igen”, és felsóhajtok. Elegem van már ugyanabból a régi sztoriból, a lány találkozik a fiúval, a fiú szereti őt, bejön a képbe egy probléma, megoldják, összeházasodnak, gyerekeik lesznek, vége. A kukába dobom anélkül, hogy továbbolvasnám. Rosszul érzem magam, amiért nem adtam ennek sok esélyt, de ez most nem jön össze. Élethű történetekre van szükségem, ahol igazi problémák vannak, több mint egy veszekedés és akár még egy szakítás is. Egy igazi. Az emberek nem bántják meg egymást és mennek vissza többért… kivéve engem, persze.
Christian elsétál az irodámnál, én pedig veszek egy nagy levegőt, mielőtt felkelek az asztalomtól, hogy kövessem őt. Kisimítom az ingemet, majd megpróbálom elgyakorolni, hogy mit mondjak neki Seattle-lel kapcsolatban. Remélem, Harry nem tette tönkre az esélyemet, hogy mehessek.
- Mr. Vance? – kopogok gyengéden az ajtaján.
- Gyere be, Louis.
- Sajnálom, hogy zavarom, de kíváncsi voltam, van-e pár perce, hogy beszéljünk valamiről? – kérdezem, mire ő int, hogy üljek le. Elfogadóan elmosolyodom, aztán helyet foglalok. – Seattle-n gondolkoztam, hogy van-e bármi esély arra, hogy átmehessek oda? Megértem, hogy ha már túl késő, de nagyon szeretnék menni.
- Menni akarsz? Biztos vagy benne? – kérdezi.
- Igen, biztos. Nagyon szeretnék. Tudom, hogy Harry mit mondott magának, de az nem igaz.
- Gondolhattam volna… – gödröcskés mosolya annyira sármos.
- Igen… – mozgolódom kellemetlenül, majd elmosolyodom.
- Szeretnélek elvinni magunkkal Seattle-be – szólal meg végül.
- Tényleg?
- Igen, persze, a legjobb embereimet viszem, szóval ez csak akkor lesz jó, ha te is jössz – dicsér meg.
- Köszönöm szépen! Nagyra értékelem – felelem, és komolyan is gondolom.
- Van valami ötleted, hogy mikor leszel kész az indulásra? Kim, Trevor és én körülbelül két hét múlva indulunk, de csatlakozhatsz hozzánk akármikor, amikor készen vagy. Tudom, hogy át kell helyeztetned a főiskolát.
- A két hétnek jónak kellene lennie – válaszolom, mielőtt gondolkozhatnék rajta.
- Remek, ez egyszerűen remek. Kim boldogabb lesz, mint valaha – mosolyodik el, én pedig figyelem, ahogy szemei az asztalán lévő képre fókuszálnak, amin Kimberly és Smith van.
- Köszönöm még egyszer, olyan sokat jelent ez nekem – mondom neki, mielőtt elhagyom az irodáját.
Seattle. Két hét. Seattle-be költözöm két rohadt hét múlva. Készen állok. Ugye? Persze, hogy igen, évek óta várok erre a pillanatra, hogy eljöjjön, csak soha nem számítottam arra, hogy ilyen hamar megtörténik.
Amikor visszatérek az irodámba, van egy nem fogadott hívásom anyámtól, úgyhogy tárcsázom a számát, miközben leülök.
- Helló, Louis – szólal meg a vonal másik végén.
- Szia.
- Hogy vagy?
- Nagyon jól, van egy izgalmas hírem – mondom neki, és a körmeimet rágom.
- Mi az? – félig érdeklődőnek hangzik.
- Seattle-be költözöm a Vance Könyvkiadóval.
- Hogy mi?! Tényleg? Ez nagyszerű hír – feleli, én pedig tudom, hogy mosolyog. Nem számít, mennyire irányító vagy ítélkező az anyám, ő egyengette az utamat, hogy egy nagyszerű jövőm legyen, amiért hálás vagyok neki. – Mikor mész majd?
- Két hét múlva. Nagyon korán van, de készen állok – mondom neki.
- Wow, Louis, ez tényleg remek. Csak bizonyosodj meg róla, hogy koncentrálsz, és ne rontsd ezt el. Harry is megy Seattle-be? – tudtam, hogy megkérdezi, de a fájdalom a mellkasomban akkor is megjelenik.
- Nem, nem most legalábbis – nem akarom elmondani neki, hogy mi történik Harry és köztem.
- Az jó – figyelmen kívül hagyom megjegyzését, és várok, hogy ismét megszólaljon. – Ó, beszélni akartam veled a vacsoráról, ami Porteréknél volt a múltkor – persze, hogy velük vacsorázott.
- Igen?
- Igen. Egy kicsit meglepődtem, amikor találkoztam Natalie barátnőjével.
- Anya, egyáltalán nem érdekel Natalie barátnője.
- Borzasztóan hasonlít a barátodra a plázából – milyen barát a plázából? Rebecca? – A hasonlóság nagyon erős volt, káosz voltam aznap, amikor találkoztam vele, de megesküdtem volna, hogy…
- Az nem lehet… Rebecca itt lakik, és középiskolás – anya biztos összezavarodott.
- Natalie barátnője is ott lakik, azt mondta, kétórányira él innen. Bár úgy tűnt, nem ismert fel engem, így nem akartam felhozni egy country club vacsorán. Meg sem rándult, amikor kimondtam a nevedet a telefonba, de esküszöm, hogy ez ő – nevet fel kissé, én pedig elképzelem őt, ahogy a fogát piszkálja a kenyérpirítóban látszódó tükörképében.
Anyám a legnagyobb pletykakirálynő, és ha ez igaz, ez lesz a csúcspontja.
- Kizárt – felelem újra. Ez túl furcsa lenne, Rebecca meg Zaynnel jár, csak nem volt a közelben, mert Kaliforniában vol… Ó, Istenem. – Biztos vagy benne, hogy ugyanúgy néztek ki?
- Édesem, emlékszem arra az arcra. Láttad már a lány arccsontját? Hibátlan.
A szememet forgatom, és megpróbálom megérteni ezt. Mi arra az esély, hogy Natalie-nak és Zaynnek ugyanaz a barátnője? Ennek nincs túl sok értelme, ők teljesen ellentétek. Egy kicsit meglepődtem, hogy Rebeccának nem voltak tetoválásai, amikor találkoztam vele, de miért randizna két emberrel, aki kétórányira élnek egymástól.
- Ez olyan furcsa – mondom a telefonba.
- Jól tudom! Erre gondoltam én is. Porterék amúgy se nagyon szeretik őt, azt mondják, hogy nagyon udvariatlan.
- Én sem kedvelem őt, azóta, hogy találkoztam vele – nem kellett volna ezt mondanom, mert tudom, hogy anya Natalie-hoz fog futni, hogy elmondja neki és a családjának, ha nem Rebeccának magának.
Szegény Natalie, újra ez történik vele. Szegény Zayn, én visszautasítom őt, a barátnője meg megcsalja. Olyan balszerencsés.
- Nos, vissza kell mennem dolgozni, ne mondj semmit Natalie-nak a barátnőjéről, meg fogok bizonyosodni róla, hogy ismerem őt először is – mondom anyának, semmi szükség arra még, hogy megemlítsem Zaynt.
- Oké, holnap hívj fel megint, sose hívsz már fel. És még egyszer gratulálok Seattle-lel kapcsolatban, édesem. Csak emlékezz arra, amit arról mondtam, hogy ne rontsd el – emlékeztet, aztán leteszi a telefont.
Nem tudom elhinni, hogy nem raktam össze korábban, ugyanaz a név, és mindketten Kaliforniában síeltek, a gondolat szó szerint soha nem futott át az agyamon. Kétségkívül el kell mondanom Zaynnek, vagy legalább fel kell hoznom neki, mielőtt elmondom Natalie-nak. Az én dolgom egyáltalán elmondani nekik?
Nem, de muszáj. Mindkettőjükkel törődöm, Natalie pedig mindig is az életem egy nagy része volt, Harryig természetesen. Először Zaynnek írok.
*Szia, beszélnem kell veled valamiről.* Küldöm el.
Másodpercekkel később rezeg a telefonom az asztalon.
*Beszélhetünk most?* Írja.
*A gyakornoki állásomon vagyok, utána?*
*Minden rendben?*
Kérdezi.
*Igen, csak beszélni akarok.*
*Csak mondd meg az időpontot.*
*17:30?*
*Jól hangzik, hol?*

Nem mondhatom neki, hogy jöjjön Liamékhez.
*Nálad?*
*Akkor később találkozunk :)*

Annyira szörnyen érzem magam miatta, Zayn olyan édes. Nem mintha úgy tűnt volna, hogy Rebeccára gondol, amikor nem volt a közelben, de megérdemli, hogy jól bánjanak vele, és nem fair, amit a lány csinál, ha ugyanaz a Rebecca. Van egy erős érzésem, hogy igen. Azóta nem kedveltem őt, hogy találkoztam vele, most már tudom, miért.
Olyan sok dolog megy át a fejemen, miközben Zayn lakásához vezetek. A költözés Seattle-be és Harry a legnagyobb dolog. Hogy fog Harry reagálni? Nem hiszem, hogy túl boldog lesz, de ez nem rajta múlik. Először is nem kellett volna Christiannak azt mondania, hogy nem akarok menni. Már olyan régóta vártam erre, és végre megtörténik. Bárcsak felhívhattam volna először Harryt és mesélhettem volna neki Seattle-ről, bárcsak izgatott lenne miattam és elmondta volna, milyen boldog, bárcsak azt mondta volna, hogy „alig várom, hogy Seattle-be költözzünk.”
De ez soha nem fog megtörténni.
Ha Harryt annyira érdekelné, nem hagyott volna faképnél tegnap este anélkül, hogy megmagyarázta volna. Nem is próbált meg bocsánatot kérni, sem megmagyarázni egyáltalán a távollétét ma.
Zayn egy meleg mosollyal köszönt, amikor kinyitja a lakása ajtaját.
- Milyen az idő odakint? – kérdezi, mikor megborzongok.
- Hideg – mosolyodom el, ő pedig arrébb megy az útból, hogy beléphessek a meleg lakásba.
- Minden rendben? Egy kicsit aggódtam, mióta írtál nekem – feleli. Sötét farmert és világoszöld pólót visel, amitől a szemei még gazdagabbak a színekben.
- Igen, csak mondanivalóm van neked, azt hiszem. De valami mást akarok elmondani először.
- A buliról? – kérdezi. Zayn ott volt?
- Elmentél? – érdeklődöm, félretéve a híremet.
- Igen, egy időre, de amint azok a sztriptíz táncosok felbukkantak, én eljöttem – dörzsöli meg a halántékát.
A lélegzetem eltűnik.
- Sztriptíz táncosok? – köhögöm.
- Igen, mindenki szét volt csapva, és mindennek a tetejébe még sztriptízesek is voltak. Az nem az én világom, így eljöttem onnan – von vállat.
Én sütöttem egy tortát Harrynek és azt terveztem, hogy vele töltöm a szülinapját, míg ő sztriptízesekkel részegedett le. Olyan idióta vagyok.

19 megjegyzés:

  1. Szia! 😊
    NE NE NE NE NE NEEEEEEEEEEE EZT KÉSZ KÁOSZ. REBECCA RANDIZOTT NATALIVAL?????? 😱😱 JÉZUS MÁRIA SEGÍTS NEKI... Louis drága költözik 😔 kiherélem Zaynt azt persze nem tudja elmondani, hogy Harry is lelépet csak azt, hogy ő. Harry meg egy balfasz, hogy egyszerűen nem ment el Louishoz. Mert az egy dolog, hogy eljött a buliról de akor másnap elmehetet volna a Vanchez. Tuti, hogy Harry ki fog akkadni mert Louis költözik de akkor MINDENT el kell neki mondania. Kész onnan mán nem lesz vissza út. Ha hagyja Harry Louist úgy elmeni hogy nem mond el neki semmit akkor egy nagy idióta lesz. Kiváncsi vagyok Zayn reakciójára. Louis anyját én a legelejétől utálom. 😡 Fantasztikus lett. Imádtam. 😊
    Ui:azt hittem, hogy valami bajod esett ezért nem hozztál részt...
    Puszi Zsozso ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Hát ezek alapján eléggé úgy tűnik, izgi lesz, mire Louisa végére jár. Költözik majd bizony, de ez még odébb lesz. Ezen én is fennakadtam Zaynnel kapcsolatban, akkor nyomorék, hogy elhallgatta azt az infót... Hát sajnos nem ment el, de ne aggódj, tisztázni fogják a helyzetet. Jaj, nem lesz ez a költözős-mindent-elmondós dolog olyan egyszerű, sőt, csak bonyolódni fog, ennyit mondhatok. A következő részben még folytatódik Zayn és Louis beszélgetése, érdekes lesz. Nekem se szimpatikus a nő. Örülök, hogy tetszett :)
      Ui.: Ó, nem, szerencsére semmi ilyesmi nem történt :) Xx ♥

      Törlés
  2. Mi a kurva eg? Aztarohadt. Kesz kaosz annyira idegesitoek az ilyen reszek, faszert nem tudjak soha megbeszelni a dolgaikat.
    Harryt is sajnalom, de azert Louis nem teljesen artatlan. Tudja mar egy ideje hogy itt mindig megy a kavaras de azert nem veszi fel a telefont. Bar olyan bonyolult ez az egesz, nem szeretem az ilyen reszeket,es Natalie es Rebecca wat. Leszbi paros lel, de fu de unszimpi lett az a ribanc. Mi az, hogy megcsalja Zaynt? Egy idiota.
    Egyebkent sok resz van meg addig, hogy kideruljon ki kuldte az uziket? :) Ja, es az elottem kommentelonek szannam, hogy lehet azert nem mondta Zayn hogy Harry is lelepett mert nem tudja :s hisz nem együtt voltak baaaar kitudja. Zaynnel mintha valami nem stimmelne neha..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja es K voltam csak hogy ne vard a kommentem es tudd hogy itt vagyok XD Puszi, egyebkent te szegeny ha mar egy uj kommentet irok nem csodalom hogy elfelejtetted hozni a reszt tegnap :( En a suli miatt stresszelek mert most leszek nyolcadikos, es alig lesz idom valamire tehat ne aggodj aki azert reklamal mert elfelejtetted ne foglalkozz vele :D xx

      Törlés
    2. Jaj, ne is mondd, én is mindig kiakadok az ilyen részek után.
      Teljesen egyetértek, simán felvehette volna a telefont Lou, így megint a legrosszabbat feltételezte Harryről, amiről ugye próbál leszokni. Vagy mi. Rebecca tiszta hülye, hogy lehet Zaynt megcsalni? Örülhetne, hogy egyáltalán szóba állt vele.
      Emlékeim szerint igen, még van jó pár addig, mert valamikor a 3. évadban lesz, de nem emlékszem már pontosan, régen olvastam. Erre én is gondoltam, hogy lehet Zayn előbb lépett le, így nem látta, hogy Harry mikor ment el, de Zaynnel sosem lehet tudni, nekem is mindig ilyen érzésem van.
      Örülök, hogy odaírtad, néha érkezik több névtelen komment, abból nem nagyon tudom kitalálni :D A munka totál lefárasztott, nem nagyon voltam képben :'D Ó, hát igen, a nyolcadik nem a legkönnyebb osztály, de hidd el, nem lesz annyira vészes :) (tapasztalatból mondom :D) Nem foglalkozok, meg én ritkán kések, szóval annyira ez nem nagy probléma szerintem :D Xx

      Törlés
  3. Na jo én inkább erre nem mondok semmit -.- Komolyan elegem van már Zaynből ... Hülye fasz ... Nagyon remélem hogy megkaja rendesen a magáét ha kiderül hogy mien kis manipulativ fasz .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyenkor én is nagyon ki voltam rá akadva, mikor először olvastam. Ó, ne aggódj, meg fogja kapni a magáét ;) Xx

      Törlés
  4. Na jó, megmondom őszintén elkezdtem olvasni, aztán nem bírtam ki és a végébe beleolvastam, olyan ideges lettem, hogy muszáj volt letenem egy pár órára XD de most itt vagyok...
    Fú, hát mit is mondjak... Zaynre sokmindent tudnék, de befogom XD Hogy lehet ilyen irritáló?? Ő elment, mert nem az ő világa. Pff, ja... Azt nem említed h Harry is elhúzott??? Vááááa!!
    Azért Louis is... Itt morgolódik, hogy nem magyarázza meg, meg stb... De fel nem venné a telot... Kivagyok...
    Most már érzem h Zayn nem őszinte... Tényleg van valami... Tuti!!!
    Itt aztán van szarkeverés rendesen!! XD és már nagyon várom h kiderüljenek a dolgok!
    Louis meg utazik... De nem egyedül fog! Nem engedem!! Csak Harryvel mehet!! Ennyi!!
    Imádtam, és semmi baj, hogy elfelejtetted, hiszen dolgod van! Szóval ne aggódj! ❤❤
    Pusziii ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez után a vég után kell idő, míg lenyugszik az ember az idegállapotból, elhiszem :D
      Igen, Zaynre azt hiszem, sok mindenki tudna sok mindent mondani :D Adja itt a szentet, közben szerintem sehol semmi... pofám leszakad. Azt az "aprócska" részletet ki kellett hagynia -.-
      Ettől én a falra tudnék mászni, mikor ezt csinálja Lou. Picsog, hogy nem csinál meg Harry valamit, amit szeretne, de lehetőséget se ad neki, hogy legalább megpróbálja. Tök logikus, ja...
      Szerintem is, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a legvégén ebből, mert nem is nagyon emlékszem már, meg a legvégéig én se olvastam el :D
      Jaj, ne is mondd, és ez még csak fokozódni fog.
      Az egy kemény meccs lesz köztük, ezt elárulhatom :D
      Örülök, hogy tetszett, emberből vagyok, előfordul ilyen velem is :') Xx ♥

      Törlés
  5. Ez egyre rosszabb!! Dráma itt, drama ott, drama mindenhol!! Szegény Louis, félreértések sora, Harry lesz a rossz, es megint veszekedés lesz! Ez olyan Larry theory :D
    Viszont egy valami nem igazan világos: Natalie barátnője, a barátnője vagy a partnereként barátnője?? Mármint járnak,? Vagy hogy is van ez?!?!?!????? Imádom a forditasod!! Jo szavak es élvezhető fogalmazás!
    Kiváncsi vagxok a folytatásra, mik lesznek itt, Uranisten :DDD Zayn, kis cseles, tuti direkt mondta, hogy Lou vele legyen es Harryvel osszevesszenek!!! Ugy várom a bekulo Larry moment-et!!!!! Adja a blog írója meg ezt az örömöt, pls:) szükségem van mar egy Larry bármire!!! Muszáj, másrészről pedig örülök hogy Harry ilyen mondhatni gentleman lett, de mi a francert akart felmenni Louhoz, ha aztán nem is ment el?? Ez se áll ossze a kisfejembe:Ddd
    En mar csak mosolyogva olvasom es várom a Kovi reszt!!!
    Remelem mi hamarabb jon, es köszi hogy fordítod!!! Imádunk!! Es egyébként semmi baj, hogy elfelejtetted, igy legalább jobb volt olvasni, jobban vártam, es gyorsabban olvastam! Megérthető, hisz nem ez a kötelező dolgod, csak kiegészítő!! Szóval jon a rész amikor itt lesz!! ❤️
    Puszi, Viki T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, most jönnek még csak igazán a kavarodások, ez csak a bemelegítő volt :D
      Úgy a barátnője, hogy járnak :D Csak angolul az ugye girlfirend és nem friend, ott jobban kijön a különbség. Ezt amúgy nagyon hiányolom a magyar nyelvből. Örülök, hogy tetszik, igyekszem a legjobban, köszönöm szépen :)
      Azt el se tudod képzelni... D Szerintem is, idegesítő már, hogy mindig bekavar. Lassacskán elérkezünk már oda, ennyit mondhatok :) Kezd kikupálódni Harry :D Hát az első SMS-t, a sziát még ő írta, után viszont valaki más, ez a nagy kérdés, hogy kicsoda. Mert ugye gondolom, akkor esett ki a zsebéből a telefont, mikor leült a kanapéra vagy felkelt onnan.
      Kedden érkezni is fog, csak ne felejtsem már el :D
      Nagyon szívesen, én is imádlak titeket! Ennek örülök, nagy ritkán velem is megesik ilyen, de szerencsére nem sűrűn :D Örülök, hogy így látod, köszönöm :) Kedden azért igyekszem hozni :D xx ♥

      Törlés
  6. Nemár!!!! Ez a történet egyre inkább kezd kiakasztani,nem létezik,hogy ennyire szerencsétlenek legyenek minden ellenük van még talán az egész világ is! Bár ha a való életet nézzük ott se könnyebb nekik így még talán meg is értem a sztorit!
    Na és az üzenet lehet Rebecca írta de akkor nem értem az ő indítéka micsoda!? De Zayn a végén megint gonosz volt minek kell neki mindent elmondani ja persze,hogy Lou hozzá szaladjon! Na az nem fog megtörténni Haz és Lou szerelmének erősnek kell lennie!!!
    És ha ezek után a legvégén lagzi lesz annak külön örülnék mert akkor valóban igaz az a mondat,hogy a szerelem mindent legyőz!!
    Na akkor reménykedek,hogy a következő rész vidámabb lesz!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, nekem volt idő, amikor minden második rész után kaptam agybajt. Bizony, egy kis hasonlóság van, a nehézségek tekintetében.
      Végül is ő is ott ült, szóval elvileg lehetett ő is, na de hogy tényleg ő volt-e, az ki fog derülni később. Mindig szól valamit, amitől mi kiakadunk, Louis-t meg jól összezavarja... Úgy legyen!
      Pontosan, reménykedjünk, hogy úgy is lesz :)
      A következőt még nem olvastam át, de ez a Zayn-Louis beszélgetés folytatódik, szóval mindenképp érdekes lesz. Xx

      Törlés
  7. Hello-hello drágám!
    Oh,hogy koccolnám a falhoz Zayn-t.
    Gondoltam,hogy ez volt a célja,, de azért ez túlzás volt tőle. Megőrülök,hogy ekkora gyökér. Egyszerűen nagyon gaz amit csinál.
    Louis meg hogy gondolja,hogy elköltözik? Es két hét múlva? Ez borzalom. :(
    Szegényt nagyon sajnálom, de ha nem veszi fel Harry-nek, akkor mit var? Hogy tele patikus úton magyarázza meg, vagy mi? lol
    Eseménydús lett a rész, imádlak!❤️
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Az kellene már neki, mert nem nyugszik.
      Ó, és még mik lesznek itt a 2. évad végén! Ez csak a bemelegítő kavarodás.
      Az bizony. De ne aggódj, jó hosszú lesz még az a két hét ;)
      Pontosan, nagyon kivagyok, mikor ezt csinálja Lou. Ha lehetőséget se ad Harrynek, akkor mire számít?
      De még mennyire, én is titeket! :) Xx ♥

      Törlés
  8. Miii? Rebecca és Natalie? Hoppáka. :D
    Na hát ez érdekes lesz...
    Most az a tippem van, hogy Harry elküldte a "Szia" üzenetet, a többit pedig Zayn írta úgy, hogy kitörölte Harry telefonjából. Biztos ez van! :D
    Na és Zaaaayn... persze hogy meg kellett említeni a sztriptíztáncosokat... kis szemét! XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, de még mennyire :D
      Na, abban biztos lehetsz...
      Mikor először olvastam, én is így gondoltam, de hát majd később kiderül, valóban így volt-e ;)
      Nem is ő lenne, ha nem említette volna meg. Xx

      Törlés
  9. Sziaa :D Fhuu ez a Zayn...mindig bemocskolja Harry-t :( Szerintem Zayn irta az sms-t mert o szolt Harry-nek, ha jol emlekszem, hogy ott hagyta a telefonjat...de ha ezt most tenyleg Zayn csinalta en iszonyat nagyot csalodok benne...sok mindent kinezek belole de hogy ilyen undorito dolgot csinaljon azt azert nem...Buszke lennek Louis-ra ha kiderulne, hogy Zayn irta az sms-t es megutne Zayn-t...xd Szerintem tok sokars fog kidrulnk, hogy nem Harry irta az sms-t hanem mas...mert hat Harry megis, hogy bizonyitana, hogy nem o irta? Sehogy :/ Ez a Rebbeca...megerdemli Zayn-t...Annyira idegesitenek Harry baratai :/ Olyan kocsogok...Louis-t megertem mert lehet en sem vennem fel a telefont az o helyeben mert abban a hitben el, hogy Harry irta az sms-t...Lehet felvennem, mert csalodott lennek es ideges de ez mar csak reszlet kerdes...pedig Harry olyan edes volt, hogy figyelt arra, hogy teret adjon Louis-nak...ugy erzem sokara lesz ujra Larry :( <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Hát Zayn már csak ilyen, főleg, ha Louis előtt mocskolhatja Harryt. Azt tutira tudjuk, hogy Zayn adta vissza a telefont Harrynek, de hogy ő is írta az SMS-eket, az még kérdés. Ez már nekem is sokk lett volna, mikor először olvastam, és hasonlóakban reménykedtem, mint te :D Hát várnunk kell rá sajnos, igen. Bizony, azok, de ezt Harry is be fogja látni. Ezen én is gondolkoztam, hogy mit csináltam volna Louis helyében, de fogalmam sincs... Igen, tökre próbálkozott, ez most nagyon nem jött jól. Beletelik egy kis időbe, de lesz még, ne aggódj :) Xx

      Törlés