2016. szeptember 2., péntek

Chapter 191

Sziasztok! :)
Hát itt van ez a várva-várt rész, folytatódik a múltkori függővég, hogy ennek mennyire vészes a vége, azt döntsétek el ti :) Szerintem annyira nem :D Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek az eseményekről, és arról, hogy mi várható ezután. Már mióta akarom mondani, hogy átléptük egy ideje a 140.000 kattintást, csodálatosak vagytok! ♥ Jövőhéten pedig már csak pénteken találkozunk, valamikor késő délután, miután hazaértem, tehát egy hét múlva jövök, ne feledjétek!
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 191
 
Harry szemszöge
- Eltörted a kibaszott orromat! – kiabálja Zayn, aztán felemeli a fejét, küzdve, hogy kijusson fogásomból.
Hallottam az éles törést, így már tudtam, hogy az a szar eltört, de a vér mennyisége, ami kifolyik belőle, amikor végre felemeli a fejét, egy kicsit aggasztó.
- Már figyelmeztettelek újra és újra most már kibaszott hónapok óta, hogy maradj távol Louis-tól, de aztán mit csinálsz? Kurvára megcsókolod, engeded, hogy az istenverte ágyadban aludjon? – lépek végig a folyosón, hogy ismét hozzájussak. Keze törött orrát fogja, miközben piros vére lefolyik az arcán.
- Én meg már kurvára megmondtam neked, hogy leszarom, amit mondasz – morogja, felém téve egy lépést. – Az előbb eltörted a kibaszott orromat! – kiáltja megint.
Louis kurvára meg fog ölni. Egyszerűen el kellene mennem most. Megérdemli, hogy elverjék a seggét, ismét, de Louis tombolni fog.
- Te már rosszabb szarságokat tettél velem, folyamatosan szórakozol a párommal! – kiabálom vissza.
- Ő nem a párod, és még el sem kezdtem szórakozni vele.
- Te most ténylegesen, kurvára fenyegetsz engem?
- Nem tudom, igen?
Még egy lépést teszek felé, Zayn pedig meglep azzal, hogy felém lendül.  Ökle eltalálja az állkapcsomat, amitől hátra tántorgok, beleütközve a fadobozban lévő növényekbe. Dühödten a földre esnek, aztán Zayn újra lendít, ezúttal képes vagyok blokkolni őt.
- Azt hitted, hogy csak egy ribanc vagyok, ugye? – vigyorodik el egy elmebeteg és véres módon.
- Mi a fasz?
Továbbra is felém sétál.
- Tényleg azt hitted, hogy kemény vagy, ugye? – nevet fel, megállva, hogy vért köpjön a fehér csempekőre.
Ujjaim a laborköpenyének anyaga köré fonódnak, majd egy másik sornyi növénybe lököm őt, a növények és a testünk a földre esnek. Rámászok, megbizonyosodva róla, hogy ne engedjem, hogy ő irányítson. A szemem sarkából látom, hogy felemeli a karját, de mire rájövök, hogy mi történik, az egyik kis virágcserepet a fejem oldalához vágja. Fejem lebukik, majdnem megütve a padlót. A virágcserép összetörik, én pedig gyorsan pislogok, hogy helyreállítsam látásomat. Erősebb vagyok nála, jobb verekedő, mint azt elhitette velem, de nincs az az Isten, hogy engedem neki, hogy felülemelkedjen rajtam
- Már amúgy is megdugtam őt – fuldokolja, miközben belemarkolok a hajába és a padlóhoz vágom a fejét. Ennél a pontnál leszarom, hogy megölöm-e őt vagy sem.
- Nem, nem tetted! – ordítom.
- De igen, szép volt és szűk is – hangja fojtott és szaggatott, köszönhetően annak a ténynek, hogy nem engedtem rajta.
Annak a hatása, hogy az öklöm az arcába csapódik, azt okozza, hogy feje oldalra fordul, félig üvölt a fájdalomtól, és egy rövid pillanatra elgondolkozok azon, hogy törött orrát az ujjaim közé veszem. Alattam lévő lábai kétségbeesetten rugdalóznak, hogy megpróbálja testemet felemelni az övéről. Annak a képei, hogy Zayn megérinti Louis-t, feltüzel, tovább lökve, mint az korábban valaha is előfordult. Meg fogom ölni őt, és leszarom.
- Mi a fene folyik idebent? – kiáltja mögülem egy férfihang.
Amikor elfordítom a fejemet, hogy meglássam, kihez tartozik a hang, Zayn megpróbálja kezét a nyakam köré fonni. Kurvára nem történik meg. Egy újabb ütés az arcára minden, ami ahhoz kell, hogy keze a padlóra essen az oldala mellé.
Egy kéz fonódik a karom köré, mire ellököm azt.
- Hívják az egyetemi biztonsági szolgálatot! – feleli a hang, én pedig sietve lemászom Zaynről. Baszki.
- Nem, ne – mondom, aztán lábra próbálok állni.
- Mi folyik itt? Kifelé innen? Várjon a másik teremben! – kiabálja a középkorú férfi, de nem mozdulok.
- Bejött ide, és megtámadott – sírja Zayn, szó szerint. Keze a duzzadt és törött orrát takarja, miközben lábra áll. Arca véres, laborköpenye pirossal van lefröcskölve, önelégült mosolya pedig elillant.
- Álljon a falhoz, amíg a rendőrség megérkezik! Komolyan mondom, egy centit se mozduljon! – feltételezem ez a férfi egy tanár.
Baszki, jön az egyetemi rendőrség. Olyan kurvára elcseszett vagyok. Mi a faszért jöttem ide először is? Louis annyira dühös lesz, és leginkább megbántott, mert nemrég szó szerint megígértem, hogy távol maradok Zayntől.

Louis szemszöge
Liam már a helyén ül, amikor megérkezek a vallásórára. Arca a könyvébe van temetve, és alig vesz észre, amikor megjövök, a könyveimet a padra kell tennem, hogy felpillantson rám.
- Szia – mosolyodik el.
- Szia – foglalok helyet mellette, majd előveszem a tankönyvemet és a naplómat.
- Milyen volt a reggeli? – kérdezi Liam.
- Igazából jó volt, visszatértünk oda, ahol néhány nappal ezelőtt tartottunk, azt hiszem – vonok vállat. Nem akarom ráerőltetni a problémáimat.
- Az jó, anya olyan mérges volt rá – nevet fel.
- Harry is mondta, azt hittem, túloz.
- Nem, azt mondta rá anya, hogy egy seggfej.
- Nem, tényleg?! – mindketten nevetésben törünk ki, miközben Soto professzor belép a terembe.
- Rendben, srácok, csak adjanak néhány percet, hogy összeszedjem magam, és elkezdem az órát – jelenti be.
- Izgatott vagy, hogy a hajóra megyünk jövőhéten? – kérdezi Liam.
- Uhm, nos, nagyjából – vallom be.
- Miért nagyjából?
- Nem tudom, sosem igazán érdekeltek a vízi sportok vagy bármi.
- Vízi sportok? Egy jachton leszel – nevet fel.
- Igen, de a vízen. Mármint föld nélkül.
- Szórakoztató, ígérem, hogy tetszeni fog. Plusz vannak mentőmellényeink – ugrat, mire hozzádobom a tollamat.
- Rendben, ma a hamis reményről fogunk beszélni – szólal meg Soto professzor.
Végre egy téma, ami nem illik az én pontos helyzetemre ebben a pillanatban. Vagy igen? Nem, persze, hogy nem.
- Több vallás van, mint amennyit meg tudnánk számolni, az egész világon elterjedve, mindegyik más istennel és más hittel. Szóval ki a helyes? Mindenki? Biztosan nem, valaki helytelen, de ki? Nincs olyan meghatározott vallás, amely egyáltalán megfontolja vagy megbeszéli, hogy talán ők azok, talán ők azok, akik olyan valaminek szentelik az életüket, ami nem létezik. Talán ők azok, akik eladományozták a megtakarításuk felét egy templomnak, egy istennek, ami nem létezik. A legijesztőbb része ennek az, bárki számára is, hogy mérlegeljük a tényt, hogy sosem fogják tudni, amíg meg nem halnak. Sosem fogják tudni, hogy találkoznak-e az istenükkel, vagy ha az istenük egyáltalán létezik, amíg túl késő, hogy meggondolják magukat. Hogyan éreznék magukat, ha az energiájukat felhasználnák valamire, amiről aztán kiderül, hogy időpocsékolás volt, sosem létezett, minden csak a fejükben volt? Ez az, amiről akarom, hogy írjanak ma – mondja, aztán leül a székébe, kinyitja a hordozható kávés bögréjét és iszik egy kortyot.
Amikor átnézek Liamre, ő már ír. Általában találok egy módot arra, hogy minden témát összekapcsoljak Harryvel, de ezzel nem tudom. Vagyis tudom, de nem akarom. Nem akarom figyelembe venni annak a lehetőségét.
Amikor tollamat a papírhoz teszem, minden szándékom megvan, hogy a nagymamámról írjak, és hogy hogyan szentelte életét a kereszténységnek, valahogy Harry neve jelenik meg a fekete tintával.
- Mr. Tomlinson? – Soto professzor hangja csendes, de elég hangos ahhoz, hogy az első sorban mindenki meghallja.
- Igen? – nézek fel, a figyelmem pedig azonnal megtalálja Kent. Miért van itt Ken?
- Louis, velem kell jönnöd – feleli Ken, mire a mögöttem lévő bosszantó szőke lány hallat egy „oohhh” hangot, mintha visszatérnénk a hatodik osztályba. Nagy valószínűséggel azt sem tudja, hogy Ken kicsoda, hogy ő az egész egyetem rektora.
- Mi folyik itt? – kérdezi Liam Kentől, miközben felállok, hogy elkezdjem összeszedni a dolgaimat.
- Kint beszélhetünk róla – Ken hangja bizonytalan.
- Jövök én is – feleli Liam, és ő is feláll.
- Ez rendben van ön felől? – kérdezi Soto professzor Kentől.
- Igen, ő a fiam – mondja neki, mire Jonah szemei kitágulnak.
- Ó, sajnálom, uram. Nem tudtam ezt, Louis is az ön fia? – kérdezi tőle.
- Nem, ő nem – Ken pánikba esettnek tűnik, ami kezd megijeszteni.
- Harry… – kezdem el feltenni a kérdést, de Ken kivezet az ajtón Liammel mögöttem.
- Harryt letartóztatták – mondja el nekünk Ken, amint kiérünk.
- Hogy mi? – nem kapok levegőt.
- Letartóztatták, amiért verekedett, és amiért tönkretette az egyetem tulajdonát.
- Ó, Istenem – ez az egyetlen dolog, amire gondolni tudok, hogy kimondjam.
- Mikor? Hogy? – úgy tűnik, Liamnek is ugyanaz a problémája, mint nekem.
- Körülbelül húsz perccel ezelőtt, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ezt az egyetemen tartsam, de ezt nem könnyíti meg Harry – siet át Ken az úton, nekem pedig majdnem futnom kell, hogy utolérjem őt.
Az agyam száguldozik, Harryt letartóztatták? Ó, Istenem. Hogy tartóztathatták le? Kivel verekedett? Erre már tudom a választ. Miért nem tudott most az egyszer nyugton maradni? Jól van Harry? Börtönbe fog kerülni? Igazi börtönbe?
Ken kinyitja a kocsiajtót, majd mindhárman beszállunk.
- Hová megyünk? – kérdezi Liam.
- A rendőrségre.
- Jól van? – kérdezem.
- Van egy vágás az arcán és egy másik a fülén, ahogy hallottam.
- Ahogy hallottad? Még nem láttad őt? – kérdezi Liam a mostohaapjától.
- Nem, még nem. Körülbelül idegrohamot kapott, így tudtam, jobb lesz, ha először hozom őt – int a fejével az én irányomba.
- Igen, jó ötlet – ért egyet Liam, én pedig csendben maradok.
Egy vágás a fején és az arcán? Remélem, hogy nem fáj neki. Jaj, nekem, ez az egész tiszta őrület. Egyszerűen bele kellett volna egyeznem, hogy vele töltöm az egész napot, nem lett volna ma a kampuszon.
Öt percen belül Ken leparkol az úton egy kis téglaépület előtt, amire ki van írva, hogy „Rendőrség”. Nincs parkolójel közvetlenül az előtt, ahová leparkolt, de feltételezem, ez az egyik plusz dolog, ha rektor vagy, ott parkolsz, ahol akarsz.
Mindhárman besietünk az épületbe, a szemeim pedig átvizsgálják a kis teret Harry bármilyen jele után kutatva.
- Leszarom, maguk nem többek, mint tetvek egy hamis jelvénnyel! Maguk lényegében pláza zsaruk, kibaszott pöcsök!
És itt is van… Követem a hangját, aztán elfordulok a folyosón, Harry elérése érdekében. Hallom Kent és Liamet a sarkamban, de minden, ami érdekel az az, hogy Harryhez jussak. Amikor meglátom őt, oda-vissza járkál egy kis cellában. Szent szar. Karjai a háta mögött vannak bilincsben.
- Basszák meg! Mindannyian! – kiabálja.
- Harry! – zeng mögülem az apja hangja.
Harry oldalra kapja a fejét, ahol én állok, szemei pedig azonnal kitágulnak. Arca szét van nyílva, éppen az arccsontja alatt, a bőre pedig fel van vágva a fülétől a tarkójáig, haja vértől összetapadt.
- Én megpróbálom féken tartani ezt, de nem segítesz ebben! – kiabál Ken félig Harryvel.
- Úgy zártak be ide, mint valami kibaszott állatot, ez marhaság. Hívj akárkit, akit akarsz, hogy nyissák ki ezt a szart – kiáltja Harry, megkísérelve kitépni a kezeit a bilincsből.
- Hagyd abba – szidom őt le, mire megváltozik a viselkedése.
- Louis, nem kellene itt lenned. Milyen lángelme kurva ötlete volt, hogy idejöjjön? – sziszegi Harry az apjának és Liamnek.
- Harry, hagyd most már abba. Apukád segíteni próbál neked. Nyugodtnak kell maradnod – felelem a rácsokon keresztül.
Nem érződik ez igazinak, vele beszélni, miközben szó szerint börtönben van bilincscsel a kezén. Ez nem lehet igaz, viszont ez történik egy igazi világban. Letartóztatnak, ha megtámadsz valakit, főleg egy egyetemen.
- Oké – adja be végre a derekát Harry. Tudom, hogy többet akar mondani, valószínűleg azt, hogy menjek a picsába, de valami megállítja őt, amiért hálás vagyok.
- Adj néhány percet, hogy meglássam, mit tehetek, addig is abba kell hagynod a kiabálást. Rosszabbá teszed ezt saját magadnak, amikor már így is nagy bajban vagy – figyelmezteti Ken a fiát.
Liam rám néz, aztán Harryre, mielőtt követi Kent visszafelé a szűk folyosón. Máris utálom ezt a helyet, minden túl fehér és fekete, túl kicsi és fehérítő szagú.
A kampusz közrendőrei, akik egy asztal mögött ülnek, ebben a pillanatban elmerültek a saját beszélgetésükben, vagy legalábbis azt tettetik, így nem kapnak újabb megjegyzést Harrytől.
- Mi történt? – kérdezem tőle.
- Letartóztattak – fújtatja.
- Jól vagy? – kérdezem, kétségbeesetten át akarok nyúlni és megtörölni az arcát.
- Én? Igen, jól vagyok. Nem olyan rossz, mint ahogy látszik – feleli, és igaza is van. Innen is meg tudom mondani, hogy a vágásai nem mélyek. Karjain halványpiros csíkok vannak, összekeveredve a fekete tintával egy elég ijesztő látványt nyújt. – Haragszol rám? – hangja lágy, ezer fokkal másabb, mint amilyen volt pillanatokkal ezelőtt, amíg a rendőrséggel üvöltözött.
- Nem tudom – válaszolom őszintén.
Természetesen haragszom rá, mert tudom, hogy kivel verekedett, illetve nem nehéz kitalálni. De aggódom is miatta, és tudni akarom, mi történt, ami idevezette őt ebbe a nagy bajba.
- Nem tehettem róla – próbálja megindokolni.
- Megmondtam neked korábban, hogy nem foglak meglátogatni a börtönben, emlékszel? – ráncolom a homlokom.
- Ez nem számít, ez nem igazi börtön.
- Igazinak néz ki nekem – érintem meg a fém rácsot, hogy bebizonyítsam igazamat.
- Ez nem egy valódi börtön, ez csak egy hülye cella, amiben benntartanak, amíg eldöntik, hogy bevonják-e az igazi rendőrséget – mondja elég hangosan ahhoz, hogy a két közrendőr felnézzen a beszélgetésükből.
- Hagyd abba. Ez nem vicc, Harry. Nagy bajba kerülhetsz – emlékeztetem őt, mire a szemét forgatja.
Ez a probléma Harryvel, nem egészen érti, hogy a tetteinek következményei vannak.

16 megjegyzés:

  1. miért nincs már kedd nagyon jók ezek részek :( :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem kezdődne jövőhéten az egyetem, még hoztam volna :( Azért örülök, hogy tetszenek :) Xx

      Törlés
  2. Szia! 😊
    SZENT SZAR HOGY AZ A JÓ ISTEN ÁLDJA MEG HARRYT. mi a francért kell neki verekednie de Zayn megérdemelte. És még sír???? What??? Na jó végem. És Soto profeszor meg megint olyan témát adot ami hasonlít Louis és Harry kapcsolattához... Direkt csinálja vajon?? Lehett de nem biztos.. Na mindegy. Harry ne menjen börtönbe és akkor jó lesz valamedig. Fantasztikus lett. Imádtam. Pénteken találkozunk. 😊😊
    Puszi ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Nem bírta ki, nagyon nem bírta ki. Viszont igen, Zayn megérdemelte, túlzásokba esett már. Nehezen tudnám elképzelni, hogy direkt csinálja, de őszintén nem tudom :D Idővel ki fog derülni, hogy át kell-e mennie egy igaziba. Örülök, hogy tetszett, és igen, pénteken jövök :) Xx ♥

      Törlés
  3. Most komolyan Zayn?! Megdugtad?! 😂 Ezt te sem hiszed el.

    Remélem Harryt kiengedik és minden,vagyis a legtöbb dolog rendbe jön.

    Várom a folytatást.

    Puszii 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak szeretné a drága :D

      Hamarosan ki fog derülni, csak ennyit mondhatok :)

      Pénteken itt lesz :) Xx

      Törlés
  4. Utálom Zayn mi az,hogy megdugta max csak szeretné! Ilyet nem mondhat a kurva életbe Hazza nagy bajban van és én komolyan sajnálom!
    Dühös vagyok,hogy tud minden jó után ennyi szarság következni! Azt akarom,hogy boldogok legyenek olyan nagy kérés ez???!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, csak szeretné. Hát igen, ezzel komoly bajba sodorta most magát Harry, az tuti.
      Ó, itt egy pillanat alatt tud borulni minden, sajnos. Reméljük, hogy egyszer azok lesznek :) Xx

      Törlés
  5. Szentséges isten!
    Nem gondoltam volna,hogy ilyen véres veszekedés lesz az egész "hozzávágjuk Zayn-t valamihez" jelenetből.
    Harry nagyon túl reagálta a dolgot, hiszen mar tudnia kene, hogy Lou nem hazudik olyan fontos dolgokról, mint amiket tett Zayn-nel.
    Buta Harry...:(
    Zayn egy kis köcsög, remelem Louis nem fogja sajnálni (egyebkent megerdemelte, amit kapott, de azért na). Ket közös van Zayn-ben es Harry-ben: minden ketten szeretik Lou-t, semelyik se tudja,mikor kell abbahagyni.
    Remelem nem lesz nagy gaz, amikor Louis szembesül azzal,hogy mi volt.
    Csodás lett, imadi!❤️
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig ez lett belőle, és még a következmények hátra vannak...
      Igen, a Zaynnel kapcsolatos dolgokat Lou mindig elmondta neki előbb vagy utóbb, plusz tudhatná Harry, hogy nem hagyná el őt Louis. Ezt nem egyszer bizonyította már.
      Én is azt mondom, hogy megérdemelte Zayn, mert a kis kavarásait már nem bírtam elviselni. Ó, igen, nagyon jól mondod.
      Hamarosan kiderül, csak ennyit árulhatok el.
      Örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  6. Sziaaa, elöször is bocsánat, hogy az előzőhöz nem írtam! 😢 Rosszul érzem magam miatta, mert én mindig írok, hisz fontos egy bloggernek, még akkor is ha fordít, abban is sok a munka! De itt vagyok, és tényleg bocsi! 💜
    Basszus Harry, wow! Mondjon bárki is bármit, nekem nagyon bejött a dolog! Erre vártam! Végre megkapta Zayn, amit érdemelt! Fú! Megdugtad, mi? Pff... Csak szeretnéd... Soha nem lesz a tiéd!! SOHA!! Harryé, és csakis az övé!! Én is behúztam volna neki, tuti! Már ökölben volt a kezem, ahogy olvastam!
    Jaj, csak ne legyen baj basszus 😢 Louistól félek kicsit, de remélem Harry elmondja h mit mondott Zayn, és hogy provokálta!
    Imádtam, mint mindig, és sajnálattal olvasom, hogy heti egy rész lesz, de hát sajnos itt a suli, és ezt megértem! Nagyon várom a kövit!
    Puszi 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, jaj, semmi baj, előfordul az ilyen :) Fú, hát néha úgy érzem, többet dolgozok a fordítással, mintha írnék :D Semmi probléma :) ♥
      Végül is a maga módján szexi meg romantikus, amit tett, és Zayn is megérdemelte már :D Bizony, csakis Harryé. Azt elhiszem :D
      Na igen, ezzel van itt a baj, hogy ennek lesznek következményei...
      Örülök, hogy tetszett, és hát sajnos igen, de szünetekben igyekszem heti kettőt hozni :) Jövőhéten itt lesz :) Xx ♥

      Törlés
  7. Szia a :D Ahj... Harry olyan kis felelőtlen neha :/ orulok, hogy azert Louis nem veszekedett vele illetve borult ki :D kivancsi vagyok, hogy Harry-t sikerul-e kihozni a börtönből. Liam mint minden reszben (akar szerepel benne akar nem ) tokeletes volt, igaz, hogy szinte meg sem szólalt de nem baj xd Zayn... Hat rola ne is beszéljünk. Eskuszom oda megyek es leutom attol fuggetlenul, hogy mennyire imadom :D Nem értem, hogy a rendőrség miert nem kérdezte meg Harry-t is, hogy megis Mi történt... Nem hiszem, hogy az a legjobb megoldas, hogy kerdes nelkul beviszik a rendőrök. Na jo lehet eleg volt Zayn -t meglatniuk de akkor is... Harry olyan kis tündér mikor szot fogad Louis-nak! :D Sajnalom egy kicsit Zayn-t mert igaz tul lőtt a célon most vagyis szinte mindig de akkor is.. En sajnalom, mert "szerelmes" es rossz lehet most neki... Nem azt mondom, hogy ez a legjobb megoldas a dologra, de ez is egy modja annak, hogy kifejezze az érzéseit xd Nem ertem, hogy miért kell neki Louis... Marmint ertem en is oda meg vissza vagyok tole...de valljuk be Zayn sem egy csúnya pasi...kérnie nem kene es szerintem bárkit megkapna. Siman hagynám, hogy megdugjon, de ki nem? :D koszonom az ujabb csodalatos reszt! Igaz péntekig meghalok háromszor, de nem baj❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Jaj, ne is mondd, az egyik rosszabb, mint a másik. Ez hamarosan kiderül, Liammel kapcsolatban pedig egyetértek :D Zaynnel én is így vagyok, nem szeretem, amikor kavar, de attól függetlenül imádom :D Hát nem tudom, mi alapján döntöttek így, de lehet, hogy egyértelmű volt nekik a helyzet. Igen-igen :D Meg lehet érteni Zayn helyzetét is, persze, de a kavarással senkinek sem tesz jót. Végül is igen :D Pontosan, akárkit megkaphatna, hagyhatná Louis-t békén Harryvel, de hát nem bírja ki. Bizony :D Nagyon szívesen. Sajnálom, de most már nemsokára hozom :) Xx ♥

      Törlés
  8. Szia, körülbelül egy hete kezdtem el olvasni a blogodat és egyszerűen imádom!:o :'D
    Hát az előttem kommentelők leírtak mindent amit kellett, némelyikükkel együtt érzek, nem szeretném leírni ugyanezeket de azért remélem sikerül ezt az őrült bongyorkát kihozni onnan különben én is őrült leszek és annak nem lesz jó vége. XDD
    Puszi ~Dorina
    U.I.:Mikor szeretnéd hozni a részt??? "-"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Jaj, nagyon örülök, hogy újak is csatlakoznak folyamatosan, és ház igen, kifejezőek voltak a többiek :D Ez hamarosan kiderül ;)

      Ui.: Az előbb tettem ki :) Xx

      Törlés