2016. szeptember 9., péntek

Chapter 192

Sziasztok! :)
Bocsánat a késésért, hazaértem délután és mindig jött hozzánk valaki vendég :') De már itt is van az új rész, ami jó hosszú és eseménydús megint csak, kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek. Legközelebb ismét egy hét múlva találkozunk, a sulihoz pedig kitartást nektek is! :)
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 192
 
- Mondd el, mi történt, Zayn volt az, ugye? – kérdezem Harrytől a rácsokon keresztül.
- Igen – próbálnak meg szemei találkozni az enyéimmel, de elnézek.
- Ki kezdte? – teszem fel a kérdést, megpróbálva minden tőlem telhetőt, hogy ne ugorjak következtetésekbe, mint ahogy azt általában teszem, amikor Harryről van szó.
- Elmentem megkeresni őt, miután elkísértelek az órádra.
- Megígérted, hogy békén hagyod őt.
- Tudom.
- Akkor miért nem tetted?
- Erőltette, elkezdett provokálni azt mondva, hogy megdugott téged. Nem hazudtál ezzel kapcsolatban, ugye? – kérdezi, én pedig majdnem megőrülök.
- Erre nem válaszolok még egyszer. Már elmondtam, hogy semmi nem történt köztünk, erre itt vagy egy rohadt börtönben újra ezt kérdezve tőlem – felelem frusztrálva. Harry a szemeit forgatja, majd leül a kis fém padra, ami a benntartó cellában van. Kezd feldühíteni. – Miért kerested őt meg? Tudni akarom.
- Mert el kellett verni a seggét, Lou. Tudnia kell, hogy nem megy még egyszer a közeledbe. Elegem van a kibaszott játékaiból, és ahogy azt hiszi, van valamiféle kurva esélye veled. Érted tettem ezt! – kezd mérges lenni. Most már ketten vagyunk akkor.
- Milyen érzés lenne neked, ha én mentem volna el megkeresni őt ma, miután azt mondtam neked, hogy nem fogom? Azt hittem, mindketten megpróbáljuk működtetni ezt, te meg nyíltan az arcomba hazudtál. Tudtad, hogy nem fogod betartani a szavadat, ugye? – teszem karba a kezemet a mellkasom előtt.
- Igen, tudtam, oké? Nem számít most már, ami megtörtént, megtörtént – úgy fújtat, mint egy dühös gyerek.
- Nekem számít, Harry, folyamatosan bajba kevered magad, amikor nem szükséges.
- Nagyon szükséges volt, Lou.
- Hol van Zayn most? Ő is börtönben van?
- Nincs börtönben.
- Harry…
- Nem tudom, hol van, és rohadtul nem is érdekel, ahogyan téged sem. Nem mész a közelébe.
- Ne legyél már ilyen! Ne mondd meg, hogy mit tehetek és mit nem, ez feldühít.
- Te most leszidsz? – derűsnek néz ki. Miért gondolja, hogy ez vicces? Ez minden, csak nem vicces. Kezdek elsétálni tőle, mire a mosoly eltűnik az ajkairól. – Louis, gyere vissza – feleli, amitől megfordulok.
- Megkeresem apukádat, hogy megtudjam, mi történik.
- Mondd neki, hogy siessen.
Rámorgok, szó szerint, miközben elsétálok. Azt hiszi, csak azért, mert az apja a rektor, könnyen ki fog kerülni ebből, és őszintén, tényleg remélem, hogy igen, de akkor is idegtépő, milyen könnyedén veszi ezt.
- Mi a faszt néznek? – hallom őt mondani, aztán megdörzsölöm ujjaimmal a halántékomat.
Harry annyira makacs, még mindig nagyszájúskodik a közrendőrökkel. Kent és Liamet egy idősebb férfi mellett állva találom meg, akinek szürke haja és szakálla van. Nyakkendőt és fekete öltönynadrágot visel, és attól, ahogy áll, olyan érzésem támad, hogy ő egy fontos ember. Amikor Liam észreveszi, hogy a folyosón állok, odasétál hozzám.
- Ki az? – kérdezem tőle halkan.
- Ő a börtönparancsnok.
- Az az alrektor, igaz?
- Igen – Liam aggódónak néz ki.
- Mi történik? Mit beszélnek? – próbálom meghallani, amiről a két férfi beszél, de nem értek egy szót se.
- Ez… nos, nem néz ki valami jól. Sok kár lett a laborban, ahol Zayn volt, olyan kárról beszélek, ami sok ezer dollárba kerül. Ráadásul Zaynnek eltört az orra és agyrázkódása van. Valaki elvitte őt a kórházba.
A vérem elkezd felforrni. Harry nem csak verekedni kezdett Zaynnel, komolyan megsebesítette őt. Eltörte az orrát!
- És még Harry a padlóra lökött egy tanárt is. Van egy lány, aki Zayn osztályában van és már írt egy nyilatkozatot, miszerint Harry bement oda direkt Zaynt keresve. Ez tényleg nagyon rosszul néz ki most. Ken minden tőle telhetőt megtesz, hogy Harry ne kerüljön börtönbe, de nem tudom, hogy ez meg fog-e történni – sóhajt fel Liam, beletúrva ujjaival a hajába. – Az egyetlen dolog, amitől nem kerülne börtönbe Harry az az, ha Zayn úgy dönt, nem jelenti fel, de még akkor sem tudom, mi fog történni – mondja nekem Liam. Forog velem a világ.
- Kizárás – hallom meg, amit a szürke hajú férfi mond, mire Ken kezével megdörzsöli az állát.
Kizárás? Harryt nem csaphatják ki az iskolából! Ó, Istenem, ez egy káosz. Nem tudom, mi a rosszabb, a börtön vagy a kizárás. Személy szerint én inkább mennék börtönbe, minthogy kicsapjanak, viszont a börtön gondolata megijeszt. Öt percig sem bírnám ki ott.
- Ő a fiam – védekezik Ken, én pedig megpróbálok egy kis lépést tenni feléjük.
- Tudom, de megtámadni egy tanárt és megrongálni az iskolai tulajdont, nem olyan valami, amit könnyen eltussolhatnánk – feleli a férfi.
Harry és az ő rohadt temperamentuma.
- Ez katasztrófa – mondom Liamnek, mire bólint.
- Tényleg az – ért egyet.
A padlóra akarok borulni és sírni, vagy még jobb, be akarok menni Harry cellájába és pofon vágni őt. Ezek közül egyik dolog sem fog segíteni.
- Talán beszélned kellene Zaynnel a feljelentésről – javasolja Liam.
- Harry ki fog akadni, ha a közelébe megyek – nem mintha egyáltalán hallgatnom kellene rá, ő sem hallgat rám.
- Tudom, de nem tudom, mi mást javasolhatnék most.
- Azt hiszem, igazad van – nézek vissza Kenre, aztán végig a folyosón, ahol Harry van.
Harry áll nálam az első helyen, de szörnyen érzem magam a miatt, amit Harry csinált Zaynnel, és remélem, hogy jól van. Talán, ha elmegyek és beszélek vele, úgy dönt, nem tesz feljelentést, ami egy problémát megszüntetne.
- Hol van? Tudod? – kérdezem.
- Azt hiszem, meghallottam, amikor azt mondták, hogy a Grandview-ban van.
- Oké, nos, odamegyek először.
- Kell egy fuvar vissza az autódhoz?
- A francba, nem én vezettem.
Liam a kézével beletúr a zsebébe, majd átadja nekem a kulcsait.
- Kérlek, vezess óvatosan – kéri, mire bólintok.
- Köszi – mosolygok a legjobb barátomra.
Fogalmam sincs, mit csinálnék nélküle. Olyan hamar megy el, így azt hiszem, ezt majd ki kell találnom. A gondolat elszomorít, de visszanyomom, nem gondolhatok most erre.
- Megyek, beszélek vele, és tudatom vele, hogy mi történik.
- Köszönöm még egyszer – fonom karjaimat Liam nyaka köré egy szoros ölelésben.
Éppen ahogy elérem az ajtót, Harry hangja végigzengi a folyosót.
- Louis! Kibaszottul ne merd megkeresni őt! – üvölti. Figyelmen kívül hagyom őt, majd kinyitom a duplaszárnyú ajtót. – Komolyan mondom, Louis!! Gyere vissza ide!
A hideg levegő elnyomja hangos hangját, miközben kisétálok. Hogy meri így megmondani, hogy mit csináljak? Mit gondol, kicsoda ő? Egy hatalmas káoszt csinált, mert nem tudja kontrollálni a temperamentumát és féltékenységét, én megpróbálok segíteni, hogy eltakarítsuk ezt az egészet. Szerencséje van, hogy nem ütöttem meg őt, amiért nem tartotta be a nekem tett ígéretét. Istenem, Harry annyira frusztráló.
Amikor megérkezek a Grandview-hoz, a nővérpult mögött lévő nő nem akar elárulni nekem semmilyen információt Zaynről. Nem erősíti meg azt, hogy itt van-e, vagy hogy egyáltalán itt volt-e.
- Ő a párom és tényleg látnom kell őt – mondom a fiatal festett szőkének. Ellenszenvesen kipukkasztja a rágógumiját, majd az ujjai között forgatja egy hajtincsét.
- Ő a párod? A srác azzal a sok tetoválással? – nevet fel, nyilvánvalóan nem hisz nekem.
- Igen. Az – hangsúlyom rideg, majdnem fenyegető, és meg vagyok lepve, igazából mennyire ijesztően hangzok.
- Menj végig a folyosón, majd fordulj jobbra. Baloldalon az első ajtó – árulja el, mielőtt feláll és elsétál.
Nos, ez nem volt túl nehéz. Gyakrabban kellene erőszakosabbnak lennem. Azt teszem, ahogy a lány mondta nekem, és megközelítem baloldalon az első ajtót. Be van zárva, így lágyan kopogok, mielőtt belépek. Remélem, hogy a jó szobát mondta el a lány. Zayn a kórházi ágy szélén ül. Nincs rajta póló, csak farmer és zokni. Az arca.
- Ó, Istenem! – nem tehetek róla, de kikotyogom, ahogy feldolgozom kinézetét.
Az orra el van törve, ezt már tudtam, de olyan rosszul néz ki. Annyira be van dagadva, és mindkét szeme körül fekete a bőr. A mellkasa be van kötözve, a tetovált ajkak a mellkasán az egyetlen dolog, ami nincs bekötözve vagy nincs rajta vágás.
- Jól vagy? – sétálok az ágyhoz. Remélem, nem mérges rám, amiért idejöttem, elvégre is ez az én hibám.
- Nem igazán – feleli bátortalanul.
- Te mit keresel itt? – hallatszik mögülem Rebecca hangja. Kisétál a kis fürdőszobából, ami a szobában van, és ellenségesen mérget.
- Eljöttem, hogy megnézzem, jól van-e – fordulok hozzá.
- Nem kellene itt lenned! Ez a te hibád – csattan fel.
- Becca, hagyd őt békén – szól közbe Zayn a duzzadt és sérült ajkaival.
- Nem! Nem hagyom őt békén! Ez a te hibád, mert nem tudod távol tartani az elmebeteg párodat az enyémtől! – kezd el kiabálni velem.
Még csak egyszer verekedtem, és az Mollyval volt, de ha Rebecca nem hagyja abba hamarosan a kiabálást, fel fogok robbanni. Érzem, hogy nagyon gyorsan épül a dühöm. A mai nem az a nap, amikor megpróbálhat kiabálni velem.
- Melyiktől? – felelem ugyanolyan durván.
- Mit melyiktől? – össze van zavarodva.
- Natalie-tól vagy Zayntől? – kérdezem, és elkapom a bizonytalanság felvillanását a szemei mögött, mielőtt összeszedi magát.
- Nem tudom, mi a fenéről beszélsz, de el kell menned. Csak hagyd békén Zaynt, egy édes fiúnak tűnsz, de túl sok rohadt problémát okozol – úgy tűnik, elvesztette dühét.
- Becca, szállj le róla. Itt lehet, ha akar – véd meg engem Zayn.
- Ha ő marad, én elmegyek – provokál Rebecca.
- Rendben, akkor menj – Zayn egyértelműen bosszús a kifakadása miatt.
Rebecca nem mond semmit, egy haragos pillantást vet ránk, Zayn pedig lehunyja a szemeit egy pillanatra.
- Nem fogom sokáig játszani a játékodat, Zayn – szűri ki a fogai között Rebecca, mielőtt elhagyja a szobát.
Zayn kienged egy mély levegőt, majd felborzolja a haját, mielőtt kinyitja szemeit.
- Sajnálom – feleli.
- Nem kell. Beszéltél Rebeccával arról, hogy megcsal?
- Nem, egy kicsit elfoglalt voltam – próbál meg elmosolyodni, de megrándul és vesz egy nagy levegőt.
- Jól vagy? Olyan fájdalmasnak néz ki.
- Az is – ütögeti meg az ágyat maga mellett, én pedig odasétálok, hogy leüljek mellé.
- Elmondod, hogy mi történt?
Zayn karamell szemei találkoznak az enyéimmel, aztán bólint.
- A laborban voltam, nem abban, amit megmutattam neked, hanem a növényszövetes laborban, Harry meg bejött és elkezdte mondani nekem, hogy maradjak távol tőled.
- Aztán mi volt?
- Megmondtam neki, hogy nem vagy a tulajdona, utána a fém korláthoz vágta a fejemet – megrezzenek szavai hallatára, az orrára nézve.
- Azt mondtad neki, hogy lefeküdtél velem? – kérdezem, bizonytalanul, hogy elhiggyem-e ezt vagy sem.
- Igen. Azt mondtam, sajnálom, hogy ezt csináltam, de ő megtámadott, és tudtam, ez az egyetlen mód arra, hogy visszavágjak. Olyan seggfejnek érzem magam, amiért ezt mondtam, annyira sajnálom.
- Megígérte, hogy távol marad tőled, ha én is ezt teszem – mondom Zaynnek.
- Nos, nem tartott be egy újabb ígéretet, ugye? – mutat rá.
Csendben maradok egy percre, és megpróbálom összerakni a verekedést a fejemben. Mérges vagyok Zaynre, amiért ezt mondta Harrynek, de örülök, hogy bevallotta és bocsánatot kért. Nem tudom, melyik fiúra legyek mérgesebb. Nehéz dühösnek lenni Zaynre, ahogy itt ül ilyen sok sérüléssel, amiket lényegében én okoztam, és mindezek ellenére még mindig olyan kedves hozzám.
- Sajnálom, hogy folyamatosan ez történik miattam – mondom neki.
- Ez nem a te hibád. Az enyém és az övé. Harry csak valamiféle tulajdonnak tekint téged, és ez feldühít. Tudod, mit mondott nekem? Azt mondta, hogy jobban tudhatnám, minthogy „azzal szórakozzak, ami az övé”, így beszél rólad, amikor nem vagy a közelben, Louis – hangja lágy és nyugodt, egyáltalán nem olyan, mint Harrynek.
- Ő csak territoriális.
Nekem sem tetszik, ahogy Harry úgy tűnik, azt hiszi, a tulajdona vagyok, de zavar, amikor valaki más mondja ezt. Harry nem tudja, hogyan kezelje az érzéseit, és még korábban sosem volt kapcsolatban.
- Tényleg nem védheted meg őt most.
- Nem védem, nem ezt csinálom. Nem tudom, mit gondoljak. Harry börtönben van, vagyis egy benntartó cellában az egyetemen, te meg a kórházban. Ez csak túl sok nekem. Tudom, hogy nem kellene panaszkodnom, de annyira elegem van már a folyamatos drámából. Minden alkalommal, amikor úgy érzem, levegőhöz jutok, valami más történik. Ez megfojt.
- Ő fojt meg – javít ki Zayn.
Nem csak Harry fojt meg. Minden, ez az egyetem, az úgynevezett barátaim, akik elárultak, Harry, az, hogy Liam itt hagy, az anyám, Zayn, Rebecca és az ő megcsalása.
- Bár magamnak csináltam.
- Ne hibáztasd már magad az ő hibáiért. Azért csinálja ezt a szart, mert senki nem érdekli, csak önmaga. Ha törődne veled, távol maradt volna tőlem, ahogy megígérte. Nem ültetett volna fel a szülinapján, évekig sorolhatnám.
- Te írtál a telefonjáról?
- Mi? – nyomja a tenyerét az ágyra, hogy közelebb jöjjön hozzám. – Baszki – szisszen fel a fájdalomtól.
- Szükséged van valamire? Hívjak nővért? – ajánlom, egy pillanatra elvonva a figyelmemet a kérdésemről.
- Nem, a távozáshoz készülődöm. Be kellene fejezniük a zárójelentésemet. Szóval mit mondtál arról, hogy én írtam neked? – kérdezi.
- Úgy tűnik, Harry azt hiszi, te írtál nekem a telefonjáról azt tettetve, hogy te vagy Harry, így én azt gondoltam, hogy Harry átjön, de nem tudta, hogy kellene neki.
- Hazudik, én ilyet sosem csinálnék. Miért tenném?
- Nem tudom, azt hiszi, megpróbálod őt megutáltatni velem vagy valami – Zayn nézése túl intenzív, el kell néznem.
- Elég jól csinálja ezt magától is, nem?
- Nem, nem csinálja – védem meg Harryt. Nem számít, milyen mérges vagyok rá és mennyire összezavarnak Zayn szavai, nem engedem meg Zaynnek, hogy rosszakat mondjon Harryről.
- Csak azért mondja ezt, hogy azt csinálja, amit állít, hogy én csinálok. Át akarja venni feletted az irányítást, így azt akarja, hogy azt hidd, én valamiféle gazember vagyok, amikor nem is. Én mindig ott voltam neked, amikor ő nem. Egy egyszerű ígéretet sem tud betartani neked. Bejött oda, és megtámadott engem és egy tanárt! Folyamatosan azt mondta, hogy meg fog ölni, én pedig tényleg elhittem neki. Ha Sutton professzor nem jött volna be, meg is tette volna. Már tudja, hogy legyőzhet, többször is megtette – borzong meg Zayn, aztán lábra áll. Elveszi a zöld pólóját a székről, majd felemeli a karjait, hogy felvegye. – Baszki – ejti le a padlóra. Gyorsan felállok, hogy segítsek neki, aztán felveszem a pólót a földről.
- Emeld fel, amennyire tudod – felelem, ő pedig maga elé kinyújtja a karjait, hogy segítsek neki felöltözni.
- Köszönöm – próbál meg elmosolyodni ismét.
- Mi fáj a legjobban? – kérdezem, újra megnézve duzzadt arcát.
- Az elutasítás – válaszol félénken.
Au. Lenézek a kezeimre, és elkezdem piszkálni az ujjaimat.
- Az orrom, amikor vissza kellett tenniük a helyére – feleli, ahogy azt először is vártam tőle.
- Teszel feljelentést ellene? – kérdezem meg végre, amiért idejöttem.
- Igen.
- Ne, kérlek – nézek a szemébe.
- Louis, nem csinálhatod ezt. Ez nem fair.
- Tudom. Sajnálom, de ha feljelented, börtönbe fog kerülni, egy igazi börtönbe – a gondolattól ismét pánikba esek.
- Eltörte az orromat és majdnem megölt. Agyrázkódásom van, ha ahhoz a padlóhoz ütötte volna a fejemet, az megölt volna.
- Nem mondom azt, hogy ez rendben van, de könyörgöm neked. Kérlek, ne, amúgy is bajba fog kerülni a WSU-n. Tudom, milyen helytelen ezt kérni tőled, de kérlek, Zayn, legalább gondolkozz rajta.
- És te mit fogsz csinálni? – kérdezi.
- Nem tudom, túl sok minden történik most ahhoz, hogy tisztán tudjak gondolkozni – vallom be.
- Rendben – sóhajt fel. – Nem fogom feljelenteni, de kérlek, ígérd meg nekem, hogy tényleg gondolkozni fogsz ezen. Ezen az egészen, gondolj arra, mennyivel könnyebb lenne az életed nélküle, Louis. Ő minden ok nélkül megtámadott engem, te meg eltakarítod a felfordulását, mint mindig – feleli, egyértelműen bosszúsan.
Bár nem hibáztatom őt. Az irántam való érzéseit használom arra, hogy rábeszéljem őt, ne jelentse fel Harryt.
- Gondolkozni fogok rajta, köszönöm szépen – mondom neki, mire bólint.
- Bárcsak olyan valakibe szerettem volna bele, aki tudna viszontszeretni – szólal meg olyan halkan, hogy alig hallom őt meg.
Szeretni? Zayn szeret engem? Tudom, hogy vannak érzései irántam, de szeret engem? Ez egy kijelentés, és nem vagyok biztos benne, hogyan érzek ezzel kapcsolatban.
- Mi?
- Semmi – sóhajt fel, nem akarva megismételni, de hallottam minden szót.
- Zayn Malik? – egy nővér lép be a szobába egy mappával a kezében.
- Jobb, ha megyek – felelem, mire Zayn bólint.
- Köszi, hogy eljöttél, kérlek, emlékezz arra, amit mondtam – szemei könyörgőek.
- Emlékezni fogok – ígérem meg, aztán elhagyom a szobát.

Harry szemszöge
- Hívd fel őt, a fenébe is – szólok Liamnek ismét.
- Nem hívom fel, ő az egyetlen esélyed, amid van, hogy ne kerülj börtönbe, ha az egyetem nem tesz feljelentést ellened – mondja nekem.
- És azt hiszed, az, hogy hozzáküldted őt, egy jó ötlet? Ha nem lennék bilincsben, megütnélek ezeken a rácsokon keresztül – morgom, Liam pedig végignéz a folyosón, nem befolyásoltan a fenyegetésemtől.
Amennyire bosszantó a mostohatestvérem, valamennyire örülök, hogy itt van. Azt hiszem.
- Csak tovább fogja etetni Louis-t a hülyeségével és szórakozik a fejével. Látnod kellett volna, ahogy Zayn milyen kibaszott ártatlanul viselkedett abban a pillanatban, amikor bejött a tanár. Virágcserepeket vágott a rohadt fejemhez, aztán másodpercekkel később meg könnyezett. Egy kibaszott szociopata. A fenébe! – kiáltom, aztán századjára is megpróbálom elmozdítani a bilincseket a csuklómról. Tudom, hogy felszakad a bőröm attól, hogy a fém beleváj, de leszarom.
- Itt jön apukád, ne legyél pöcs – mondja nekem Liam.
- Kiengednek most már? Eleget voltam már itt, megtanultam a leckét, blah, blah, most pedig mondd azoknak a faszoknak, hogy engedjenek ki.
- Kiengednek téged, egyelőre. De még mindig dolgozom azon, hogy megbizonyosodjak róla, nem lesz bírói időpontod a laborban lévő kár miatt, az nagyon sok drága… – feleli apám, de félbeszakítom.
- Bírói időpont? Mi a fasz, apa? Ki kellene szedned ebből? Minek vagy itt, ha szart se csinálsz? – kiáltom, aztán teszek egy lépést hátrafelé a cellától.
- Próbálkozom, oké?! Nem csettinthetek az ujjammal és tüntethetem ezt el, ez egy nagy káosz, fiam! – kezd el kiabálni velem. Ki a fasznak gondolja magát?
- Nem hiszed, hogy tudom ezt?! Egy kibaszott bilincsben vagyok. Ez a te hibád! – ordítom, őt hibáztatva valamiért, amihez egyáltalán semmi köze sincs.
- Nem az én hibám! Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ne kerülj börtönbe, Harry! Ez nem is az első alkalom!
- Abban a szar börtönben ültem két hétig legutóbb, mielőtt csináltál vele valami szart! – kiáltom neki vissza.
- Mert a világ másik felén voltam, Harry!
- Az a te hibád, nem az enyém! Egy szar vagy, tudod ezt! – kiabálok rá, mire Liam közelebb lép.
- Ne beszélj vele így! Ő segít neked, amikor te meg sem próbálsz segíteni magadon.
- Ez az, pontosan ez az, amiért a legnagyobb valószínűséggel kizárnak – feleli apám, aztán elsétál.
Kizárnak? Mi a fasz. Kizárt dolog, hogy kicsapjanak… a Liam arcán lévő kifejezés megerősíti.

18 megjegyzés:

  1. Szia! 😊
    😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 JESZUS MÁRIA NA JÓ ÉN SOKKBAN VAGYOK. HARRYT KICSAPJÁK??? WHAT A FUCK???? MIVAN??? ZAYN SZERELMES LOUISBA???? És mi az hogy Louist le akarja beszélni ??? Ú de őrültem volna neki ha Louis Rebeccát megtépi... Fuuuuu az a kis csaj idegesítő. Amúgy itt kommentben úgy veszekedünk mint ha valamilyen mexikói szappan opera lenne 😂😂😂 fantasztikus lett. Jól mondtad az elején, hogy esemény dús lett.
    Puszi Zsozso ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Hát volt esemény bőven, az tuti. Még nem biztos a kicsapás, de egyáltalán nincs kizárva, Zayn... hát arról őszintén fogalmam sincs, hogy mire véljem tőle azt a mondatot. Hát megpróbálta, majd kiderül, hogy tényleg sikerült-e neki. Vicces lett volna :D Végül is simán lehetne szappanopera :D Örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  2. Nekem már ebből elegem van ... Zayn egy f*sz, Harry egy hülye, Louis meg naiv. Istenem 😧 Mi lesz még itt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, én is kiakadtam már tőlük, mikor először olvastam. Ó, azt el sem tudod képzelni...
      Xx

      Törlés
  3. Jééézusom hát mik vannak itt! Szóhoz se jutok most. xD
    Most akkor Zayn kamuzik vagy tényleg nem ő írta az üzenetet? És szerelmes Louisba? Most komoly? De nemár, olyan kis ártatlan volt most hogy egy pöppet elkezdtem sajnálni őt. xD
    Kíváncsi vagyok mik lesznek még itt! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pörögtek az események :D
      Ezt még nem árulhatom el, de ki fog derülni ;) Hát ezt én se tudtam eldönteni, hogy mennyire komolyan gondolta... Igen, ez a baj Zaynnel :D
      Ó, minden és bármi ;) Xx

      Törlés
  4. Szia a :D annyira rossz, hogy Zayn-nek igaza van abban, hogy o ott volt Louis mellett mikor Harry nem. De nem ertem ezt miert vágja Louis fejéhez. Nem szeretem, hogy Zayn csak magara gondol. Olyan rosszul eshet Louis-nak, hogy igazabol szinte nincs senki aki támogatná Liam-en kivul! Ha Liam elmegy ki fog neki tanácsokat adni? Zayn biztos nem. Zayn fog talalni valakit akivel boldog lesz? Nem jo ez igy, hogy Louis kell neki es emiatt elbassza a kapcsolatat Louis-al. Nem igaz , hogy nincs senki aki Zayn-nek bejon Louis-on kivul. Sajnalom Zayn-t, hogy akit szeret az mast szeret. De ha szereti Louis-t akkor miert akarja ot erzelmileg tonkretenni? Harry meg olyan buta... Miert kell ezt tennie magával? Nem csak magaval baszik ki hanem azokkal is akik szeretik.Louis meg tudja, hogy lehet kirugjak Harry-t...remelem megpofozza! Nem azert mondom mert bántani szeretnem,de megerdemelne szerintem. Ha egyszeruen nem tud esszel cselekedni akkor valahogy eszhez kell ternie. Nagyon ajanlom Harry-nek, hogy ne basszon el semmit a kozel jovoben! Azert +18as reszek johetnenek mert kezdenek hianyozni :( :D Ugy orulok, hogy Harry-nek szuksege van Liam-re :D Azt a Rebbeca-t megteptem volna szivesen. Louis olyan naiv. Nem veszi eszre mi tortenik korulotte. Annyira nem akarja elfogadni, hogy Zayn se olyan artatlan ahogy mondja magat, hogy az hihetetlen. Johetne Niall es elhodithatna Zayn-t es majdnem minden happy lenne... Nagyon szepen koszonom ezt a csodalatos reszt is :D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Hát bizony Zaynnek igaza van ebben, csakhogy az ő szándékait nem tudjuk pontosan, és nekem mindig rossz érzésem van vele kapcsolatban... Igen, sajnos nincs túl sok ember, akitől tanácsokat kérhetne Louis. De azért nyugi, messze van még Liam költözése... ;) Na, ez egy nagyon jó kérdés, találhatna valakit Zayn, akkor talán békén hagyná Harryéket. Zayn se tudja, hogy mit csinál, Harry pláne nem tudja, nem lesz ez így jó. Hát a felpofozást megérdemli Harry, mert ez nagy hülyeség volt tőle. Őket ismerve biztosan lesz valamikor :D Igen, imádom, mikor Liammel beszélgetnek :D Jaj, ne is mondd, egyetértek. Hát lehet, úgy járna jól Zayn :D Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  5. Azt hiszem ennyi érzelem elég volt nekem erre a napra...
    Puszi ~Dorina

    VálaszTörlés
  6. Jesus Christ!
    Ez valami borzalom!
    Harry bortonben, lehet, hogy kizárják. Zayn kórházban, Louis pedig éppen nála. Hat en öngyilkos leszek, ha ez így folytatódik.:D
    Zayn nagyon jól manipulálja Louis-t, es ez nagyon idegesítő. Észre kene vennie!!!!
    Sajnalom Harry-t, de ez egy hülye ötlet volt, es a következményekre is gondolnia kellett volna.
    Remelem Ken-nem sikerül meg jobb dolgot kihozni az egész ügyből.
    Csoda lett a fordítás, imadi!❤️
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez bizony az.
      Ó, ne aggódj, lesz ez még így se :D
      Igen, ez már nekem is az idegeimre megy, Louis meg nem látja.
      Egyetértek, ezt jól elcseszte, de most már nem lehet visszacsinálni.
      Ez hamarosan kiderül.
      Örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  7. Az a baj hogy mindenki olyan szépeket írt előttem ami miatt kicsit rosszul érzem magam hisz én nem tudok olyanokat mint ők de azt én is letudom írni hogy hiába a szomorúság és dühösség Harry miatt imádom ezeket a részeket! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj az, értem én anélkül is :) Na igen, nehéz eldönteni, hogy mérgesek legyünk Harryre vagy szomorúak miatta... Azért örülök, hogy tetszenek :) Xx ♥

      Törlés
  8. Basszus ez egyre zűrzavarosabb! Nagyon kíváncsi vagyok ki a fene írta azt az üzenetet de van egy olyan sejtésem egyenlőre nem tudjuk meg! Na mindegy csak legyenek már kicsit jobbak a részek!Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, itt semmi sem megy egyszerűen. Jól sejted, ez egy ideig még titok marad, de nem örökre. Lesznek még jó részek, ennyit mondhatok :) Xx

      Törlés
  9. Ajj, teljesen kikészítenek... Zayn meg... Inkább hagyjuk XD Louis igazán észrevehetné, hogy Zayn se egy szent... Nyissa már ki a szemét!!!
    Szerencsére ma már lesz folytatás! Izguloook!
    Puszi ❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz ez még így párszor :'D Pontosan, aztán majd ha egyszer rájön, jó nagyot fog koppanni.
      Bizony, mindjárt hozom is :) Xx ♥

      Törlés