2016. október 21., péntek

Chapter 198

Helló! :)
Bár a héten itthon voltam és készültem a jövőheti sok-sok zh-ra, mégis majdnem elfelejtettem, hogy ma hoznom kell az új részt :') A fejezet édes és cuki, de biztosak lehettek benne, hogy ez csak a vihar előtti csend, lesz még itt balhé bőven... Az előző résznél a szokásosnál kevesebben írtatok, gondolom mindenkit beborítanak a sulis teendők és a tanulás, amit megértek, nálam is ugyanez van. Azért írjatok bátran, most is kíváncsian várom a véleményeiteket :) És igen, ez már tényleg az évad vége, még egy rész érkezik egy hét múlva (valószínűleg estefelé, mivel 5-kor még zh-t írok...), akkor majd elmondom, hogyan lesz a továbbiakban.
Kellemes olvasást! :) Xx



Chapter 198
 
- Louis – ébreszt fel Harry hangja.
Gondolkodás nélkül egyenesen felülök az ágyban, és megnézem az órát. Csak nyolc óra… vasárnap van. Miért ébreszt fel Harry?
- Mi a baj? – kérdezem lenézve rá.
- Semmi, csak pisilnem kell és rám voltál tapadva.
- Ó – fekszem vissza, Harry pedig felkel az ágyból.
A plafonra bámulok, és átnézem a lehetőségeimet. Hogyan kellene elmondanom neki Seattle-t? Amikor megemlítettem tegnap este, nem vette komolyan, csak azt mondta, hogy nem kell most döntenem. A probléma itt az, hogy én már döntöttem, mégpedig, hogy alig több, mint egy hét múlva költözöm. Nem számít, hányszor játszom le ezt a fejemben, nem tudom elképzelni, hogyan fog reagálni. Egy dolgot tudok, nem lesz boldog. Mérges lesz? Szomorú? Egyszerűen nem tudom.
- Mikor kellene találkoznunk Steph-el és Tristannal? – kérdezi Harry, miközben visszamászik az ágyba hozzám.
- Nem tudom, majd pár óra múlva írok neki.
- Még mindig menni akarsz? Mert ha nem, az is rendben van – mosolyodik el.
- Igen, megyünk – temetem arcomat a nyakhajlatába.
- A tegnap este vicces volt – emlékeztet engem.
- Igen – felelem, elrejtve az arcomat.
- Követelő… voltál. Ittál pár pohár vodkát, amiről én nem tudtam? – kuncog fel, mire játékosan megharapom a bőrét a nyakán. – Valaki harcias – kezei megfogják a csípőmet, majd felhúz, hogy rajta feküdjek, mellkas a mellkashoz.
- Le kell zuhanyoznom – tájékoztatom őt, miközben megpróbálja felemelni testemről a pólót.
- Nem, még nem hagyod ez az ágyat. Túlságosan régen volt már, hogy benne voltál, és az előbb kezdtél el valamit, amire szükségem van, hogy befejezd.
- Én? Fogalmam sincs, hogy mire utalsz – mosolyodom el, mire Harry felemeli a medencéjét, hogy megmutassa.
- Ne viselkedj totál ártatlanul most, amikor tegnap este térdelve szop… – befogom kezemmel a száját, és érzem nevetését a tenyeremnél.
- Elég – nevetek, aztán megpróbálok lazítani csípőmön lévő fogásán.
- Neeem…
- Nem mintha mennék bárhová is… – majdnem megfulladok szavaimban. Elmegyek valahova, hamarosan, és remélem, te is jössz velem.
Kikígyózok fogásából, mielőtt a szám elkezdene járni az agyam engedélye nélkül. Harry egy játékos, mogorva arcot vág, ami elég imádnivaló ahhoz, hogy lehajoljak hozzá, hogy megcsókoljam a homlokát, mielőtt a fürdőszobába indulok. Azt várom tőle, hogy követ a fürdőbe, de amikor megfordulok a folyosón, hogy őt keressem, nincs ott.
A víz forró a bőrömön, és imádkozom, hogy mossa le az az iránti aggódást, hogy elmondjam Harrynek Seattle-t. Annyira sebezhető volt tegnap este, bevallva, hogy fél a kicsapástól. Féltem őt, bárcsak rendbe hozhatnám ezt az egészet helyette, kitörölném a megfontolás nélküli hibát, ami ehhez a ponthoz juttatta őt. Bármit megtennék érte, még mindazok ellenére is, amiken keresztülmentem miatta az elmúlt hat hónapban, mióta találkoztam vele. Megijeszt a tudat, hogy milyen sok mindent tennék meg érte, Anglia lehetősége folyamatosan bemászik az agyamba. Ha Harry felrobban és nem lesz hajlandó Seattle-be menni velem, tényleg feladnám az ideális jövőmet érte? Igen, feladnám. Azonban nem lehet. Sosem bocsátanám meg magamnak, ha valami elromlana, és tudom, hogy végül neheztelnék Harryre, őt hibáztatnám, amiért visszatartott, és ez az utolsó dolog, amit akarok.
Kihúzzák a zuhanyfüggönyt, amitől felordítok, ha nem tettem volna a kezemet a számhoz, hogy elfojtsam a hangot, meghallották volna a szomszédok.
- Jézusom, Louis! – jelenik meg Harry, annyira megijedve, mint én.
- Megijesztettél – nyúlok a piros samponért.
- Ki más lenne? – mosolyodik el félig, majd a kockakőre ejti a rövidnadrágját, mielőtt belép a kis zuhanyzóba.
Imádom nézni, ahogy a víz beborítja őt és végig szalad meztelen testén. Eléggé a látvány, ahogy a haja feketévé válik, amikor nedves, ahogy a cseppek befedik és legurulnak az orráról. Csak félig vagyok tudatában annak, hogy még mindig a sampont habosítom a fejbőrömön, Harry pedig egy szórakozott mosollyal néz rám, nyilvánvalóan elégedetten, hogy rajtakapott, hogy őt bámulom.
- Gyere ide – nyújtja ki a kezét, aztán ujjait a könyököm köré fonja, magához húzva engem. – Mi a baj? – kérdezi, amint testem az övénél van.
- Semmi, csak gondolkoztam.
- Min? Rajtam?
- Igen.
- Mi van velem?
- A terveink… a jövő, az összes dolog, amiről utálsz beszélni – sikerül elmosolyodnom, ő pedig homlokát az enyémnek dönti, beborít minket a víz.
- Hmmm… akkor igazad van, hogy csendben maradsz – ugrat, majd megfordít, hogy a vízzel kiöblítse a sampont a hajamból.
- Steph és Tristan azon gondolkoznak, hogy jövőre az LSU-ra mennek együtt – tájékoztatom őt, miután eltelik néhány másodperc.
- Jó nekik – nem találja meg a kapcsolatot. – Őszintén, meg vagyok lepve, hogy még mindig járnak – feleli, a kezembe adva a balzsamot.
- Miért?
- Nem tudom, csak túlságosan is hasonlóak.
- Nem, nem azok! – nevetek fel.
Tristan és Steph talán hasonlóan néznek ki a tetoválásaik és a piercingjeik miatt, de személyiségileg egyáltalán nem hasonlítanak. Steph személyisége majdnem Harryére emlékeztet, szókimondó és nem érdekli, mit gondolnak róla az emberek, a barátja és a családja kivételével. Tristannak másrészről kemény megjelenése van, de olyan kedves és némiképp szelíd szavú.
- Nem értek egyet, mindketten béna seggfejek.
- Nem azok! – szidom őt le.
Egy kicsit sem ijedt meg tőlem vagy a szidásomtól, helyette karjait a derekam köré fonja és megszorítja a hátsómat.
- Soha nem fogok betelni veled, velem kell jönnöd – leheli a nyakamba.
- Harry…
- Öltözzünk fel, aztán menjünk, találkozzunk azokkal a seggfejekkel – vált témát, miután észreveszi nyugtalanságomat.
- Ne beszélj már róluk így, ők a barátaid.
- Pontosan ezért beszélek róluk így – rázza meg nedves haját az arcomba. Felvisítok, majd leveszem a törülközőt a tartóról, hogy megtöröljem vele ázott haját, véget vetve játékos támadásának.
Két órával később írok Steph-nek, hogy megtudjam az időt és a bolt nevét, ahol találkozunk vele és Tristannal, Harry elmondja nekem, hogy ő már volt azon a helyen korábban, és a hajó tetoválásra mutat a karja felső részén.
- Ezt ott csinálták, részeg voltam – mosolyodik el az emléken.
- Milyen megható – forgatom a szememet, aztán újra töltöm a kávés csészémet.
- Bájos történet, tényleg, majdnem a padlójukra hánytam.
- Biztos vagy benne, hogy visszaengednek oda?
- Elég biztos vagyok benne, hogy nem mernének nemet mondani nekem – beszél az egoja, hangosan és tisztán.
Harry ragaszkodik hozzá, hogy ő vezessen a bolthoz, ami felőlem rendben van. Nem vagyok túl ismerős város ezen részével. Vastag, fekete rácsok borítják az utcában minden bolt majdnem minden ablakát, és egy mezítlábas férfi nagy szakállal énekel magának, miközben átmegy előttünk az úton.
Több rendőrautót láttam az elmúlt tíz percben, mint amennyit egész múlthéten.
- Hol vagyunk? – kérdezem halkan. Egy kis csoportnyi bolt elé kanyarodunk, az egyiken egy hatalmas villogó felirat van „tetoválások” névvel.
- Ez nem a város legjobb része, de rendben leszel – biztosít Harry, miközben egy kis kavicsos parkolóhelyre kanyarodik az épület mögött. Harry abban a pillanatban megfogja a kezemet, hogy kilépek az autóból. – Jól vagy – biztosít újra, egy kicsit megszorítva a kezemet, mielőtt átmegyünk a parkolón.

10 megjegyzés:

  1. Szia! 😊
    Én már idegileg ki vagyok. Mikor mondja már el neki? Ajhh olyan idegesítő. Annyira szeretném olvasni Harry reakcióját... Uuu valami jó kis tetoválás Louisnak 😂😂 nem tudom mit szólva hozzá. De köcsög Harry. Milyen szépen beszél a barátairól. 😂 fantasztikus lett. Egésznao ez volt a fejemben. Imádom. 😍😘😊
    Puszi Zsozso ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Elhiszem, erre viszont még várnunk kell, de ki fog derülni, ennyit mondhatok. Igen, itt is magára tetováltathatna valamit, ami az életben is van neki :D Harry már csak ilyen kedves... :D Örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  2. Sziaa 😊
    Először is bocsánat, hogy az előzőhöz nem írtam... Louis beindult, és lekapta Harryt! Omg! Annyira kíváncsi voltam, hogy milyen lesz, és mikor történik majd meg! Imádtam 😜*-*
    Ajj, mondd már el Louiiiis, kikészít komolyan... Nem bírom már...
    Imádom Hazzát, egyszerűen ez a karaktere annyira jó! És kikészülök tőle 😍
    Hátha Louisnak is megjön a kedve a tetkóra 😂 Megnézném Harry fejét 😂
    Imádtam, és várom a kövit!
    Puszi 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Semmi probléma, a lényeg, hogy most igen :) Bizony, végre már, hogy idáig is eljutottunk :D Örülök, hogy tetszett :)
      Pedig még mindig titok, idővel viszont ki fog derülni, ennyit mondhatok.
      Igen, ezzel csak egyetérteni tudok :D :3
      Nos, ezt megtudhatjuk pénteken ;)
      Örülök, hogy tetszett, már csak pár nap :) Xx ♥

      Törlés
  3. Rég jártam már itt 😄 Louis mond el Harrynek Seattle-t. Magadat hozod rosszabb helyzetbe. Amúgy nagyon édesek együtt 😍😍 (alig várom a 3. Evadot bár nem lesz egy romantikus évad) még mindig nem elérhető a 3. Évad angolul?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, örülök, hogy visszataláltál :) Pontosan, és hát rosszabb is lesz majd... Na, igen, a 3. évad nem kímél senkit :D Sajnos nem, bár már elkezdték újraírni a sztorit az elejétől, sok idő lesz szerintem, mire eljutnak a harmadikig :| Xx

      Törlés
    2. Az első evadtol újra írják? Ez furcsa. Azt gondoltam csak az utolsó evadot. De mivel ez a történet át van írva Larrysre furcsa hogy az elejétől írják meg. Én nagyon várom a 3. Evadot es kíváncsi vagyok mi lesz az egész történet vége 😊

      Törlés
    3. Bizony, sajnos egyik évad sem elérhető angolul, és újrakezdték, hogy továbbra is lehessen olvasni az újaknak vagy újraolvasni a régi követőknek. Bár ahogy láttam pár részt, vannak benne kisebb változások... Én is, még mindig nem mertem teljesen végigolvasni :D Xx

      Törlés
  4. Szia :D sajnálom,hogy az előző részhez nem írtam, és mire eljutottam addig,hogy az előző részt elolvassam már szinte jött az új rész is! Így gondoltam írok ehhez a részhez :D Istenem Louis milyen kis dominans volt az előző részben, alig vártam, hogy legyen egy ilyen is :D Már előre félek a következő évadtól pláne,hogy most olvastam,hogy aki előttem írt kommentet írta,hogy "nem lesz egy romantikus évad"...ez egy iszonyat nagy vihar előtti csend :/ remélem a következő részben nem kezdődik a "vihar" :D koszonom az újabb csodálatos részt! ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Megértem, nekem is elég sűrű napjaim vannak mostanában... Na igen, ideje volt már, hogy Louis átvegye egy kicsit az irányítást :3 Hát igen, sajnos nem lesz egyszerű a következő évad sem... Még akkora vihar nem lesz, emlékeim szerin :D Nagyon szívesen :) Xx ♥

      Törlés