2016. október 28., péntek

Chapter 199

Sziasztok! :)
Egy iszonyat fárasztó hét után (elvileg eddig az összes zh-m jól sikerült) meg is hoztam nektek a 2. évad utolsó fejezetét. Ami cuki, édes, de azért van benne feszültség is, és hát a függővég sem maradhat el. A vége felé zárójelbe írtam annak az idézetnek az angol megfelelőjét, amiről Harry beszélt, biztos, ami biztos (megértitek, ha odaértek :)). Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek, érdekes részek jönnek majd ennek következtében a 3. évadban, ennyit elárulhatok.
Az utolsó évad pedig úgy döntöttem, hogy csak később érkezik, valamikor decemberben. Tudom, tudom, hogy kegyetlenség, de egy kis szünet amúgy is kellene, és mivel most fejeződik/fejeződött be, szeretném megvárni a szorgalmi időszak végét. A vizsgaidőszakban talán egy kicsivel több időm lesz (ha mégsem, az se gond, mivel előre szoktam dolgozni, és akkor csak vizsgázni kell bejárni), de karácsonykor biztosan ráérek, és hát nem hagyhatlak titeket a blog nélkül pont karácsonykor :D Nem ígérem rögtön, pontosan december 1.-re az új évadot, inkább valamikor a közepe, a második fele körül. Azért igyekezni fogok, és nem, nem fogok eltűnni :) Terveim szerint ez után csak egy bejegyzés lesz még, amiben már a 3. évad linkjét hozom, de ezen a blogon természetesen elérthettek, akár cseten írna valaki, akár kommentben. Nyugodtan tegyétek meg, ha bármi kérdésetek van, nem leszek elérhetetlen (max később válaszolok :D).
Na, talán elmondtam mindent, ha mégsem vagy nem világos valami, akkor kérdezzetek. Most már csak pihenésben gazdag szünetet, kitartást a következő hetekhez a suliban és kellemes olvasást kívánok! :) ♥

Ui.: Több, mint 155.000 kattintás, csodálatosak vagytok! ♥



Chapter 199

- A tulajdonos, Drew, fasznak tűnik, de elég jó fej – tájékoztat Harry, miközben megközelítjük a kis téglaépületet.
Egy csengő szólal meg a fejem felett, amikor Harry kinyitja nekem az ajtót és besétálunk. Steph és Tristan már bent vannak. Steph egy bőrszékben foglal helyet, Tristan pedig egy valamit néz át, ami egy tetoválásokkal teli könyvnek tűnik?
- Elég sokáig tartott! – rúgja ki a lábát Steph, ahogy elsétálunk mellette, majd Harry a kezébe fogja Steph csizmáját, mielőtt hozzám ér.
- Máris idegesítő vagy, ahogy látom… – forgatja a szemeit Harry, aztán megpróbál Tristanhoz vezetni engem, de elhúzom kezemet az övéből, és Steph-hez állok.
- Rendben lesz velem – mondja Steph Harrynek, aki a homlokát ráncolja rá, de nem mond semmit válaszként.
Harry Tristan mellé áll körülbelül húsz lépéssel arrébb, megfog egy fekete könyvet, mint amilyen Tristan kezeiben van, és átnézi az oldalakat.
- Milyen volt a vacsora a családjával? – kérdezem Steph-től halkan.
- Igazából nem volt rossz – néz át a barátjára, aztán vissza hozzám. – Kedvesek voltak, sokkal kedvesebbek, mint gondoltam, hogy lesznek. Bár a vacsoránk evés része katasztrófa volt, véletlenül báránybordát rendeltem, mert annyira ideges voltam, és túl hülyének éreztem magam, hogy kijavítsam magam utána. De Tristan tányért cserélt velem, hála Istennek.
- Nos, örülök, hogy jól érezted magad, mondtam, hogy szeretni fognak – emlékeztetem őt.
- Hogy állnak a dolgok anyukáddal? Láttad őt mostanában? – kérdezi, miközben egy fiatal srác, akinek hosszabb a haja, mint Steph-nek, kisétál a folyosóról, aztán hozzánk jön.
- Készen vagy? – kérdezi tőle.
- Igen, persze – ragyog rá Steph fel, majd hátra dől a széken, ahogy az hátra hajlik. Felemeli a pólóját, hogy felfedje hasát, éppen a melltartója alatt megállva.
- Nem láttalak még itt korábban – néz fel rám a srác, miközben Steph csupasz hasának felszínét megtörli egy törölközővel.
- Még soha nem voltam itt korábban – válaszolom.
- A nevem Drew, enyém ez a hely.
- Örülök, hogy találkozunk, én Louis vagyok.
- Te csináltatsz ma valamit? – mosolyodik el.
- Nem, nem csináltat – feleli helyettem Harry, derekam köré fonva a karját.
- Ő veled van, Styles?
- Igen, velem – húz közelebb.
Nyilvánvalóan a látszat kedvéért csinálja. Harry azt mondta, hogy Drew seggfejnek tűnik, de egyáltalán nincs ilyen érzésem vele kapcsolatban, nagyon kedvesnek tűnik.
- Király. Ideje volt, hogy lett barátod – nevet fel Drew. Harry ellazul egy kicsit, de karját körülöttem tartja. – Szóval miért nem csináltatsz magadnak valamit?
Egy zúgó hang tölti meg a teret, én pedig lenézek Steph hasára, hogy csodálkozva figyeljem, ahogy a tetováló pisztoly lassan átmegy a bőrén. Drew letöröli a felesleges tintát egy törölközővel, aztán folytatja.
- Tulajdonképpen lehet – mondja neki Harry. Felnézek rá, szemei pedig találkoznak az enyéimmel.
- Tényleg? Mit akarsz csináltatni? – kérdezem tőle.
- Még nem tudom, valamit a hátamra.
Harry háta gyakorlatilag az egyetlen testrésze, ami teljesen tetoválás mentes.
- Tényleg?
- Igen – pihenteti állát a hajam tetején.
- Ha már arról van szó, hogy csináltatsz valamit, hol a faszban vannak a piercingjeid? – kérdezi Drew, belemártva a pisztolyt egy kis műanyag pohárba, ami tele van fekete tintával.
- Túl vagyok rajtuk – von vállat Harry.
- Ha ezt Drew elrontja, mert nem hagyod abba a vele való beszélgetést, te fizetsz ezért az egészért – néz Steph Harryre, mire én felnevetek.
- Nem fogom elrontani.
- Nem fogok fizetni ezért a szarért – feleli Harry és Drew kórusban.
Tristan vére csatlakozik hozzánk, és idehúz egy széket, hogy Steph-hez üljön, az övéibe veszi Steph kezét.
- Mik a terveitek ma estére? – kérdezi Tristan.
- Semmi, vasárnap van – válaszolja Harry.
- És? Lesz egy buli…
- Nem, kurvára kizárt.
- Miért nem? Mióta is nem voltatok már ti ketten egy bulin?
- Nem számít, megvan a saját helyünk, nincs szükségünk arra, hogy ilyen béna szar bulikra menjünk.
- Nem bénák, nagyon szórakoztatóak – jegyzi meg Tristan.
- Nem, nem azok.
Én Harryvel értek egyet, nem szórakoztatóak. Volt néhány eset, amikor azt gondoltam, hogy jól érzem magam abban az átkozott diákszövetségi házban, de amikor visszagondolok az ott lévő összes szörnyű emlékre, egyértelmű, hogy nem.
Az utolsó dolog, amit akarok az az, hogy az egyik hírhedt bulin ott legyek. Harry és én biztosan veszekednénk, meg sem említve azt, hogy Harrynek nem is kellene a kampusz közelében lennie most. Kétségkívül nem nézne ki jól neki, ha felbukkanna egy diákszövetségi buliban.
- Persze, ember, régen imádtad azokat a bulikat.
- Igen, régen – meg tudom mondani, hogy Harry kezd bosszús lenni Tristanra, így megkísérlek témát váltani.
- Mióta csinálsz tetoválásokat? – kérdezem Drew-tól.
- Mióta körülbelül tizenhat lettem. Régen magamon gyakoroltam – mondja nekem, megmutatva a nagy mintákat a lábain. – Harry és Zayn voltak az első igazi vendégeim, amikor megnyitottam a helyet.
Harry megmerevedik Zayn nevének említésére, Tristan pedig elnéz.
- Az szuper – csak ezeket a szavakat találom.
- Igen, az a kettő lefoglalt. Majdnem mindennap itt voltak, esküszöm ezek szerelmespár voltak, mielőtt találkoztam…
- Jól van, ennyi elég az érzelgős emlékekből – szól közbe Harry.
- Akkor mondd el, hogy mit akarsz, majdnem kész vagyok vele – feleli Drew.
Átnézek a kicsi és frissen tetovált csoport madárra, amik Steph bőrén vannak. Tulajdonképpen valamennyire aranyos, az elhelyezésük.
- Imádom! – mosolyodik el Steph, visszaadva a tükröt Drew-nak, mielőtt felül.
- Mit fogsz csináltatni, Harry? – kérdezem tőle halkan.
- A nevedet – mosolyodik el. Én sokkolódva teszek egy lépést hátra tőle, a padlón lévő állammal. – Nem akarnád ezt? – kérdezi.
- Nem! Istenem, nem, ez… nem tudom, ez őrültség – suttogom.
- Őrültség? Nem igazán, csak megmutatom neked, hogy elkötelezett vagyok irántad, és hogy nincs szükség gyűrűre vagy házassági ajánlatra, hogy ez így maradjon.
Hangja annyira tiszta, hogy már nem vagyok biztos benne, viccel-e vagy sem. Hogy jutottunk el a viccelődéstől az elkötelezettséghez és a házassághoz kevesebb, mint három perc alatt? Mindig így van ez velünk, így feltételezem, mostanra már hozzá kellene szoknom.
- Nem tetováltathatod magadra a nevemet.
- Tulajdonképpen de, ha akarom.
- Ez nem jó ötlet – erőltetem, majd az ajtón lévő csengő megszólal, ahogy két alak lép be a boltba.
- Talán nem a nevedet, de valamit, ami rád emlékeztet.
Visszanézek Harryre, aztán vissza a két új vendégre. Zayn.
- Kibaszottul viccelned kell velem – nyög fel Harry, mire a Zayn mögött álló testre nézek, az… Jace?
Miért lógna Zayn Jace-szel? Tudom, hogy ugyanabban a baráti körben vannak, de Zayn annyival másabb, mint Jace.
- Úgy látszik, telt házunk van most már! – húzza le a fehér kesztyűt a kezeiről Drew, hogy megrázza Zaynét és vállon veregesse őt. – Jace – Drew alig vesz tudomást Jace-ről, amiért még jobban kedvelem őt.
Ki kell juttatnom innen Harryt, ha Zayn marad. Ahogy a gondolat átfut az agyamon, Zayn oldalra néz és észreveszi Harryt és engem. Hitetlenség és undor a legkiemelkedőbb érzelem sérült és megvert arcán.
- Mi a fene történt az arcoddal, tesó? – kiáltja Drew. Zayn szemei körül lila sérülések vannak körbe, az orra pedig még mindig duzzadt.
- Mennünk kellene – mondom Harrynek, aki meglep azzal, hogy bólint.
Meg akarom kérdezi Zaynt azzal kapcsolatban, hogy azt mondta Tristannak, feljelentést tesz, miután megígérte nekem, hogy nem fog, de jobban tudom annál, minthogy megpróbáljak most beszélni Zaynnel. Harry megőrülne, ami megpecsételné a sorsát.
Érzem Zayn szemeit rajtam, de nem akarok ránézni, tudom, hogy mit gondol most. Tudom, hogy arra kíváncsi, mi a fenéért lógok együtt Harryvel egy tetováló boltban. Valószínűleg feldúlt, mert azt feleltem neki, hogy gondolkozni fogok azon, amit mondott a Harryvel való kapcsolatomról.
- Megyünk – mondom Steph-nek, ő pedig ismét lábra áll.
- Ne! Ne menjetek! Mi voltunk itt előbb – néz Zaynre, aki csendben marad.
- Ne már, csak gyertek vissza egy óra múlva vagy kettő – kéri Tristan.
- Ember, minden szar megváltozott itt – mosolyodik el Jace, mire Harry légzése emelkedik.
- Egyszerűen csak menjünk – bámul Zayn Harryre, elkerülve engem. Harry ugyanolyan intenzitással bámul vissza, a feszültség örvénylik közöttük.
- Rendben, jó mód, hogy ribanc legyél, Tristan – motyogja Jace, mielőtt elmennek a boltból.
- Később találkozunk, Harry, Louis – Jace mosolya hidegrázást küld végig a gerincemen, és meg kell fognom Harry pólóját, hogy egy helyben tartsam őt.
- Csak megpróbál… – kezdem el.
- Tudom – fújtatja, megpróbálva kontrollálni temperamentumát.
- Ugh, néha ki nem állhatom Jace-t – panaszkodik Tristan.
- Senki sem állhatja ki – ért egyet Drew.
- Nem tudom elhinni, mennyire fantasztikusan néz ez ki! – csodálja Steph a tetoválását a tükörben, én pedig egy másodpercre azon találom magam, hogy azon álmodozom, mit választanék én, ha egyszer csináltatnék tetoválást. – Átszaladunk a szomszédba venni egy kis kaját, ti kértek valamit? – kérdezi Steph.
- Egy Pepsit – válaszolja Drew, mielőtt elmennek. – Kész vagy, Harry?
- Persze – lép el tőlem Harry, majd áthúzza fején a pólóját.
Az agyam még mindig nem heverte ki a találkozást Zaynnel. Annyira örülök, hogy semmi sem lett belőle, és hogy Zayn úgy döntött, az lesz a legjobb, ha elmennek.
- Van valami elképzelésed kiválasztva? – kérdezi Drew.
- Uhm, ez inkább egy idézet – válaszolja Harry.
- Egy idézet? – mondja ki Drew pontosan a gondolataimat.
- Igen, egy sor.
- Egy kibaszott lúzer vagy – ugratja őt Drew, de úgy tűnik, Harry nem bánja, csak elmosolyodik és megrázza a fejét. – A hátad egy üres vászon most, olyan sokféleképpen csinálhatnám meg, és te egy idézetet akarsz? Jobb lesz, ha egy jó idézet lesz.
- Rövid.
- Nos?
- Csak keresztben akarom a hátam tetején, hogy „Soha nem szeretnék elválni tőled ettől a naptól kezdve” (I never wish to be parted with you from this day on). Csak olyan három centi magasságúra csináld, mehet szabadkézzel – utasítja Harry, aztán Drew felé fordítja a hátát.
Soha nem szeretnék elválni tőled ettől a naptól kezdve…
- Harry, beszélhetnénk erről egy másodpercre, kérlek? – kérdezem tőle.
Esküszöm, tud a tervemről, hogy Seattle-be megyek, és gúnyolódik velem, amiért ezt tetováltatja magára. A sor, amit választott, tökéletes, de kegyetlenül ironikus figyelembe véve, hogy elhallgatom előle a Seattle-be való költözésemet.
- Nem, Lou, meg akarom csinálni – ráz le.
- Harry, tényleg nem gondolom, hogy…
- Ez nem nagy ügy, Louis, nem ez az első tetoválásom – viccelődik.
- Csak…
- Ha nem fogod be, az egész hátamra fogom megcsináltatni a nevedet – fenyegetőzik nevetve, de van egy olyan érzésem, hogy valóban megtenné, hogy bebizonyítsa igazát.
Csendben maradok és megpróbálok arra gondolni, mit mondjak, csak ki kellene böknöm most, mielőtt a pisztoly hozzáér a bőréhez, ha várok…
A pisztoly most már ismerős zúgása hallatszik, majd a fekete festék megjelenik Harry hátán.
- Most pedig gyere ide, és fogd meg a kezemet – vigyorodik el, kinyújtva nekem a kezét.
Ez egy katasztrófa, egy teljes katasztrófa.

Harry szemszöge
Louis szégyenlősen megfogja a kezemet, én pedig közelebb húzom őt hozzám.
- Ne mozogj – mondja Drew.
- Az én hibám.
- Fáj? – kérdezi gyengéden Louis.
A szemeiben lévő ártatlanság még mindig ámulatba ejt a mai napig. Tegnap este a térdein volt és öntudatlanra dugott engem, húsz órával később meg úgy beszél hozzám, mintha egy megsérült gyerek lenne.
- Igen, kurvára nagyon – hazudom.
- Tényleg? – aggodalom villan fel vonásain.
Imádom az érzést, ami abból fakad, ahogy a tű átviszi a tintát a bőrömre, már nem fájdalmas, nyugtató.
- Nem, bébi, nem fáj – biztosítom őt, Drew meg, amilyen fasz, öklendező hangokat hallat a hátam mögött.
Louis felkuncog, én pedig középső ujjamat a levegőbe emelem. Nem akartam éppen most bébinek hívni Louis-t, Drew előtt, de nem igazán érdekel, hogy mit gondol, és biztosan tudom, hogy teljesen odavan egy lányért, akivel néhány hónappal ezelőtt lett kisbabájuk, szóval szart se mondhat nekem.
- Még mindig nem tudom elhinni, hogy ezt csinálod – szólal meg Louis, miközben Drew bekeni kenőccsel az új tetoválást.
- Már készen van – emlékeztetem őt, és aggódónak néz ki, ahogy a telefonja képernyőjére bámul.
Nem tudom, hogyan érezzek az arcán lévő aggódó kifejezéssel kapcsolatban, mert ő az, aki mindig a házasságról beszél meg ilyen szarokról, akkor mi a fenéért néz ki ilyen idegesnek? Valószínűleg az az oka, hogy Zayn idejött, az a kibaszott seggfej. Tudom, hogy látta az autómat az istenverte parkolóban és akkor is bejött ide, nyilvánvalóan el akart kezdeni valamit.
Remélem Lou nem csinál túl nagy ügyet ebből a tetoválásból, ez nem olyan komoly. Rohadt sok tetkóm van, ez neki lett csinálva, örülnie kellene ennek. Tudom, milyen vagyok.
- Hol a faszban van Steph és Tristan? – nézek ki a bolt ablakán, megkísérelve kiszúrni Steph rohadt fényes haját.
- Átmehetünk a szomszédba megkeresni őket? – ajánlja Louis, miután kifizetem Drew-t, és megígérem neki, hogy visszajövök megengedve, hogy az egész hátamra csináljon valamit.
Majdnem kiütöm a fogait, amikor Louis-nak egy kar- vagy szemöldökpiercinget javasol.
- Szerintem királyul néznék ki, ha lenne piercing az orromban – mosolyodik el Louis, amikor kisétálunk.
Felnevetek a gondolaton, majd karomat a dereka köré teszem, miközben egy szakállas férfi megbotlik mellettünk. Farmerja és cipője piszkos, vastag pulóverén pedig folyadék folt van. Az illatából ítélve feltételezem, vodka.
Louis megáll mellettem, és a férfi is ugyanezt teszi. Óvatosan mögém húzom Louis-t. Ha ez a hajléktalan részeg azt hiszi, hogy kurvára közelebb jöhet hozzá, kibaszottul…
- Apa? – mondja Louis olyan halkan, hogy suttogásként hallatszik, én pedig zavartan figyelem, ahogy az összes szín kifut az arcából.

VÉGE.

21 megjegyzés:

  1. Szia! 😊
    MI A KIBASZOT KURVA ÉLET?? MI?? EZ NEM LEHETT IGAZ.... EZ EZ EZ EZ EZ EZ EZ EZ EZ EGY ROSSZ ÁLOM. TUDTAM HOGY VALAMI FOG TÖRTÉNI DE NEM GONDOLTAM HOGY EZ.
    MIKOR ELEVE BEÍRTAM A KERESŐBE A CÍMET AKKOT FURA ÉRZÉSEM VOLT ÉS MOST MEG..... NEM NEM NEM EZ NEM LEHETT IGAZ. EZT NEM CSINÁLHATOD VELEM/VELÜNK!!!!! NEM ÉN ÍGY NEM TUDOM TÚL ÉLNI ÉN ADDIG NEM TUDOK VÁRNI. NEKEM KELL A RÉSZ MEET BELE FOGOK ŐRÜLNI......
    faszomat Zaynbe meg Jaycbe. Nagyon jól tudták hogy ott vannak Harryék de akkor is bemenek és tudom hogy direkt csinálták.. Louis egy tetkóval és piercingel jól nézne ki.. A végére már n mondok semmit az előbb leírtam..
    Fantasztikus lett mint mindig...
    Pihend ki magad. Remélem az összes vizsgád sikerülni fog. És akkor találkozunk a 3.évadban.
    Puszi Zsozso ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Na, körülbelül én is így voltam, mikor először elolvastam ezt a részt, hogy ez most mi a franc, szóval átérzem teljesen :D Ki fogjátok/fogod bírni, hidd el :)
      Igen, szerintem is, nem bírták volna, teljesen felesleges volt. Bizony, bár ő mindenhogy jól néz ki :D Na igen, a végére én is nehezen találtam szavakat.
      Örülök, hogy tetszett :)
      Sok pihenés a suli miatt nem lesz, de mellette igyekszem fordítani, hogy majd tutira ne legyen késés később. Köszönöm szépen, neked/nektek pedig hajrá suliban! Így van, találkozunk a 3. évadban :) Xx ♥

      Törlés
  2. Én kipipáltam a nem tetsziket de nem azért mert rossz a sztori vagy a fordítás hisz azokat imádom csak az nem tetszik hogy itt van vége ez bunkóság. :( Ezen kívül a tetsziket is mert nagyon várom a 3. évadot és teljesen megértem miért akarsz szünetet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, én is kikészültem ettől a végtől, mikor először olvastam, azt se tudtam, hogy mit gondoljak. Jaj, úgy örülök, hogy megérted/megértitek :) Előbb eltelik az a másfél hónap, mint gondolnátok ;) Xx

      Törlés
  3. Sziaa 😊
    Mi ez a vég???? Az apja?? Te jó szagú... Basszus! Vááááááááá!!! Kivagyok!! Úristen már most nagyon várom a folytatást, viszont az, hogy valaki azt írta komiba, hogy nem lesz valami romatikus a kövi évad, kicsit lelomboz, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz!
    Jajj, Zayn, Jace... Pff...
    Louis meg istenem... Már rég el kellett volna mondania... Ajj.. Nem könnyű eset... 😂
    Imádtam, és bár borzasztóan nehéz lesz kibírni, de megértem a szünetet, és én itt leszek! ❤
    Puszi 💜

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Bizony, egy új szereplő... És igen, nem lesz egy leányálom az utolsó évad, de azért lesznek benne cuki részek :)
      Ehh, ne is beszéljünk róluk...
      Igen, a várakozással pedig ez csak rosszabb lesz.
      Örülök, hogy tetszett, és hát nekem is fura lesz, de egy kis leállás kell, hogy aztán újult erővel folytathassuk tovább :) Xx ♥

      Törlés
  4. Hello drágám!
    Sajnálom,hogy az előző heten nem írtam, de meghalni se volt időm.
    Louis nagyon rosszul teszi, hogy nem mondja el Seattle-t Harry-nek, es ezt sajnos nagyon meg fogja szívni.
    Stephanie es Louis meg mindig kedvenc kombó, csak sajnos nagyon keveset vannak együtt.
    Harry ötletét a legelején nagyon nem tartottam jónak, hogy Louis nevet tetováltassa magára, de az idézet jó lett.
    Zayn es Jace. Két szó van, amivel le tudom reagálni a helyzetet. Kapják be!
    Mi volt ez a vég? Louis apja?? Azt hogyan??
    En megorulok.
    Nagyon várom decemberben a következőt,sok pihit, imadlak!❤️
    xoxo,Roni♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia drága! :)
      Hát ezt megértem, ez a két hét nekem is elég zsúfolt volt.
      Bizony, bizony, sokkal rosszabb lesz így, mintha már elmondaná neki.
      Igen, nem tudnak túl sok időt együtt tölteni.
      Hát igen, a névtetoválásokkal óvatosnak kell lenni, bármilyen nagy is a szerelem.
      Pontosan, teljesen felesleges volt bemenniük.
      Én is így reagáltam le, mikor először olvastam :D A 3. évadból majd kiderül ;)
      A suli miatt túl sok pihenés nem lesz, de köszönöm :D Decemberben találkozunk ismét! Én is imádlak titeket! :) Xx ♥

      Törlés
  5. Szia:)
    Most szunetbe kezdtem el az aftert es ahj olyan gyorsan ment😂😂 sirtam,nevettem,orjongtem mindvegig. Es a larrys valtozatba szazszor jobb😂😍😍Es uristen nem szamitottam erre.
    Nagyon koszonom hogy leforditottad😍😍
    Es awwwh nagyon varom a decembert!😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Azt elhiszem, szünetben gyorsan ki lehet végezni a sztorit :D Örülök, hogy tetszett, és hát egyet kell értenem :D Na igen, eléggé váratlan fordult volt ez.
      Jaj, nagyon szívesen :) ♥
      Pár hét és itt is lesz :) Xx

      Törlés
  6. Nagyooon jó lett, már nagyon várom a következő fejezetet is.
    Kíváncsi vagyok hogy ha már ebben az évadban ennyi bonyodalom volt akkor mi várható a 3. évadban

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Karácsony előtt biztosan jönni fog, ennél biztosabbat nem tudok még mondani.
      Ó, legalább ennyi kavarodás, ha nem több, ez hamarosan ki is fog derülni ;) Xx

      Törlés
  7. Várom a folytatást!!! December van,lassan karácsony,szóval igazán jöhetne,Edina!
    Egyébként remek rész lett,hihetetlen lett a befejezés,félek, hogy Louis elmegy,viszont attól is írózok,hogy Liam már nem lesz ott.Plusz,hogy esetleg Harry ráveszi Louis-t,hogy menjenek az anyjához.Nagyon szeretem Anne-t,nem ezzel van gond,csak már megszoktam,hogy ott laknak. ☻
    Zayn pedig menjen a picsába,már elnézést! :P
    Louis apjával kapcsolatban pedig semleges vagyok.Egyrészt elborzaszt,hogy még mindig részeg és kitudja,milyen a természete, viszont nagyon megdöbbentem,hogy mégis összefut a fiával "csak úgy véletlenül".Hmm..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, tudom, egyelőre még lefoglal a vizsgáimra való készülés, de nem felejtettem el! :)
      Örülök, hogy tetszett, és hát igen, egyre közeledik Louis költözése, ahogyan Liamé is. Harry nem teszi könnyebbé a helyzetet, ennyit elárulhatok, és ezt meg tudom érteni :)
      Útban volt/voltak megint :D
      Hát igen, az ivás nem túl jó előjel, de a 3. évadban kiderül, milyen is ő, ennyit mondhatok :) Xx

      Törlés
  8. Szia :D huu de nagyon későn írok :/újra kellett olvasnom az egész after-t mikor megláttam,hogy decemberben lesz csak uj rész...xd most már komolyan meghalok mire kijon az új rész :/ ráadásul alig várom,hogy legyen egy jó napom is :D Tudom, hogy nem ide tartozik,de annyira szomorú vagyok mert meghalt Louis anyukája :/ bocsánat de egyszerűen olyan szomorú vagyok miatta,hogy mióta tudom elmondom otthon is vagy ötvenszer xd nagyon kíváncsi vagyok Louis apukajara és arra hogy hogy fog reagálni Harry-re :D Louis remélem csináltatni fog valamikor tetkot titokban, de csak mert kíváncsi vagyok Harry reakciojara :D Hiányzik már Larry :/ Egyre rosszabb ez a várakozás :D Még Zayn hazugságai is hiányoznak :D Nagyon sokára lesz még rész? :D ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elfelejtettem megkérdezni,hogy a zh-d hogy sikerült?! :D

      Törlés
    2. Szia :) Semmi probléma, megértem, hogy ez kellett :D Most már tényleg nem kell olyan sokat várni, a vizsgáim még lefoglalnak, de aztán jelentkezem is :) Jaj, ne is mondd, még mindig nem fogtam fel rendesen Jay elvesztését, nem is tudom, hányszor sírtam el magam emiatt... Hát elég érdekes lesz Louis apja és Harry kapcsolata vagy kommunikációja, ennyit mondhatok :D Hogy csináltat-e vagy sem, az a későbbiek folyamán kiderül :) Hamarosan itt lesz, ne aggódj :)
      Ó, volt már pár zh-m azóta, a többsége jól sikerült, szóval nem panaszkodom :D Xx

      Törlés
  9. Brühühühüm
    Olyan rossz ez a szünet,mármint érthető hogy neked is kell idő,de már olyan rossz hogy ennyi sok ideig nincs rész.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, tudom :( A héten túl leszek 2 vizsgámon is, ha minden jól megy, aztán jelentkezem már :) Xx

      Törlés
  10. Szia! Most találtam meg a blogodat és teljesen oda vagyok az Aftertől. Alig várom hogy hozzá fogjak a 3. részhez. Imádom és aztán jön a többi blogod. Azok is nagyon jó történeteknek tűnnek. Nagyon szeretem a larry-s történeteket és rákerestem a "cserékre" is de sajnos meghívó kell hozzájuk. Nem tudsz segíteni hogyan lehet szerezni meghívót hozzájuk vagy hol lehet elolvasni azokat is? Köszönöm szépen. Most pedig hajrá! Jön a 3. rész! Annyira kíváncsi vagyok rá és nagyon köszönöm, hogy lefordítottad.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :) Bocsánat, hogy csak most válaszolok, ritkán nézek fel ide, de azért igyekszem. Örülök, hogy tetszett, én is teljesen meg voltam őrülve érte :D Remélem azóta elolvastad a többit is :) Sajnos nem tudom, hogy működnek ezek a meghívós dolgok, sosem próbáltam még őket. Remélem, az is tetszett :) Nagyon szívesen ♥

      Törlés